היי לכולם...

talytal

New member
אבל אנחנו כן מכירות אותו... ../images/Emo13.gif

חלק גדול מהפורום כבר פגש אותו כמה פעמים...

Karina85

New member
עכשיו את יודעת...

והוא ממש ממכר... חחח אחרי שרואים אותו מופיע פעם אחת אי אפשר להפסיק!!!

princes15

New member
חחח אולי הוא באמת ממכר

אבל בין זה ובין שאני אקרא לו נסיך? לפני כמה זמן פגשתם אותו?

rifkin1

New member
אני בדעה שלך פרינסס

אני מתה על ג'קו בתור זמר, יוצר ופרפורמר אבל אני מודה, אני לא מתעלפת מהמראה שלו...לא שאני חושבת שהוא מכוער כן??? מה שכן, אנחי חושבת שהוא פשוט ניכן בכמות אדירה של כריזמה וסקס אפיל וברוב הפעמים שתי התכונות האילו יותר ממגנטות מיופי חיצוני... קחו למשל את מייקל לואיס, ילד יפה עם גוף שרירי אבל בלי טיפה של סקס אפיל... טוב כדאי שאני אזוז מכאן, לפני שאני ממשיכה לנפח תשכל עם השטויות האילו...חחחח

Karina85

New member
זה משתנה בין אחת לאחת...

כי לא כולן היו בכל ההופעות... זה סתם כינוי חיבה, לא צריך לקחת קשה מדי

Nova5

New member
קארינוש,"נסיך" כנראה זה באשמתי

את זוכרת, אחרי שמיניסטים - "נסיך לילה מסרטי פנטזיה"... את צודקת בהחלט - קודם צריך לעבור "טסט" - הופעה,או שמבחן "מכשיל" - שיחה אישית, ואז לראות איזה " כינוי חיבה" ייצא ממך אחרי...

Karina85

New member
חחח יש מצב, וגם מישהי המציאה את

"נסיך האופל" (אולי זאת גם את???), וזה גם תפס חזק חחח... מה קורה??? חזרת כבר מהטכניון???

Nova5

New member
לא, זאת לא המצאה שלי

אבל כתבתי את זה ליום הולדת של דידה, ודודה שלה פתאום ראתה והפציעה - "בטח הוא היה דומה למלאך המוות", ואני עניתי: "נסיך המוות - זה ממש מוגזם". גם ריף פעם דיברה על הצד האפל של ג'קוש. חחח, קיצקץ - לא חסר כינויים לנסיך. תתפאלי - חזרתי ועכשיו אני עוד פעם בטכניון

shongold

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה נסיכה...

המשפט האחרון שלך - מעולה!

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif |נשיקה

kapit5

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifהיי סמרטוטה-התגעגעתי

יו מאז המפגש בפאב אחרי ההתאוששות מהשמיניסטים באלגיר-לא שמעתי ממך .מה שלומך???
..................וכן הלאה

shongold

New member
היי ולנטינו..סוף סוף הגיע לכך המין

....החזק....כבר נואשנו תלשנו שערות..וסוף סוף הגיע ..שרמנטי שכמוך... איפה בדיוק כאב לך...?!

Nova5

New member
בנות, תראו ת'חברים שלו...

בחור מסודר, על דאגה...

למעלה