קרן ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif
על העבודה הכבירה! להקדיש נטו ל 14 תמונות כשכל אחת מצריכה עבודה עבודה עבודה - הכישרון שלך גברתי הוא מדהים - אמרתי לך זאת שיצרת עבור גיא וג'קו את הקליפ - אחד היפים שראיתי ל"לא משנה דבר" והדימיון המשתולל שלך - ביחס לכמות מאד מצומצמת של תמונות - של ג'וני כמובן - הוא ענק!!!!! י ש ר כ ח !!!!!!! את ג ד ו ל ה !!!!! ה
יפה יפה, חשבתי על ג'וני דפ כשראיתי את ג'קו בגמר. בשיר מאבד אותך יש פאוז של כמה שניות בהן ג'קו מיישיר מבט למצלמה (לא מוצאת ת'תמונה) ושם אמרתי לעצמי זה.. ג'וני דפ!
את לא מבינה איזו עצלנית אני אני דוחה הכללל ככה אני תמיד בלימודים!!! בעעע אבל כל פעם שאני מתחילה להתלונן אני מזכירה לעצמי שיכולתי להיות עכשיו קצינה תורנית או לגייס את הגדוד שלי... אז ברוך השם אני אסתדר עם כמה מילים
ואני באמת חושבת שאתה אחלה זמר, ושמחתי שניצחת בגמר, ולמרות שלא כ"כ הסכמתי עם הדעות שלך-אני באמת חושבת שלא הייתי צריך להצטער עליהם ועל הדברים שאמרת....כי אתה לא צריך לשנות את עצמך רק בגלל שזה נראה לאחרים לא בסדר.. יומטוב!
אני מודה לך על המשפט "אתה לא צריך לשנות את עצמך רק בגלל שזה נראה לאחרים לא בסדר.." כיף לשמוע שיש אי שם עוד תומכים בנסיך שלנו... ממש לא בציניות.. שוב תודה...