היי כולם, ולאמאס!

Justin Angel

New member
מה שווארמה, מה?

כאן זה פורום כופרים, אנחנו שותים רק מרק תינוקות נוצרים

Duke Tear

New member
אתה יהודי

ולכן אתה צריך לאכול מצות שעשויות מדם ילדים גויים.

windflute

New member
אני מציעה

לתת לגוגל לעשות את העבודה בשבילך. אני בטוחה שאם תכתבי lammas ritual או משהו בגוגל תקבלי מיליון "מהלכי טקסים" מתרבויות שונות, כולל משפטים מוכנים מראש וכו. וגם אף אחד לא יצעק עליך.. :) כדאי לקחת רק משהו שמרגיש לך נכון על כל חלקיו, ומה שלא נכון עבורך רצוי מאוד לשנות. לדברים שאומרים בטקס יש עוצמות מאוד חזקות. חשוב שתגידי רק מה שמתאים ונכון לך. בהצלחה! ולמאס שמח.. ~O~ שחר

Justin Angel

New member
טקס לונאסה

את לא חייבת לכתוב את הטקס לבד ממש מההתחלה. מומלץ לעיין בטקסים שאנשים אחרים כתבו, לראות איזה מוטיבים, רעיונות וחלקים יש בהם שאת מעוניינת לקיים, וזאת תהיה נקודת מוצא מאוד טובה. עשיתי חיפוש פשוט בגוגל והנה התוצאות שאהבתי (לפי סדר של מורכבות): 1. טקס פשוט וממוקד, שמתמקד בדגן ובלחם. 2. טקס פשוט עם מאפיינים טקסיים. 3. טקס עם דגש על טקסטים ומעט תיאטרליות.

Duke Tear

New member
זה הכל עניין של השראה

גם ללכת ולהביט בשמש שוקעת זה לתת טקס , רק שאם אלון חושב שיש הבדל בין לעשות הוקוס פוקוס עם הרבה תאטרליות זולה או להביט בשמש ולהרגיש מחובר עם הטבע יש הבדל , אז אני טוען שהוא טועה . לכי תעשי משהו שמעניק לך השראה כלשהיא , זה יבוא לבד ואם זה לא יבוא לבד אז את חסרת כשרון ,מה שגורם לי לצער עמוק, או שלא. אבל בכל מקרה, לבקש טקס זה כלכך לא כיף , זה מוציא את כל הריגוש של הכנת טקס או עשיה כלשהיא , והריגוש הזה חשוב כלכך .

וואו..

כשליאת אמרה שהתפתח כאן משהו ארוך היא לא צחקה :) טוב, אני מניחה שזה מה שעושה פורום.. בכל מקרה, תודה לכולכם על העזרה. ושיהיה לכולנו חג שמח!

Amethyst

New member
חג שמח גם לך../images/Emo140.gif

אל תיבהלי...זה קורה. את מוזמנת להישאר ככל שתיחפצי. אני מקווה כך בכל אופן. שבוע נעים, הילה

למעלה