היי, מעוניינת לשמוע את חוות דעתכם

היי, מעוניינת לשמוע את חוות דעתכם

זה מופנה בעיקר לגברים, אבל כמובן שלא רק... מקווה שזה בכלל מקום מתאים..

אז ככה, אני בתולה בגיל מאוחר שסובלת משיעור יתר.
במהלך השנים היו לי הרבה הזדמנויות להכנס לקשרים, ותמיד מצאתי סיבות שבגללן זה לא מתאים לי.. אבל אחרי שזה היה מאוחרי וחשבתי קצת על מה שקרה הבנתי שהפסילות שלי לא מוצדקות וכנראה שהסיבה האמיתית שלי להמנע מקשרים היא שאני פשוט לא יודעת איך להתמודד עם המצב הפיזי שלי, שאני מסווה באדיקות ביום יום, אבל יודעת שבמסגרת של קשר הדבר יכול להתגלות.
מצד אחד, לא הייתי רוצה לנהל קשר שבו אני כל הזמן צריכה לדאוג לזה ולהסתיר דברים,
אבל מצד שני אני מבינה שזה לא מצב מושך וחושבת שאם יהיה לי בן זוג והוא יגלה את זה, אז הוא כנראה יפסיק להמשך אליי (אולי אפילו יגעל ממני) וגם ירגיש מרומה..

אני לא רוצה להרחיב בנוגע למצב הזה, מעבר לזה שבאמת מדובר במצב חריג שדורש הרבה מאוד תחזוקה.. תחזוקה שדורשת הרבה מאוד זמן שלא תמיד יש לי,
וגם עם כל המאמצים, בחלק מהמקומות בגוף אני לא אצליח להיראות כמו מישהי נורמלית.
רק המחשבה על המשטר הסרת השיער שאני אצטרך להיות בו אם אני אהיה בזוגיות, גורמת לי לחשוב שאולי עדיף לי להשאר לבד.. העיקר לא להתעסק בזה 24/7..
בתקופה האחרונה התחלתי לחשוב שאולי זה משהו שעדיף לי לספר על ההתחלה.. כי כנראה שלפעמים אני אצטרך להמנע ממגע בגלל זה, ואני לא רוצה שבמצב כזה הצד השני יפגע ויחשוב שאני לא רוצה אותו.
אבל אני לא באמת יודעת אם זה משהו שאפשר פשוט לספר לגבר.. אם זה לא דוחה מדי... אני לא מצפה מאף אחד שיקבל אותי כמו שאני במראה הטבעי (קצת עצוב אבל ככה זה),
פשוט לא רוצה להסתיר את העובדה שהמצב הטבעי שלי הוא אחר (במילים עדינות).. ולדעת שגם אם הוא נתקל בתופעה זה לא סוף העולם.

הייתי רוצה לשמוע מה גברים חושבים על העיניין הזה.. חוות דעת כנה. אם אתם חושבים שבחיים לא הייתם יוצאים עם מישהי כמוני, אז תגידו את זה.
ואם אתם חושבים שאפשרי רק כל עוד אני לא מעלה את הנושא, אז תגידו...
אני מבינה שקצת קשה לענות על זה בלי לדעת מה היקף הבעיה, אבל בגלל שזה נושא רגיש אני מעדיפה לא להכנס לפרטים.
ובבקשה אל תמליצו לי על כל מיני פתרונות שקשורים להסרת שיער (אם זה לא תרופת פלא), אני מודעת לפתרונות שקיימים ומנסה אותם.

רואה 6 6

New member
אפשר להרגיש עד כאן כמה זה קשה לך.

זה ממש משתק לך היבט משמעותי מאוד של החיים ופוגם באיכותם.
אני לא אדבר בשם הגברים, ביקשת בעיקר דיעה של גברים אבל אני חושבת שכדאי לך לחתור לבקש את כל ההמלצות הרפואיות/פסיכולוגיות שקיימות כדי לקבל טיפולי הסרת שיער לצמיתות מטעם הקופה.
טיפולים בתחום האסטטיקה לא קל להשיג על חשבון הקופה, יש להוכיח נחיצות רפואית אבל גם לא בשמים. תיהיי נחושה.

תודה על האמפתיה

זאת התמודדות מאוד לא קלה, אבל מנסה לקחת את זה בפרופורציות ולזכור שיש אנשים עם בעיות קשות בהרבה משלי, גם כאלה שאי אפשר להסתיר בכלל..
זה שלא כולם יודעים את זה עליי ממבט ראשון זה חצי נחמה.. להסתיר זה עול, אבל לפחות אני מקבלת הזדמנות שווה.
&nbsp
מאוד לא רוצה שיתמקדו בדרכים להסרת שיער.. זה פשוט לא הנושא.
ניסיתי לייזר.. התוצאות לא משהו.. אם היו תוצאות טובות, אז אולי הייתי פשוט מחליטה לחכות לימים טובים יותר.
אבל כמו שזה נראה עכשיו אין שום פיתרון מבטיח, וגם הסרה לצמיתות היא לא באמת לצמיתות.. אז אני מנסה להבין איך להתמודד עכשיו עם המצב שקיים, כמו שאני..
אני לא רוצה להמשיך לחכות לנס, אלא להתקדם לזוגיות, לפני שאני אמצא את עצמי עם טייטל חריג באמת (מבחינת חוסר ניסיון).

רואה 6 6

New member
מצטערת אם פגעתי בך.יש לך מסלול חיים שבחרת בו

כפי שאני רואה, שקשור בקבלת עצמך רגשית במירב. אני רוצה לחסוך לך את הקשיים, מבינה...
יתכן שאם כך, לכך מקצוען לתחום הרגש והרוח ייתן יותר כלים להתמודדות. אל תישארי עם הדברים האלה לבד. אני מקוה שהחלפת המילים כאן מקלה את הענין אבל אני חוששת שזה לא מספיק.

זה בסדר, לא פגעת בכלל... אבל יש לך טעות באיבחון

אני הרבה יותר פרקטית מרוחנית, אבל כרגע זה מה שיש.. ניסיתי לפתור את הבעיה.. בנתיים לא הולך... אז מה אני אמורה לעשות? לוותר על קשרים עם אנשים ולשנוא את עצמי? (ברור לי שזאת לא הייתה הכוונה שלך.. אבל ככה אני רואה את האופציה השניה).
ברור שהיה יכול להיות הרבה יותר קל פשוט לפתור את הבעיה ולחסוך את ההתמודדות הזאת ממני ומהצד השני.
&nbsp
אני דיי נרתעת מטיפול פסיכולוגי.. יש דברים שפשוט קשה מדי לפתוח (ולא רק בנושא השעירות)..
מה שהקל עליי זה דווקא המידע הרפואי שקיבלתי.. אחרי שהבנתי ממה הבעיה נובעת הרגשתי הרבה יותר טוב בנוגע לעצמי, כי אז הבנתי שמדובר בבעיה ב"מנגנון" אחד בגוף ולא בכל כולי.
&nbsp

:/

האם זו בעיה ממש חרגיה מעבר לשיעור יתר רגיל שאין לו טיפול?
שוב, אני יודעת שלא רצית לדבר על זה, אבל אני בעצמי עברתי טיפול לייזר כושל (12 טיפולים בלי שום שינוי בגלל שהוא שכח להגיד לי שזה לא עובד על גנים ג'ינג'ים) והתחלתי טיפול ממש אחר ואחרי שלושה כבר יש שינוי.
כעקרון ככל שיותר שיער אמור לעבוד יותר טוב, וראיתי ביוטיוב סרטונים של אנשים שהטיפול שלהם נכשל, אבל מכשירים שונים עובדים לאנשים אחרים. במקומך לא הייתי מוותרת אלא אם כן זו בעיה ספציפית שאין סיכוי שתיפתר, כי לא חושבת שתוכלי להשלים עם זה ולהרגיש בנוח.
היו דברים מעולם שלגברים זה לא מפריע אבל מהתרשמותי זה כשהבחורה חושבת על עצמה שהיא מינימום מלכת יופי מהפנטת.

תודה על המידע

מעדיפה לא להכנס לפרטים האלה.. גם אם בסופו של דבר יהיו לי תוצאות ממשהו זה לא יקרה מייד.
אם בסופו של דבר הבעיה תיפטר אז מעולה.. אבל אני לא יכולה ולא רוצה להסתמך על זה ולכן מנסה להמשיך בחיים (יותר בכיוון של להתחיל אותם) גם כרגע במצב הקיים.

רואה 6 6

New member
אם ככה,מה שעומר כתב נראה לי מאוד ממוקד וכן.

בגדול, פגשתי נשים מאוד שעירות בפוטנציה שהיו נשואות ובעלות משפחה. היתה לי גם חברה פעם עם שיעור יתר במקומות מאוד מוזרים ולא היתה לה בעיה מיוחדת עם גברים.
אני מאמינה שעם הזמן תמצאי את הדרך לייצר טבעיות ושלמות בהתנהלות שלך ויש סיכוי שיהיה יותר מגבר אחד שירצה אותך כמו שאת.

Another Girl

New member
וואלה

זו התגובה שיכולת להנפיק מכל ההודעה שלה, ואחרי שהיא ביקשה במפורש *לא* להציע לה פתרונות שקשורים להסרת שיער?

supersonic777

New member
הי,רוצה לומר לך,שהיו לי 3 חברות בתולות...

הסירי דאגך מליבך...

לדעתי,את לא צריכה להסתיר את זה,זו לא בושה,להפך...
קודם כל,תצאי,תכירי ולאט לאט כשיהיה לך ביטחון והקשר ילך ויתחזק,כך תהיי יותר משוחררת...
אל תתני לזה להשפיע עלייך...

תודה על העידוד :)

אבל מהתגובה שלך לא לגמרי הבנתי אם אתה מתכוון לכל מה שכתבתי או רק לעצם זה שאני בתולה.
&nbsp
אבל טוב לשמוע ותודה בכל מקרה..

supersonic777

New member
אני לא ידוע כמי שיש לו סבלנות לקרוא,אז רק לעניין הזה...

ועכשיו שקראתי עוד שורה,אומר לך לגבי שיער יתר...
מה הבעיה?תשקיעי בהסרתו ולא תצטרכי להתעסק בו...
לומר לך משהו?אני חושב,שבחורה צריכה להיות חלקה למשעי פרט לשיער על הראש וקצת בגבות,זהו!

ommerl

New member
תשובה כנה...

תראי, אין ספק שהמצב שלך מורכב מאוד. יש לך מאפיין פיזי שהוא לא נתון לשליטה פסיכולוגית והוא פוגע במשיכה המינית של גברים. בשונה מנשים, גברים מאוד מושפעים ממראה.
&nbsp
בגלל שגברים כל כך מושפעים ממראה חיצוני, בעיקר בעיקר בהתחלה, הייתי ממליץ לך דווקא כן להסתיר ממש בהתחלה.
מישהו לפניי העלה שזו לא בושה. אני מסכים איתו. זו לא בושה אבל ייתכן שזה לא מושך כל כך (לא ראיתי אותך מעולם אז אני לא יודע..). גבר שעשוי להתאהב באישיות שלך אם יכיר אותך עלול להתרחק ממך עוד לפני שהוא מכיר את האישיות שלך...
&nbsp
הבעיה היא מה קורה בהמשך. אני לא ממליץ להסתיר את זה לאורך זמן אלא רק בתור משהו ראשוני.
אם את מרגישה שזה יכל להיות רציני ביניכם זה הזמן לספר לו..
&nbsp
ועכשיו מגיעה התשובה הכנה:
לדעתי יהיה לך קשה מאוד למצוא זוגיות. גם גבר שיתאהב באישיות שלך עלול להעדיף להתרחק ממך רק בגלל זה. זה עצוב וזה לא נעים והוא אולי אפילו ירגיש אשמה אם הוא אדם הגון.
&nbsp
את צריכה לקבל את זה בהבנה ולהמשיך לחפש אחד שיעז להסתכל עליך כמו שאת ולאהוב ולהימשך אליך כמו שאת. אני מאמין שזה יכל לקרות אבל יהיה לך קשה.
תהיי מוכנה לקבל הרבה דחיות. אל תרגישי רע עם הדחיות כי הן לא נגדך באופן אישי. הטבע נתן לך כלים מורכבים בחיים האלה ואם את תצליחי להתעלות מעל זה- את תצליחי למצוא בן זוג ואני בטוח שהשמיים הם הגבול בשבילך.
&nbsp
בהצלחה!

תשובה לתשובה..

לא הצלחתי להסגר על דרך פעולה. אפשר לומר שאפילו ניסיתי להעלות את הנושא בהומור כמה פעמים.. כדי להבין מה היחס לנושא... (זה לא ממש עזר כי לא היה לי אומץ להבהיר שאני בעצם לא כל כך צוחקת..).
להסתיר נשמע כמו הדבר הכי הגיוני לעשות מצד אחד, אבל מצד שני לא הייתי רוצה "להפיל בפח" מישהו שהעיניין הזה דוחה אותו כי קשה לי להאמין שהסלידה הזאת תחלוף.. ואז יצא שסתם התקרבתי רגשית (ואולי פיזית) לאדם שלא מסוגל לקבל אותי.
&nbsp
אני גם ממש לא יודעת איך אפשר בכלל לומר דבר כזה.. אני מנסה לדמיין את עצמי מספרת את זה (אבל לא בהומור) לגברים שהייתי קרובה אליהם וזה פשוט נראה בלתי אפשרי...

&nbsp
רואים שהבנתי את חומרת המצב.. ואני מודה לך מאוד על התשובה!

ommerl

New member
נשים מפילות גברים בפח כל הזמן וזה בסדר

נשים מפילות בפח כל הזמן גברים: הן מתאפרות, הן לובשות חזיית פוש אפ, מסדרות את השיער, וגם מורידות שיער- כל אלה שקרים ש"מפילים בפח" את הגברים.. אבל זה שקרים שמקובל לעשות. אז את גם מורידה יותר שיער מאשר נשים אחרות (ואולי אפילו הרבה יותר). אז מה..?
&nbsp
כשהקשר מעמיק כל השקרים האלה מתגלים בכל מקרה. הגבר רואה את האישה בלי איפור ובלי חזיית פוש אפ... מה שמחזיק את הקשר זה הדברים העמוקים יותר. אולי בגלל המצב שלך יידרש קשר עמוק יותר ביניכם.
&nbsp
אני בטוח שיש בעולם לפחות גבר אחד שאת תאהבי וימשיך לאהוב אותך בחזרה גם כשתגלי לו.
&nbsp
איך לגלות ומתי בדיוק? אין לי מושג... זה משהו שתצטרכי לגלות על בשרך להערכתי..

למעלה