היי סליחה על השירשור החדש אבל

מאור 87

New member
איזה שטויות!

הרי ברור שאם היו מביאים מישהו במקום רינגו אף אחד בכלל לא היה שם לב.. חחחחחח...

בטח שלא! ../images/Emo21.gif../images/Emo110.gif|דבר מה|

שלא תעזו להכפיש את שמו של רינגו המסכן והמקופח גם ממילא! ועכשיו ברצינות, בטח שהיו שמים לב אם מישהו היה מחליף את רינגו. מה קרה בתקופה שפיט בסט היה המתופף? פול ניתק לו את הכבל באמצע ההופעה? רינגו הוא מתופף מצוין, אחד מהטובים ביותר. (טוב, אני משוחדת, אבל מילא)

SmallVille Girl

New member
../images/Emo99.gifפול !!!!!!!!!!!!!../images/Emo99.gif

ברור שפול הוא כזה חמוד !!! יש לו את הפרצוף , איןא ין הכי חמוד שיש !!!

tin ker bell

New member
אממ... ג'ורג'...../images/Emo99.gif

הוא מוסיקאי מדהים... something ו-here comes the sun,hey bulldog ועוד אני לא חושבת שאפשר לוותר על איזשהו חבר בלהקה. כולם תרמו במידה כלשהי להרכב.. גם רינגו! ג'ורג' הוא הביטל שאני הכי אוהבת! הוא מוסיקאי מדהים... something ו-here comes the sun,hey bulldog ועוד המון אחרים שהוא כתב הם שירים פשוט מדהימים... היה מוכשר מאוד בנגינה ותרם לדעתי המון ללהקה... חוצמזה, הוא היה ביישן וצנוע, אבל היה בו כל כך הרבה וזה גם גרם לי לחבב אותו עוד יותר, כי זה מה שהפך אותו בעיני לכל כך חמוד... הבגידות שלו באישתו מאוד עיצבנו אותי...
למרות שעם אישתו השניה הוא היה דווקא בסדר.

SmallVille Girl

New member
אני יודעת לזה התכוונתי!

פול חיבר שירים מהממים כמו : cant buy me love שאת אל יכולה להגיד שזה שיר גרוע !?!?!?!? yesterday ... hallo ' goodbye hey jude????!!!!!??!?!? ובנוסף ... הוא היה פעיל מאוד בחבורה , ויש לך אפילו עובדה מהמתח שהיה בינו לביו גון ... אבל כמו שטינקרבל אומרת כולם טובים ...

Another Girl

New member
Hey Jude

נכתב ע"י פול לג'וליאן לנון,בנו של ג'ון,בעקבות גירושי הוריו.

Another Girl

New member
כן,פול שר

זה לא הדיוק שיר אהבה,זה יותר שיר עידוד של Go get her...אבל העיקרון הוא שזה נכתב כדי לעודד אותו.

tin ker bell

New member
טעות שלי... לא נורא ../images/Emo3.gif

אני יודעת מי כתב מה לפי מה שאתם אומרים כאן... וקצת לפי ידע אישי. חשבתי שהוא כתב את זה. של מי הוא בכל מקרה?

אין לי כל כך מושג...

זה בטוח או של פול או של ג'ון... אבל לפי התוכן זה נשמע שיר של ג'ון (וגם לפי המנגינה).

tin ker bell

New member
נכון, עכשיו כשאני חושבת על זה...

לא מתאים לג'ורג'... מתאים לג'ון.. בסוף נגלה שזה של רינגו
(סתאם,סתאם...)

Another Girl

New member
היי בולדוג הוא של ג'ון

שיר מאוד אופייני,בעיקר מבחינת המילים.

למעלה