אבל
יש לי שאלה אליך תעזוב את המספרים רגע כי הם באמת אסטרונומיים ולא מדברים אלינו נגראנו טעה בזה שהוא שם אותו על AK o אבל גם אם הוא ישים אותו על מה שבאמת היה לו אני באמת לא מצליח להבין איך זה לא השוואה קלה? יש בקופה סכום כסף מסויים (תעזוב מספרים כי מבחינתנו 100 אלף דולר זה לא הגיוני אבל מבחינת נגראנו 100 אלף דולר זה כמו 1000 שקל מבחינתי נניח), אם בקופה יש X כסף ואתה -יודע- שיש לך 50% לזכות בכסף, לא תכניס עוד 2X כסף ? אני פשוט חושב שזאת שטות גמורה, זאת השוואה קלה הבנאדם הפסיד עוד פעמיים, כמה מסכן הוא יכול להיות.. בדבר אחד אני מסכים איתך במליון אחוז בנוגע לדניאל, הוא משדר לוזריות, עוד לפני שהוא מגיע לשלב חשיפת הקלפים הוא אומר בקול (או בלב לעצמו ורואים את זה לגמרי) "מעניין איך אני אפסיד את הקופה הזאת הפעם, לבלוף גמור או לנאטס שהגיע בפוקס בריבר", וזה בהחלט משהו שגורם לו להיראות חלש יותר.. זה למה דוואן שולט עליו בצורה אבסולוטית, זה פשוט מדהים לראות איך דוואן לוקח מנגראנו כסף בעיניים עצומות, כל מה שהוא צריך זה 2 קלפים, הוא אפילו לא צריך להסתכל עליהם, לעומת אלעזרא שדוואן לא מתעסק איתו מרוב שהוא יודע שאין לו סיכוי "לעבר" אותו