היי, פורום מעניין!

fire snake

New member
לא הייתי ממהרת להשליך מידע אישי הנוגע לשושלת

מסוימת כלפי ההיסטוריה של כל היבשת. "מאיפה באו האינדיאנים הצפוניים "- שאל אינדיאני. למשל את robert morning sky: http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/esp_vida_alien_20b.htm http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/esp_vida_alien_63.htm http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/esp_vida_alien_20c.htm (אם נדלקת עליו, גגל עוד, יש סרטונים, והם מעניינים. "מה קורה במעבר": קסטנדה קורא לזה burning with fire from within ודון חואן אמר משהו כמו - כל תא בגוף נעשה מודע, והכל מומר לאנרגיה. בחלקים היותר פנטסטיים בכתביו מתאר קסטנדה איך ראה את חבורת בלוחמים של דון חואן עושים את זה ונעלמים כקבוצת שלהבות בשמיים. (כמה תיאורים בכמה ספרים, האחרון נדמה לי ב-fire from within) "מה יש בשדה המימדים הבא" - לא הייתי שם, ואני יודעת על כך ממש מעט, ומעדיפה להתרחק מספקולציות. אני יודעת ששם כל דור של השרף (ובאותו עניין כל דור של כל שבט "אמיתי") מתלכד למעין גוף אחד אני יודעת כמה גדולה השמחהכשקרב הזמן אני יודעת איך להעביר את הקריאה להתאסף לקראת המסע,ואת הריקוד שאתו נעשית ההמרה (אבל ייתכן שחסר לי עדיין איזה חלק מכריע, ליתר ביטחון) "מה הקשר של גורדייף לדון חואן?" אין קשר - רק מקור עתיק קרוב. גורדייב לדעתי הוא וישנו - התק-וקה של האתון, שבטו של ישו, שהוא שבט שרף. (אבל הכתבים הטוענים שתות המאסטר הנעלה הוא ישו מן הסתם לא טועים... האם ישו - תות - הוא מו במקור? לא יודעת.) "וגורדייף למד מהסופים המוסלמים" שריקודם, וגם שמם, נגזר משם הוָספה (המשנה, השושלת) שלי בשרף - הסוּפוּ "ואת הרי נגד יוגה על צורותיה. אבל סופים זה גם איזה סוג של יוגה," ? עד כמה שידוע לי אין שום דמיון "לא נראה לי שלסופים יש ידע כמו לדון חואן אלא ידע אחר." אכן, כנראה ""איזו מטרה?" שלשמה כל נשמה באה לכדור הארץ" לא קונה. נשמות בדרך כלל באות לחיות, לא למלא משימות בר מצווה או שבועה צופית. (אם כי, הנינג'ות הן היוצא מן הכלל...) ". המטרה הפיציפית שלה הייתה "להבין את המוות דרך הרג נחוץ". " מה זה הרג נחוץ? ציד? או קטל אויבים כלשהם? המממ... אם נינג'ה לוקח על עצמו את הבאסה לחזור לפה, זה בדרך כלל מטעמים מבצעיים, לא הגותיים גרידא. אבל... טוב, אנחנו באינטרנט. "כמו שהמטרה שלי בחיים האלה היא אהבה" אהבה למי, למה? "והמטרה שלי בכל הגלגולים היא לרכוש חכמה מסויימת." איזו? ולשם מה? "הבנת על איזה מטרות אני מדבר." המממ...האמת - זה נשמע לי קצת חארטת ניו-אייג שגרתית. אבל - אנחנו באינטרנט... ""אז היא לא מפה במקור? מאיפה היא?" אין טעם לשאלה הזאת כי הנשמה היא נצחית." ??? מה זה שייך? שאלתי מאיפה היא, לא בת כמה היא! ""בוצעה" ?" כן, היא הפנימה את המטרה אחרי חזרות רבות ולכן לא חזרה עוד." ""שאל אותה אם היא מה שאנחנו קוראים "נינג'ה" שאלתי, והיא עונה "כן, תשאל אותה, היא יודעת מזה"" (ושכחת לשאול) בקש ממנה להגיד מה זה נינג'ה, לצורך בדיקה ותיאום ציפיות. ""הוהו, כאן ודאי מסתתר סיפור עסיסי! ספר-נא?" לא עסיסי, אבל מוזר קצת. יום אחד היתה לי איזה בעיה בקיבה ואז אחרי זמן מה רציתי לדבר איתה באיזשהו עניין והיא לא הייתה במקום הרגיל שלה. אחרי איזה יום היא חזרה אבל עם צבע שחור (כשתמיד היא בצבע חום) כאילו היא רקובה. אבל אחרי כמה שבועות חזר לה הצבע החום" אתה אומר - היא נעדרה זמן מה ללא הודעה? או שאתה אומר - היית חולה ונאלצת להתמודד לבד? או שאתה אומר - מחלתך השחירה אותה? או שכל התשובות נכונות?

nrtood

New member
תשובות 2

"? עד כמה שידוע לי אין שום דמיון" אין שום דימיון? מה עם אסנות, מרקבה, תרגילי ריכוז, לאטאיף א סיטה, דזקיר, איבוד האגו, להמשיך... נכון זה לא רק יוגה אבל דומה ואפילו לקוח ממה שההינדואיסטים עושים. לא קונה. נשמות בדרך כלל באות לחיות, לא למלא משימות בר מצווה או שבועה צופית. (אם כי, הנינג'ות הן היוצא מן הכלל...) אוקיי, אין לי דרך לענות לך. מה זה הרג נחוץ? ציד? או קטל אויבים כלשהם? המממ... אם נינג'ה לוקח על עצמו את הבאסה לחזור לפה, זה בדרך כלל מטעמים מבצעיים, לא הגותיים גרידא. כן, טעמים מבצעיים, מה היא לא מגלה גם לי, היא רק אומרת שהיא קשורה אלי ולגורל שלי. "והמטרה שלי בכל הגלגולים היא לרכוש חכמה מסויימת." איזו? ולשם מה? "הבנת על איזה מטרות אני מדבר." המממ...האמת - זה נשמע לי קצת חארטת ניו-אייג שגרתית. אבל - אנחנו באינטרנט... כן, אני מבין למה זה נשמע לך ניו אייג'י, אבל את זה קיבלתי לפני שתיקשרתי, דרך טאי צ'י שעשיתי פעם, יש נקודה כזאת בשם בינדו (שם הינדואיסטי) במצח, שבקבלה אומרים שמי שמפתח את הנקודה הזאת יודע לשם מה הנשמה שלו כאן, אז פעם אחת היא נפתחה לי לרגע וזה מה שקיבלתי. ניו אייג' או לא, את תגידי לי? ""אז היא לא מפה במקור? מאיפה היא?" אין טעם לשאלה הזאת כי הנשמה היא נצחית." ??? מה זה שייך? שאלתי מאיפה היא, לא בת כמה היא!" היא התחילה במה שנקרא "זמן החלום" (במיתולוגיה האבורג'נית),, מישהו "כאילו" רצח אותה והיא (לא מוכנה להגיד מי) התגלגלה משם למים הקדומים (עם את מכירה מיתולוגיה מצרית, בית היוצר של האל נאן) שם הנשכחים (בני אנוש וחיות) "נשטפים" כדי שיוכלו לתפקד על כדור הארץ. במימד האסטרלי והאתרי היא חברה ב"הכת של קוי בעל שתי הרגליים". האל האל נאן הוא מתואר כבעל זקן כחול (מים) וירוק (פיזיות). היא אומרת שהיא יכולה לדבר איתך ישירות אם את מאשרת זאת (אבל זה כבר לא תלוי בי). בקש ממנה להגיד מה זה נינג'ה, לצורך בדיקה ותיאום ציפיות. "אסור לי להגיד לך עדיין" אתה אומר - היא נעדרה זמן מה ללא הודעה? או שאתה אומר - היית חולה ונאלצת להתמודד לבד? או שאתה אומר - מחלתך השחירה אותה? או שכל התשובות נכונות? נעדרה זמן ללא הודעה? כן היית חולה ונאלצת להתמודד לבד? אם מחלות כאלה אני מתמודד לבד, את יודעת, אולי אני לא נראה כך, אבל אני עדיין עצמאי מספיק. או שאתה אומר - מחלתך השחירה אותה? זה היה הרושם, כן.

fire snake

New member
היי nrtood שוב נמחקה ההודעה שכתבתי לך

המחשב שלי מתנתק שוב ושוב אז המשך יבוא אינשאללה.

fire snake

New member
מניע אישי

אין שום דימיון? מה עם אסנות, מרקבה, תרגילי ריכוז, לאטאיף א סיטה, דזקיר, איבוד האגו, להמשיך... נכון זה לא רק יוגה אבל דומה ואפילו לקוח ממה שההינדואיסטים עושים. טוב, מסתבר שאתה יודע הרבה יותר ממני בנושא, אז מן הסתם אתה צודק. עדייןההרגשה שלי - תנוחות ממש שונות מריקוד... (ידע השרף זה בעיקר ריקוד) מה זה הרג נחוץ? ציד? או קטל אויבים כלשהם? ? המממ... אם נינג'ה לוקח על עצמו את הבאסה לחזור לפה, זה בדרך כלל מטעמים מבצעיים, לא הגותיים גרידא כן, טעמים מבצעיים, מה היא לא מגלה גם לי, היא רק אומרת שהיא קשורה אלי ולגורל שלי. "והמטרה שלי בכל הגלגולים היא לרכוש חכמה מסויימת." איזו? ולשם מה?. ? "הבנת על איזה מטרות אני מדבר." המממ...האמת - זה נשמע לי קצת חארטת ניו-אייג שגרתית. אבל - אנחנו באינטרנט... כן, אני מבין למה זה נשמע לך ניו אייג'י, אבל את זה קיבלתי לפני שתיקשרתי, דרך טאי צ'י שעשיתי פעם, יש נקודה כזאת בשם בינדו (שם הינדואיסטי) במצח, שבקבלה אומרים שמי שמפתח את הנקודה הזאת יודע לשם מה הנשמה שלו כאן, אז פעם אחת היא נפתחה לי לרגע וזה מה שקיבלתי. ניו אייג' או לא, את תגידי לי?. אני שמחה שאתה מקבל אומץ - אם כי ממש להגיד לי שאני מדברת שטויות אתה עוד לא מעז... למה לסמוך על הקבלה?קיבלת ממי? מי יכול "להוריד" לך חומר כזה? נסה אולי לשאול את הנשמה שלך - כלומר את עצמך - במקום זה? אהבה למי? למה? חכמה לעשות איתה מה? ... בקש ממנה להגיד מה זה נינג'ה, לצורך בדיקה ותיאום ציפיות. "אסור לי להגיד לך עדיין". ואו. אתה אומר - היא נעדרה זמן מה ללא הודעה? או שאתה אומר - היית חולה ונאלצת להתמודד לבד? או שאתה אומר - מחלתך השחירה אותה? או שכל התשובות נכונות? נעדרה זמן ללא הודעה? כן היית חולה ונאלצת להתמודד לבד? אם מחלות כאלה אני מתמודד לבד, את יודעת, אולי אני לא נראה כך, אבל אני עדיין עצמאי מספיק. או שאתה אומר - מחלתך השחירה אותה? זה היה הרושם, כן. עדיין לא ברור לי מה ניסית לספר. מה היוצא מן הכלל בתקשורת ביניכם, מאיזה כלל, איך אתה מתייחס לזה. (מהודעה קודמת) רצית שארחיב על שדה המימדים הבא - לא הייתי שם, לא יודעת הרבה. אני מכירה את השמחה כשמתקרב מועד היציאה (וכן את הבאסה שלא תתואר להיתקע לעשרות אלפי שנים - זה מה שקרה לי בפעם הקודמת שדורי יצא - אבל האמת שכולם נפלו, כולם פה) אני יודעת באופן כללי ששם, ב"זוהר", דור שרף מתפקד כיצור אחד, גוף אחד (בלי שמאבדים את האישיות) אגב אם אחד מן הדור נתקע, כולם נתקעים - אם לא יחלצוהו, יצטרכו להתעכב - אנחנו ערבים זה לזה. ועדיין, כדי להיתקע פה את כל הזמן הזה כדי לחלץ מישהו, צריך מניע אישי. מניע אישי מסוג אהבה ליקירים.

fire snake

New member
כך הולכים החוטפים

"ואת יודעת מי עושה את זה ולשם מה?" טוב, קודם כל הלא-אורגניים של קסטנדה - כשעוד היו ציידים הגונים, היו חוטפים אורגניים להזין בהם, בעודם חיים, את הרימות שלהם. היה מי שטען שאני כלואה שם - לא לקחתי את הטענה ברצינות, אבל מסתבר שהיא היתה נכונה! ם הלכו אחרי כמו התנין אחרי קפיטן הוק. ומאז השתחררתי משם, ובכוחות עצמי! לשם השוואה - כדי לשחרר את קרלוס היתה כל החבורה של דון חואן צריכה להיכנס לשם בגופים הפיסיים זה לא אומר שהם יחידים... לא ברור. כנראה שאני טעימה לטורפים... "לעתים קצת רחוקות יש לי חלום שאני מתעורר ממנו מתוך פחד. גם לך יש כאלה?" לפני - שבוע? היו לי כמה ימים שהפחד גלש, הלכתי לישון עם פחד והתעוררתי עם פחד. אבל לא זכרתי כלום. אתה זוכר את החלום? קורה לי יותר שאי מתעוררת עם תגובות פוסט טראומטיות - אתמול בבוקר בכיתי בכי תמרורים, ואין לי שמץ מושג למה.

nrtood

New member
...

"ואת יודעת מי עושה את זה ולשם מה?" טוב, קודם כל הלא-אורגניים של קסטנדה - כשעוד היו ציידים הגונים, היו חוטפים אורגניים להזין בהם, בעודם חיים, את הרימות שלהם. היה מי שטען שאני כלואה שם - לא לקחתי את הטענה ברצינות, אבל מסתבר שהיא היתה נכונה! ם הלכו אחרי כמו התנין אחרי קפיטן הוק. ומאז השתחררתי משם, ובכוחות עצמי! לשם השוואה - כדי לשחרר את קרלוס היתה כל החבורה של דון חואן צריכה להיכנס לשם בגופים הפיסיים" מי טען את זה? תוכלי להרחיב בפרטים על הסיפור? מעניין! כנראה שאני טעימה לטורפים... "לעתים קצת רחוקות יש לי חלום שאני מתעורר ממנו מתוך פחד. גם לך יש כאלה?" לפני - שבוע? היו לי כמה ימים שהפחד גלש, הלכתי לישון עם פחד והתעוררתי עם פחד. אבל לא זכרתי כלום. אתה זוכר את החלום? קורה לי יותר שאי מתעוררת עם תגובות פוסט טראומטיות - " כן, שכבתי במיטה בחדר חשוך, מעלי עיגול עם עניים מביטות שממנו נתלים כל מיני קישוטים מוזרים, הדלת של החדר פתוחה ומהפתח נשקף צבע לבן זוהר. אישה שחורה בצבע חושך בלי פנים או תווי גוף ברורים אבל עם קוקו נכנסת לחדר מהרקע הלבן, היא מתקרבת אלי וככל שהיא מתקרבת אני מפחד יותר כשהיא ממש קרובה ומושיטה יד אני מתעורר מרוב פחד. היה לי עוד חלום קצר מאוד, שאני שוכב במיטה פתאום אני מרחף באוויר בשכיבה עם השמיכה והכל לעבר החלון ושם יש מין פיצוצים זיקוקיים כאלה לבנים ואז התעוררתי מרוב פחד. "אתמול בבוקר בכיתי בכי תמרורים, ואין לי שמץ מושג למה. " זה לא פעם ראשונה שאת כותבת על זה, באמת מעניין למה. דרך אגב, את נתת לי הרבה חומר לקרוא ואני לא, אז הנה אני מנסה לאזן, אולי תתענייני.

fire snake

New member
(ראה הודעתילירצו יאכלו-הרפתקאות שליחת ההודעה)

"ואת יודעת מי עושה את זה ולשם מה?" טוב, קודם כל הלא-אורגניים של קסטנדה - כשעוד היו ציידים הגונים, היו חוטפים אורגניים להזין בהם, בעודם חיים, את הרימות שלהם. היה מי שטען שאני כלואה שם - לא לקחתי את הטענה ברצינות, אבל מסתבר שהיא היתה נכונה! ם הלכו אחרי כמו התנין אחרי קפיטן הוק. ומאז השתחררתי משם, ובכוחות עצמי! לשם השוואה - כדי לשחרר את קרלוס היתה כל החבורה של דון חואן צריכה להיכנס לשם בגופים הפיסיים" מי טען את זה? תוכלי להרחיב בפרטים על הסיפור? מעניין! טוב - זה בדיוק הקישור ש(לא היום, קודם) שני נסיונות להעלותו הביאו להיסגרות המחשב ב"blue screen error" ובפעם השישית זה קרה כשרק הסתכלתי בהודעה שלי לך בה כתוב שאני חושבת שאני יודעת איזה קישורים בדיוק גרמו לנפילת המחשב. ונדמה לי שלמרות שהיגעתי עד הלום... ושלחתי שתי הודעות... לא אתעקש על הקישורים. אבל: סיפור "הסיירת הכחולה", שנסיונו של קרלוס לשחרר אותה מעולם הלא אורגניים גרם לו להיתפס שם וכל חבורת הלוחמים של דון חואן נאלצה ללכת לחלץ אותו, מופיע בספר של קסטנדה "אמנות החלימה", the art of dreaming - הוא לא בקישור שנתתי לך, אבל יש קישור אחר, לכל הספרים שלו - היה לי ונמחק, התחלף מסתורית בקישור לאמאזון - גגל ומצא. ובאשר לסיפור שלי - רמז: זה ב-Genari's Hat, אאל"ט בפורום הכללי, גגל את הניק שלי שם ו-IBs או ib's או . IB's שכבתי במיטה בחדר חשוך, מעלי עיגול עם עניים מביטות שממנו נתלים כל מיני קישוטים מוזרים, הדלת של החדר פתוחה ומהפתח נשקף צבע לבן זוהר. אישה שחורה בצבע חושך בלי פנים או תווי גוף ברורים אבל עם קוקו נכנסת לחדר מהרקע הלבן, היא מתקרבת אלי וככל שהיא מתקרבת אני מפחד יותר כשהיא ממש קרובה ומושיטה יד אני מתעורר מרוב פחד. היה לי עוד חלום קצר מאוד, שאני שוכב במיטה פתאום אני מרחף באוויר בשכיבה עם השמיכה והכל לעבר החלון ושם יש מין פיצוצים זיקוקיים כאלה לבנים ואז התעוררתי מרוב פחד. אולי זה מתחבר לי למשהו, אבל מאוד לא ברור. מי זאת? מה הרגשתך כלפיה? בת כמה היא? לשם מה הושיטה יד? "אתמול בבוקר בכיתי בכי תמרורים, ואין לי שמץ מושג למה. " זה לא פעם ראשונה שאת כותבת על זה, באמת מעניין למה. או, אתה ממש קורא אותי... אולי קיבלתי מושג - מפתיע - על דבר אחד, אבל זה לא מאומת, ובכלל זה לא המקום להזכיר את זה. באופן כללי, אני מניחה, מסיבות טובות, שאני עושה בחלימה הרבה יותר מכפי שאני זוכרת.

fire snake

New member
וgus פעם avastהודיע שהמסמך "קישורי "charlila

נמצא נגוע בזדונה - העברתי לvoult. כך ש... אם זה נעלם לפתע מהאתר, נסה ב-chache של גוגל. אולי יש סיכוי. (ואם ממצאת, הודע נא - גם... אם אתה מוכן להסתבך כד כדי להעתיק ולשלוח לי... תודה. אבל אם אתה נרתע, דלג.)

fire snake

New member
היי, שלחתי כבר את ההודעה הזו- אחרי 3-4 נסיונו

ת - לתוך הלילה - והנה היא נמחקה! איך אתה מרגיש לגבי מי שבונה לי את החיים?צ"ל אתה... לך או אני... לי?) תקווה, לא רוצה להזיק. מי למי - הוא לך? אתה לו? אחד מכם לעולם?איזו תקווה? לגבי שאר השאלות, הרגשות שלי אומרים שמשהו התקלקל למישהו ואני באתי לתקן, כנראה בן אנוש או מישהו אחר. ואו, כמה הרבה יותר בהיר. זה חדש? לגבי המדריכה, כוונותיה אינם רעות, רק שיש חסימה, חור בלב מה גורם לכך? מה אתה רוצה לעשות עם זה? (לגבי תחושת שפיטות), יש לחשוב מהרגשות. לא הבנתי - זה ציטוט מתומצת של דברי, תובנה שלך? (לא לגבי הגשטאלט) הבעיה היא שלגבי אינטלקטואל אני יותר עצמאי לגבי מעשים רוחניים אני לא יודע לעשות בלי שיטות. דוגמה? (עדיף שלוש) זה ידע שרובו עובר בריקוד – לא במילים." מה זאת אומרת בלי מילים? אינטואיציה? רגשות? ריקוד. תנועות. זה מה שאני מלמדת (כשיוצא לי, ולא הרבה) מחול, מחול שרף. "כן, 2012 קרובה ונושפת בעורפינו, אבל גם בלי זה, הרעיון לא לדעת מה אתה עושה פה, אם אתה פה מרצונך או לא, ומה האתגרים שלך – או אם טרם בחרת - בעיני, לפחות, זה מצב בלתי נסבל, שלא הייתי נותנת לו להימשך דקה. או במילים אחרות: האם לא מושכים אותך באף? " כן מושכים אותי באף. אותי לא. השיעור הראשון שקיבלתי - עוד לפני שהמורה שלי התעורר ולקח עליו את התפקיד - היה שה"מפעיל" שלי ישקר לי בכל עת שימצא לנכון (אי אפשר לגלות את האמת בלי להסגירה לאויב.) כך שמושכים אותי באף בלי סוף - באפן מחפיר ביותר - לא היית מאמין אם הייתי מספרת לך - בנושאים כמו, תאריכי הלידות שלי, או מתי אזכה להיות עם אהובי (אף פעם, מסתבר, בעולם הזה) - אבל, הכל בסדר. לפני שהתעייפתי ועברתי לקלל את המצב באבי-אביו, הייתי שומע ממני כמה זה נפלא להימנות על הזכאים, שזכו לעבור את תקופת החושך של העולם כלוחמים ולא כקרבנות.
לקחתי עלי לעשות את מה שאני עושה, כולל המשיכה באף, מתוך מניעים אישיים מוצקים, ומעולם לא היתה לי בעיה עם זה, טוב - הפעם האחרונה שהתלוננתי: (הזכר לי שאני חייבת לך את הסיפור מהפירנאים - מתנתק כל רגע... לגבי 2012, את יודעת שהצאצאים של המאיה אומרים שלא פירשו את הנבואה שלהם נכון. הם לא מאמינים בזה. למה שיהיה איכפת לי במה הם מאמינים? (אגב מיהם צאצאי המאיה?) הנתונים האסטרונומיים נכונים כשלעצמם - בתאריך היעד צפוי יישור עם מישור המילקה הגלקטי, שמתלכד עם שיא ההתנודדות של הצירים, ועם תאריך משוער אפשרי להיפוך הקטבים. תוסיף לזה את מאיץ החלקיקים התת קרקעי ליד אגם ז'נבה... אני לא יודעת מה יקרה בעתיד, אף אחד לא יודע (חוץ מאלוהים אולי - הוא טוען שכן, אבל אני חושדת שזה כדי להרגיע אותנו ) אבל... את הפאזל של חיי סוף העולם פותר נכונה. "לא – הסיסמה אומרת – לפחות תיהנה, אם כל השאר באסה. ...עד היום לא הצלחתי עם הסוג הזה של חשיבה. זה משהו ניטשיאני כזה שצריך ללמוד, אולי אפילו קרואוליאני כזה. נו באמת! ליהנות, אני מבקשת! ליהנות לא צריך ללמוד - כל תינוק שקיבל מאמש'לו ציצי לינוק יודע ליהנות! מה חשיבה - אתה נהנה לאכול? שמש? מים? ים? יופי? חברות? אהבה? ליטופים? צחוקים? סורט אתגרי\מאותגר? מוסיקה? סרטים? דראמה? אתגרים? כדי להפוך באסה להנאה (וכאן אני ממציאה בשבילך את הגלגל), הפוך את מושא הבאסה 1. לצחוק, או 2. לאתגר. אלמנטרי, ווטסון! נשמע כמו הינדואיזם , גם שם יש מימדים של אלים אחד מעל השני וכ'ו. איזה אלים? זה מציאויות שונות שנמצאות "באותו מקום" אבל אפשר "לצרף" רק אחת מהן בזמן נתון. לגבי ריק ניצחי, זה תלוי באסכולה, על רגל אחת בלי כל הפילוסופיה המורכבת, הבסיס של המדיטציה הבודהיסטית זה הכחדת העצמי עד ששום דבר מהאישיות לא נשאר,הבסיס של היוגות או כמעט זהה למדיטציה הבודהיסטית רק עם דגש פחות חזק על נתק, והאסכולות הטנטריות זה טיהור האנרגיות העצמיות והלא עצמיות עד לריקות, הטאואיזם זה יותר היטמאות האגו עד לאי קיומו כדי להשתתף בעולם וכו. הם לא מתכוונים בעיקרון למה שדון חואן קורא "איבוד החשיבות העצמית"? מה שמשותף לכל החשיבות המיזרחיות זה שמעבר לכל מה שמיסתורי ומה שלא מיסתורי מסתתר ריק או כלום, בקיצור מעבר לכל מה שקיים מסתתר הכלום, מהו הכלום הזה זה כבר עניין לפירוש. לא נראה לי דומה בכלל. ומה פירושך? מה המאמין אמר? זה ירד דף, והאינטרנט מתנתק לי עם כל קליק - משהו על מימדים, חפש. נכנסתי לקישורים שלך... לא אמרת שהיא היתה דובה?

למעלה