היי כולם שאלה בקשר למסיבה באולטרא

היי כולם שאלה בקשר למסיבה באולטרא

באיזה שעה אתם חושבים זה יסתיים פחות או יותר? סליחה על החנניות אבל יש אנשים שמתחילים ללמוד ב-8 וחצי למחרת וממש רוצים לבוא ותלויי הסעות
כן כן אני רומזת האנשים האלה זה אני (ועוד כמה)...

amitk80

New member
אני אגיד לך את דעתי בנושא

אני לא יודע בדיוק מתי תגמר המסיבה אבל קחי בחשבון שיהיה מאד מפוצץ כי זאת מסיבת פתיחת שנה. את חושבת ללכת?

stkachov

New member
../images/Emo13.gif

יסתיים זה לקראת הבוקר, כמו כל מסיבה נורמלית. השאלה היא מתי יהיו הסעות חזרה למעונות. אם יהיה אוטובוס אחד בלבד אז אני חושב שלא מוקדם יותר מ 2:00, אבל הדרך הכי טובה זה להתקשר לאגודה ולשאול מתי יש אוטובוסים... אני ממליץ ללכת, ומקסימום לנמנם קצת בשיעור הראשון למחרת.

amitk80

New member
למה לא להבריז ממנו?

אני הייתי אפילו מבריז מהשיעור הזה אבל זאת דעתי האישית כמובן. תעשי מה שאת חושבת לנכון לעשות...

amitk80

New member
יאללה פעם אחת להנות בחיים

צריך לנצל את ההזדמנות שאנחנו סטודנטים ולהנות קצת ממסיבות. רק אל תחסום אותי
במילא יושבים בהרצאות שהמרצים מברברים יותר מדי אז מה ההבדל שאתה יושב בשיעור ונרדם מהקשקושים לבין שאתה מבריז? חוץ מזה תמיד אפשר לצלם את החומר ממי שהיה... במילא יש שביתה ויש סיכוי שהרבה שיעורים יתבטלו....

Lunar4D

New member
באמת מגיעים לשיעורים שאין בהם רישום? ../images/Emo6.gif

בשביל מה? זה לא שיש לנו מרצים עם יכולות הוראה מדהימות :)

amitk80

New member
מעטים המרצים

הטובים באוניברסיטה. רוב המרצים הם מרצים בשקל

flutter girl

New member
עמית,

אם יש לך כל כך הרבה טענות כלפי האונ', תזכור שאף אחד לא מכריח אותך ללמוד בה. אין לי בעיה עם קיטורים וכיו"ב (we've had our fair share), אבל כל מה שאתה כותב פה זה תלונות לגבי התנהלות האונ'. תזכור שאנחנו כבר לא בתיכון, וזכות הבחירה לגבי האם ללמוד או לא ניתנה לך, וכשבחרת ללמוד ובמקום מסויים, ידעת מראש שעלולות להיווצר בעיות כאלו ואחרות. חוץ מזה, אתה מוזמן כבר עכשיו לקום ולעזוב אם לא נאה ולא יאה. אבל די... כבר אי אפשר לסבול את זה פה. לפחות לא אני, אני בטח לא רוצה להעיד על אחרים.

stkachov

New member
עמית היא צודקת

אתה כל הזמן ממורמר וכועס על האוניברסיטה, על המרצים, על הסטודנטיות שאיתך בקורס שמבינות את החומר ומשתתפות בשיעורים... ברוב הזמן כמו שכבר אמרתי לך, לא בצדק.

amitk80

New member
סבבה

לפחות אתם אומרים את מה שאתם חושבים
יכול להיות שזה אולי נראה רע מהצד אבל ככה אני מרגיש. לפחות יש נוף יפה מהאוניברסיטה שזה דבר מאד חיובי ואפשר להתנחם בו
. לגבי הסטודנטיות מה שקצת הפריע לי זה היחצנות שהן היו חייבות להראות לכל הכיתה שהן יודעות והאמת זה הפריע למתרגלת ולשאר הכיתה (דיברתי איתה על זה בשעת קבלה וגם כמה סטודנטים אמרו לי את זה). קיצר שיהיה לכולם שבוע טוב..

Lunar4D

New member
פה אני חייב להסכים..

עם הקטע של הסטודנטיות עם הריגשות נחיתות... שצריכים לשפוך כמה שיותר ידע להראות מה הן יודעות...
בטח אנחנו מדברים על אותן בנות..

Lunar4D

New member
ואוו.. את חייבת להירגע ../images/Emo13.gif

תמיד יש לך תגובות שלא קשורות למה שבן אדם אומר... חחח אני מת מיזה.. תקשיבי... הוא פשוט אמר שרמת ההוראה גרועה (מרצים בשקל) וזה נכון... יש מעטים ששווים את הבמה שהם עומדים עליה. הבן אדם רוצה תואר ראשון, אז הוא חייב להירשם לאוניברסיטה ולהיות בתוך מסגרת מסוימת. זה שהמרצים ברובם מעפנים זה כבר עניין של שיקול אם לשבת בהרצאה בשביל לרשום בצד על מה המרצה דיבר וללכת ללמוד לבד, או בצד שני אפילו לא להגיע. אז מה הקשר בין זה לבין "אתה מוזמן כבר עכשיו לקום ולעזוב"?... התלונות צודקת.. רמת ההוראה באמת מסריחה ... אז אומרים את זה... אף אחד פה לא מתחיל עכשיו לשרוף מועדונים.. סתם אומרים. גומרים ת'תואר והולכים לאכול שווארמה.. להוריד לחץ דודה. ופרח
שלא יגידו שאני תוקפן.. חחחחח

Lunar4D

New member
אם היה חוקי לקנות תואר בכסף

הייתי עושה את זה. אבל זה לא חוקי... צריך לעשות משהו בשביל עצמי שיקל עלי למצוא עבודה...

flutter girl

New member
אתה בטח צוחק.

"תמיד יש לך תגובות שלא קשורות למה שבן אדם אומר... חחח אני מת מיזה.." אני מבקשת עוד דוגמא ל"תגובה שלא קשורה למה שבנאדם אומר" ורק אל "תמות לי מיזה" (מיזה?? אגב) בכל אופן, בהקשר לעמית, הוא יודע על מה אני מדברת, ואני מתייחסת למספר רב של הודעות שלו בפורום. מעניין ששלושה אנשים הסכימו איתי, זאת אומרת, שלושה אנשים שקראו עוד הודעות של עמית והבינו על מה אני מדברת. ואגב, אתה לא נראה לי "תוקפן", אלא סתם קשקשן. אל תגיד לי להוריד לחץ, אני מציעה שתחזיר את ההערה הזאת ומהר, הבנאדם נמצא בעמדה של "מומחה" בפורום, וכל מה שהוא יודע לעשות זה להתלונן? נו בחייאת, תקימו מועדון ותעזבו אותנו בשקט. הוא מוזמן בכל רגע ורגע לקום וללכת, וגם אתה - אני לא הייתי שמה את התואר שלי במקום שאני לא מרוצה ממנו בכלל, למה אתם עושים את זה? אתה בעצם אומר ש(מבחינתך), לעזאזל עם התואר, העיקר שעשיתי, למי אכפת באיזה רמה. אה, ואני מקווה שהבנת את הקשר בין התגובה שלי להודעה שלך, ואם לא - אז זה כבר די עצוב, וחבל.

למעלה