היי לכולם

shualpower

New member
מי שאת מרגישה לא נוח איתו

את לא צריכה להיות איתו מישהו חולק עליי?

Hypnotize

New member
את אומרת שאת לא מרגישה בנוח..

ואת אומרת שאת צעירה מידי ושאת די.. אוהבת אותו. כל הדברים האלה מעידים על כמה שאת לא שלמה עם עצמך! אני חושבת שאת מאוד צעירה בשביל הדברים האלה.. אבל זאת רק דעתי. אל תעשי דברים שלא עודים לך טוב! אם את מרגישה ככה את צריכה להפסיק אין לך מה למהר ואם תפסיקי עכשיו זה לא אומר שלא תוכלי להנות מאותם דברים בעתיד..

shualpower

New member
אה.. והזכרת גם חברה בעניין

החברה ששמה לך משהו בשתייה הרבה יותר גרועה ממנו כי היא אמורה להיות בעדך לא נגדך. אבל הסיפור הזה נראה לי מצוץ..

gothic chic

New member
ממש לא.

החברה חטפה וחטפה. למה מצוץ? כל דבר שקצת מפחיד יראה לך סתם סיפור? זה מאוד אמיתי!

רהיפנול .. סם שאפשר להשיג

בבית מרקחת כוסאמקקקקקקק ובנים מנצלים את זה "סם הפגישה הראשונה* בהזדמנות זו אני רוצה להגיד לכל הבנות בעולם לעולם לעולם לעולם אל תשתו משקה ש:
ניתן לכן בידי זר
קניתן במועדון והוא בתוך כוס ולא בתוך פחית או בקבוק ס-ג-ו-ר
אתן לא יודעות מאיפה הוא הגיע -אפילו אם זה מידיד... בקיצור שמרו על עצמכן.. עולם אכזר שם בחוץ

gothic chic

New member
תחשבו מה שבא לכם.

באתי לבקש עצה, לא יותר מזה. קיבלתי אותה, תודה.

gothic chic

New member
מה זאת אומרת

בהשפעת הסיפור של ניצן? אני בטוחה שאתם חושבים שהסיפור מצוץ...........אם הייתי ממציאנ את הסיפור אז הייתי בתולה נכון? הסיפור הוא לא מצוץ עובדה שאני צריכה להתמודד עם עצמי כל יום. קשה לי להסתכל בעצמי במראה.. באתי לבקש עיצה כי הייתי נואשת, אחרת לא הייתי מבקשת ממכם עזרה. אבל אתם גורמים לי להרגיש רק רע יותר רע עם עצמי. אתם מדברים כאילו אני לא יכולה לשלוט בעצמי!

אז ככה...

דבר ראשון מממממש חכם מצדכם להשתמש באמצעי הגנה... מראה שהוא לא עד כדי כך דפוק...! (בלי לפגוע...). אבל תחשבי על זה , אם הוא באמת היה אוהב אותך (ויכול להיות שהוא כן למרות שלא נראה לי) הוא לא היה "משכיב" אותך *דבר ראשון בגיל 12. גיל שאת מממממש צעיר, גיל שבו את די מושפעת וגיל שאת לא בטוחה ולא יודעת שום דבר מהחיים שלך. *דבר שני בהשפעת אלכוהול ועוד איזה משהו בתוכו. מראה שהוא ניצל אותך מינית ולא כיבד אותך.... ולעניין אחר: מה זה החברה הזאת?!?!?!?? אני במקומך הייתי מזיינת לה תצורה??? מה זה אמור להביע??? את לא יודעת איך דברים "קטנים" כאלה יכולים להשפיע על שארית חייך.... תזהרי... דרך אגב.. אם פנית אלינו ז"א שאת באמת לא מרגישה שלמה עם מה שאת עושה (כמו שמישהו כאן אמר). אז תפסיקי!!!!!!!! ככה גם תבדקי אם הוא באמת אוהב מכבד ומעריך אותך ואת הבקשות שלך... תהני ותזהרי...

אה ועוד משהו

לא ידעתי שאפשר לפתוח כוס של בת 12 כלומר לא מישהו שגדול ממנה ב-3 שנים וואו או שיש לו פיסטוק קטן או שיש לה חור ענק..

shualpower

New member
או שמישהי פה עייפה... ../images/Emo13.gif

ד"א לא קראת על כל מיני פדופילים בני 30 שפותחים בנות 8?

או שמה?! או שיש לי 38 חום!!!

מתפוצץ לי הראש ואני מרגישה ממש ממש ממש רע וזה לא מעניין אף אחד

למעלה