היי לכולם...

eilati27

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif ג'קו

איזה כיף לשמוע ממך ישירות שהדברים חוזרים למסלול הנכון... תהיה בטוח שאנחנו נהיה שם שאתה תעמוד על הבמה בחזרה... שמחה שהיה לך טוב... אוהבת אותך המון ומאמינה בך... אילת!

Nova5

New member
היי, ג'קו

תודה על עידכון מחכים להפשרה מזורזת אחרי הקפאה קלה. "דברים יתחילו לזוז לכיוונים הנכונים " רק שאתה תזיז אותם. בהצלחה

livi4

New member
היי ג'קו ! הגעגועים קשים...

מה קורה מותק? בדיוק נכנסתי לפורום ואתה כתבת ... איזה כייף ! שמחה לשמוע שקצת ניקית את הראש.. מחכים לראותך ובטח מחכים לתקליט ! מה עם המפגש לפורום ? מחכה כבר בקוצר רוח ! ליבי

אפרתי 29

New member
ג'קו... ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

איזה כיף לראות אותך כותב פה !!! חחחח.. חמוד... שמחה בקשר לתקליט, לא יכולה לחכות...

אפרתי 29

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

=] ויואו, איזה כיף לך שהיית באמסטרדם !!! אוף, איך אני מתגעגעת לעיר הזאת.... חח...

רנה6

New member
ג'קו...

איזה אושר לראות שאתה כאן...ושוב כמו אז, לא מוצאת את המילים הנכונות....אגב, שלחתי לך המון מסרים מעודדים עם ורד...שאל אותה!

שונית 7

New member
הי ג'קו ..כולם כאן בבית התומך ואוהב

שלך.תמיד תמיד..אף אחד להולך לאף מקום

shongold

New member
היי ג'קו שמחה שאתה פה אנו כאן תמיד

עומדות על המשמר ...אולי תצוץ פתאום..ולא היינו רוצות לפספס..אפילו..מילה אחת שלך = שווה זהב ניקוי הראש הוא הכרחי..אחרי תקופה ..ומידי תקופה - לכוחות מחודשים להסתער על מה שראוי עבורך! אמונה ..זה דבר נפלא וטוב שקיימת בכל המשורים..אבל לפעמים כדאי אולי לתת דחיפה בכוחות עצמיים לכיוון הנכון - והפתעות יכולות להתגלות לנוכח היזמות... אוהבות אותך כל הזמן...ומתגעגעות!!!

קניה 1

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo187.gif

ג'קו נשמה... למה אתה תמיד משאיר הודעה ובורח?? תישאר קצת לקשקש איתנו! יודע קצת הולנדית?? !ik hou van jou

moon line

New member
חיבוק ג'קו תודה על העידכון המשמח

אני שמחה שהדברים זזים לכיוונים הנכונים , בהצלחה עם התקליט
וההופעות... אוי כמה שאנחנו מתגעגעות , מה שתגיד..איפוא שתגיד.. ומתי שתגיד אנחנו שם נהיה , אז.. איך חשבת בכלל שעוד יש פה מישהו ?!
אוהבת

talytal

New member
איזה כיף לראות קצת אדום בפורום! ../images/Emo13.gif

ועוד יותר כיף לשמוע שאתה חוזר לעבוד על התקליט. אנחנו מחכות בקוצר רוח לשמוע אותו, וגם לחידוש ההופעות...
ומה זה "עדיין יש פה מישהו"? אנחנו לא הולכות לשום מקום! כלומר, עד שתהיה עוד הופעה, ואז הפורום ייתרוקן לכמה שעות...
שיהיה בהצלחה, מחזיקות לך אצבעות.

reviital

New member
ג'קו, איזה כייף לקבל אות חיים ../images/Emo188.gif

שמחה שהיה לך טוב באמסטרדם ועכשיו העבודה על התקליט חוזרת לפעולה כי אני צריכה שירים חדשים ממך דחוף!!! כמו אויר לנשימה, נמאס לי קצת לשמוע כל הזמן את הקאברים והסנוניות מכוכב נולד... ובכלל... איזה הופעה שלך או מפגש או מה שלא יהיה יחזיר קצת את הצבע לפנים הלבנות החורפיות ללא שיזוף קייצי... מקוה שתמיד דברים יזוזו לך בכיוונים הנכונים!

Karina85

New member
../images/Emo45.gifוג'קו בקשה חשובה מאוד מכולנו...

ג'קו... ת-ע-ש-ה ל-נ-ו כ-ב-ר ת-ש-ו-ש-ש-ש!!!

למעלה