היי, פורום מעניין!

nrtood

New member
היי, פורום מעניין!

שלום, אני עובר אורח בפורום ויש לי שאלות. ניתקלתי בפורום במקרה. אשמח לדבר איתכם ומקווה שתשמחו לדבר איתי. 1. האם למי שמכונים האפורים, זאת אומרת, ה"בוס" שלהם, הוא בעצם קניבל רוחני איום במידה שלא תיאמן. וזאת המטרה הראשית שהם צריכים את הגופות של בני האדם. 2. האם בעצם אין להם (לאפורים) בחירה חופשית, והם בעצם הגיעו למה שהם הגיעו בעזרת "חוזים" עם הבוס הזה. 3. שמעתם על "אגודת הדרקון הירוק"?(אם לא, צירפתי קישור). היה לי חזון בקשר אליהם שאני לא זוכר את רובו. אבל מה שאני כן זוכר שהם בני אנוש מאוד חזקים ומיסתוריים, ויש להם קשר עם הממלכות התחתונות (גהנומים?) 4.מה יש לכם להגיד על אליסטר קרואולי ולאם. 5.שמעתם פעם על הדרוקפה קאגיו. יש עליהם הרבה ספקולציות. אחת מהן היא שבמנזרים שלהם נמצאים מעין עב"מים ענקיים כאלה בתוך ארונות. 6.קראתי שירשורים וראיתי, שיש כאן כאלה שבעצם מציגים מעין גרסא של הרעיון של הדתות הגנוסטיות. למי שלא מכיר בקצרה, הגנוסטים טוענים שהאלוהים היהודי הוא בעצם לא אלוהים אמיתי אלא דמיורג והוא בעצם "אלוהי" החומר (ולכן המצוות היהודיות, שהן התמקדות בחומר). הדמיורג הוא בעצם ישות עם אגו מטורף שחושבת שהיא האלוהים האמיתי אבל היא לא וכו וכו. עכשיו אשב.

hamamin

New member
בוקר טוב עובר אורח

חוץ מהדרכון הירוק שלא נכנסתי,עוד, לקישור, ולא שמעתי עליו עד עכשיו---- ----אתה בענינים חזק,איש. אני הענה בשביל הנימוס [לא ממש יודע יותר ממך]ושתרגיש בבית,פה. 1.יש סוגים שונים של אפורים מיצורים בעלי גוף----- עד רוחות רעות,זומבים,רובוטים,חיילי הרשעות. באופן כללי הם פגומים וצריכים בני אדם לחברה וניצול. 2.---"--- 3.לא 4.זה לא עבמים אלא דיסקים של אינפורמציה שצולמו בעבר אבל נעלמו\הועלמו על ידי הסינים. 6.נכון אבל אני לא אחראי על האמת באגדות הגנוסטים,זרתוסטרה,המהברתה האינדית,אלי יוון ,הפרעונים הראשונים וכאלה, חסר לי ידע ממשי כמו שלך חסר. היה נחמד להפגש עם השאלות שלך----

hamamin

New member
4.דילגתי,מכשף חזק רגיל.

עזוב את הנחשים האלו. רוייזאן-קרוייץ,תאוסופיה,השחר הזהוב,האילומינטי,בונים חופשיים [אלק,חופשיים מדאגות פרנסה ?] הגולגלות והעצמות ואללה על כל סוגיו.

nrtood

New member
נחשים?

מסקרן אותי לשמוע מה אתה יודע עליהם. כבר שמעתי איפשהו את שם התואר "נחשים" מופנה אליהם. אבל זה היה בהקשר לכת הדובים האסטרלית (קשורה באופן הדוק ללוחמים הברזרקרים הנורדים). אה, ועוד דבר. שמעתם פעם על "גברים בשחור" (לא הסרט, אלא מה שעליו מבוסס הסרט), ועל MKULTRA תאוריית קונספירציה שהוכחה ואחד המבצעים המרושעים והמזוויעים בתולדות ארצות הברית? סליחה שאני מטריד אתכם בשאלות אבל לא יצא לי לדבר עם אנשים שגם בקיאים בנושא קודם!

hamamin

New member
נחשים,במובן הפשוט בשפה שלנו.

מה שמיוחס להם,את "בראשית" למדנו כולנו--- פיקחות,ערמומיות,קור רוח,נחישות,דבקות במטרה ויכולת קטילה טוטלית. עברתי על הקישור של הדרקונים הירוקים שנתת. 1.למרות שכמה מהעובדות ממשיות,אנשים ותורות,הדף בעיקרו מחקר אנטרופולוגי, אגדות,סיפורי-עם,קישורים מיסטיים [דימיון יצירתי חביב] 2.וודאי שחומר מעניין על "האנשים בשחור" יצר את בסיס התסריט הקומי להפליא של שני הסרטים. מהותם נעה------ מחוצנים מיתחזי -אדם שמנסים על ידי הפחדה ומכוניות הולוגרמיות להניע עדים על עבמים לפרסם בציבור את חוויותיהם ועד סוכנים חומי עור של המז'יק 12 ו\או דומיו האפשריים. 3.ברור שתוכניות MKULTRA הן עובדות מוחלטות,ושולמו פיצויים לקרבנות בהתאם. הסמים ההלוצינוגנים היו חוקיים ונגישים גם לחוקרים אונברסיטאים רבים ואז החוקרים עצמם ניסו על עצמם או על תלמידיהם,בלי פיצויים ובלי בקרת נזקים. ----- אישית, אני נגד שימוש בחומרים מערערי תודעה [כולל DMT ] והתשובה השניה שלי להיום ,תפתח את הנושא יותר.

nrtood

New member
הם

לגבי הדרקון הירוק, אז מאיפה באו כל החזונות שלי והמידע המתוקשר לגביהם אם הם לא יותר מפולקלור נחמד? יכול להיות שמישהו שם למעלה עובד עלי
. תפתח את הנושא יותר? אני מקווה שאני לא מטריד אותך או אתכם אנשים יקרים.

nrtood

New member
תודה../images/Emo13.gif

1. אז אפורים זה שם כללי כזה? תראה, ממיטב הבנתי, כל היקומים הם בצורה של ביצה ומסודרים באופן מוזיקלי. ומהזרע התיאורטי (לא זרע פיזי, אלא זרע במובן יותר של היוגהקהרה רק לא של התודעה אלא יותר עמוק) שכל דבר יוצא ממנו החל מיקומים ועד לאדם, יש שני גורמים שמשפיעים. רעיון הטוב (שהוא האלוהים) ורעיון הרע שהוא תוצר של רעיון הטוב. הגורמים האלה שניהם משפיעים על האדם שאמור להוולד. אם יש לו יותר כמות של אחד הרעיונות זה יהיה הצד השולט, לפחות עד להפריה הפיזית. כמובן שאפשר במהלך ההתפתחות לרכוש באופן קיצוני את רעיון הרוע ואז הנשמה מושחתת. אולי זה האפורים?, נשמות עתיקות שהושחתו? יכול להיות שאני לא צודק בכל זה בכלל. 3.זוהי אגודה מעניינת. ומרכיבה חלק חשוב מהמיסתורין שנמצא כאן על כדור הארץ! 4. תוכל להרחיב על זה. לא שמעתי על זה. בכלל הדרוקפה שימרו משהו מהמורשת העתיקה של הטיבטים לפני בוא הבודהיזם. וזה כבר אומר שיש להם עסק עם האופל. 5.שאלתי על אליסטר קרואלי ולאם. לא על אליסטר קראולי לבד. לאם היה האפור שהוא ראה שכנראה היה המקרה הראשון במאה העשרים. מישהו יודע מה עומד מאחורי הסיפור הזה? 6.אוקיי. הבנתי. פשוט נראה שהגנוסטים צדקו במשהו. לפי הנאמר כאן.

hamamin

New member
בא ננסה,מבחינתי ,לסגור קצוות,קצת.

5.המכשף בעל הרוח הרעה הזה, אכן צייר צורת "אפור" ראשון בתרבות, אם אתה מתעלם מציור מיצרי קדום מאד שמזכיר מאד "אפור". יותר מזה לא התענינתי. 1.שם כללי אבל יש שני סוגים עיקריים[על פי עדויות רבות מאד ולא נסיון אישי] בעלי עיני שקד ענקיות וחסרות מבע ריגשי --יכולת ראיה רב מימדית וטלפטיה. בעלי עיניים אנושיות במבנה צורה וצבעים שונים. הראשונים משוערים להיות רובוטים או חיילים- עבדים חסרי כל רגש ונימוס אלמנטרי, אכזריים,מניפולטיבים,מכשפים טוטלים [אין יכולת התנגדות לאדם למעשיהם] פועלים במישורים האסטראליים [מימד רביעי לשיטתי] יש הרבה סיבות,כולל את דיבריהם עצמם,טלפטית,שהם גזעים מנוונים לחלוטין וחסרי יכול התרבות מינית. כדאי שתעבור על סיפרי אדריאן דביר ז"ל [שניים ובעיברית] מהנדס לשעבר בתדיראן מערכות. 4.על הדרופה חפש לבד אני נתקלתי בנושא לראשונה,תעלומה ארכיאולוגית מרתקת, אצל אריך פון דנינקאן השוויצרי,אין לי הרבה מה להוסיף. ------- 6. וזה העיקר, הזרטוסטרה,לא של ניטשה ,והגנוסיס הם תפיסות מענינות משום שהן מקעקעות את המשמעות המניפולטיבית,שיקרית וניבזית של שלושת הדתות היהודיות---יהדות תלמודית,העכשיות ותורת הקבלה,נצרויות שונות,איסלם וכיתותיו כולל הסופים---כולן טועות ומטעות. המונח הפיקטיבי---מונותאיזם--- שהוא כיביכול ה"אמת" הקוסמית לעומת "עבודות האלילים" הוא גרוע [אם כי מבחינה חינוכית ומוסרית השפעתו חיובית מאד על האפשרות המתקדמת להווצרותה של חברה ליבראלית,דמוקרטית, חילונית מודרנית וחיובית יותר] משום שהוא מסתיר את האמת הגדולה יותר והמוצקה יותר להבחנה פילוסופית ו\או מדעית------"אלוהים",אין סוף,המקור,"התבונה הטרנצדנטלית האימננטית הראשונית". " האחד" "האחדות הכוללת"------ הוא התבונה היצירתית מקור כל הקיים,האם הראשונית והאב הראשון [בקבלת האר"י-הקו והעיגול] התגלמות החופש החיים החוכמה והחירות. ה"דיינים" השופטים,יוצרי המצוות,משווקי מערכות ההפעלה,מתכנתי השקפות העולם האמוניות,הדתות,כתות שטיפות המח למינהם שליטי האילומינטי ודומיו, הם הם האלילים ,דווקא. מונותיאיזם דתי כולל אפילו את הברהמה ההינדי הוא אלילות ערמומית [כי אי אפשרת לברוח בטענת שתי רשויות כמו אלישע בין אבויה,אחר] שתלטנית, אכזרית,מנוונת,חסרת כל ערך לחיי אדם בכל מצב ובכל מקרה,ללא אהבה ,לא באמת מוסר שיוויוני נאור וללא עתיד מתקדם [הגאולה היא יום הדין,בעצם] ----- כל האמונות בתבניות קדושות,עליונות,שליטות,היררכיות היא אלילות פרופר. הישויות הדרות במימדים השונים הן האלים,מכסימום, כולל אלוהי התנ"ך. כל האגדות שמובילות לכך הן שקר. אין תקשורים עם המקור[ולכן כל "המורים" חשודים מיקדמית] כי תכליתנו כאדם בעל תודעה משקפת [בעלת ביקורת שיכלית על עצמה] להגשים את חירות ה"אחד"---אנחנו הוא המקור המתההוה במימד השלישי,החומרי בעיקרו. לכן הגנוסטים צדקו במשהו.

hamamin

New member
המשך [חוצנים,אלים,"המקור"]--התכלית.

בא ,ברשותך,נבנה תבנית יקומית כמשל לאמת. אני מקווה שירדת לסוף דעתי על עניין התודעה המשוקפת[המודעת ומבינה את עצמה] של האדם כי זה העיקר. לחומר הדומם,הפיסי-כימי יש תודעה פסיבית,חוקי הטבע, שלא מודעת לעצמה. לצמחים יש תודעה פסיבית,תהליך הגידול העצמי ומפגש עם הסובב אבל לא מודעת לעצמה. לבעלי חיים יש תודעה חושית,תבונה רבה והרמונית,רגש ויכולת לימוד אבל לא תודעה שיכלית בוחנת ומבינה את עצמה, הם אינם מיתפתחים על ידי הנסיון. האדם הוא היחיד על הכדור שמתפתח בעזרת שיכלו ולא באבולוציה טיבעית של ברירה טיבעית. האדם הוא היחיד שיוצר את העתיד,פה. האלים,או חוצנים מפותחים מנווטים אותנו לעבר עתידים מפותחים המזיקים או החוצנים המנוונים מנווטים אותנו לקפיאה בעבר יציב,מה שמאפשר להם הזנה אינטרסנטית לגביהם מהיצירתיות הטבועה בנו כתכונה דומיננטית. אנחנו כרגע,בשלב ההתפתחות הזה,בין היחידים שאינם מודעים לעולמות הרוחניים באמת,מה שמאפשר לנו יצירה חופשית לגמרי מתבניות תפיסה יקומיות . משהו יחודי ביקום רב גוני מאד. האלים החוצניים הגבוהים והמזיקים החוצניים הנמוכים הם בעלי ידע "רוחני" שולטים בהווה על ידי הכוונה בעבר שלנו. המכשלה העיקרית שלהם שאינם יוצרים עתיד ולכן לא מעיזים להשתלט באמת עלינו ,בני האדם. ולכן כיוצרי-עתיד ביקום אנחנו למעשה "המעיין של המקור" [בעברית קדומה "מקור" הוא מעין] ולכן יש לנו הגנה טוטלית מה"אחד" שהוא ההווה המוחלט,הניצחי. ולכן אין כל עניין וצורך, לא בעבודת אלילים ולא בעבודת אלוהים כל שהיא. למעשה ה"חילוניות" היא "עבודת הקודש" שלנו, האמיתית.

nrtood

New member
אז אם בעצם אנחנו חילונים

ואין צורך במיסטיקה אוקולטיזם היררכיות ודתות למינהם וכל שאר מוסדות, אז בעצם מה עושים כדי לפתח את עצמנו, חוץ מלהיות יצירתיים? תודה שחלקת איתי את הידע שלך, אני מעריך את זה מאוד!

hamamin

New member
חזון או חיזיון [?] נתחיל מכאן [1]

1.חזון זהו מניפסט,פרוגרמה,תבנית. חיזיון הוא מראה,סרט,חלום בהקיץ. השתמשת במלה חזון ולא יכולתי לנחש שהתכוונת לחיזיון [?אני לא טועה גם עכשיו ?] בכל מקרה שאלת האם עבדו עליך [?] אני אתן לך תשובה מוזרה ביותר כי זו שאלה קשה ביותר. כשאנחנו מתעסקים בעולם הזה,החומרי, הדברים ברובם מתחלקים לטוב ורע,מוסרי או לא [כדאי או לא]----בחלקם הקטן יפה או מכוער אם יש לנו זמן מיותר ,אז גם לאמיתי או שיקרי. כשאנחנו מתעסקים ברוחני הרוב והעיקר זו הבעיה מה אמיתי או לא. ---- מפחיד הוא מכוער ויפה הוא אור אלוהי--הטוב והרע כל כך מורכבים שלא ניתנים לשיפוט והם די זניחים למעשה. החלק מהרוחני שמוחנו יכול לחוות הוא אגדה תמיד ואמת רוחנית שלנו תמיד ,כמו החלומות. וחזון וחיזיון הם הבטים שלנו או בשבילנו כשרות עצמי אינטואיטיבי או תקשור נעלה או ירוד. לכן,סביר לומר מפה,אחרי ההקדמה הזו, שראית אגדה בשביל ללמוד או נביעה של אגדה בשביל להמשיך להתפתח. לשיטתי---- שלושת המימדים העליונים,מיתוך שבעה, הם התיכנון---שמיים ודריהם הם האלוהים הישויות הבוראות,מתכננות,משרות,מכוונות או מפריעות. שלושת המימדים התחתונים הם ההגשמה והאדם הרגיל או במצבו הרגיל הוא במימד השלישי [אין קשר למדע] המימד הרביעי[האסטראלי בלעז] הוא המתווך בין התיכנון להגשמה,האופק,המימשק. אנחנו ,בני אדם,מודעים לשלישי השיכלי-ריגשי-לוגי אבל למעשה אנחנו פועלים מבלי דעת במימד הרביעי --מימשק היצירתיות המיתממשת. בשביל היחודיות[שלא יהיה חיקוי בלבד של מה שכבר נוצר] המימד הזה אינו משתתף במודעות הרגילה שלנו. התשובה ,בקיצור---- קיבלת אגדה אמיתית מעולם החלומות של היקום [אגף התיכנון]

hamamin

New member
המשך [2]חילוניות

הרעיון הוא פשוט אנחנו יצירתיים [רגש-שכל-אינטואיציה] ומלא ההגשמה של היחודיות שלנו היא בשיחרור מוחלט מדפוסי חשיבה מאובנים,מתים וממוצים עד תום. בעולם הממשי נוהגים לשלם הרבה כסף על יחודיות בעלת ערך תרבותי--- הייטק,לידי גאגא,מדונה,אפל. תאר לך את ההתפעלות מתיכנון של מיליארדי שנים של התהוות כדורי לכת נושאי חיים מענני מימן מתנחשלים. באופן כללי לשאלה למה כל האוקולטיזם הזה [?] צריך להיות כנים ולהביט לרגע אחרת [מעבר לאמת -שקר או טוב -ורע] אין לתאר את העולם האנושי,בחתך לרגע,בלי התנ"ך שעם הגנוסטיקה הביא את הנצרות שבמרד נגד הכנסיה הרימה את הפילוסופיה היוונית מעפרה ויצרה את המדע והדמוקרטיה --חד גדיא שלם.... דנינקן כתורה מדעית על צוויליזציות חוץ ארציות היה השראה מבורכת למרות שההסברים הכל כך ארציים גרידא אינם מספקים. דביר הוא חוויה מהממת לפחות ברמה של קסטנדה אם תקרא את ספרו הראשון [הילינג ישויות וחוצנים] איני ממליץ על טיפולים עם חוצנים כי הם ממש לא אמינים בעיני. אבל בוודעות מוחלטת מטופל שלו, קרוב ביותר שלי, השיג שיפור משמעותי ויציב. כל התרבויות הילידיות [שמאניות] הם מנוונות וקפואות אלפי שנים למרות הקשר החזק עם הרוחניות. כל התרבויות של ה"מונותאיזם" התפתחו בגלל ולמרות המונותאיזם המזוייף [אין ביקום מונותאיזם כי האחד,המקור הוא התבונה החופשית המתגלמת וכל האלים והאלוהים והמלאכים--- ובני אדם וחיות וצמחים ואטומים--- הם הבטים רבים של אותו האחד שאינו אלא ה"הכל"---- בשביל הבידור היתי אומר שהדת האמיתית היא אלילות-מונותאיסטית-אתאיסטית שזה קישקוש מושכל כמובן. תשובה בקיצור--- אם לא נלמד הכל נשאר על העצים כמו בניו גיני.

levincor

New member
אמנון בלי משים פרטת את התמונה הגדולה שלך

מישהו שאל פעם על התמונה הכוללת ואתה בעצם פרטת מה דעתך. מענין מורכב ומסובך קצת..לא? אני בפירוש מזהה כאן השפעות רבות (בלי להכנס לפירוט), אבל זה נסיון בהחלט אמיץ מצידך לנסות ולפרוס את תמצית הקיום וההבנה, במילים פשוטות ככל האפשר. ואנחנו יודעים שאתה דוקא אוהב להתפלפל... על מה שכתבת אפשר לבנות תילי תילים . היום זה לא הזמן (יום המנגלים) , הרעיון בכללותו נראה לי (תלוי בנו אמרת) . עדין לא שלם ולא ממצה, אבל נותן כיוון. כל הכבוד על ההסבר וחג שמח

nrtood

New member
פעם קראתי קצת

חלקים קטנים מהספר של אדריאן דביר כשנתקלתי בו בצומת ספרים. אני זוכר שהמסרים שלו נראו לי מבולגנים, מה שמשותף להרבה ספרים ניו אייג'ים. אבל אני מוכן לנסות שוב. בקשר לאריך פון דניקן, איך אתה יודע שדווקא הוא צודק ולא הספרים שמפריכים אותו? מה השיטה שלך לזהות מהי אמת ומהי לא אמת? התרבויות הילידיות נשארו אולי תקועות מבחינה טכנולוגית, לא נפשית. אתה מרוויח דבר אתה מאבד דבר אחר. דרך אגב, מה עם יפן שהייתה תרבות שאמאנית במקור. או אוסף השבטים הידוע מזה זמן רב בשם סין, גם להם (בין השאר) היה שאמאניזם. הם היו בהתחלה תרבויות ילידיות והתפתחו יפה למרות זאת. בקשר לדרקון הירוק, זה היה חיזיון, מאותם הבנות ומראות ספונטניים לא מוסברים שמופיעים אצלי הרבה, ואתה (הכוונה אני) פשוט יודע שזה נכון. שאלתי את המורה שאני מתקשר איתה (למען הסר ספק, עם הולכים לפי המדריך לתקשור הממוצע, אז היא בהחלט עונה על הקיטריונים של מדריכה מהימנה) עליהם ובאופן מוזר היא מתעקשת שהם קיימים. היא אומרת שהם מעטים מאוד והם מחפשים להשתחרר מכבלי המקור (אלוהים, הכנס שם כרצונך) שזה כמעט בלתי אפשרי, להקים אזור עצמאי שבו לאלוהים אין השפעה (שזה בהתחלה נשמע כמו רעיון הזוי, אבל נזכרתי שקבוצה בשם הדרגון רוג' שפענחה איך הקליפות עובדות, מדברת על דבר דומה, ובכלל זה תמה כללית שחוזרת על עצמה במה שנקרא נתיב היד השמאלית, והם קיימים בוודאות ויש להם אתר, שאליו אני אתן קישור כדי שתראה שאני לא ממציא) הם עושים זאת בין השאר בעזרת מניפולציה על גוף האיסורים, שהוא הצורה הארכיטיפלית של הגוף שמורכבת מכל הפוטנציאלים והאפשרויות האסורים של אותו אדם בכל הגילגולים שלו. עכשיו, כבר הבנתי שגם אתה וגם היא (שהיא לא בן אדם דרך אגב, אלא מופיעה, לפחות אסטרלית, בצורה של דובה) מנוסים הרבה יותר ממני. נשאר רק לדעת מי צודק. אני לא יודע. יש לך פיתרון?

hamamin

New member
איך יודעים מהי אמת [?]

[קראתי את דף הדרכון- הארגמני--מעניין מאד] ננסה--- הקדמה הכרחית : אני מקצין ומפשט [מהמלה פשוט,קל להבנה מהירה]----שלושת המימדים התחתונים הם רוחניות קפואה ויציבה, בתוך החלל-זמן.קוונטים מסתובבים סביב עצמם יצרו את החומר המוצק וכך נוצר יקום [עולם]חומרי מוצק במנותק מההוויה הרוחנית הבסיסית,-----העולמות החוצנים והישויות[מימד רביעי] האלים והנשמות[מימד חמישי] והאלוהים [מימד שביעי]שליטי הרוח. זה היה אינטרס משותף והגשמה שלהם כיוצרים\בוראים כדוגמת המאציל העליון---"האחד" האין סופי. זהו "צלם אלוהים" וזו הסיבה שהמימד הרביעי הוסתר כמעט לחלוטין מתודעתינו על מנת שלא נהיה --"והיתם כאלוהים,יודעי טוב ורע" במצב הזה אנחנו,בני אדם,מבלי דעת מרובה,יוצרים מתוך הוויה חומרית משהו חדש שמעולם לא היה ---התרבות האנושית שנהפכת ל"רוחניות קפואה" חיה גם היא ,כמו כל דבר בשלושת המימדים התחתונים [החומר הדומם גם הוא חי ופעיל בסיבובים בתוכו]. 1.הקונצפסיה של אריך פון דנינקן היא אמת משום ששזר מציאות היסטורית ממשית [ספרים עתיקים כמו התנך או המהבהרטה וכו' ]עם מימצאים ארכיאולוגים ולא משנה גם עם חלקם מזויפים,עם פרשנות מדעית מודרנית ולא משנה שהיא פרימיטיבית. מה שהוא הוכיח מדעית [אם הסטוריה היא מדע]שכל האלים או חוצנים דמויי אלים אכן היו כאן בשחר ההסטוריה והם האלוהים של הדתות וגם אלילי הדתות--- משמע שהם ישויות ברואות ולא המקור הראשוני האחד. ובלשונו צוויליזציות חוץ ארציות, חוצניות שהתערבו פה ביצירת התרבות האנושית ---לא חורג מדעית מכל סיפרי הבריאה של התרבויות האנושיות. הוא הזיז אותם מהקדושה לעבר המדע וזה גדולתו וזו האמת שלו וזו האמת. איך אני מזהה שזו אמת [?]--חפיפה,הצלבה,התאמה חוזרת,תער אוקהום--ההסבר הפשוט והענייני ,מכניס את כל הממצאים לאוהל התאוריה. 2.אדריאן דביר נחקר על ידי אישית וחלק מדבריו אומתו,מספיק בכדי [בסיפור כל כך הזוי מספיק ,קצת אמת, כדי לקחת אותו ,לימודית,ברצינות]לעיין בו ברצינות. 3.ועכשיו שוב העיקר---- בעולמות השמיים מימד רביעי [המכסימום הזמין לבן אדם רוחני] הוא גם יוצר את תווי [נתיב] ההתהוות מכוחות ההתהוות הראשוניים,המקור. אבל וזה "האבל הגדול" הוא נתון לשליטה של רבדים עצומים ,שמופרדים בינהם גם,של ישויות בעלות כישורי התחזות,טלפטיה,שליטה מוחית,וכל יתר הכישורים שמוצגים בסירטי המדע הבידיוני וסירטי האימה למינהם כולל כוחות ריפוי,כישוף וכדומה. המימד הרביעי בורא את חלומות הניבראים בתוכו. הוא התחתון בעולמות הבריאה התיכנון וההכוונה ומכיל אין ספור פליטי עולמות והרפתקנים כמו מוכרי הסמים על ידי גדרות האוניברסיטות. כל הדתות והכתות והגורויים והצדיקים והמכשפים מיוצגים שם רוחנית. משם בני אדם מקבלים את הרוחניות שלהם וזה אמיתי במידה והעולמות הרוחניים הם אמיתיים--- ואני לא נכנסתי\נוכחתי בקיומם, על ידי אמונה[כבסיס ריגשי אינטואיטיבי הכרחי ,כן] אלה על ידי ממשות האמת,חיווי חושי ממשי. וכך גם אתה לפי דבריך. אז לסיכום על הארץ,מדע בשמיים,תחושת האמת. זה מה יש.

hamamin

New member
בקשר לילידים [סין,יפן הודו]

על היתר אין מה לדבר כי הם הניוון מתקדם,שבטים קטנים ומתפוררים, לצערי הרב [אין כמו חיבר הרמוני עם אמא אדמה והטבע האמיתי] הסינים והיפנים פיתחו את המדע כמוביל רוחני [קונפוציוס אמר כקודם צריך להבין את הארץ,טוב, ואחר כך אולי יש זמן לשמיים...] ההודים רק בהשפעת הבריטים ונראים נורא ואיום,למעשה. ------- בקשר לדרכון האדום,לדעתי הם נוגעים בסודות [למדתי עשרים שנה קבלה] אבל אצלם "אלוהים" כמו אצל הדתיים, המימד של הישויות האלוהיות,השביעי לשיטתי, איפשר את הווצרותינו,בני האדם משום שמיצה את אפשרויותיו, הוא השרה מהרוח את אפשרות היצירתיות שלנו בני אדם כהגשמה רוחנית שלו---- כלומר אנחנו מגשימים הן את כח הבריאה המקורי והן את היחודיות של המימד השביעי, עסק לא רע ליודעי חן---- את המיקוד הזה אספתי מעבודת תפילה סיזיפית[שבע שנים בברסלב] ומדיטציות שונות. אולי הדרך היא לעבור ולבורר את הניצוצות מאחיזת הקליפות עלידי שריפתם בלהט הטוהר....... משחק מסוכן בכל מקרה.....

nrtood

New member
אוקיי

על אדריאן דביר שמעתי. אני לא יודע מה עושה אותו יותר אמין ממרפאים בעזרת חוצנים אחרים? את אריך פון דניקן אני גם מכיר, גם איתו אני לא יודע אם הוא אמין או לא. בעזרת מה אתה קובע אם המידע הוא אמין או לא? ומאיפה אתה משיג את המידע שלך?

למעלה