היי! מישהו שזוכר

Maladict

New member
לא יכול להיות!!!!

טז לא יכול להיות כוסית ויהתפך העולם!!!

ויימס

New member
בהמשך לדיון המרתק...

אם היה לי כוח הייתי מחפשת תמונה של זה. אבל אין לי, אז תדמיין שהבאתי אחת.

Maladict

New member
טוב נו

אני לא יכול להתווכח עם תמונה מדומינת היא הרי שווה יותר מאלף מילים מדומינות

The Mad Hatter

New member
למרות שאני מסתכנת פה

בהתנקשות מצד חברת פורום מסוימת, אם סתמרוח היה מתחיל לקבל את כל מה שמגיע לו אחרי שנות סבל ארוכות, זה כבר לא היה אותו הדבר. זה כמו ויימס כדיפלומט עם גרביונים, חברי משמר רבים, המון כסף ואישה גדולה ומפחידה. זה לא אותו הדבר. :\ אבל אם כבר פשעים כנגד סתמרוח והמין הגברי בכלל, אני זוכרת במעומעם שמאד ריחמתי עליו ב"מעשי קסמים" וכל העניין עם קונינה שבסוף הולכת עם נייג'ל (או איך שלא קראו לוונאבי-ברברי הג'ינג'י עם פצעי הבגרות). עם כל הכבוד שיש לי לנייג'ל (?), אני הייתי מעדיפה את סתמרוח, בכל מקרה. ואת אינטרסטינג טיימס אני כבר *ממש* לא זוכרת. רק שסתמרוח רוצה רק תפוחי אדמה.

Maladict

New member
אבל יש ויימס עשיר עם חברי משמר רבים

רק שהוא לא אוהב את זה... בגלל זה לחזור בזמן עשה לו טוב. אג ויימב נהיה מפקד המשמר אחרי שומרי שומרים נכון?

The Mad Hatter

New member
נו, בדיוק...

לא אכפת לי שהוא (ויימס) לא אוהב את המצב החדש שלו כבר אחרי "שומרים שומרים". זה פשוט לא אותו הדבר. כפי שכבר אמרתי שוב ושוב (ושוב), המשמר נחמד רק כשהוא קטן ומעורר-רחמים. ואני חושבת שהוא נהיה מפקד בסוף MAA, אבל אני לא בטוחה.

ויימס

New member
זה יפה שאת מודעת לסכנה שבמצבך...

זה בעייתי (זה מה שהקצינה שלי תמיד אומרת כשאין לה מה להגיד, 'זה בעייתי'). כי כשאת מסתכלת על דמויות לוזריות שקיבלו דברים שהן רצו והפכו להיות חזקות (ויימס, מאגרט) זה מפריע, ומצד שני מצבו העגום של סתמרוח גם כן מפריע. אז צריך לשנות את מצבה של הדמות בהדרגתיות, ברוך ובעדנה. כך שזה יהיה אמין. במקרה של טרי או שהוא לא אותו משנה בכלל או שהוא עושה את זה... מוגזם. וזה לא כאילו שהדמות של סתמרוח לא השתנתה, זה פשוט שהמצב שלו גרוע (ובכל ספר הוא נהיה גרוע יותר)...זה מה שמפריע לי. את אומרת שאם הוא יתחיל לקבל מה שהוא רוצה זה לא יהיה אותו דבר, אבל זה כבר לא אותו הדבר. צריך לעשות את השינוי קטן אך משמעותי. ויש קטעים שזה יוצא נכון. למשל, בסוף של שומרים הם עדיין משמר קטן ומעורר רחמים, אבל הם עצרו את הדרקון והם מרגישים חשובים וגם אם כולם ישכחו את זה, הם יזכרו... או, בסוף של אור מופלא סתמרוח עדיין מכשף כושל, אבל הוא יודע שהוא הציל את העולם והוא נהיה קצת יותר בטוח בעצמו ויוזם דברים. אלה דברים אמינים. אבל רוב הזמן פראצ'ט פשוט לא משקיע בעניינים כאלה כי זה לא נראה לו חשוב.

Maladict

New member
לא

הוא היה קפטן של אזור מסוים. ואז אחרי שומרים שומרים נהיה מפקד המשמר. אגב וטינארי שולט גם בשומרים שומרים. "מעולם אל תבנה כלא שלא תוכל לברוח ממנו" הגאון או לא?

Athaclena

New member
למה לא אוהב את זה?

הוא מרגיש קצת לא במקום, אוקיי, נכון. הוא אהב את העבודה שלו יותר מקודם. הוא שונא את המדים המופלצים שיש לו עכשיו. אבל הוא גם אוהב את סיביל ויודע שהוא עושה עבודה חשובה וגם לא לשכוח כמה כיף לו בכל פעם שמנסים להרוג אותו! ומגיע לו להיות שמח!

ויימס

New member
קונינה ונייג'ל...

את מאוד ריחמת עליו. אני בכיתי. (מסמיקה במבוכה) גם אני הייתי מעדיפה את סתמרוח, אפילו להגיד על נייג'ל שהוא יותר חתיך לא נראה לי שאפשר, אבל אנחנו לא קונינה. היא בוודאי התרשמה מאומץ ליבו ונחישותו העזה לסייע לכוחות הטוב או משהו כזה. הוא די דומה לזוגפרח לפעמים כשחושבים על זה. כל הקטע של 'אולי אפשר לנסות להסביר להם שיש הרבה אנשים שישמחו אם הם לא יקפיאו את העולם'...

The Mad Hatter

New member
מודה ומתוודה,

למרות העדפתי לסתמרוח כמעט בכל רגע נתון (על פני רוב הדמויות בעולמדיסק, שרובן די מעוררות רחמים. גם סתמרוח מעורר רחמים, אבל הוא כנראה הדמות הכי שפויה שם), אחרי קריאת הקרב של נייג'ל העדפתי אותו לשניות ספורות. אבל זה עבר . ... באמת בכית..? P:

ויימס

New member
../images/Emo11.gif כן.

קטעים בספרים של פראצ'ט בהם בכיתי: -בסוף אור מופלא -בסוף ראינוע -כשגספוד גוסס בראינוע -במעשי קסמים בקטע שהוזכר לעיל. ו... נדמה לי שזהו. אהבתי את קטע שסתמרוח בבור נחשים והוא מדבר עם נייג'ל וחושב שזה הנחש. ...למען האמת, הוא היה הרבה יותר נחמד בתור נחש. היה הרבה יותר משעשע אם הוא היה נשאר ככה, את לא חושבת?

למעלה