היי לכולם...

rootteem1

New member
קארינוש יא קרועונתתת

חח אבל זו בקשה מאוד חשובה... ת-ש-ו-ש עם ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששתי שין.. אפשר גם יותר.. כמה שבא לך!! ג'קו תבוא כל יום לעודד את מצב רוחינו!! אני כל היום בין מספרים והוכחות במתמטיקה וכשקראתי את ההודעה הזו התמלאתי באור! ג'קו אנחנו א-ו-ה-ב-ו-ת א-ו-ת-ך כ"כ!!! רוצות הופעה פרטית!!!! תבוא יותר..

Karina85

New member
חחח רותמוששש

אהובתייי ג'קו אתה חייב לעבוד טוב טוב על התשששוששש... יש לנו ציפיות מאוד גבוהות... אז שששים לב... אנחנו דורשששות תשששוששש...

rootteem1

New member
כמה תשששששושששששששששים

אפשר תשיר רק את יקירתי או שיר עם הרבה ששששששששששששששששששששששששששין.. אבל צריך להיות בשיר לפחות תשושששש אחד.... שנתחיל שרשור ג'קוש' תעשה לי? טוב שלא יבהל... חחח... מסכנון.... נוותר.. אה סליחה על הרווחים.... אבל כבר התרגלתי מהשינים.. חחח גם שינים.. השינים רודפים אותי! הלפ מי! טוב לא צריך.. כל עוד ג'קו עושה לי תשוש אחד חמוד קטן=]

rootteem1

New member
שגיגות::::::::: שתשיר ויעשה...

יואו איזו תגובה ערסית יצאה לי, סליחה

Karina85

New member
מה סליחה?

תתפשששטי! חחח סתם הייתי חייבת בגלל השינים... די בואי נפסיק ג'קו ייבהל... ואם לא ג'קו אז שאר הבנות חחח

דורית41

New member
ג'קו-ברוך הבא../images/Emo140.gif

-קח כלנית,הכי קרובה כאן לצבעוני מהולנד! כיף לשמוע שנהנית ושאחרי החורף ההולנדי (קיריל או לא קיריל?
)-מזג האויר כאן קטן עליך. אך נעבור לעיקר, ונשאיר את ענייני מזג האויר לפורומים אחרים- כמו שברור לך גם אנחנו מאוד מתגעגעות אליך ולהופעות ,(די קיטרנו על השקט בשבועות האחרונים
,) אך ברור שאנחנו כאן,מחכות לבאות,ומחזיקות לך אצבעות!!!! ועכשיו לשירה בציבור: אז הנה הנה הם הבחורים ההם, עם הקוקו וג'קט לבן.............

דורית41

New member
וגם שאלה לג'קו

האם את המשפט "החורף לא ממש מרשים אותי"
| אומרים בהרמת הגבה המפורסמת?אתה חייב להדגים בהופעה הבאה!!!

דורית41

New member
../images/Emo25.gifתודה מכל הלב קארינוש

זה הפרח האהוב עלי!!!!יכול להיות שבאחד הגלגולים הקודמים הייתי הולנדית(אוהבת את הולנד,גבינה הולנדית, אנשים הולנדיים,וכו'....אבל מה,שונאת להלחם בתחנות רוח למרות שיוצא לי לפעמים) איך את תמיד יודעת לספק את התמונה המתאימה!!

בת 1986

New member
../images/Emo2.gif מה?? זה באמת ג'קו??

אמאלה כולי צמרמורת! איזה כיף לדעת שהוא מגיב פה!! כפרה עליו...!! ג'קו- איי קנ'ט וואייט לדיסק כבר! הלוואי שתגיב פה הרבה...! אני מחכה לך...! המון הצלחות.!

היי ג'קו, כיף לשמוע ממך../images/Emo140.gif

שמחה שנהנית, נחת וצברת כוחות מחודשים לעבודה על הדיסק... מחכים לו (ולך כמובן.. )בקוצר רוח ולמה שלא נהיה פה בנתיים? לא נוטשות אותך כ"כ מהר..
חיכינו לשמוע ממך ובנתיים אנחנו שומרות לך על האינטרסים חח (למשל תגובות לכל מי שצריך על הסיפור עם גניזת הדיסק של ג'אמוס, אגב,מקווה שהכל הסתדר עם זה..) ומקדישה לך, (ממש מתאימות מילות השיר..). אמסטרדם... אתה חולם על מקום אחר יבשה מרוחקת שם תמצא שקט עם תרמיל על הגב אתה מתעכב קצת בדלת ויוצא אל הדרך אוי אמסטרדם ווי מאדאם נו מאדאם קסם זר בן אדם בוא אלי בוא הביתה בחורות צהובות שיער מסתורין של אירופה פה מעבר לרובע כשהגעת לאמסטרדם מייד רצית לנסוע לא מצאת מרגוע הו אמסטרדם... אתה נוסע למצוא מקום בנקודה מדויקת שם תמצא את השקט עד להודו הגעת כבר והשקט איננו בביתך מתחבא הוא אוי אמסטרדם...

ג'קו../images/Emo24.gif

אני ממש שמחה שנהנית ושיהיה לך המון הצלחה בעבודה על התקליט מחכים לשמוע ממך כמה שיותר

ג'קו !!! :]

מתגעגעגעגים אלייך כ"כ.. תמיד תמיד תמיד ניהיה פהה.. מחכה להופעות.. אוהבת ש'לוש

kapit5

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifג'קו-התגעגענו

היי ג'קו-אורח פורח -שמחתי לישמוע שקצת התנתקת ומקווה שטענת מצברים ושבת עם כוחות מחודשים. אין אין כמו אמסטרדם שבה רוח הנעורים נושבת מכל פינה וקופישופ.... גם אנחנו כבר קרועות מגעגועים ומחכות בקוצר רוח להופעות שלך וכמובן ל-
שהכל יתחיל לזוז לכיוון הנכון בעיקר קדימה מכאן.... אוהבת אותך מכל הלב

hela19

New member
../images/Emo39.gifהיי ג'קו חומד, טוב לשמוע../images/Emo23.gif

איזה יום מדהים, כשאתה נכנס לברך אותנו, ממש נוגע ללב..טוב לנו כשטוב לך.. אני כאן ממתינה בקוצר רוח.. לחדשות טריות וטובות על התקליט וההופעות..
שיהיה ערב מקסים לכולם כאן בפורום, מחבקת ומנשקת את כולם..
ה י ל ה

kapit5

New member
הילה-נשמה איפוא את???

התגעגעתי נורא.מקווה שהכל מיסתדר לך.וכשיהיה לך זמן תבואי לבקר ותשארי קצת לקשקש

למעלה