היי סליחה על השירשור החדש אבל

היי סליחה על השירשור החדש אבל

רציתי לישאול מי החיפושית האהובה עליכם? אישית אני הכי אוהבת את ג'ון כי הוא הכי היפי ואני ממש אוהבת היפים והשני האהוב עלי הוא ג'ורג' מי עליכם?

למען האמת...

כבר היה סקר כזה (ואוי לבושה) ג'ון זכה. בכל מקרה (ההמ הכינוי שלי) אני הכי אוהב את פול כמובן, כי לפי דעתי האישיות של ג'ון די "מעניינת", וגם בגלל שפשוט הוא כתב שירים טובים יותר.

לא הבנתי...

כתבת שאתה אוהב את פול כי האישיות של ג'ון יותר מעניינת?

Another Girl

New member
פול וג'ורג'

ואת מוזמנת לדפדף בארכיון הסקרים לסקר הראשון,שעסק בשאלה זו בדיוק.

דירוג... ../images/Emo110.gif

אני הכי אוהבת את
פול
כי: גם יש לו שירים מדהימים שכל שיר שונה אחד מהשני, וגם כי הוא חמוד, וגם כי אין לו אישיות חרא כמו לג'ון - ככה שמשני היוצרים הגדולים אני מעדיפה אותו. הדירוג שלי:
פול - פירטתי קודם
ג'ון - כל מילה מיותרת
רינגו - הוא חמוד ולבבי
ג'ורג' - לא אוהבת אותו. הוא סתם תקוע שם.

Mooa-Numi

New member
אישיות חרא כמו לג'ון?

עם כל הכבוד גברת לאורנה-אם היו פה רק עוד קצת אנשים כמו ג'ון, רק קצת-העולם שלנו היה טוב הרבה יותר.

לא הייתי רוצה לחיות...

בעולם שמורכב מאנשים עם אישיות כמו של ג'ון. קיטיארה צודקת לחלוטין.

אוי מיצטערת לא ידעתי שעשו כבר סקר כ

זה לא הייתי פה בהתחלה
אוף ידעתי שפול ינצח כול האנשים שאני מכירה (חוץ מאבא שלי שאוהב את רינגו כי הוא מתופף וזה שעושה את הקצב)כול האנשים שאני מכירה אוהבים את פול אבל אתם לא תשנו את דעתי אני עדיין הכי אוהבת את ג'ון

יטבת22

New member
כאן ועכשיו

אתם מגעילים אותי. מי העניק לכם את הזכות לשפוט אדם כלשהו בכלל, ובפרט אדם שמת עוד לפני שנולדתם, שחי רחוק מכם ושאתו אתם "מכירים" דרך סיפורים ששרדו את המרחק הזה, של זמן וגיאוגרפיה? מה אתם יודעים עליו באמת? על איך זה להיות הוא? והכי חשוב: איך אתם הייתם יוצאים אם מישהו היה בוחן ככה את האישיות שלכם? אתם לגמרי בטוחים שהייתם עוברים? גם מה"אישיות הציבורית" (לא יודעת איך לקרוא לזה) של ג'ון, לא משתקף אדם עם "חרא של אישיות", אלא אדם מורכב, כמו שבדרך כלל יש בעולם הזה. אני יודעת שמורכבות זה מושג שקשה לך לתפוס, מקרטני. הכל אצלך מאד חד וחלק, לא ככה? אבל בכל מקרה, כולכם צריכים להראות קצת יותר חמלה כשאתם באים לשפוט אנשים. ואחרי הכל, אני בטוחה שאיפשהו בשמיים יש קופה שמצלצלת כל פעם שמישהו שומע שיר שלו ומתרגש. פול היה בחור מוכשר שיודע לכתוב מלודיות יפות, אבל הוא אף פעם לא ריגש אותי. השירים של ג'ון שינו את חיי. זה חייב להיות שווה משהו.

ההמ

1) את לא יכולה להגיד שהוא מת לפני שנולדנו, כי לחלקנו זה לא נכון 2) על פי אותם סיפורים, שמשום מה שרדו רק כאשר מדובר בג'ון, ומשום מה לא שרדו כשהם היו על פול, ג'ורג' ורינגו, ניתן לדעת עליו הרבה. 3) באף מקום לא נאמר שיש לו חרא של אישיות. 4) אני מאמין שלא הייתי כותב על חבר שלי שיר כזה, אבל אם את אומרת. 5) אין בשמיים קופה, למרות שיש 4 צבים שמחזיקים את כדור הארץ עליהם. 6) חבל שאת לא מצליחה להנות מיצירות מדהימות כמו של פול. 7) אף אחד לא דיבר על השירים של ג'ון, שהם אכן יפים מאד (לפחות חלקם). 8) תודה על ההעלבות האישיות. אני מסכים בהחלט שמישהו שטוען טענה אחרת משלך לא יכול לתפוס מורכבות, משום שאחרת, הוא היה עלול להיות צודק אפילו. אבל לפחות אפשר תמיד לדעת שהוא סתם מקשקש כי הוא לא תופס מה זה מורכבות, כמו שאת בחכמתך כי רבה תופסת.

מאור 87

New member
ג'ורג'!

כי הוא הכי מוכשר, ויש לו את השירים הכי טובים (גם בקריירת סולו שלו) והוא גם לא מתלהב כמו השאר..
Go George!

למעלה