היי! מישהו שזוכר

Maladict

New member
וטינארי והמוות

וטינארי הי תמיד דמות חיובית הוא מחפש את הטוב לכולם בעיר. הוא בחור ממש טוב הוא המוות האנושי.

ויימס

New member
וטינארי הוא כמו סברס.

עוקצני מבחוץ, אבל כשמקלפים אותו... יש לך הרבה קוצים ביד.
מלדיקט אמר שזה לא הגיוני שמתנקש יהיה חביב ואנושי, אני לא יודעת שזה מה שקרה, זה רק מה שאמרו לי. אני עוד לא קראתי את הספרים המאוחרים יותר. אבל אנשים משתנים. אם יש סיבה טובה וזה אמין, גם דמותו של וטינארי יכולה לעשות את זה... אולי הוא התאהב בויימס או משהו כזה, וזה הפך אותו אוהד יותר להשקפות עולמו... אבל אתם שניכם שממלמלים שם על כך שהוא בחור טוב- אז לא נראה לי, לפחות לא זה שאני מכירה מהספרים המוקדמים יותר (מעשי קסמים, שומרים, ראינוע...). זה גם לא כל כך שהוא דואג לעיר, הוא פשוט רוצה שהיא תפעל. הוא לא טוב והוא לא רע, הוא פשוט שרוט קשות (עם "ים הרוע" הזה שלו). רק הסתקרנתי לדעת האם אכן בהמשך הוא משתנה.

Maladict

New member
הגדרה לרוע

בן אדם רע זה אדם שרוצה לעשות רע לאנשים רק בשביל ההנאה שבדבר. לעומת זאת וטינארי רק רוצה שהעיר תפעל. לא אמרתי שהוא איזה סבא חביב. ההגדרה שלך וטינארי - סברס ממש מדויקת. והרי ברור לכולנו שסברס הוא לא משהו רע.

wild sands

New member
אתם צריכים לקרוא שוב את ג'ינגו

תראו איך הוא דואג שם לקולון ורב"ט בטי. בכלל תראו את ההבנה שלו את הפסיכולוגיה האנושית והיכולת ללכת בין הטיפות. אם תחזרו אחורה לשומרים שומרים! ותראו איך הוא מתיחס לעכברושים (ובספרים מאוחרים יותר לכלב שלו) תראו חום ואהבה (אם גם מוגבלת). הצורה בה הוא מטפל בליאונרד מוצגת כמחושבת, אבל יש הבנה והרגשה שזה מעבר לכך.

The Mad Hatter

New member
לא הגעתי עדיין לג'ינגו,

אבל לפנטומימאים, למשל, הוא לא מתנהג בצורה אדיבה במיוחד. ופה נכנס הדיון המשעמם האם זה אותו פטריארך וכו'. לא *באמת* הייתי צריכה להעיר את זה, אבל..נו, טוב. >_<

ויימס

New member
A mime is a terrible thing to waste

(רובין הוד וגברים בטייטס) ...טוב, לא אמרתי שהוא טוב ולא אמרתי שהוא רע, רק אמרתי שמישהו אמר לי שהוא עובר מטאמורפוזה ורציתי לברר האם זה נכון, ואם כן למה ואיך. והכובענית- אין שום מקום לדיון. בצבע הכשף זה מישהו אחר ובכל שאר הספרים שהפטריארך מופיע זה הוא. זה הרי ברור, ממעשי קסמים שמזכירים את נטייתו ללבוש רק שחור כי זה חוסך לו את הטירחה שבלהחליט מה ללבוש...

limilu

New member
מה, גם את רואה את זה?

מאושרת. יש לי כל כך הרבה במשותף איתך?

ויימס

New member
!He deared to kill a king's dare

!Save me save me! Hurt them hurt them Got it, save them save them, hurt you hurt you !!!I'll pay for this!!! ...YOU'll pay for this כן, אנחנו חולים על זה בבית שלי. אה, וגם- "שלא כמו רובין הודים אחרים, אני יכול לעשות מבטא בריטי!"

Maladict

New member
פנטומימאים

אף אחד לא מתיחס אליהם בצורה טובה, אבל אף אחד כל סידרה אמריקאקית מתעללת בהם ורק תראו מה וורנר ברוזרס (והאחות דוט) עושים לברנש ההוא אם הגוד ידיא בד ידיא

Maladict

New member
אז בערך ככה

יש את הקטע של הפנטומימאי של רעיון טוב רעיון רע. לדוגמא (לא שאני זוכר משהו ספציפית אז אני ממציא) רעיון טוב להרים סבון שנפל במקלחת רעיון רע: להרים סבון במקלחת בכלא

ויימס

New member
לא, את הרעיון הכללי אני כן זוכרת

אני פשוט לא זוכרת משהו ספציפי (כמוך).

The Mad Hatter

New member
../images/Emo99.gif

הו, אהבתי את הסדרה הזו. למה לא משדרים אותה שוב במקום כל מיני סדרות מטומטמות עם אנימציה ממוחשבת או סדרות יפניות המדובבות בצורה מביכה? P:

ויימס

New member
אני מתגעגעת לפריקזויד... ../images/Emo7.gif

זו הייתה סדרה כל כך מצחיקה...

Maladict

New member
אני מתגעגע לדומבי האדם הקדמון

אם מישהו זוכר בכלל מי זה :/

Death of Rats

New member
אני לאנימאניאקס ../images/Emo7.gif

הcartoon (איך קוראים לזה בעברית. כלומר, נו, סדרות מצוירות מצחיקות כאלה) הכי טובה שהיתה. פריקזויד הפחיד אותי (אבל אהבתי את הפרק על "קנדל ג'ק"). נורא אהבתי באנימאניאקס את הפרק על "מזמור חג המולד", את הפרק עם תורת היחסות וכל פרק של רנט וריטה
(ובמיוחד את "עלובי החיות" ואת הפרק הלא-מצחיק-אבל-ממש-ממש-יפה שהם עשו על השואה. זה היה על איזה ילדה קטנה שנוסעת ברכבת להיא-לא-יודעת-לאן ומחפשת את אבא שלה
. זה היה פרק כל כך יפה
). אוף, אני מתגעגעת לזה כל כך! אבל זה גם טוב שיש קארדקפטור סאקורה בטלוויזיה. תראו, אם הדיבוב לא יהיה נוראי מדי ומצונזר מדי, זו סדרה ממש טובה
.

Maladict

New member
יוחזר באגס באני לאלתר!!!!

וכל החברים שלו כמובן!!!!!!!!! באובאו בואואובאו באו באו בה (כן כן זה היה חיקוי עלוב של טאז)

ויימס

New member
../images/Emo79.gifהם פינקי והמוח...../images/Emo79.gif

אני זוכרת שהיה להם את הפרק עם ריקוד השמירסקהובן שלכאורה הומצא על ידי להקת אבבא (שלפעמים הם קוראים לה באאב, ובסוף מסתבר שזה איזה איש תפאורה בשם בוב), שגורם למנת המשכל של אנשים לרדת. ובגלל שפינקי והמוח היו קרובים לגלות את התרמית, מחקו להם את הזיכרון ושלחו אותם למקום של עוד אנשים במצבם שקוראים לו ארץ הכובעים ושם אנשים קוראים לעצמם בשם הכובע שהם לובשים. והיה את הפרק עם מירה (הילדה הג'ינג'ית עם "לחבק אותם ולמחוץ אותם לחתיכות קטנות!!!!!") הם פינקי, מירה והמוח, מוח, מוח... ...They're stinky, and often in great pain, pain, pain, pain ומוח כזה- ".I strongly resent this"
היי, פינקי= זוגפרח, מוח= סתמרוח...?
...אח, איזו סדרה... ומה עם צב צבים צבי הנינג'ה??? וטייני טונס. אגב טאז, אני זוכרת שהיה פרק שבאבי וכל הבנות החליטו שנמאס להן מהילדותיות של הבנים בגילן (שבאותו הרגע שיחקו במשחק 'האם טאז יאכל את זה?', שהולך בערך כך, "כיסא, האם טאז יאכל את זה?" *זורקים כיסא לטאז*, "מקרר, האם טאז יאכל את זה?" וכו'...) אז הן הולכות למסיבה של סטודנטים ומשתמשות במין מכונה שהופכת אותן לכוסיות. בסוף הן החליטו שזה לא כזה כיף וזרקו את המכונה לטאז. "ערכת הטיפוח של *** ****, האם טאז יאכל את זה?" ואז טאז אכל אותה והפך לכוסית.

ויימס

New member
אוקיי, אבל המכונה הפכה אותו לכוסית.

הוא Mean Eating Machine כוסית.

למעלה