היי סטייקס

shaywh

New member
זה לוקח יותר מיום אחד

יש איזה שניים שלושה ערבים שמשחקים בהם בכל עונה. לא סתם יש לשחקנים בגדים אחרים פתאום ומתחלף חצי שולחן. הצילומים היו בסוף 2009 נדמה לי. טום דוואן הגיע ישר אחרי שאיסילדור טחן לו את הצורה.

Godu

New member
תגובה נוספת למרפא ולb.o.b

באיזשהו מקום אני מרגיש שיש פה הבדל בין חשיבה של שחקני קאש לחשיבה לשחקני אינטרנט. שחקני אינטרנט ידברו על EV, על ריינג', נכונות מתמטית וכו'. שחקני קאש יגידו שהיה פה Read יפה למדי של דניאל (אם נתעלם לשניה מזה שהוא לא חשב על הפלאש דרואו) ולמרות שמתמטית ותאורטית זו לא השווה נכונה אם מסתכלים על כל הריינג', הדבר החשוב הוא הסיטואציה. ואני אקדים תרופה למכה. בבקשה לא להפוך את השרשור להתנצחויות בסגנון "אני משחק באינטרנט, אבל שיחקתי יותר לייב ממך". כוונתי היא לנסות ולהאיר תפיסות שונות של המשחק ולא להגיד שחס וחלילה מישהו יותר טוב ממישהו אחר.

2המרפא

New member
ברגע שאתה אומר הוא לא חשב על הפלאש דראו

אתה בעצם אומר שלדעתו היה למייק 6 אאוטים במקום 15 זה הבדל די עצום. הסיבה שאתה רואה יותר ויותר שחקני אינטרנט גדולים מצליחים גם במשחקים החיים זה בגלל העובדה שהם ויתרו הרבה על הניסיון הזה של לשים שחקנים על ידיים ספציפיות אלא הרבה יותר בכיוון ריינג', עדיף מצומצם כמה שיותר. לא סתם 3 שחקני האינטרנט המצליחים ביותר הם גם השחקני לייב המצליחים ביותר. אני לא מבין איך אתה יכול להגיד שהיה לו ריד יפה אם הריד הזה בעצם מוריד לו 9 אאוטים ממה שהיה לו באמת

shaywh

New member
ברור שהוא חשב גם על FD

הוא מספיק חכם כדי לדעת שיכול להיות לו דבר כזה ובכל מקרה הוא לא פוחד מFD כי זה קוין פליפ והקופה גם ככה גדולה אז אין מצב לפולד. הוא אמר שהוא יודע שמייק יכול לשחק ככה גם AKo וסביר גם שהוא לא ידחוף תמיד עם AA בנקודה הזאת אלא יהמר 60-85K ככה.

2המרפא

New member
תשמע לשים 200 אלף על 50\50 במקרה הטוב זה

אמיץ. וזאת הנקודה שמה שהוא עשה היה מאוד מאוד אמיץ ולא במקום. בדיוק כמו הדחיפה המטומטמת עם ה89

shaywh

New member
לא... זה המהלך הנכון כשיש כסף בקופה.

8-9 זה יותר בעייתי באמת כי זה לדחוף ולא להשוות ויכול להיות שהוא חשב שמייק בטילט וישווה עם יד נחותה או שהוא פשוט לא האמין שיש לו KK והוא רק השווה לפני הפלופ לאלי. סקלנסקי, האיש והתאוריה, פרסם לא מזמן יד ב2+2 שA2 שלו פגע בזוגיים בפלופ, הוא עשה צ'ק היה הימור ורי-רייז והיה תורו לדבר. הקטע היה שהוא מקבל ערך כמעט רק מידיים שמנצחות אותו אז השאלה אם הוא צריך לקפל או להעלות הייתה יותר מורכבת ממה שזה נראה.

Shaycus

New member
אבל

יש לי שאלה אליך תעזוב את המספרים רגע כי הם באמת אסטרונומיים ולא מדברים אלינו נגראנו טעה בזה שהוא שם אותו על AK o אבל גם אם הוא ישים אותו על מה שבאמת היה לו אני באמת לא מצליח להבין איך זה לא השוואה קלה? יש בקופה סכום כסף מסויים (תעזוב מספרים כי מבחינתנו 100 אלף דולר זה לא הגיוני אבל מבחינת נגראנו 100 אלף דולר זה כמו 1000 שקל מבחינתי נניח), אם בקופה יש X כסף ואתה -יודע- שיש לך 50% לזכות בכסף, לא תכניס עוד 2X כסף ? אני פשוט חושב שזאת שטות גמורה, זאת השוואה קלה הבנאדם הפסיד עוד פעמיים, כמה מסכן הוא יכול להיות.. בדבר אחד אני מסכים איתך במליון אחוז בנוגע לדניאל, הוא משדר לוזריות, עוד לפני שהוא מגיע לשלב חשיפת הקלפים הוא אומר בקול (או בלב לעצמו ורואים את זה לגמרי) "מעניין איך אני אפסיד את הקופה הזאת הפעם, לבלוף גמור או לנאטס שהגיע בפוקס בריבר", וזה בהחלט משהו שגורם לו להיראות חלש יותר.. זה למה דוואן שולט עליו בצורה אבסולוטית, זה פשוט מדהים לראות איך דוואן לוקח מנגראנו כסף בעיניים עצומות, כל מה שהוא צריך זה 2 קלפים, הוא אפילו לא צריך להסתכל עליהם, לעומת אלעזרא שדוואן לא מתעסק איתו מרוב שהוא יודע שאין לו סיכוי "לעבר" אותו

2המרפא

New member
אני דיברתי היום בדיוק עם שי (noego) מהפורום

על זה. אם נגראנו היה כל כך בטוח ביד שלו נגד מייק למה הוא לא דחף אותו פרי פלופ? כי כנראה שהוא חשב בצורה מאוד הגיונית שיש סיכוי יותר גבוה שיש למייק זוג גבוה מאוד ביד מאשר AKo או AQs. אם זה אכן המקרה מה מבחינתך השתנה פתאום אחרי הפלופ? גם נגד האס קינג\קווין סוט אתה במירוץ בין אם לפני הפלופ ובין אם אחרי, ואם באמת יש לו זוג גבוה כמו שהוא חשש לפני הפלופ אדרבא הסיכויים שלך ירדו ל8% מאשר ה%20 לפני הפלופ. זאת אומרת שמבחינת הריינג' האפשרי שמייק עושה את מה שהוא עשה המצב של נגראנו אחרי הפלופ נהיה יותר גרוע מאשר יותר טוב.

shaywh

New member
זה משחק דיפ סטאק לא פוש פולד

בטח שהוא גם יכול יותר להיסגר על הטווח של מייק אחרי הפלופ וחוץ מזה, אם הוא יודע שמייק רוב הזמן ידחוף AK בפלופ נמוך אז שווה לו להשוות ולסחוט ערך או לקפל בפחות נזק בפלופ לא טוב.

Godu

New member
חששתי שאקבל ריקושט על זה

זה ברור לי שזה הבדל אדיר, [אגב ניתוח מדויק של פוקר סטוב 52 אחוז מול 47 עם הסיוטד לעומת 76 אחוז (לעשיריות) מול 23 אחוז במידה ומייק היה עם אס קינג אוף.] זה מאותם מצבים שמאוד קשה לעלות עליהם (אולי אפילו יותר מפוקט נמוך שפגע בסט בפלופ). אבל זה בכל זאת ריד יפה כיוון שזה מראה בבירור שנגרנו לא חשב למתסאו יש פוקט גדול ממנו ביד (שהיה נותן למייק יותר מ80 אחוז נצחון). שלושת שחקני האינטרנט הגדולים הם גם שחקני הלייב המצליחים ? (אייבי, דואן ופטריק ?) אני לא יודע אם אנחנו יכולים להיות בטוחים כי אני לא חושב שיש תיעוד של כל משחקי הלייב כמו שיש באינטרנט וחוץ מזה אני בכלל לא בטוח ששחקנים כמו אייבי למשל לא מתאימים את עצמם ומשחקים לייב שונה מברשת. שלושת הענקים האלה טובים בהמון סוגים גוונים של פוקר: אומהה, הולדם, טורנירים, קאש, הדס אפ וכו'. הם יודעים להתאים את עצמם. מישהו כתב פה בפורום בעבר (אולי אתה אפילו) שנסיון ארוך טווח באינטרנט ועם תוכנות מעקב נותן לך פרספקטיבה מיוחדת על המשחק ששחקן לייב כנראה לא יקבל לעולם, כנראה שזה נכון ... שחקן שעובד על ריינג'ים יהיה יותר רווחי בלונג ראן והvariance שלו יקטן ? אולי. אני מבטיח לך דבר אחד, גם אנטוניוס, גם דוואן ובטח ובטח שאייבי לעולם לא יוותרו על נסיון לשים מישהו על יד מדוייקת (על ידי ריד או בטינג פטרן) וביצוע מהלך מבריק ללקיחת הקופה. שאייבי דחף אול אין עם ה5-2 אוף הוא שם את לקס על ריינג' ?

2המרפא

New member
הוא שם את לקס על ריינג' שחוץ מAA-KK הוא

בחיים לא משווה אותו שם

2המרפא

New member
ככה זה כשכמויות הכסף שלך כבר לא בהגדרת בנקרול

אלא אתה סתם עשיר בצורה מגוחכת.

Godu

New member
יש משהו שהשפיע יותר מהבנקרול ביד הזאת

זה שכולם בשולחן יודעים את זה.........

talhorm

New member
אייבי חסר!!!!!!!!!!!!!!!!

אני אוהב את גולפנד ואפשר לשלב אותו עם אייבי, אבל אייבי מאוד חסר!!!! חוץ מזה שזה ליין ממש חזק עם שחקנים שכיף לצפות בהם, ואת אלי אלעזרא לא הייתי מוציא משום פרק, לא כי הוא ישראלי וזה גוואה ישראלית! וכו' וכו', כי פשוט תענוג לצפות בו, הוא על תקן המהמר המפחיד בשולחן שמפחדים לשחק איתו ידיים, געגועים לסמי פארהה..

למעלה