היי לכולם...

jako5

New member
היי לכולם...

אני שמח שעדיין יש פה מישהו... חחח..... אני ממש מתגעגע אליכם... הייתי באמסטרדאם לשבוע חופש וחזרתי ביום שלישי . היה נהדר וקרררר.... היה נחמד לשבוע להיות קצת לבד .. רחוק... ומנותק מעט ממה שקורה אצלינו. עכשיו חזרתי והחורף פה לא ממש מרשים אותי חחח.. בימים הקרובים אני סוף סוף חוזר לעבוד על התקליט אחריי הקפאה קלה שלא הייתה ביוזמתי ואני מאמין שדברים יתחילו לזוז לכיוונים הנכונים . בקשר להופעות .... יהיו בקרוב . אוהב אותכם ומחכה לראות את כולכם בקרוב . ביי. ג'קו.

Karina85

New member
היי ג'קו!!! מה קורה?

איזה כיף שבאת... (אתן רואות יש יתרונות ללהיות תקועות כל שעות היממה מול המחשב בלימודים לפסיכומטרי... חחח) אנחנו ממש מתגעגעות אליך כבר... שמחה שנהנית, מגיע לך כל כך!!! תחזור אלינו בקורב... בעזרת השם שהכל יזוז לכיוון הנכון...
איתך תמיד תמיד תמיד!!!

שירנרן17

New member
היי ג'קו אני שמחה שנהנית!!!

עדיין לא הסתדר לי לבוא להופעות שלך לכן אני מקווה שתופיע שוב בעוד מקומות ובקרוב!! בהצלחה עם הוצאת התקליט אני בטוחה שהוא יהיה מוצלח מאוד!!!! נשיקות, שירן

ג'קו ../images/Emo23.gif אתה יודע...

שאנחנו מתגעגעים אלייך גם... אוהבים אותך מאד ומצפים לראות אותך ולשמוע אותך בהופעות... כמובן שגם מחכים לדיסק... המון המון
אהבה מאיתנו אליך בחזרה ו
...

Karina85

New member
בשביל להקפיץ

צריך שיהיה תוכן להודעה
איפה טליטל שתנעץץץ טליטל תחזרי כבררר!!!

וואללה צודקת

אז בא לי להקפיץ שוב... אולי איזה מוקפץ סיני או משו בסגנון...
אוהבות אותך מכל הלב ג'קו

talytal

New member
חזרתי, חזרתי, ונעצתי! ../images/Emo8.gif

קארינוש, מתוקיזה, אין לך מושג. בדיוק כשקיבלתי את ההודעה שלך יצאתי מאחד המבחנים המזוויעים ביותר שעברתי אי פעם, ומיד כשקראתי שג'קו כתב כאן נעלמה כל הבאסה. איזה כיף לקבל הודעות כאלה, תודה מותק!

שונית 7

New member
הי טלוש מקווה שעברת את המבחן../images/Emo24.gif

המזוויע בשלום. עכשיו לפחות קיבלת זריקת מרץ באדום
לקראת המבחנים הבאים

טליטל'וש מקווה שעבר המבחן בטוב..כמה

אני מחכה שהסיוט הזה יגמר..כן באמת מעודד בעיקר עכשיו בתק' המבחנים..

reviital

New member
טלילוש, אני בטוחה שהמבחן עבר בשלום

אחרי הכל כל כך הרבה בנות מחזיקות לך אצבעות!

talytal

New member
מתוקות נפלאות שלי, תודה רבה! ../images/Emo140.gif

פשוט אין לי מילים להגיד כמה כיף ומעודד ומחמם את הלב... תודה תודה תודה!
אוף, אני רוצה כבר עוד הופעות של ג'קו, אפילו רק בשביל לתת חיבוקים לכולכן.

למעלה