היי כולם שאלה בקשר למסיבה באולטרא

amitk80

New member
צר לי שזה הגיע לרמות כאלו

כי אני אישית ממש לא תכננתי שהסיפור הזה יגיע לרמות כאלו שזה יצור פה מריבה וכעס האחד כלפי השני. אני מבין את חוסר הנוחות שלך flutter girl ושל הבחורה השניה שאת שמה אני לא זוכר כרגע. אני לא לגמרי מקבל את כל העמדות בנושא (יש דברים שאני כן מקבל) אבל כמו כל בן אדם אני מקשיב ושומע דיעות של אחרים. אם יש לכן דברים שאתן חושבות שלא בסדר עשו זאת במסרים אישים. חלק מהכעס יכול היה להמנע. שיהיה לכולנו שבוע טוב, עמית

Lunar4D

New member
גירל....

הודעה בפורום וירטואלי של אנשים זרים גורמת לך "מועקה ותחושת אי-נעימות כבדה"? אפשר בנימוס לשאול למה? (אני שואל באמת.. בלי ציניות הפעם.. רציני עם פרצוף 9 באב)

Lunar4D

New member
זהו? שיחררת...? ../images/Emo6.gif

נרגעת עכשיו? סבבה.. אני שמח.. ולענייננו... זה לא כל כך "מעניין" ששלושה אנשים הסכימו. גם אם 400 אנשים היו מסכימים, מה הקשר? יש מאות אלפים שהצביעו בבחירות האחרונות ברשות לחמאס? זה אומר שזה הדבר הנכון? כי מאות אלפי הצביעו כך? אני באמת קשקשן...
... אין התנגדות לתואר... זה אינטרנט אני לא אמור באמת להיכנס פה לעומקם של דברים... פה מילה שם מילה.. (בדברים שבאמת חשובים מטפלים במציאות לא?) ושוב את ממש היפר שם... את לא צריכה להתרגש מיזה שאנשים מתלוננים על רמת ההוראה באונ'... לא צריך "להקים מועדון". איזה מועדון דבילי זה יהיה? בכל מקרה נראה לי רעיון גרוע להקים מועדון בשביל דבר כזה... ושוב נסביר לך כי כנראה לא הבנת בהודעה הקודמת (איזה כיף להגיד למישהו שהוא לא הבין, למרות שהוא האמת די הבין.. נכון? חחחח)... אני באונ' בשביל לקבל תואר שיקל עלי בהמשך.. ולא כי "וואו כל כך מעניין ללמוד פה" או "פששש.. בו'נה כל הרצאה פה חוויה - רמת ההוראה מדהימה פשוט"... ממש לא... פשוט פה בשביל התואר... אין מה לעשות שאין עדיין בישראל מקומות שאפשר ללמוד בהם. ואין לי חשק כל כך לברוח לחו"ל. בא לי להישאר פה לאזן קצת מבחינה דמוגרפית... והפעם הבנתי את התגובה שלך - תודה על ההתעניינות. יש לך לב ממש טוב...
כמה אכפתיות... וטוהר... ומידות.... ודי לקחת קשה ת'אינטרנט... סתם כל מיני מקלדות שמחוברות ברשת.. זה לא כזה "במת דיון" של נושאים חשובים...

flutter girl

New member
אם זה לא כזה חשוב,

אני לא מבינה למה בכלל טרחת להגיב. את הסכסוכים הפנימיים שלך תשאיר במקום אחר. יום טוב ושבוע טוב!

Lunar4D

New member
לא הבנתי הפעם..

מה הכוונה "סכסוך פנימי"? איזה סכסוך? הבפנים של מה? יום טוב ושבוע נחמד וסבבה ואחלה..ואשכרה.. וסחתיין...

amitk80

New member
אמנם אני לא מנהל פורום הזה

אבל מה שעכשיו הולך זה כבר לא לעניין. מריבות אישיות תעשו במסרים אישים.... זה הדבר האחרון שצריכים פה.

EastGirl83

New member
שאלה על הכרטיסים

עד איזה יום אפשר לקנות את הכרטיסים דרך האגודה?

stkachov

New member
לא מידע רשמי

אבל אני כמעט בטוח שאפשר לקנות עד ליום של המסיבה בבוקר.

את הכרטיסים ניתן לרכוש עד יום רביעי כולל ו..

שמתי לב שמרוב הויכוחים אף אחד לא ענה לי אם הוא באמת יודע מתי יוצאת ההסעה הראשונה חזרה...
והשיעור של חמישי בוקר אצלי הוא שיעור חובה נדמה לי והוא גם יהיה השיעור הראשון בגלל השביתה ככה שלהבריז זאת ממש לא אופציה

stkachov

New member
לא ענו כי לא יודעים

אמרתי לך מי כן יוכל לענות לך בוודאות. האגודה.

amitk80

New member
לי יש תשובות לגבי המסיבה

אהלן, עכשיו חזרתי מישיבה של האגודה ודיברו בין היתר על המסיבה ביום רביעי. אז נעשה קצת סדר בבלאגן. המידע שאני מעביר הוא מה שהציגו בישיבה ואני רק מעביר לכם את המידע ומשתף אותכם כי אני יודע שהרבה אנשים שאלו על כך. 1. המסיבה מתחילה בערך בסביבות 22:30 באולטרהסאונד שבקיבוץ יגור את זה כבר כולם יודעים אבל נזכיר זאת. מי שמופיע זה היהודים. כניסה עולה 35 שקל לחברי אגודת הסטודנטים ומי שלא חבר אגודה ורוצה להגיע אז הכניסה עולה 45 שקל. עכשיו אם קניתם במחיר של חבר אגודה בבקשה מכם הגיעו עם כרטיס הסטודנט כי הולכים לבדוק זאת. הסעות מהמעונות יוצאות בשעה 22:00. אם זכרוני לא מטעה אותי (לא אמרו את זה בישיבה) אני חושב שצריך להרשם בשביל ההסעה הזאת. אפשר לשאול את האנשים באגודה במשך השבוע (יחלקו הזמנות למסיבה במהלך השבוע). אין שעת חזרה צפויה אבל התחילו את המסיבה מוקדם בשביל החבר'ה שמתחילים ללמוד מוקדם למחרת. זאת תהיה מסיבה סבבה ומי שרוצה יותר ממוזמן להגיע. אני עוד לא סגור לאן אני אלך (לסלסה או לראות ליגת האלופות או למסיבה עצמה). מה שבטוח שיהיה כיף ויהנו. למי שיש עוד שאלות מוזמן לפנות אלי במסרים אישים..

amitk80

New member
פרטים נוספים לגבי המסיבה

הסעות למסיבת פתיחת השנה במועדון האולטרסאונד ההסעות יצאו מהמעונות בשעות 22:00 עד 23:30. הסעות חזרה למעונות בשעות 2:00 עד 3:30. זאת על פי פרסום רשמי מטעם האגודה.

stkachov

New member
עכשיו זו התלבטות

בעקרון יש לי השבוע רכב אז חשבתי לנסוע עם האוטו. מצד שני אם יש הסעות, אז אולי עדיף לקחת אוטובוס ולנצל זאת ולהשתכר כהוגן

למעלה