אתה רוצה ללמוד קרימינולוגיה?
ח חסבי New member 15/6/05 #73 כן מה רע שמעו אתם מוטרפים פה... פתחתי תהודעה לפני 15 שעה בערך ותראו איזה שרשור אני מת עליכם!
C coullette New member 15/6/05 #149 לא אמרתי שזה רע אני לומדת את זה (באוניברסיטת בר-מינן) אוי זה מזכיר לי אני חייבת לעוף ללמוד...
B barboshkiss New member 15/6/05 #93 חסבי שלי! זאת אני שחר... יא מוזר אפשר לגלות אותך רק לפי השם חחח קפוץ אלי היום ותביא תדיסק שלי... ברוך הבא! אוי לך יא חסה
חסבי שלי! זאת אני שחר... יא מוזר אפשר לגלות אותך רק לפי השם חחח קפוץ אלי היום ותביא תדיסק שלי... ברוך הבא! אוי לך יא חסה
ח חסבי New member 15/6/05 #110 חחח אתה אחלה אתה אני שמח שיש פה עוד אנרכיסטים... ואללה אין הרבה בנות אנרכיסטיות- יוליה בא לך?
ח חסבי New member 15/6/05 #114 כן אתה יודע לאט לאט להחדיר מוסרים בדרך הטובה אולי אני ינסה על שחר את החדרת האנרכיזם...
B barboshkiss New member 15/6/05 #121 אזמה אני בעד הצבא וחס וחלילה שואה לערבים לפי דעתי הערבים צריכים לחיות בארץ ישראל אבל בשטחים משלהם זאת אומרת לפנות תמתנחלים אבל אין לי כוח להכנס לזה לכל אחד יש תדעות שלו וזכותו
אזמה אני בעד הצבא וחס וחלילה שואה לערבים לפי דעתי הערבים צריכים לחיות בארץ ישראל אבל בשטחים משלהם זאת אומרת לפנות תמתנחלים אבל אין לי כוח להכנס לזה לכל אחד יש תדעות שלו וזכותו
B barboshkiss New member 15/6/05 #118 חסבי אין מצב יש לי דעות משלי אומנם אני שונאת כמה דברים מהמשלה פה אבל זה לא אומר כלום אני בעד הצבא טוב זהו
חסבי אין מצב יש לי דעות משלי אומנם אני שונאת כמה דברים מהמשלה פה אבל זה לא אומר כלום אני בעד הצבא טוב זהו
ח חמוסה מתרוצצת New member 15/6/05 #126 אמ../images/Emo163.gif אולי תתנו איזו הסבר לאנארכיזם ולעקרונות שלו? כלומר, את הבסיס אני מבינה. ללא שלטון. אבל אף פעם לא הבנתי את האנארכיזם עד הסוף.
אמ../images/Emo163.gif אולי תתנו איזו הסבר לאנארכיזם ולעקרונות שלו? כלומר, את הבסיס אני מבינה. ללא שלטון. אבל אף פעם לא הבנתי את האנארכיזם עד הסוף.