היי סטייקס

2המרפא

New member
השוואה נוראית של נאגרנו נגד מטיסאו

ביד עם הAQ TT. ביד עם ה89 זה באמת קולר אבל גם שם אני לא רואה מצב לדחיפה. בקיצור נגראנו ממשיך לשחק זוועה שומדבר לא משתנה.

ראסטה2

New member
בסוף השתלם למייק

לשחק טייט תראו הוא שלש את עצמו והוא יושב הכי טוב בשולחן! השוואה באמת נוראית של נגארנו עם עשיריות

inteli

New member
למה נוראית?

אני לא מבין למה שניכם אומרים שההשוואה נוראית? בקופה היה כמעט 100 והוא היה צריך להשוות עוד 200 , הסיכוי שלו לזכות בקופה היה כמעט חצי חצי. אני מבין שאתם לא מתים על נגראנו, אבל לומר שזה היה זוועה ונוראי? לא רק שהוא קיבל את הפוט אודס הנכונים הוא גם שם את היריב שלו פחות או יותר על מה שהיה לו באמת. לדעתי, זה שזה סיכון מאד גדול על כסף מאד גדול לא ממש קשור..

ראסטה2

New member
שמע

הוא עשה סלו פליי עם קינגים למה שאין לו גם עכשיו משהו גבוהה יותר מהזוג שלו? חוץ מזה שההאוטים לטובת מייק ואם הוא ראה אותו עם היד הזו אני לא רואה שום סיבה של נגארנו להשוות

2המרפא

New member
למה נוראית? כי ההשוואה הזאת EV-

תחשוב על הריינג' שמטיסאו עושה את מה שהוא עשה פרי פלופ ופלופ. יש בסך הכל 6 ידיים אפשריות שהוא יכול לעשות את זה איתם AK AQ תלתן, JJ-AA. מול כל הריינג' הזה לנגראנו יש 30% סיכוי לקחת כשהוא צריך להשלים 40% לקופה מה שאומר EV-

alextoon1

New member
הבעיה של נגראנו

הייתה שהוא שם אותו גם על AK AQ אוף סוט. (ציין בעצמו)

Harleydude

New member
כשהטווח שלו הרבה יותר נוטה

לזוגות גבוהים מאשר לAQ תלתן, זה התחתית של הטווח שלו, הטווח שלו בעיקר AA\KK עם לפעמים QQ ונדיר JJ לפי איך שמייקי משחק והלימפ\רייז

2המרפא

New member
כי הוא אומר העצם "אני משווה ומתפלל למירוץ"

כי באותה מידה יכול להיות למטיסאו AA KK QQ JJ שהגיוני שהוא עשה את מה שהוא עשה פרי פלופ איתם.

לא מסכים

אני מתאר לעצמי שדניאל חשב לעצמו - אם למייק היה AA-JJ האם סביר שהוא ידחוף 200 אלף לקופה של קצת פחות ממאה אלף עם פלופ מאוד לא מסוכן? למה שהוא יעשה כזה מהלך? לא עדיף להמר עבור VALUE? הוא הגיע למסקנה שמאוד סביר שמייק עושה semi-bluff, תיאר לעצמו שיש לו יותר מ- 40% סיכוי לנצח את הטווח של מייק ועשה את ההשוואה שהתבררה כנכונה. אני לא מבין מה אתם רוצים ממנו... .

2המרפא

New member
לדניאל יכול להיות בעצמו את הפלאש דראו או זוג

TT-99 שמטיסאו יכול לחשוב שהוא ישווה איתו דחיפה כי זה נראה מספיק טוב במקרה שלמטיסאו יש את הJJ-AA. מטיסאו שיחק מאוד טייט כל המשחק וכל פעם הראה ידיים מפלצתיות ולכן אני לא מבין את ההשוואה של דניאל.

inteli

New member
could have would have should have

מה זה משנה מה יכל להיות לו או מה הטווח שלו. אנחנו יודעים מה היה לשניהם, והעובדה היא שאם מייק היה מראה לו את הקלפים שלו אחרי שהוא נכנס אול אין דניאל אמור היה לעשות את ההשוואה בגלל פוט אודס וזה מה שהוא עשה. אם כבר, זאת השוואה טובה מהבחינה המתמטית ותאוריית הפוקר. עם כל הכבוד, אני לא חושב שאפשר לדבר פה על כל מיני טווחים וEV, כמה שלא תאהבו אותו הוא עדיין שחקן עם המון ניסיון והיכרות עם מייק אז להגיד שזאת השוואה לא מובנת זה קצת מצחיק אותי.

ראסטה2

New member
אתה צריך להבין

שמייק בד''כ ממה שראיתי הוא שחקן של טווח ידיים מאוד גדול אבל בעונה הזו הוא משחק רק עם מפלצות כמו שבטח אתה ראית ועוד שאר השחקנים ראו.

inteli

New member
אתה חייב להבין

שאתה לא נגראנו ולא היית בנעליו. לא מתכוון לזלזל, להפך - יש לי הרבה כבוד לך לחבר'ה פה בפורום שמשחקים ורווחיים, באמת. אבל עם כל הכבוד אני לא חושב שמישהו פה , או איפשהו, נמצא בעמדה להעביר ביקורת על ההחלטה הזאת בטח ובטח כשהיא הסתברה כנכונה מתמטית וכשהיא לא היתה סתם ניחוש בר מזל וחד פעמי.

הבעיה של ניגראנו וזה ישמע הזוי

זה השיליליות שלו הבן אדם משחק טוב הוא קורא את השחקנים ומשחק נכון אבל: 1. קוראים אותו בקלות שזה אומר כל המצמוצים האלה והטיקים שיש לו 2. הבן אדם נולד שלילי הוא מחליט שהוא מפסיד עוד לפני הטרן והריבר עוד פעם זה נשמע הזוי אבל עם כזאת פסמיות אני חושב שהוא מביא את זה על עצמו אגב פגשתי לפני כמה זמן את אלי אלעזרא פידבקתי לו על היד עם טום דואן

2המרפא

New member
הבנאדם משחק זוועה.

הדחיפה עם ה89 הייתה הזויה. כל מה שמטיסאו משווה לו את הדחיפה שם זה רק יד שנמצחת אותו. מטיסאו בחיים לא משווה שם AK, AA ולכן כל מה שהדחיפה הזאת עושה זה להשאיר את היד שמנצחת אותו ולקפל את היד שמפסידה לו.

talhorm

New member
חחח אשכרה... הוא לא יכל לנצח שום יד

כי גם עם AA מטאסו לא היה עושה את הRE-RAISE הזה אחרי... אני מאמין שנגראנו ציפה לראות A9 או משהו בסיגנון ושההרצה פעמיים תציל אותו לפחות פעם אחת כי הוא כבר השקיע יחסית הרבה בקופה... נשמע הגיוני קצת אבל גם קצת הזוי כי הוא השקיע עוד 100אלף + על זה

למעלה