תודה.
נ נועלה 123 New member 15/6/05 #21 כן, אני יודעת. ואתה גם יכול להיות מניאק. הדגמת את זה בשירשור הקודם.
S silly rabbit New member 15/6/05 #125 תשמע.... נכון שחבל שהוא פחות מנגן אבל כעיקרון הוא קודם כל הזמר ואז גיטריסט, ובכל זאת- קשה לעשות בלייב גם וגם...כבוד... ואי אפשר להגיד שהם לא נותנים לג'ייסון כבוד- הוא כבר מתחיל להופיע בקליפים...
תשמע.... נכון שחבל שהוא פחות מנגן אבל כעיקרון הוא קודם כל הזמר ואז גיטריסט, ובכל זאת- קשה לעשות בלייב גם וגם...כבוד... ואי אפשר להגיד שהם לא נותנים לג'ייסון כבוד- הוא כבר מתחיל להופיע בקליפים...
W WiseL New member 15/6/05 #139 מה קשה?? עד אמריקן אידיוט (וניראה לי גם וורנינג) הוא ניגן את הגיטרה רק עם מייק. זה לא אמור לו להיות קשה.
מה קשה?? עד אמריקן אידיוט (וניראה לי גם וורנינג) הוא ניגן את הגיטרה רק עם מייק. זה לא אמור לו להיות קשה.
W whatsername 234 New member 15/6/05 #10 היי../images/Emo140.gif מה חמצב?! איך מרגיש?! אני יוליה. ספר על עצמך! כע בילי לא משו מיוחד...אבל זו אל סיבה לשנוא. תשתלב
היי../images/Emo140.gif מה חמצב?! איך מרגיש?! אני יוליה. ספר על עצמך! כע בילי לא משו מיוחד...אבל זו אל סיבה לשנוא. תשתלב
ח חסבי New member 15/6/05 #16 תודה גמלך... מצויין ואיתך? אני מרגיש מצויין אני חסבי אני שומע בעיקר הארדקור...ופאנק אני אנרכיסט חמוד אני שונא הרבה דברים
תודה גמלך... מצויין ואיתך? אני מרגיש מצויין אני חסבי אני שומע בעיקר הארדקור...ופאנק אני אנרכיסט חמוד אני שונא הרבה דברים