היי! מישהו שזוכר

Palass

New member
היי! מישהו שזוכר

וזה לא טרחה גדולה מדי בשבילו יכול להזכיר לי את הספרים שרינסווינד נמצא בהם?

ויימס

New member
../images/Emo99.gif

הא, רינסווינד... הידעתם שהוא הדמות האהובה עליי??? ...והנה הספרים: the colour of magic צבע הכשף the light fantastic אור מופלא mort תרועת מוות (האמת שהוא מופיע שם לאיזה שני עמודים, אבל זה גם נחשב 'נמצא'
) sourcery מעשי קסמים eric interesting times the last continent the last hero

Maladict

New member
גוועלט!!!!

אני חושב שזאת התעללות לשמה מה שעשו לסתמרום הפשוש באינטרסטינג טיימס... הוא יושב לו בנחת באיזה אי טרופי בודד כשפתאום מופיעה מולה איזו מישהי מהממת( לא כמו בנות הפורום כמובן אבל עדיין מהממת) ואומרת לו שהוא חייב לבוא איתה לאי שלה כי נגמרו להם הגברים. ולפתע הקוסמים בהנהגת רדיקולי מחזירים אותו לאנק מורפורק. עד כמה שאני אוהב את הקוסמים ואת רדיקולי בפרט אני חושב שמה שהם עשו זה פשע כנגד הכל המין הזכרי.!!! גבעלללללטטטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ויימס

New member
נכון! נכון!

מסכת ההתעללות ברינסי הקט התחילה לעבור כל גבול אחרי מעשי קסמים. הוא היה צריך או לעזוב אותו או להתעלל בו פחות. אני בנאדם רחום והדבר הזה פשוט מדיר שינה מעיני! ומה עם... HELP HELP ITS ME IN OUT THERE CANT GET THE BLOODY ARMER OFF ו... "יש לי הרגשה שאנחנו שוכחים משהו... רינס- משהו... אה, בטח לא משהו חשוב". כל כך זעמתי. נו, טוב, זה בגלל שנמאס לו ממנו אך הוא מרגיש מחוייב להמשיך לכתוב עליו אז הוא פשוט מתעלל בו בכל דרך אפשרית. אכן, אם הייתי תופסת את הטרי הזה... יש לו מזל שהוא גר ביבשת אחרת. בכלל איך שהמכשפים האלו מתייחסים אליו (עם כמה שאהבתי אותם בראינוע, איש הקציר ומוזיקה), פשוט גועל נפש. לכו תחפשו ת'חברים שלכם! איפה, איפה הייתם כשהקוסם הגיע, הא...? שיזהרו ממני.

Maladict

New member
שאלה לי

לצערי קראתי רק שני ספרי ריסוינד עד הסוף ובאחד הוא מת נפל מהדיסק (עד עכשיו אין לי מושג איך הוא חזר) ובשני הוא נעלם (וכנראה הופיע על האי) השאלה שלי היא האם בכל ספר הוא מסיים באיזה סוף טראגי כזה? ואגב איך באמת הוא חזר לדיסק אחרי שנפל ממנו? אגב איך אני מצטרף לגדוד הזרים הקלאצ'י?

ויימס

New member
לא... (ספויילר לאור מופלא)

הוא ניצל כך: הלחשים באוקטבו לא רוצים לאבד את הלחש שבמוחו של סתמרוח,לכן הם מזיזים את העולם ככה שהוא נופל ליער סקונד (וגם זוגפרח). אני מבינה מהודעתך שעוד לא קראת את אור מופלא? לקרוא ומהר. זה הספר הכי טוב עם סתמרוח, הספר הכי טוב של טרי פראצ'ט, והספר הכי טוב בעולם. איזה כיף לך שהוא בעתיד שלך ולא בעבר שלך (כמוני... למרות שכל פעם שאני קוראת אותו מחדש אני מגלה מחדש עד כמה הוא... מופלא). בנוגע לסופים טראגיים, זה סוף אחד שמח, סוף אחד בסדר, ו-3 מבאסים. לא קראתי את כולם. אתה רוצה שאני אספר לך מה קורה סוף כל ספר? ...ספויילרים... צבע הכשף: נופל בצרחות מקצה העולם. אור מופלא: מציל את העולם, מחליט להצטרף מחדש לאוניברסיטה כשהוא מלא ביטחון עצמי ואופטימיות קוסמית שככל הנראה לעולם לא יחזרו על עצמם.
מעשי קסמים: נתקע במימדי הצינוק אחרי שהציל את העולם ואת קוין. אריק: יוצא מגהינום. לא ברור לאן,אבל בשלב מסויים הוא מגיע לאי. זמנים: משוגר לאוסטרליה (אבוי...
) את השניים האחרונים לא קראתי.

Maladict

New member
אני די מתבאס שנגמר לי המוות ../images/Emo4.gif

קראתי את הקומיקס של אור מופלא, לא משהו את פראצ'ט צריך לקרוא כמו שהוא, ולא בקומיקס. למרות שאני עדיין לא מבין למה לא עשו סרט. תתארי לך את מורט כסרט!!!!! או MR כסרט זה יכול להיות ענק!!! ויטינארי לשלטון!!!!!!!!!!!!!!!!!

Death of Rats

New member
יש לי את הקומיקס לש מורט...

4 פאונר בחנות נידחת בנוטינג-היל. מי אמר שיד שניה זה לא משתלם?! בכל אופן, אני אמוד אוהבת את הקומיקס הזה אבל אם לא הייתי קוראת את הספר, לא הייתי מבינה כלום מהקומיקס. אה, ולויימס (נטע?): אם את אוהבת אור מופלא ורוצה את הקומיקס (או לכל אחד אחר, בעצם) בפעם האחרונה שבדקתי היה אחד בחנות סטימצקי בחדרה ^_^. מצד שני, הפעם האחרונה היתה לפני די הרבה זמן @_@.

Maladict

New member
כבר אין שם

ואני יודע , אני חדרתי ואני כל הזמן מבלה שם בסטימצקי לאומת זאת יש את הקומיקס הזה בספריה העירונית שלנו

Maladict

New member
כן מישהו שם למעלה

בהנהלה של הספריה כנראה מאוד אוהב את טרי, ההכרות שלי עם טרי היתה דרך הספריה, יש לנו שם את כל ספרי עולם הדיסק בעברית את בשורות טובות ואת כל סדרת הטארקרים + אנשי השטיח ( מיותר לצין שקראתי את כולם כמובן
) ויש גם כמה ספרים באנגלית. ובכלל משום מה ספרית חדרה ממש מעריכה את כל התחום של המד"ב ופנטזיה מעניין למה?

ויימס

New member
ואני תמיד חשבתי שהספרייה שלי משקיעה

כי יש לנו את כל עולם הדיסק שתורגמו, את אנשי השטיח והנומים בעברית ואת Interesting Times... (לפחות ביחס לרוב הספריות, שם בדרך כלל יש רק את התרגום הישן לצבע הכשף, זה עם המכשף הנוזלי) אבל הקומיקס??? ...גם אצלנו מעריכים יחסית את התחום של מד"ב ופנטזיה, אבל שוב, רק ביחס לרוב הספריות.

The Mad Hatter

New member
בה.

הייתי יכולה לחלום על ספרי פראצ'ט באנגלית בספריה שלנו. אצלנו יש רק ספרי ילדים ומאחורה-מאחורה מדף שלם של דניאל סטיל ודומותיה. יאי. אבל בשביל לא להוציא שם רע מידי, יש את כל ספרי פראצ'ט המתורגמים (שידוע לי עליהם, לפחות). אבל כדי שלא ייצא שם טוב מידי, הם נמצאים במדור הילדים. חוץ מבשורות טובות שנמצא עם כל ספרי ניל גיימן. רעים. >_<

ויימס

New member
אה, וגם בשורות טובות יש אצלנו

הננסים אכן נמצאים במדור הילדים, אבל כל השאר נמצאים בחלק של הפנטזיה, מונחים במדף משלהם כלאחר כבוד. למרות שבפעם הראשונה מצאתי את צבע הכשף ואחיות הגורל במדף של הילדים. ועוד כיתה ה', נראה לי. מזל שחיפשתי שם.

gaspode

New member
איפה הספריה הזו בדיוק?

הייתי רוצה לדעת לאן לעקור.

limilu

New member
כן, גם אצלי

משום מה יש את כל הספרים המתורגמים של פראצ'ט נראה לי

ויימס

New member
כן, אבל האם יש את הספרים באנגלית?

כי זה כבר יותר מרשים, אצלנו יש רק אחד... ועוד שיהיה את הקומיקס!!! אני מתפלצת!!! זה פשוט לא בסדר שבמקום כלשהו יש את הקומיקס בספרייה וזאת לא הספרייה שלי... אני מתה שיהיה לי את הקומיקס, אבל אני לא יכולה לקנות אותו, כי יש לי את הספר. אני ארגיש... מטופשת לקנות קומיקס כשכבר יש לי את הספר. השלב הבא זה רק לקנות בובות בדמות גיבורי עולם הדיסק (שגם את זה אני מאוד רוצה, ולא יכולה לקנות מסיבות של גאווה <ודעות קדומות[אוקיי, בלי הדעות הקדומות]>)...

ויימס

New member
לא נורא, מחר נקנה עוד מוות...

אני לא יודעת איך הקומיקס של אור מופלא, אבל עילעלתי בזה של צבע הכשף, והוא ממש מצא חן בעיני. הנה, הסתמרוח שם הוא בדיוק כמו זה שדמיינתי אותו, אז נורא התלהבתי מזה (למרות שבכריכה הוא בכלל נראה כמו איזה סוחר שמן,קצת דומה לסלומוניוס מ'זינה', וזוגפרח נראה כמו איזה רוצח ממושקף). הם גם בנו את הקומיקס נורא דומה לאיך שדמיינתי את הסצינות (זויות צילום וכו'). אז למרות שזה לא מפריע לי אם כשעושים קומיקס/ סרט על ספר זה יוצא שונה מאוד מאיך שדמיינתי שזה נראה כשקראתי, למרות כל הנ"ל, אני די מרוצה לראות שאי שם מישהו רואה את הדברים כמוני, זה קורה לעיתים כל כך רחוקות כשמדובר בלדמיין איך דמויות נראות. כל עוד יעשו סרט מכל ספר שלו וזה יהיה טוב, אני אהיה מרוצה. אבל מורט זה ספר שממש אפשר לראות הופך לסרט. וגם אור מופלא וצבע הכשף, יש בהם הרבה תיאורים יפים. של השמש הזורחת וכל מיני כאלה. אגב וטינארי, לפני זמן מה מישהו אמר שהוא עובר מטאמורפוזה לדמות אנושית וחמימה, אז שאלתי למה ואיך ולא זכיתי לתשובה. הנה אשאל שוב: למה ואיך?

Maladict

New member
ויטנארי דמות אנושית וחמימה?

יש יותר סיכוי שדיבלר יתחיל לעשות נקניקיות טעימות ולחלק אותן בחינם. זה בלתי הגיוני שמתנקש יהיה חביב ואנושי.

Lord bigfoot

New member
לא אנושית וחמימה, אבל

רואים יותר ויותר שהוא מתכוון סך הכל לטוב. זאת אומרת למה שטוב ביותר לעיר. יש לו קטעים שהוא על סף נחמד, בעיקר למי שהוא רואה שיקדם את מטרותיו, כמו וימס או גזר. על אנושיות זה כבר עניין אחר, זה לא שהוא לא יכול, זה פשוט לא מעניין אותו. הכי אנושי הוא במשמר הלילה, אבל שם זה וטינרי אחר, צעיר יותר. אה, כן, הוא גם די אנושי כלפי קולון, הוא מתייחס עליו כעל אתגר מיוחד, קשה לו להוריד את מהירות החשיבה לקצב של קולון. למעשה בפיל החמישי, יש שיחה שהוא לא ממש שולט בתוצאותיה (פעם יחידה לדעתי שהוא מאבד שליטה בכיוון השיחה), וגם נראה שהוא מחליט לוותר, ולחכות עד שווימס או גזר יחזרו והם יטפלו בזה.

למעלה