היי לכולם

gothic chic

New member
היי לכולם../images/Emo13.gif

קודם כל שלום,אני חדשה בפורום הסיפור שלי הולך ככה: אני בת 14, וחבר שלי בן 16 עוד מעט 17, אנחנו ביחד שנתיים. לפני שנתיים היינו במסיבה, ושתינו, לא שמתי לב "וחברה" שלי שמה לי משהו במשקה. שיחקנו באמת וחובה, הייתה לי משימה, להשאר בחדר עם חבר שלי (יונתן). בגלל המשקה, נהייתי ממש חסרת כושר שיקול, לא ידעתי מה אני עושה. בקיצור נכנסנו לחדר,אז הוא התחיל לפתוח לי את החולצה וקרה מה שקרה... עכשיו עברו שנתים ואנחנו עדיין חברים. אני מאוד אוהבת אותו והוא אוהב אותי, הוא אמר לי והוכיח את זה פעמים רבות. הבעיה שלי היא שאני יודעת שהייתי וגם עכשיו אני ממש צעירה, במיוחד בשביל לעשות דברים כאלה, אבל מאז לא הפסקנו, זה עדיין קורה מדי פעם. זה פשוט לא בשליטה שלי,זה פשוט נסחף.... ולמה אני פונה אליכם אנשים? כי אני צריכה עזרה. מה לעשות? למען הפרוטוקול, השתמשנו באמצעי הגנה..

הדרומית

New member
את אכן צעירה../images/Emo80.gif

אבל לטעמי, אתם יחד הרבה זמן. אתם אוהבים אחד את השנייה. למה לא להראות את זה מבחינה פיזית? אין שום פסול בזה. אמנם, כמובן כדאי לך להפעיל שיקול דעת בנוגע לדברים שאת עושה, שלא תתחרטי עליהם אח"כ. מלבד זאת, אם את לא שלמה עם עצמך- אל תעשי זאת. חבל...

icy rain drop

New member
אני אגיד לך מה פסול...

שהיא לא היתה במצב של בחירה חופשית כשזה קרה פעם ראשונה ושהיא מהרהרת בזה... היא צריכה להיות הכי שלמה שיש.. (לא מאה אחוז, כי שום דבר אינו מאה אחוז, אבל לפחות לדעת שזה מה שהיא רוצה....) אם היא לא רוצה- זה פסול.... אם כן... לבריאות :) רק רציתי להבהיר תנקודה.... (וגם לומר שממש התגעגעתי להודעות שלך, מישלושה)

gothic chic

New member
אמממ...

יכול להיות. אבל הוא לא ידע שאני אחרי השתיה... וגם הוא קטין- גם זה נחשב לבעילת קטינה?

יא תמימה

כן לא יודעת אם זה נחשב בעילת קטינה אבל יש ביניכם הפרש של יותר משנתיים וזה הופך אותו ל-עבריין.. חוצמזה מאיפה לך שהוא לא ידע שאת בהשפעת סמים? יא פוסטמה (וסליחה על ההתבאטאות) את בעצמך אמרת ששתית לאלכוהול יש ריח את יודעת או שלא אמרת שזה אלכוהול? אין לי כוח לבדוק מתפוצץ לי הראש...!!!!!!

gothic chic

New member
זה לא היה אלכוהול.

ואפשר לדעת למה לעזעזל את מקללת?!? זה היה קולה עם טבליות הרדמה .... ולא מריחים את זה! והוא לא ידע, זה בטוח.

למה חברה שלך שמה טבליות הרדמה

בשתייה שלך? ושאלה אחרת איך עשית את זה בהשפעת טבליות הרדמה לעזאזל ? מה זה סם חוקי או משהו פעם אחרונה שאני בדקתי טבליות הרדמה רק מרדימות לא מעלות תחשק ...

shualpower

New member
לא משנה אם הוא ידע או לא

מה לעזעזל יד לילד בן 15 לחפש במישהי בת 12? היא עוד לא התחילה להתפתח אפילו.. חבר שלך חולה

BlackMist

New member
אין דבר כזה..

מותר לשתות אלכוהול בכל גיל... אסור למכור/להגיש משקאות למי שטרם מלאו לו 18 שנה... מי שעובר על החוק זה המוכר ולא מי ששותה.

BlackMist

New member
כן...

אפילו ילדים בני 13 שותים קצת יין בליל הסדר.. אף אחד לא שולח את ההורים שלהם לכלא.

shualpower

New member
אני אהיה על תקן ורדה רזיאל ז'קונט

אבל אם הסיפור הזה אמיתי את צריכה להעיף אותו לכל הרוחות! דבר ראשון אמרת שאת בת 14 היום, מה שאומר שלפני שנתיים היית בת 12. את בגיל שאסור להזדיין בו גם עכשיו. וחוצמזה הוא זיין אותך בלי שהיית יכולה להביע דעה. את באמת רוצה להיות חברה של מישהו כזה? ולפי ההודעה שלך את כותבת שאת צריכה עזרה. זה כבר אומר שאת לא מרגישה בנוח עם מה שקורה. אז למה לעזעזל את איתו?? עכשיו אני אכנס לדמות של ורדה חזק ואני אגיד לך לתפוס מטף ולדפוק לו אותו בראש ואם הוא עדיין נושם לזרוק אותו מהחלון ורצוח גם את כל המשפחה שלו.. או קיי באמת נסחפתי
אבל הבנת את הרעיון

gothic chic

New member
../images/Emo12.gif

טוב...נגיד. אני די..אוהבת אותו, צאבל אני באמת לא מרגישה בנוח... ואפילו מרגישה מפגרת אחרי זה..... וזה מאוד אמיתי!

למעלה