היי לכולם...

רנה6

New member
עוד מעט צהריים טובים...

באמצע בישוליה...אכן , קיבלתי את מכתבך וכמובן שלצורך מענה, צריכה להיות הרבה יותר מרוכזת...הכל בזמנו....

shongold

New member
קרן ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

על העבודה הכבירה! להקדיש נטו ל 14 תמונות כשכל אחת מצריכה עבודה עבודה עבודה - הכישרון שלך גברתי הוא מדהים - אמרתי לך זאת שיצרת עבור גיא וג'קו את הקליפ - אחד היפים שראיתי ל"לא משנה דבר" והדימיון המשתולל שלך - ביחס לכמות מאד מצומצמת של תמונות - של ג'וני כמובן - הוא ענק!!!!! י ש ר כ ח !!!!!!! את ג ד ו ל ה !!!!! ה
לרגליך עם הכשרון שניחנת!

moon line

New member
קרן YOU'R THE BEST../images/Emo47.gif

יפה יפה, חשבתי על ג'וני דפ כשראיתי את ג'קו בגמר. בשיר מאבד אותך יש פאוז של כמה שניות בהן ג'קו מיישיר מבט למצלמה (לא מוצאת ת'תמונה) ושם אמרתי לעצמי זה.. ג'וני דפ!

123keren3

New member
אתר שמאוד יעניין אותך

היי ג'קו,כייף לשמוע ממך, יש אתר שאתה חייב לראות www.betone.co.il חוץ מזה? מחכים להופעה הראשונה שלך יש לך 2 כרטיסים על בטוח...חחח

דורית41

New member
חומד,את לא מעודכנת.

את ההופעה הראשונה קצת פספסת ,רק בחודשיים בערך,ועוד כמה אחריה, אך כמו שג'קו כותב,אינשאללה בקרוב יחודשו ההופעות. ואם את חדשה,אז ברוכה הבאה.

דורית41

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

שום בצל. מה קורה, תלמידה למופת יקרה?

Karina85

New member
אעלק תלמידה למופת...

את לא מבינה איזו עצלנית אני אני דוחה הכללל ככה אני תמיד בלימודים!!! בעעע אבל כל פעם שאני מתחילה להתלונן אני מזכירה לעצמי שיכולתי להיות עכשיו קצינה תורנית או לגייס את הגדוד שלי... אז ברוך השם אני אסתדר עם כמה מילים
מה איתך יקירתי???

דורית41

New member
קארין קארין קארין קארין

קארין עם א'-איך יכולת ההפנמה,אה?
אל תדאגי,גם אליך ביום של הפסיכומטרי נשלח שרשורי אנרגיות טובות, והכל יבוא על מקומו בשלום.!!

Karina85

New member
חחח דווקא את תמיד אייתת נכון...

עזבי יש לי טראומת ילדות שכל הזמן רשמו לי קרין בלי א'... אאאאאאאאאאאאאההההההההההה בעזרת השם יהיה בסדר!!! מה חדש אצלך? איך בעבודה???

princes15

New member
טוווב פעם ראשונה שאני פה

ואני באמת חושבת שאתה אחלה זמר, ושמחתי שניצחת בגמר, ולמרות שלא כ"כ הסכמתי עם הדעות שלך-אני באמת חושבת שלא הייתי צריך להצטער עליהם ועל הדברים שאמרת....כי אתה לא צריך לשנות את עצמך רק בגלל שזה נראה לאחרים לא בסדר.. יומטוב!

eilati27

New member
ממש לא...../images/Emo6.gif

אני מודה לך על המשפט "אתה לא צריך לשנות את עצמך רק בגלל שזה נראה לאחרים לא בסדר.." כיף לשמוע שיש אי שם עוד תומכים בנסיך שלנו... ממש לא בציניות.. שוב תודה...

princes15

New member
נסיך?טוב לא צריך להסחף..

אולי אני אוהבת איך שהוא שר ואת השיר שלו, אבל שאני אקרא לו נסיך?אני רחוקה מלקרוא לו ככה.

Karina85

New member
בשביל רובינו הוא באמת נסיך...

אבל סבבה את שפויה יותר מאיתנו חחח

princes15

New member
חחח אני שמחה

אבל איך אתם יכולים לחשוב ככה ואתן בכלל לא מכירות אותו?

למעלה