דופקת בדלת של פורמנו:בוקר טוב....ומה אני מוצאת לחרדתי? הודו ממולא גסטנייה פירה מוגש לשולחן בכלי לא מתאים..רגליים שלו באויר ועל ראשו עיטור קצפת..(צימחית)..ובפיו שירת טרולולו...טרולולו... זה בהחלט יכולה להיות מנה מובילה במיסעדה יוקרתית..
מחית ערמונים...ללא הצלחה. כנראה שניתן להשיג רק במקומות בודדים בארץ. בקשר למתכון...נראה לי שקיבלת כבר אפילו יותר מאחד. המתכון המקורי זה... ערמונים..סוכר..רום (אמיתי) אם אין אז גם ברנדי טוב...וכמובן קצפת. הכל לפי הטעם האישי. חג שמח!
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif בלבי, אם את מגיעה
לקטע פה, היום ראיתי באחד המוספים של ידיעות, שכדי להקל על קילוף הערמונים (אם לא תמצאי מוכנים), כדאי לשים אותם במיקרו לכמה דקות, ואז הם מתקלפים בקלות. בהצלחה.evike.