היי מישהו יודע?

אז כולם משקרים נכון?.

גם בן אדם X שנמצא במדינה X ואף פעם לא שמע על התופעה, מצא עצמו בתאונה ויצא מגופו וסיפר כל מה שהתרחש.. יש אלפיי סיפורים על כך.. ומה אתה מדבר בכזו התנשאות?! למי מי אתה חושב שאתה בכלל? חח אתה "עושה" אותי איזשהוא אחד שחי בהזיות ודימיונות ואחד "לא מציאותי", לדעתי אתה זה שחסר מודעות לא אני!!! אני יכול לבוא לרצוח אותך ואוכיח לך שאתה תמשיך לשרוד..

AdonAsda

New member
אז אני משקר נכון?

גם בן אדם X שנמצא במדינה X ואף פעם לא שמע על התופעה, עשה לעצמו מישקפי קסם, וסיפר על כל מה שהתרחש.. יש עוד אלפי סיפורים על כך.. ומה אתה מדבר בכזו התנשאות?! למה מי אתה חושב שאתה בכלל? חח אתה "עושה" אותי איזשהוא אחד שחי בהזיות ודימיונות ואחד "לא מציאותי", לדעתי אתה זה שחסר מודעות לא אני!!! אני יכול לבוא לרצוח אותך ואוכיח לך שהפילים הורודים אמיתיים..

אתה מעורר בי רחמים

אתה יודע, חייזר יכול לבוא ממאדים ולהגיד לך שתפוח זה קיסם לשיניים ולא פרי למאכל.. ברור שאתה
עליו.. זה מה שאני מרגיש כלפייך..

AdonAsda

New member
ואתה מעורר בי גיחוחים

אתה יודע, חייזר יכול לבוא ממאדים ולהגיד לך שתפוח זה קיסם לשיניים ולא פרי למאכל.. וברור שאתה תאמין לו ולכל הבל פיו... זה מה שאני יודע כלפייך...

כשמישהו בא ואומר לך שהוןא יודע

משהו שאתה לא יודע, אז אתה אמור לברר בנושא ולא ישר לתקוף אותו ולהגיד לו שהוא חולה נפש שיכור כאילו באמת שאתה יודע הכל?.!! אתהב באמת חושב שאתה כזה חכם? אתה אלוהים? מאיפה לך לדעת שדווקה אתה צודק ולא אחרים?@ הא?

AdonAsda

New member
ביררתי ו...

או שאין הוכוחות אמיתיות, או שיש טענות שאינן ברות בדיקה והפרכה, ואני עדיין לא מתכוון להתאבד... וכן, אנוכי אלוהים, ירדתי כדי להגיב בפורום... אתה יודע איך זה, "ניסתרות דרכי"...

שאלה לי אלייך...

תגיד לי באמת מה אתה חושב: 1 - אין דבר כזה מציאות רוחנית!!!! 100 אחוז שאין!! 2 - אולי יש ואולי אין.!! 3 - אין מציאות כזו מבחינתי אך אני לא שולל לגמרי את הרעיון שאני טועה.[ במה אתה בוחר?

Wolverchenus

New member
לא

הוא אומר שהאתגר שלך עליו "להפריך את אלוהים" לא הגיוני כמו האתגר שלו עליך להפריך את ה"פילונים הורודים והבלתי נגישים בעליל"

כשתגיד לי (בלי רמאות) שקראת וראית

מליוני עדויות, אטתה יודע מה, עשרות עדויות, לקיומם של "הפחלונים הוורודים" אני מבטיח לך שאני אאמין.. כמובן ששתתן לי כתבות וסרטי ווידאו המראים את הסיפורים של האנשים שראו ",פילונים וורודים" .
טוב?

AdonAsda

New member
רוצה סרט בככובי../images/Emo68.gif שבו

אני אספר על הפילים הורודים המופלאים שלי? או שאולי אתה רוצה לחזור למאה ה14, שם כולם יעידו על חוויות מדהימות... ואל תישכח שהעולם הוא שטוח וצף על צב ענק שעומד על פילים!! כל העולם לא יכול לטעות, נכון?

AdonAsda

New member
בעיקרון הסיכוי הוא שאתה צודק

הוא זהה לסיכוי שאני צודק. תתחיל להסיק מסקנות.

אבל צעריך, לי יש יותר הוכחות...

וגם קראו לי מקרים אישיים כדי להבין שיש מערכת רוחנית ולא רק ביולוגית פיזיולוגית!

AdonAsda

New member
עדויות של אנשים לא היו ולא יהיו

הוכחות אמינות, ובטח שלא כאשר מדובר בדברים חסרי תקדים כאלה... אז פעם אנשים דיוחו שהם ראו פיות, חדי קרן, שדונים, מכשפות, גמדים, קסמים, ויש אלפי עדויות. למעשה, מכשפות ויצורים אחרים היו עובדה ממשית
. מקרים אישיים? גם לזכיזופרנים יש הרבה חוויות... המוח משטה בנו כל הזמן...

סלח לי אבל המוח לא יכול לשותת בחדרי

בית החולים,לשמוע מה האחיות אמרו ואז לחזור לגוף ולספר מה האחיות אמרו בקומה השלישית. ולטמת את זה אחרכך עם האחיות!!

Wolverchenus

New member
מעניין שאף אחד לא מכיר אף אחד

שחווה את זה ממקור ראשון ושהאחיות גם הן במקור ראשון אימתו שהם דיברו על זה בקומה אחרת. מוזר שזה דבר שהוא כה נפוץ וכה קיים שאף אחד לא מספר על זה שלא בוידאו לתוכנית טלויזיה.

למעלה