היי לכולם

תגידו לי? כולכם התחלקתם על השכל?

יאללה מה שהיה היה! אין מה לעשות זה היה לפניי שנתיים ולא נראה לי שהיא כלכך סובלת!!! היא אוהבת אותו הוא אוהב אותה טוב להם! יופי אתם נשארים ביחד ברור!!!!!!!!1 האמת שאני לא מבין איפה בדיוק הבעיה שלך? כלום לא נעשה נגד רצונך קורה ש"נסחפים", ואם את שואלת אותי זה הסקס הכי יפה שיש כי הוא אמיתי! זה כמו כל הבנות המסכנות האלה:"בסוף השבוע אני אהיה מוכנה" ואז אתה בא אליה בסוף השבוע ויודע שתעשה סקס, ככה שאתם "נסחפים" זה אמיתי זה מהלב זה כי רוצים! ילדה אין לך שום בעיה את נורמלית לחלוטין אז היית קטנה כשהתחלת עם זה... קורה. מה שנעשה אין להשיב. וכל הכבוד על אמצעי מניעה! בהצלחה! ולא לשכוח: כל עוד יש אהבה יש על מה להילחם!

shualpower

New member
מה קורה לעברית שלכם אנשים??

מה זה התחלקתם? החלקתם.. חוץ מזה מה זה אמור להיות שהם נסחפו אז זה סבבה..? היא היתה בת 12 אלוהים! וגם תחת השפעת משהו.. משהו אצלך לא בסדר...

boobaa

New member
בתור אחת שהתחילה לשכב בגיל 14

(עכשיו בת 15) אני יכולה להגיד לך שאני מצטערת על זה, אבל אין מה לעשות עכשיו, זה כבר קרה. הדבר שאת יכולה לעשות זה, דבר ראשון להפסיק להיות בקשר עם ה"חברה" הזאת, כי אם זה היה קורה לי הייתי פותחת לה ת'צורה ומשנה לה ת'פרצוף ככה שאפילו אמא שלה לא תזהה אותה. ודבר שני, את יכולה לדבר עם חבר שלך, אם זה מפריע לך ואת מתחרטת ורוצה לחכות (כמו שאני החלטתי לעשות לפני חודש-חודשיים בערך) את תגידי לו את זה, אם הוא לא מוכן לזה אז אין ברירה, הוא לא שווה אותך, ואם הוא כן מוכן (ויכול להיות שזה יקרה... חבר שלי בן 17 ומבין אותי ומוכן לחכות) אז זה מראה שהוא איתך לא בגלל הגוף שלך או האקט המיני אלא בגלל שהוא אוהב אותך. בכל מקרה, את לא צריכה להרגיש רע בקשר לזה, זה כבר קרה תחיי את הרגע, תמשיכי הלאה אל תתייסרי בגלל טעויות בעבר. בהצלחה.

shualpower

New member
רגע רגע רגע... ../images/Emo41.gif

למה הוא לא שווה אותה אם הוא לא מוכן להיות בקשר בלי מגע? את יודעת שלאהוב מרחוק בלי להראות סימנים זה קצת קשה...

boobaa

New member
לא התכוונתי לזה, התכוונתי שהוא לא

שווה אותה אם הוא לא מכבד את הרצונות שלה מישהו שאוהב יעשה הכל בשביל מי שהוא אוהב, כולל לחכות ולא לשכב אני לא מדברת על שטויות אחרות כמו ירידות או אוננות או דברים כאלה אני מדברת על חדירה עצמה.

shualpower

New member
בזה את צודקת ../images/Emo41.gif

ולדעתי החדירה זה בכלל לא הדבר הכי חשוב.. צרפתית זה הכי כיף

Pixy led

New member
אני לא מסכימה אתך לחלוטין.

אמנם, גם לדעתי, למען שני/שתי בני/ות-הזוג יש לחכות אם אחד/ת מהם/ן לא מוכן/ה, אבל אם אחד/ת מהם/ן לא מסוגל/ת לחכות, זה לא אומר שהוא/היא "לא שווה את השני/ה". זה פשוט אומר שיש חוסר-התאמה. לא מספיקה אהבה כדי להריץ קשר.

אני חושב שאת רוצה אותו ו..

מאז שעשית את זה פעם אחת את ממשיכה עם זה והופכת את זה להרגל רק תזכרי מתי שהוא יגיע ל17 זה יהיה נגד החוק ודרך אגב מה קרה בשנתיים האלה? ומה קרה פתאום אכשיו את לא רוצה אותו יותר? שיהיה לך בהצלחה

gothic chic

New member
ללא נושא

זה לא שאני לא רוצה רוצה אותו אני פשוט חושבת שאני צעירה מידי בשביל לקיים יחסים

חשטפית

New member
במידה ואת לא מרגישה בנוח לעשות את

זה איתו, אז זה לא משנה בכלל מתי התחלתם ואם התחלתם. את לא מרגישה בנוח וזהו. אם אתם באמת קרובים את יכולה גם לנסות להסביר לו את עצמך. זה לא שאתם חברים יום יומיים...אני מתארת לעצמי שאחרי תקופת זמן כזו הקשר שלכם די רציני. לסיכום- אם את לא מרגישה בנוח באמת שעדיף שתפסיקי. עכשיו את צעירה מדי לדברים כאלו (גם מבחינה נפשית וגם מבחינה פיזית)...ובמיוחד שהיית לפני שנתיים.

למעלה