היי מישהו יודע?

ron1283

New member
היי מישהו יודע?

איך קוראים לתיאוריה שנוגדת את האבולציה זאתי שאומרים שהיא תופסת עכשיו (היה כתוב משהו על זה שבוש רוצה שילמדו אותה) נראה לי אינטליגנציה משהו לא בטוח, ומה היא אומרת?

Charles Darwin

New member
וזה לא כזה חדש, נכתב לפני

1000 או 2000 שנה, נקרא לפנים 'התנ"ך' (ונגזרותיו) ומבוסס על אמונה עתיקה בהרבה שיסודה ב'תשובות אינסטנט' (כלומר תשובות שאפשר לשלוף מהמותן ללא צורך בכל אותם דברים מעצבנים: מחשבה, לוגיקה, עדויות וכיו"ב) לשאלות שהטרידו את האדם מ"שחר הימים", שאלות ותשובות כגון: שאלה: למה מתים? תשובה: אל דאגה, לא מתים על באמת, זה רק בכאילו. שאלה: למה יש רוע בעולם? תשובה: אל דאגה, אחרי ש"מתים" יש גם צדק (פואטי). שאלה: מה זה העיגולים האלה בשמיים (
)? תשובה: אלה גופים קטנים שמסתובבים סביב ירושלים (מרכז העולם, שהוא מרכז היקום). שאלה: הבן שלי חולה, איך אני ארפה אותו? תשובה: אופס, אני מקווה שהוא לא ממש חשוב לך, כי תצטרך לחכות 2000 שנה עד שיבואו המדענים הטיפשים להציל אותו. והנה השאלה/תשובה הרלוונטית לענייננו (זהו בעצם הבסיס ל"תאוריית" ה-intelligent design): שאלה: איך יש דברים מורכבים כמו לב האדם (בימים ההם לא ידעו שהמוח הוא בעצם האיבר המורכב שהם מדמיינים והלב הוא בסה"כ משאבה)? תשובה: אין לי תשובה לשלוף מהמותן! לא רגע, יש לי יש לי יש לי יש לי!!!11 אותו אחד שדואג שלא ימותו ושיהיה צדק בעולם (הבא כמובן, בעולם הזה כבר סיכמנו שיש רוע ומחלות שילדים נוטים למות מהן ללא עזרת המדענים הטיפשים) - הוא עשה את זה! תראה איך כל התאוריה משתלבת בצורה אלגנטית! אני חושב שג'ורג' W בוש עצמו מהווה את העדות החזקה ביותר נגד רעיון ה-intelligent design...

בקשר לשורה האחרונה שלך.

ה-ID הוא תיאוריה של אבולוציה מכוונת כאשר מדי פעם האל החביב עלייך (אני אישית מעדיף את מליק טאוס, שאסר על אכילת חסה, פול ובשר צבי) מתערב כדי להכניס שיפורים או להכחיד מינים שאינם רצויים בעיניו. ההתערבות האחרונה באבולוציה האנושית היתה כהראה לפני כ-4000 שנים, ומא היה זמן לצבירת מוטציות שליליות שיצרו את גורג' W. באותה מידה היית יכול לטעון שקיומו הוא ראיה נגד הברירה הטבעית.

דארווין, אתה לא מאמין בעולם הרוח

בגלל שיש לך כלכך הרבה שאלות שאין לך תשובות עליהן כמו: למה יש רוע בעולם, וכו'.. אם תלמד קצת קבלה אז תדע .. כלכך כואב לי לראות אנשים כמוך שהם נמצאים בבועה כזו שאומרת שהם לא ישרדו אחרי המוות. כי מצפה לך התעה.. ואני לא מבין למה אתה כלכך בטוח שדרווין צדק!??! אתה לא חושב שיש סיכויים שהוא טועה ושחוקרי המציאות הרוחנית, הם הם שצודקים?!1? אה?

Levos

New member
איך חוקרים מציאות רוחנית?

לא, יותר נכון לשאול מה זה מציאות רוחנית?

Caligola

New member
ID

או Intelligent design, זה שם שניתן להשקפת עולם בריאתנית שטוענת כביכול שיש ביקום ראיות לכך שהוא מתוכנן (ע"י מתכנן). הטענות של ארגון ה-ID אינם טענות מדעיות מכוון שהם אינם ברות בחינה (כלומר - ברות הפרכה) אחת מהשיטות של ארגון ID כדי לקדם את מטרותיהם זה לחפש 'חורים' בתאורית האבולוציה ולמלא את החורים באמצעות אמונות ספקולטיביות. והקהילה המדעית רואה ב-ID כפסאדו-מדע בריאתני לכל דבר, באופן עקרוני ID לא מנסים לשלול את תוקפה של תאורית האבולוציה אלא למצוא ראיות ביקום לכך שהוא "מתוכנן"..

היקום כן מתוכנן, וקימיים עוד מלא

יקומים...פשוט אנחנו מוגבלים מוחית להבחין בהם.. יש אנשים שהם פגועי מוח שכן מתחבירם לעולמות הרוחניים.. ויש גם מליוני מתקשרים בעולם שמתקשרים עם ישויות ומלאכים.. הינה דוגמאות: http://www.ima-adama.co.il/channeling/channeling.htm כל מיני תקשורים שהגיעו לאנשים, תקראו ותגיבו כל דעה שתרצו, אבל דעה היגיונית ולא מתנסה או "שמירה על האגו" שלכם, תגידו באמת מה שאתם חושבים

AdonAsda

New member
ואני מתקשר עם פילים ורודים

בילתי ניראים(אפשר ליראות אותם עם מישקפי הקסם!). הפילים מסתובבים בינינו ומשפיעים עלינו, כל פעם שקורה דבר לא מוסבר, כמו חפצים שמתקלקלים ללא סיבה ברורה, זה היה פיל ורוד אשר גרם לזה! לפילים הורודים יש חמש מחושים על הראש שפולטים קרינת גאמה וכך הם גורמים למוטאציות ומכונים את האבולציה...אם אתה רוצה הוכחה, יש רק בעיה אחת, הפילים מפחדים ממדענים לכן כל פעם שמדען יחפש את אותם ואת קרינת הגאמה שלהם הם יברחו!@ עבל לע נורע, אתע רק צריך לזכור שהפילים אוהבים אותך!@!#111

זה ממש לא מצחיק!! תאמין לי, מליוני

מתקשרים בעולם לא סתם עושים את זה לחינם.. או משקרים. רחמים עלייך! אבל זה בסדר אני מבין אותך, עוד לא קיבלת הארה רוחנית, אתה אולם ברמה נמוכה אבל נקווה שיגיע אלייך האור במהרה!!

AdonAsda

New member
ואני משקר? ../images/Emo46.gif

אני אומר לך שאני מתקשר עם הפילונים הורודים! הם נימצאים בכל מקום! רחמים עלייך! אבל זה בסדר אני מבין אותך, עוד לא קיבלת הארה פילונית, אתה אולם ברמה נמוכה, ואתה יכול רק ליראות פילים אפורים, אבל נקווה שיגיע אלייך הפיל במהרה!!

אה ור\דרך אגב, פילים זו חייה גשמית

אין דבר כזה "פיל רוחני" או "חמור רוחני" בעולם הרוח אין חיות ואין צורות של גוף.*

AdonAsda

New member
Excuse me אבל

איך קבעת את זה? אני אמרתי שהפילים עשויים מרוחניות?? הפילים עשוים מחומר ורוד שהוא חומר בעל תכונות מיוחדות, שאפשר ליראות אותו רק בעזרת מישקפי קסם! כיצד להכין מישקפי קסם: מצרכים; קיר לבנים, בקבוק וודקה, מיטה, אתה. הוראות הכנה: הצב את קיר הלבנים כ20 מטר לפניך, הרכן את ראשך, יצב את ראשך בזווית ישרה ביחס לגוף, התחל לרוץ קדימה בכל הכוח,נגח את הקיר! אם אחרי זה אתה עדיין זוכר איך קוראים לך, שתה את בקבוק הוודקה ורסק אותו על ראשך, לך לישון. אחרי שתקום אתה כבר תיראה הרבה פילים ורדים ותישמע אותם מדברים.... ועוד כל מיני דברים ככל הניראה...

אני באמת שלא רוצה לאחל לך חווית

מוות קליני כדי שתדע שיש חיים אחרי המוות!! אז מה!! מה תגיד על מליוני העדויות של אנשים בכל העולם שחוו מוות קליני, ואנשים אפילו שהתעוורו במשך השנים סיפרו איך הייה ניראה החדר בבית החולים ומה לבש כל אחד ובאיזה צבע וכו'?. אהה?

AdonAsda

New member
אני אומר להם: יפה מאוד!

זה לא סותר את הפילים הורודים שלי!

למעלה