זהו? שיחררת...? ../images/Emo6.gif
נרגעת עכשיו? סבבה.. אני שמח.. ולענייננו... זה לא כל כך "מעניין" ששלושה אנשים הסכימו. גם אם 400 אנשים היו מסכימים, מה הקשר? יש מאות אלפים שהצביעו בבחירות האחרונות ברשות לחמאס? זה אומר שזה הדבר הנכון? כי מאות אלפי הצביעו כך? אני באמת קשקשן...
... אין התנגדות לתואר... זה אינטרנט אני לא אמור באמת להיכנס פה לעומקם של דברים... פה מילה שם מילה.. (בדברים שבאמת חשובים מטפלים במציאות לא?) ושוב את ממש היפר שם... את לא צריכה להתרגש מיזה שאנשים מתלוננים על רמת ההוראה באונ'... לא צריך "להקים מועדון". איזה מועדון דבילי זה יהיה? בכל מקרה נראה לי רעיון גרוע להקים מועדון בשביל דבר כזה... ושוב נסביר לך כי כנראה לא הבנת בהודעה הקודמת (איזה כיף להגיד למישהו שהוא לא הבין, למרות שהוא האמת די הבין.. נכון? חחחח)... אני באונ' בשביל לקבל תואר שיקל עלי בהמשך.. ולא כי "וואו כל כך מעניין ללמוד פה" או "פששש.. בו'נה כל הרצאה פה חוויה - רמת ההוראה מדהימה פשוט"... ממש לא... פשוט פה בשביל התואר... אין מה לעשות שאין עדיין בישראל מקומות שאפשר ללמוד בהם. ואין לי חשק כל כך לברוח לחו"ל. בא לי להישאר פה לאזן קצת מבחינה דמוגרפית... והפעם הבנתי את התגובה שלך - תודה על ההתעניינות. יש לך לב ממש טוב...
כמה אכפתיות... וטוהר... ומידות.... ודי לקחת קשה ת'אינטרנט... סתם כל מיני מקלדות שמחוברות ברשת.. זה לא כזה "במת דיון" של נושאים חשובים...