היי סטייקס

talhorm

New member
אני בכלל חושב שהוא היה צריך להכניס את מטאסו

לפני הפלופ לאולאין, כי זה היה ברור שלמטאסו אין שוב KK או QQ\JJ\AA... הוא כבר שיחק את אותה יד 2 ידיים לפני באותה צורה, וגם נגראנו לא נתן לו את האפשרות לזוג גבוה ושם אותו על AK\AQ שהוא כנראה היה זורק אם נגראנו היה הולך על 3 BET של אול אין, בהנחה שהוא באמת האמין שהיה למטאסו AK\AQ כן... כי קל לי להגיד שאני הייתי עושה את זה כשראיתי את הידיים, אבל גם בלי לראות את הידיים זה פשוט לא הרגיש נכון שלמטאסו יש זוג גבוה והוא משחק אותו שוב בצורת הLIMP

AdAmD1

New member
היה פרק מעניין

דוואן החליט לנוח קצת ,ונגראנו שוב התבשם לו בחוסר מזל שלו בHSP. את האמת הקטע בפרק הזה שבאמת הדהים אותי זה דווקא מהלך של גלפונד, בקופה עם בנימין ואלי כשהוא העלה את הקופה לבדיוק 100 אלף., וקשה לי להאמין שזה היה בטעות.

ראסטה2

New member
שאלה פשוטה

באיזה צד הייתם רוצים להיות בצד של העשיריות או בצד של הAQ באותה סיטואציה? אני בצד של הAQ

shaywh

New member
אתה לא מבין אחי...

אתה מדבר על זה שהיה למייק את היד הטובה יותר ואז זה פולד אבל השאלה היא בכמה היא טובה יותר וכמה כסף צריך כדי להשוות כדי לדעת מה היחס שצריך לקבל. החלטות להשוות אול אין כשאין לך קריאה זה הכי מתמטי שיש. מה שהוא צריך לעשות בנקודה הזאת זה להעריך את הטווח של מייק שלדעתו, לפי הראיון, זה היה כנראה משהו בסגנון QQ,+ AQs,AKo+ ולחשב איך היד שלו מול הטווח הזה. יש לו ניסיון מול מייק, זה לא מתחיל ונגמר בשעה וחצי של הצילומים שהייתה לפני היד הזאת. חוץ מזה, טעות בדיעבד מול הKK של מייק. קצת קשה לי להבין ולשפוט מה הוא חשב על היד. אני מניח שזה לא היה רק "אני לא מקפל אז בא נדחוף".

Luc1dd

New member
אני לא הבנתי למה היה למטיסאו 51% לאומת נגרנו

עם 47% (חסרים שם איזה 2 אחוז). הרי למטיסאו היו 14 אאוטים ז"א לנגרנו היו (52-2-2-3-14) 31 אאוטים. אז למה מטיסאו פייבוריט?

2המרפא

New member
לנגראנו לא היה אאוטים היד שלו כבר הייתה עשויה

הוא לא צריך לתפוס בשביל לנצח אלא מייק. ולנגראנו יש רק 2 אאוטים לשפר את היד

שמשון7

New member
זאת הייתה השוואה טובה. הוא היה כמעט

חמישים אחוז ובקופה כבר היה 100K. לדעתי אתם טועים.

b.o.b

New member
זה פשוט לא נכון להסתכל על זה כמו שאתה אומר

זה כמו שתהיה עם 22 ומישהו ידחוף, אתה שם אותו על AQ AK וזוג תשע ומעלה. הממוצע הצלחה שלך מול הידיים שאתה שם אותו לא שם אותך במצב טוב בכלל, בסופו של דבר אתה יכול לעשות קול והוא יהיה עם AKo ואתה תוביל 52% - 48% אבל זו לא חוכמה, אתה צריך לראות את כל הטווח של אותו שחקן ולהתחשב בזה. אתה צודק שאם נגראנו היה רואה את הקלפים של מייק הוא היה צריך להשוות וזו השוואה טובה, אבל בהתחשב במשחק של מייק לאורך כל העונה ובתוכנית בפרט, זו השוואה פשוט לא כלכלית. בלי קשר, הוא בהחלט סובל מחוסר מזל אבל בראש ובראשונה המשחק שלו לא במיטבו, כולם יודעים איזה שחקן גדול הוא, יש תקופות ויש תקופות, כרגע הוא לחלוטין בתקופה חלשה.

Godu

New member
פותחים קבוצת תמיכה בדניאל

מציע לכולם לפתוח חשבון בפוקר סטארס ולהעביר לדניאל 50 דולר לחשבון ... כמה מזל רע יכול להיות לבנאדם ?

2המרפא

New member
זה מאוד רחוק מלהיות רק מזל רע

הוא משחק זוועה זה לא הקולר שהוא כל נגד גאס בעונה הראשונה. ביד שהוא דחף עם ה89 היה מהלך מטומטם לחלוטין כי הידיים היחידות שמנצחות אותו הם אלו שישוו. אף יד שהוא מנצח לא משווה שם. ה3בט המפגר הזה על אלקי עם הK2 היה מיותר. ולדעתי ולדעת עוד כמה ההשוואה עם העשיריות הייתה לחלוטין לא במקום.

Godu

New member
מסכים חלקית

קודם כל בוא נסכים על זה שאני ואתה לא יודעים על כל מה שהולך שם. בוא ניקח לדוגמה את כל הידיים של נגרנו מול דואן העונה. מה שהלך שם זה לא יאומן, כל פעם שנגרנו חלש דואן דורס אותו ותוך כדי מוציא ממנו מקסימום value ויותר מזה. כל פעם שנגרנו מחזיק מפלצת, דואן מצ'צ'ק או זורק מיד ולא מנסה שום מהלך. זה מזל רע או שאולי לדואן יש read מעולה על נגרנו ? אני חושב שדואן קורא אותו טוב בגלל התדירות שזה קורה אבל אני לא בטוח, רק דואן יודע. נגרנו אמר (אם אני לא טועה תוכנית קודמת) שזה שמישהו רץ רע במשך תקופה ארוכה לא אומר שהוא שחקן רע. הסטטיסטיקה מתיישרת אחרי תקופה ארוכה *מאוד* לפעמים ויש שחקנים מעולים שירוצו רע גם הרבה זמן. קראתי את מה שכתבת למעלה בשרשור על הEV- בהשוואה עם הפוקט 10 מול הAQs של מטסאו, אני מסכים איתך אבל ... אני מסכים גם עם הצב. אתה ואחרים שמתם את מטסאו על ריינג' אבל נגרנו שם אותו על יד כמעט מדוייקת. והוא לא סתם שם אותו עליה אלא הוא הכניס 200 אלף דולר לקופה על זה. הוא אמנם לא עלה על הפלאש דרואו אבל כך או כך היו לו פוט אודס. לגבי זה שהוא משחק הרבה קופות שטוטיות (כמו זאת עם אלקי) בנסיון כושל לבנות לעצמו תדמית או לשחק small ball אני מסכים.

Kgt1

New member
אני מעולם לא ראיתי אותו משחק כל כך רע בטורניר

הוא היה מדהים גם בפיינל טייבל של הWSOP אירופה השנה, והיה צריך לזכות. אבל, מאז תחילת העונה הנוכחית של היי סטייקס (שאין לי מושג מתי צולמה בדיוק), הבן אדם לא פוגע בכלום, עושה החלטות מפסידות, והדבר היחיד שבאמת לא השתנה מעונות קודמות זה העובדה שהוא רץ רע. ומתיסיהו עדיין דונק, זה לא ישתנה.

Shaycus

New member
נצל"ש על צילומי התכנית

מישהו יודע מתי פחות או יותר צילמו את זה ובכלל, איך זה עובד מבחינת מפגשים? הם עושים מפגש של איזה 8 שעות שמבחינתנו זה עונה שלמה או שזה לא עובד ככה?

למעלה