היי, מעוניינת לשמוע את חוות דעתכם

supersonic777

New member
בטח שזה שונה...!אולי לא בפגישה הראשונה,כי אי אפשר לדעת...

אם יהיה המשך...
בחורה לא חייבת להתאפר,אבל להוריד שיער(חוץ מעל הראש וקצת בגבות) MUST!
כבר ציינתי,בחורה צריכה להיות חלקה למשעי...

לירון 321

New member
בכל זאת אני אגיב

רצית עצה מגברים אבל בכל זאת אני אכתוב לך :)
אני הייתי בתולה עד גיל 23, לא התביישתי בזה בכלל (דווקא
התגאתי) - בגלל הביטחון שהייתי שלמה עם עצמי מלבד גבר אחד!
זה לא הפריע לשום גבר ובסופו של דבר היום אני מוכרחה להגיד
שהפעם הראשונה ממש השתלמה והייתה הכי רומנטית ואמיתית שיש.
לגבי הדברים האחרים שכתבת : כשקראתי את מה שכתבת חשבתי על
הפמניסטיות שלא מורידות בכלל שיער - מה הן אומרות לגבר?
מה אומר גבר שיש לו קרחת ועשה השתלת שיער? מה עם גבר שיש לו פוללל שערות בגב? (אגב, רובם לא מורידים חח), מה אומר גבר/אישה שיש
להם פזוראזיס בגוף והם מתביישים מזה כי זה לכל החיים?
אני אומרת לך מידיד שלי שיש לו חברה עם פסוראזיס והוא חולה לה על הגוף :)
תהיי שלמה עם עצמך.
נכון שזה לא קל, אבל אני רואה אנשים מסביבי שיש להם בעיות והם בזוגיות מושלמת!! הלוואי עלייי זוגיות כזאת!!
אמן ובע"ה תמצאי את הזיווג שלך - אחד שיאהב אותך וממש לא יהיה אכפת לו

גם אני חשבתי על זה

על איך זה שכל כך הרבה פגמים אחרים נתפסים כפחות שערורייתיים ממה שיש לי..
מבחינת בתולין בגיל מאוחר, זה גם תלוי בסיבות שלך.. אם זה כי את יודעת מה את רוצה ולא מוכנה להתפשר אז זה מעורר הערכה.
אבל למרות שלא הייתי נכסנת לקשר עם כל אחד, הסיבה שלי לבררנות יתר היא שונה..
כיף לשמוע על מקרים כאלה :) זה אולי ברור בתור נתון שכל מיני אנשים מוצאים אהבה, אבל בפועל זה מרגיש הרבה פחות אפשרי ומובן מאליו..
&nbsp
תודה רבה!

חברה שלי

התנזרה במשך עשור שלם ועשתה לייזר,
אין לי מילים לתאר איך זה העלה את הבטחון העצמי והמיניות שלה, היא טוענת שזה הדבר הכי טוב שעשתה בחיים.
יש היום טכניקות כואבות פחות (ולא אינפרה אדום שגרוע ברמות). כתבת שניסית ושאת לא רוצה להרחיב למרות זאת חשוב שתדעי.

גם אם יש

שיטות חדשות שפועלות יותר טוב שעדיין לא ניסיתי, היית ממליצה לי להתנזר עכשיו עשור עד שאני אגיע לתוצאות? להתחיל מאפס בגיל 30+?

עוד בחורה מגיבה אבל בכל זאת,

&nbsp
קצת מצחיק להגיד, אבל אני לא מורידה. אני כן מסדרת אבל אני באמת חושבת ששיער ערווה זה נשי.
לחשוב על להוריד הכל גורם לי להרגיש כמו ילדה קטנה ואני מודה שאני גם מהבחורות הלא-נשיות שלא הולכות לקוסמטיקאית/טיפול פנים/פדיקור-מניקור ואני גם לא מתאפרת.
*חייבת לציין על עצמי שאני מרוצה מאיך שאני ניראית ואוהבת את הלוק הטיבעי*
&nbsp
יש לי חבר כבר כמעט שנתיים, הוא היה הראשון שלי וכשהתחלנו וקצת התביישתי, שאלתי אותו בביטחון מלא אם זה מפריע לו. הוא שאל אותי אם מפריע לי השיער שלו. אמרתי שלא, וזה נכון. הוא הכי מדהים בעיניי ושום דבר בו לא מרתיע אותי.
אז הוא אמר שגם לו לא. כשאת לא מנסה לשנות את הבנזוג שלך ולא מצפה ממנו להיות מישהו שהוא לא. אז גם הוא לא מצפה את זה ממך, והוא מקבל אותך איך שאת.
&nbsp
זה לא כזה פשוט. כן קשה לנו על דברים מסויימים. אבל לא כאלה שקשורים לאיך אני נראית או איך אני מתלבשת. כי הוא לא בחר בי בגלל הדברים האלה ואני מקוה שגם הבחור שלך לא יבחר אותך בגלל זה...
&nbsp
&nbsp

למרות שגם מה שנורמלי הפך כבר ללא נורמלי

זה עדיין נורמלי..
&nbsp
זה יפה שאתם מקבלים אחד אתה השניה גם כשכבר זה נחשב ללגיטימי לבוא בדרישות בנושא הזה. ואת צודקת, זה צריך להיות הדדי.
&nbsp
תמיד כיף לשמוע שיש אנשים שלא עושים סיפור מדברים כאלה :)

sweetjane1982

New member
מניסיון של עיראקית- רק לייזר וסבלנות

טיפול לייזר לשעירות לוקח שלוש שנים בערך, עד שמגיעים לתוצאות של 80% פחות שיער.
אין לך על מה לקטר או לבקש פתרונות קסם, כי אין כאלה.
כמובן שמטיפול לטיפול את תראי שינוי של בערך 5%-10% שיער פחות.
אז תתחילי עכשיו ובגיל 27 כבר זה יהייה מאחוריך.
מה שאת עושה עכשיו זה להתבאס ולא לעשות לייזר, וזה הדבר הכי חסר היגיון שיש

לא סיימתי לגמרי עם כל הסיפור הזה

27 זה לא מרחק יריקה.. וזה גורם לי לשאול אותך את מה ששאלתי את הקודמת - היית מציעה לי להתנזר עד שאני אגיע לתוצאות?
מה את עשית לפני הטיפולים?

sweetjane1982

New member
27 זה יותר קרוב ממה שנדמה לך, כמו שגיל 21 בטח נראה לך כאילו

היה רק אתמול.
אני עשיתי לייזר בידיים וברגליים לפני גיל 20. חבר אשון היה לי בגיל 22, גם בגלל העניין הזה, אבל מאד יכול להיות שגם בלעדיו הייתי מוצאת סיבות אחרות לא להיכנס לקשר אינטימי.
אגב, לייזר בבית השחי ובמפשעות התחלתי רק בגיל 29, מאז עברו שלוש שנים ועדיין לא סיימתי, כי מדובר בשיער עבה במיוחד, אבל כבר כמעט ואין לי שיער.
הבחור האחרון שהייתי איתו דווקא היה מאוכזב ואמר לי שהוא מעדיף עם שיער, אמרתי לו שאני מצטערת מאד אבל זו לא תוכנית כבקשתו.
אני אגיד לך תכלס- גברים זה מין מאד עלוב, והם ישכבו עם כל דבר שזז. קרה לי כמה פעמים שהגעתי לא מוכנה ולא מתוחזקת, ולהפתעתי, הם לא אמרו כלום לגבי השיער.
כמה שהם מקשקשים שהם אוהבים רק חלק- בתכלס הם עולב ונואשים וישכבו עם כל דבר. אז אין לך ממה להתרגש מהם.
זה לא שברגע שתהיי חלקה אז החיים יהיו ורודים.
אז לא, אני ממש לא מציעה לך להתנזר כי סקס זה דבר טבעי וכיפי וצורך קיומי, ובחורה בגילך צריכה חיי מין.
ועוד הערה טכנית אבל חשובה- תקפידי שמורידים לך שיער עם לייזר (מכשירי סופרנו או דואט) ולא בIPL או אינפרא אדום ויתר הקשקושים.

ככל שהזמן עובר זה יותר קשה להתחיל מאפס

בלי להשמיץ אף אחד, באמת התרשמתי שבחלק מהמקרים דרישות של גברים לא ממש חקוקות באבן.
אבל מהיכרות עם גברים אני יודעת שיש הבדל ענק בין דרישות מבחורה ששוכבים איתה פעם אחת (סטוץ'...) ולבין דרישות מבת זוג.. אני מחפשת יותר מזה שמישהו יהיה מסוגל לשכב איתי פעם אחת בלי התחייבות.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

sweetjane1982

New member
נשמה, תאמיני לי שלמצוא גבר שווה ורציני לגביך יקח לך יותר זמן

מאשר להוריד את השיער בלייזר.
בגלל החשש שלך מכל עניין שיעור היתר את לא התנסית בעולם הדייטים.
תאמיני לי שאין שם יותר מדי מציאות. את נותנת לגברים ישראלים הרבה יותר מדי קרדיט.
אז קודם תמצאי אחד שמסוגל להתחייב, אחרי זה נדבר =)

סורי שנדחפת לשירשור

לדעתי
אני כן מציעה לך לצאת לבלות ולהכיר חבר,
אבל לפני הסקס הראשון הוא חייב לדעת על השיעור יתר,
&nbsp
כי אם זה יבוא אליו בהפתעה והוא יהיה דביל- נו מהסוג של להעליב אותך
זה יכול לשבור אותך
לשבור את הביטחון העצמי שלך לגמריי
&nbsp
ובכללי אם תתאהבי בגבר מניאק שרק בסוף תגלי שהוא כזה(כשתגיעו ליחסים אינטימיים)
זה גם יכול לשבור אותך.
&nbsp
אבל זו רק דעה של מישהי שלא מכירה אותך-אני

בהחלט רצוי שתתייעצי עם חברות שלך\אמא שלך=אנשים שקרובים לך ושמכירים אותך אישית
כדי לדעת את התשובה הזאת.
&nbsp

שום נדחפת :)

לא הייתי שוכבת עם מישהו שהייתי חודשת שיש סיכוי שהוא הולך להגיב בצורה שתפגע בי.. הפחד מלקבל תגובה כזאת הופך אותי לבררנית יותר.
אני גם מניחה שאני אצליח לברר קצת מה היחס לנושא לפני שנגיע לזה.... אני לפחות אנסה...
&nbsp
להתאהב בגבר מניאק ששובר לבבות זה משהו שיכול לקרות לכולן.. לא רק נשים במצבי.
&nbsp
אז כן.. מצד אחד יודעת שצריך להיזהר ומצד שני רוצה גם קצת לחיות...

הגעתי הנה במקרה

אבל בכל זאת חייבת לשאול - האם עשית בירור אנדוקריני מלא? לרוב שיעור יתר שלא נפתר על ידי דברים כמו לייזר וכדומה מקורו בבעיות הורמונליות. הרבה פעמים טיפול פשוט מאוד של גלולות נכונות יכול לפתור את כל העניין. אני מדברת בתור אחת שהיתה מאוד שעירה כנערה והיום אין זכר לזה.

אני לא מבינה מה זה "מישהי כמוני" (בשאלה אם מישהו יצא איתך)

אני רוצה להתחיל מזה שיכול להיות שאת מגזימה בחומרת הבעיה שלך ומה שנראה לך כמו יער עבות, יראה בעיני מישהו אחר בקושי כמו חורשה... אבל בואי נניח שאת לא מגזימה ואת באמת נורא שעירה, אני לא בטוחה שזאת התכונה הכי בולטת שלך, אני דווקא התרשמתי שאת אינטליגנטית - אז אולי ימצא מישהו שכל כך יוקסם מהאינטליגנציה שלך שהוא לא ישים לב לתכונות פחות אטרקטיביות. וחוץ מזה, הרבה גברים די עיוורים לדברים האלו (כמו גם לכלים בכיור ומגבות מלוכלכות על רצפת המקלחת)...

אני לא חושבת שזה כל מה שאני, זה פשוט החלק שהכי מטריד אותי..

אני חושבת שכל עוד שאני מסתירה את זה אפשר לראות אותי באור שונה.. בעייני פחות אמיתי..
לצערי לא התרשמתי שזה אחד מהדברים שגברים עיוורים אליו......
תודה רבה על המחמאה :)

למעלה