היי כולם, ולאמאס!

היי כולם, ולאמאס!

זאת הפעם הראשונה שאני כותבת כאן אז היי כולם! אני מחפשת טקס נחמד, עם מרכיבים שלא עד כדי כך מסובכים להשגה, ושיהיה כתוב מראש, ללאמאס. מאחר ואני לא כל כך מנוסה בכתיבת טקסים פרום סקרץ' אני אודה מאוד למי שיכוון אותי לטקס כזה :) תודה רבה.

gwizard

New member
בבקשה

צאי החוצה לטבע, לא משנה עם זה פארק בתל אביב או רמת הגולן ותריחי את האוויר (לא מומלץ בגוש דן). הרגישי את עוצמת האדמה, חבקי עצים ותתחברי אל כוחם העתיק. הגידי הודייה לאלים על כך שאת חיה והעניקי מנחה בדמות משהו אשר יצרת. טקס לא חייב להיות מעגל+זימון+אנרגיה+משתה....טקס יכול להיות גם לבהות בשמש השוקעת.

gwizard

New member
שקר והבלים

אנשים עם בעיות נשימה, לב וכליות - אנא לא להיכנס....Education in progress Reality Check רצית טקס ? קיבלת טקס. לא מתאים לך ? רוצה יותר תאטרון מאשר טקס וויקה טוב ? לכי לקולנוע. תני לי לחדש לך...טקסים לא מעבירים. טקסים זה עניין אישי. את רוצה לחגוג את החג למען לכבד את האלים והטבע ? מצויין, תעשי את מה ששלחתי לך או תכתבי אחד משלך. את רוצה לעשות את הטקס כי זה מגניב להיות מכשפה וכי את מזמינה את כל החברות שלך? חבל אליך, במקרה כזה עזרה לא תקבלי. End Of Reality Check

windflute

New member
slow down

ישר אתה נכנס להטפה.. נכון, יש הרבה שעוסקים בפגאניזם בצורה "פופולארית" ולא מהלב, אבל לדעתי נכנסת כאן להטפה לפני שהבנת מול מי אתה עומד. עדיף לשאול דברים כמו "למה את רוצה לעשות את הטקס? מי משתתף בו? וכו' לפני שקופצים למסקנה שזאת היא עוד אחת מהפגאנים הפופולריים. מה שקרה עכשיו זה שסתם הברחת את הבחורה בהעלבות שלך ובנחרצות שבה כתבת את ההודעה הזאת, ואת התשובה לשאלה שלה היא לא קיבלה. לא כולם מקולקלים! באמת! קצת אמונה.. ~O~ שחר

gwizard

New member
אני רגוע לחלוטין

חבל שפספסת את כוונתי בעניין והתערבת עם בלבולי הגוגל שלך. הערה כללית: אנשים אשר כותבים הודעות בנוסח: "אני רוצה טקס/כישוף/לחש/פיתה" צריכים לצפות לאחד מהשלושה דברים. 1. מתעלמים מהם. 2. צועקים עליהם. 3. מנסים ללמד אותם. ואת עם ההמלצה ללכת לגוגל ולנבור בין בדיוק 31,800 איזכורים ממש לא עוזרת.

באמת תרגע.

קודם כל, אתה לא מכיר אותי אז אל תשפוט אותי ואל תעביר ביקורת על המנהגים שלי שדרך אגב - אתה לא מכיר! חיפשתי בגוגל רעיונות, ולא מצאתי אז פניתי לכאן, ואם העלבתי אותך בתגובה הקודמת שלי ממש לא התכוונתי, ולא חשבתי שאקבל תגובה כל כך מגעילה. אז תן לי לחדש לך אדוני, עם התנהגות כזאת אולי אתה לא פאגאני אמיתי. people like you give me the creeps

gwizard

New member
LOL

תגובה כזו קיוויתי לשמוע :) רק נראה לי קצת הגזמת עם הקטע של "אתה לא פגאני אמיתי"....ואם הייתי מאמין אסאטרו גם היית אומרת לי את זה ? פאגאניזם זה לא רק וויקה שם יש את "ולא תפגע". פאגאניזם זה גם הלנזים, אסאטרו, וודו, סנטריה ועוד. ובכל אחת מהדתות האלו יכולים בקלות לרדוף אחריך עם גרזן. בקיצור: ברוכה הבאה לפורום, אחות.

RainBird

New member
תראי, את יכולה לפנות לאתר של כרמית עבור מידע נוסף. עכשיו גם אם אני חושב שהניסוח של אלון לא היה הכי נחמד אני חושב שהצורך שלך להגדיר לאנשים אחרים מי פאגן אמיתי ומי לא פוגם בערכך בעיני. אני מתנצל.

Justin Angel

New member
../images/Emo31.gif

זה לא היה Education, זה היה Bashing.

gwizard

New member
השאלה אם מישהו באמת מקשיב לך

כי גם הכלבים נובחים כל הזמן והשיירה עדיין עוברת.....

Amethyst

New member
אלון

עם כל הכבוד לניסיון ולידע שלך ולכל החוכמה הנשגבת, אתה לא צריך להתנפל על אנשים ככה. אין לך זכות וזה לא התפקיד שלך לשוט אוותם . אולי כדאי שבמקום להיות מכשף גדול או פאגאני שמבין עניין, נסה להיות בנאדם. ואם זה לא אמר לך משהו, אז כנראה שזה אבוד.

gwizard

New member
OK, עד כאן

קודם כל בואי נעשה קצת סדר. אני אף לא טענתי לגדולה. לא בתחום הכישוף ולא בפאגאניזם (יש דבר כזה ?). אני כן בן אדם, וזוהי מהות העניין כאן. כבן אדם, מותר לי לשפוט אנשים אחרים. בדיוק כמו שאת וכל אחד אחר מאיתנו עושים יום יום. אם הייתי נשגב יותר מזה - הייתי אל. אולי זה לא התפקיד שלי לשפוט אנשים אחרים, אבל זכות זו בהחלט קיימת. בדיוק כמו לכל השאר. וזכותי, כמו גם כל אחד אחר, להגיד את דעתי בקול רם בפורום ציבורי כגון זה. לכל מה שאני עושה או אומר יש מטרה. מטרה זו לא בהכרח *את* אמורה להבין. אז לפני שגם את שופטת אחרים (כי זה מה שאת עושה במקרה הזה) נסי לחשוב קצת.

Amethyst

New member
וואלה

זכות לשפוט...אז זהו שלא. אתה לא שווה יותר מאף אחד אחר שאתה יכול לשפוט אותו. אתה לא מכיר את הבנאדם ולא יודע מה המקור לדבריו ולמה הוא בחר להציג את זה ככה. אז אין לך זכות, לא. אני לא שופטת אותך. לא ממש אכפת לי האמת. אבל הבעת דעה או איך שלא תקרא לזה ויש דרך להביע גם דעות לפי דעתי וביחס לזה שאתה לא ממש ילד קטן אולי כדאי שתתנסח ברמה המתאימה. אני יודעת שזה פורום ציבורי אבל גם פה כמו כל מקום אחר יש דרך לדבר אחרת זה לא עושה אותנו טובים יותר ובטח שלא ברמה גבוהה יותר ואתה מתבטא בצורה מתנשאת ולא הולמת. המטרה לא משנה את העניין. מספיק שהבנתי את זה ככה זה כבר משנה את המטרה שלך (וזה פורום ציבורי, לא?). אולי אם תדע איך לכתוב , המטרה תובן בצורה שונה. אולי אז במקום לטעון דברים שהם לא מהותיים(!). תחשוב קצת לפני שאתה מביע דעה וקצת על לא איך אני מבין אלא איך אנשים שקוראים מבינים או אנשים שאליהם מיועדת ההודעה.אולי לא אכפת לך. לי כן. והאמת שדי חבל.

gwizard

New member
תגובה

ממתי צריך להיות "שווה" יותר כדי להיות מסוגל לשפוט אנשים אחרים ? האם השופטים בבית משפט יותר שווים מאיתנו ? אני בספק. האם את עצמך כל כך נעלה כי את לא שופטת אף אחד אחר ? ממש לא, כי המשפט שלך "אתה לא שווה יותר מאף אחד אחר" כבר מוכיח כי שפטת אותי והצגת את מסכנותיך. אז אני אשאל אותך את אותה שאלה: האם את שווה יותר שלך יש זכות לשפוט אותי ? מי את שתחליטי אילו זכויות יש לי ? מי מינה אותך לאלה ? תנסי לענות לשאלות אלו ותגלי שאת צבועה.

למעלה