היי כולם שאלה בקשר למסיבה באולטרא

TheBigBrother

New member
מזכיר קצת

גישה של חבר'ה בצבא. לעשות וי ועל הדרך להתלונן כמה שיותר כמה שקשה וחרא בשביל כביכול להפגין יכולת התמודדות עם תנאים קשים ומסריחים.

stkachov

New member
אני מבקש להרגע

לכל אחד מותר להביע את דעתו, גם אם את(או אני) לא מסכימים איתו. לא צריך להעזיב אף אחד לא מהאוניברסיטה ולא מהפורום בגלל זה. קצת פרופורציות. מטבע הדברים יש אנשים שיותר מתלוננים, ויש כאלו שפחות. אני מבין את עמית, הוא רואה הרבה דברים שמפריעים לו ורוצה לשנות אותם. יש אנשים שפחות אסרטיביים ופחות לוקחים את זה ללב, וגם זה בסדר.

flutter girl

New member
אתה בעצמך הסכמת עם מה שאמרתי

אז מה ההגיון במה שאתה אומר עכשיו?
ואגב, להפוך בנאדם מwhiner ל"אסרטיבי" זה חתיכת גישה מעניינת. בנאדם אסרטיבי לא יתבכיין בפורום, אלא ייגש ויפעל בעצמו. גם אם הוא ינסה לגייס תמיכה בפורום, הוא לא יעשה זאת בדרך השלילה, ולא בעזרת קיטורים ובכיינות. כמו שאמרתי, אין לי בעיה עם בנאדם שמתלונן, ומי כמוני יודע שלפעמים דברים לא הולכים כפי שאנחנו רוצים, אבל יש גבול שזה כבר נהיה באמת מוגזם, שאתה שואל את עצמך - אם הבנאדם כל כך שונא את המקום הזה, למה הוא עדיין שם? עוד רגע הוא יתחיל לעסוק בהשוואות, ואז מה תגיד?

stkachov

New member
הסכמתי

לגבי זה שעמית מתלונן הרבה, לא לגבי הקריאה שלך שיעזוב "אותנו"(שאני לא לגמרי הבנתי עדיין אם התכוונת לאוניברסיטה או לפורום).

flutter girl

New member
לא התכוונתי לאף אחד מהשניים

התכוונתי שאת התלונות המרובות שלו שיעביר לאונ', למי שאחראי לקבל את התלונות הללו. בשלב מסויים זה יוצא מועקה ותחושת אי-נעימות כבדה, לא?

stkachov

New member
כן

אבל אפשר פשוט להמנע מלהגיב למה שגורם לך אי נעימות כבדה

flutter girl

New member
למה?

בדיוק כמו שזה פורום חופשי לתלונות שלו, זה אמור להיות פורום חופשי לחוסר-ההסכמה שלי עם דעותיו הקיצוניות על האוניברסיטה, לא?

flutter girl

New member
ועוד פעם, אני אחזור ואגיד,

שאתה בעצמך הסכמת איתי על העניין, אז מאיפה אתה עכשיו מביא את ההתנגדות? Lunar4D החליט להגיב בצורה מסויימת להודעה שלי, ואני השבתי לו באותה המטבע. אני שונאת את ההערות האלה באוויר, שאנשים מוצאים לנכון לומר אותם רק בפורומים. סמוך עליי, אם תיגש אליי באונ' ותשאל אותי, אני אגיב בדיוק באותה הצורה. אני בספק שאדון Lunar יעשה את אותו הדבר.

stkachov

New member
ועוד פעם, אני אחזור ואגיד

שהסכמתי איתך לגבי משהו ספציפי שכבר כתבתי מהו, ואני לא אכתוב פעם אחר פעם את אותם הדברים.

stkachov

New member
זה יכול להיות

אני רק נתתי לך עיצה לחיים טובים יותר. כך אני משתדל לנהוג לפחות.

flutter girl

New member
חיים טובים יותר =

חיים עם ניקוטין. אבל לא כולנו יכולים להשיג את מה שאנחנו רוצים. ובכל אופן, בדיוק כמו שהוא סובל מהאונ', אני סובלת מהתלונות שלו.

stkachov

New member
אז את מוזמנת לנהוג ע"פ העיצה שלך

כמו שאת מציעה לעמית לא ללכת לאוניברסיטה בה הוא סובל, כך את יכולה להמליץ לעצמך לא לקרוא הודעות של מי שגורם לך סבל.

stkachov

New member
זה בדיוק מה שאני אומר

ולכן אני לא ארשה שמישהו יסתום למישהו אחר את הפה, ויגרש אותו מהפורום, רק בגלל שלא מוצאות חן בעיניו הדיעות/ההודעות שלו.

טוב. א. היא לא התכוונה שהוא ילך מהפורום

היא רק טענה , ובצדק שבתור "מומחה" הוא חייב להפסיק להשמיץ את האוניברסיטה. וחוץ מזה שלהתלונן זו ממש לא הדרך לשנות דברים שלא טוב לך איתם. ב. על אותה מטבע, אנחנו חופשיים להגיב לכל אחד , ולכל דבר. ולפעמים להגיב מה שאנחנו חושבים זה בצורה קצת לא נעימה. זה מה יש

flutter girl

New member
תודה לך../images/Emo45.gif

את היחידה שירדה לסוף דעתי בעניין עמית. כמובן שלא התכוונתי שיילך מהפורום, אלא שבתור מומחה הוא משדר משהו מאוד שלילי בפורום, ואם כבר להתלונן אז לעשות את זה בצורה בוגרת, וכיאות. ויטלי - אני לא יודעת למה אתה החלטת לפרש את הדברים בדרך שפירשת, אבל להחזיר את מה שהיה כבר אי אפשר. העיקר שתבין עכשיו.

stkachov

New member
נעשה את זה גם בסעיפים

א. הוא לא "מומחה". בפורום הזה אין מומחה. יש אדומים, שזה לאו דווקא הופך את המשתמש למומחה. ב. גם אם הוא היה "מומחה", אין קשר בין זה לבין הדיעות שלו על האוניברסיטה. ג. זה לא מה יש. אחד הכללים היחידים שאני מבקש להקפיד עליהם בפורום זה להתייחס בכבוד לחברי פורום אחרים ולהגיב כן בצורה נעימה, או לא להגיב בכלל. יש הבדל בגדול בין לכתוב בצורה לא נעימה על האוניברסיטה/הממשלה/משרד החינוך/שר האוצר/אגד/אגודת הסטודנטים או כל גוף אחר שאינו חבר בפורום, לבין לכתוב בצורה לא נעימה על חבר אחר בפורום. האופציה השניה לא באה בחשבון.

למעלה