היי סליחה על השירשור החדש אבל

Miss CB

New member
ג'ורג'!

ומנצלש"ת את השרשור בקטנה בשביל להגיד לעצמי וולקאם בק, אחרי יומיים שלא היה לי מחשב (הוא היה בתיקון...) חזרתי!
וג'ורג', כמובן, כמובן.

אל תשאל...

מה המדינה עשתה למען ג'ורג', תשאל מה ג'ורג' עשה למען הביטלס? תרומתו של ג'ורג' לביטלס (עם כל הכבוד) הייתה לא גדולה במיוחד... וברוכה השבה.

Miss CB

New member
אולי כי,

הצמד לנון/מקרטני קצת לא איפשר? הם כתבו בערך, פחות או יותר, הכל. פה ושם נתנו לו להכניס שיר - שניים לאלבום בממוצע, זוכר? אבל עובדה שכבר ב-70 (אולי זה 71, שנה אחת לא עושה את ההסדל) יצא האלבום הכפול (נדמה לי שאפילו משולש) ALL THINGS MUST PASS, מלא בשירים מדהימים של ג'ורג'. מה אתה חושב, שבשנה אחת הוא כתב כל כך הרבה? לא, הם היו כבר קודם, פשוט לא השתמשו בהם. וגם אם הוא כן כתב את כולם לאחר הפירוק - זה רק מוכיח כמה עוד פוטנציאל היה לו, כמה עוד אפשר היה להיעזר בו ולפרסם שירים שלו.

אז ככה...

הסיבה שג'ון ופול לא אפשרו היא מן הסתם כי הם יצרו שירים מדהימים (ולכן אני מעדיף את פול על ג'ורג'). אבל למען האמת, יש שתי סיבות עיקריות שבגללן אני לא מוסמך לנהל וויכוח על ג'ורג', והן: 1. מכיוון שהדבר הראשון שג'ורג' סימל בשבילי (וגם די בצדק) זה מנגינות הודיות די אינפנטיליות (בלי להעליב), אני לא נוטה לחבב אותו במיוחד בתת מודע. 2. לא שמעתי אף שיר שלו שיצא אחרי ההתפרקות

מאור 87

New member
מה פתאום??

שכחת ש- Something ו-Here comes the sun הם מהשירים המוצלחים ביותר של הביטלס?? וחוץ מזה שג'ורג' לא עשה "מגנינות הודיות" אלא לשירים שלו היו תכנים מאד עמוקים!! מה עם All things must pass When we was fab All those years ago ??? אלה ממש לא מנגינות הודיות..

אני פשוט לא מבין...

אתם לא יכולים לקרוא את כל הטקסט? אתם חייבים לקחת מילים נבחרות? מה שאמרתי, שג'ורג' נקשר לי בתת מודע עם מנגינות הודיות אינפנטיליות. אני יכול לאשר לך ש-something ו-here comes the sun הן מנגינות נפלאות, ובשום מקום לא כתבתי שהן לא. ואם היית ממשיך לקרוא, היית קורא שכתבתי שלא שמעתי אף שיר שלו אחרי ההתפרקות.

מאור 87

New member
אז..

אני בהחלט ממליץ לך לשמוע!! אני בטוח שתשנה את דעתך.. יום טוב!

Miss CB

New member
אז נסגור את זה ככה:

1. אינפנטיליות לדעתך, מלאות משמעות לדעתי, אין מה להמשיך וויכוח על זה, אבל אני פשוט חייבת עוד נקודה קטנה: עזוב שנייה את המנגינה והכלים, הבנתי שאתה לא אוהב את הסגנון. סבבה. כל אחד מתחבר לדברים אחרים. תנסה שנייה לקרוא את הליריקס, להתחבר למה שהוא מנסה להגיד ולא לדרך שבה הוא בוחר. ואז תקרא ליריקס של שיר כמו אובלדי אובלדה, (עם כל הכבוד... דווקא שיר חמוד כזה) ותגיד לי שג'ורג' אינפנטיל. 2. אז... תשמע

הממ... למען האמת...

דיברתי גם על הליריקס... יותר מדי מילים גבוהות... כמה אפשר להגיד את אותו דבר... Imagine זה שיר יפה שמעביר מסר יפה. המסר מופיע (בערך) בשיר אחד, ולא חוזר על עצמו בהרבה שירים (ועוד עם מנגינה הודית, אז בכלל...) אובלדי אובלדה הוא באמת לא שיא הגאונות מבחינת הכתיבה. אבל לפעמים שירים בלי מסר יפים יותר בעיניי מאשר כאלה עם מסר (למשל: you know my name לעומת within you without you... (לא להיעלב בבקשה)).

Miss CB

New member
...ואני אחזור על דברי,

בלית בררה. (וסליחה על האיות שאולי שגוי). WE WERE TALKING ABOUT THE SPACE BETWEEN US ALL... PEAOPLE WHO HIDE THEMSELVS BEHIND A WALL OF ILLUSION... PEOPLE WHO GAIN THE WORLD BUT LOSE THEIR SOUL... לא מילים כאלו גבוהות.

לא התכוונתי...

שהמילים בתור מילים גבוהות מדי, אלא שהמסר הוא אוטופי (וגבוה) מדי.

Miss CB

New member
עכשיו אתה מתרץ.

שלום עולמי, דמיין שאין מלחמות, כולם אוהבים אחד את השני זה בסדר אבל לדבר על הפשטות של החיים זה לא??

Tomer 123

New member
עם כל החיבה שיש לי לג'ורג'

יותר מדי מתלוננים על הקיפוח של ג'ורג' בביטלס, במיוחד לאחר מותו, אבל לדעתי זה מתחיל כבר להיות מוגזם. אני מאוד אוהב את השירים של ג'ורג' בביטלס, פרט לשירים ההודיים. מה לעשות, הם פשוט לא עושים לי את זה. within you, without you, blue jay way, love you to, כל אלה פשוט נשמעים לי די מעצבנים. השירים הראשונים שלו חביבים ואפילו מצוינים בחלקם, כמו I need you, don't bother me, you like me too much, ומאוחר יותר, בשירים יותר מפותחים כמו taxman, if I needed someone, think for yourself ו I want to tell you, שהיו הרבה יותר טובים. אח"כ באה התקופה ההודית והפחות טובה כמו שכבר אמרתי, ואח"כ באו השירים הבאמת גדולים, while my guitar gently weeps (השיר הכי טוב של ג'ורג' בביטלס), piggies, here comes the sun, I me mine וכמובן something הידוע, למרות שעליי הוא קצת נמאס.

הממ.

אני היחידה שדווקא אוהבת את ההודיים? נכון, Within You Without You די עצבן אותי בהתחלה, אז היו כמה פעמים שדלגתי עליו, אבל, פתאום, וואו. זה שיר מקסים. ודרך אגב, השירים ההודיים שונים מאוד האחד מהשני...אבל אולי זאת רק אני
חוצמזה, אני אוהבת את כל השירים האחרים של ג'ורג' גם כן
חבל שבמסגרת הביטלס אין כל כך הרבה שירים שלו

Miss CB

New member
גם אני ככה ../images/Emo13.gif

ומי מתלונן על קיפוח? אם התכוונת אלי (אם לא - לא משנה
), אני לא מלוננת בכלל, דווקא מדברים עליו. פשוט מקרטני החל בוויכוח אז היה צריך מישהו שיביע את הדעה ההפוכה, שבמקרה זה היא שלי, אז הצטרפתי.

ומה שעוד יותר מצחיק...

זה כשזה מגיע ממך. ובכל מקרה... כמעט כל מנגינה של פול עדיפה על המנגינות ההודיות.

אני לא אוהבת לבחור ביניהם

כולם מדהימים ומיוחדים בעיניי והביטלס לא אותו דבר בלעדי אחד מהם (לא משנה מי..)

למעלה