היי, פורום מעניין!

fire snake

New member
קודם כל, תירגע

לקח לי קצת זמן, לא בגלל חוסר הערכה אליך (ואם קלטתי נכון - גם המאמין לא מזלזל ביכולותיך. המאמין, נכון?) אולי קלטת אותי מתכוונת לענות ומשתהה אגב תחושת הסתייגות מסוימת - פרטים במסר. הדרקון... לא יודעת מה הניחוש שלך, ולא היתה לי הארה כל כך גדולה בעניין - כולה... הקישור להנוסין (ומשם להיטלר ולרייך), הקישור לארדן (המתהדר בתארים היפניים "הרוכב על דרקון הירקן" וכו וכו - וזה יכול להיות כולה קישור מחיים קודמים) הקישור ליאקוזה שמתחבר לכל הסיפור של Michael Riconosciuto ו-Danni Casolaro דרך J.P.Nichols (שהיה בן סנדקות של אחד מראשי היאקוזה) ...האופן שבו הם מנכסים לעצמם יצירות ותורות בעלות מטרות מנוגדות (קסטנדה, וגם כל השימוש בצ'אקרות וטאנטרה - אבל הטאנטרה וביוגה תמיד חשדתי שמובנה בהן משהו זדוני) ...הקישור הישיר לdrakonians... ...העובדה שהם מגייסים - אז יש אגודות סתר זדוניות, גם מצד ימין של התודעה...זו לא קונספירציה גרידא... (טוב, זו הנאיביות שלי, לחשוב שאולי לא - בייחוד כשאני מכירה כמה היטב, מחיים קודמים ומהיתקלויות אישיות בחיים האלה) ...הציון שזה תהליך של גלגולים אחדים... ...גם הקישור לכמה חברה שאני מכירה כניקים אינטרנטיים - dreamways,( בעל הפורטל nagual ) יייsummerdawne (שמחק הכל) MyBeloved Materiaועוד עשר-עשרים ניקים של eric (או שהוא כותב Eric) - תמ צא אותו ב-Genaro's Hat לאיודעת אם זה רעיון טוב להתעסק עם כל זה - נפיץ. אבל ביקשת בלהיטות כזאת - אז בבקשה. עכשיו גלה - מה הניחוש שלך?

nrtood

New member
בינגו../images/Emo96.gif../images/Emo268.gif

תחושת הסתייגות... בכל מקרה לא באתי להגן על האגו שלי. בטנטרה וביוגה מובנה משהו זדוני? טנטרה מילא, אבל יוגה? טוב, אחקור לגבי מה שכתבת. כתבתי בלהיטות כי אני למעשה מכיר את ההיסטוריה שלך בפורומים, ואני יודע שאת יכולה לספק לי מידע. חוצמזה שיש לי איזה דחף לא מוסבר לדעת עליהם, ולפעמים דברים שמושכים אותי מתגלים כחלק מתמונה יותר גדולה לגבי.

nrtood

New member
הניחוש שלי

שהם איכשהו היו קשורים לשבט הקדום שלך (אולי אויבים או משהו), והנמסר מכל זה והרייכסטאג היה ניסיון שלהם להקים משהו קדום מזמנים עברו (לא בטוח איך זה קשור לשבט שלך). אבל לא הייתי קרוב אפילו.

fire snake

New member
ייתכן - אבל לי לא ידוע על כך.

אם כן, אז הם היו צריכים להיות מוסווים בתוך המו (כובשי תגור^ מולדת השרף) אז הם שעמדו מאחורי הנסיון לשדוד את נניה? http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=454974 יכול להיות. אתה מכיר אותי עוד מ"דרך הלוחמים"? אני מכירה אותך בניק\יםא חר\ים? האם פגשתי אותך פנים אל פנים? (אלה התהיות שעלו בי כשגיגלתי את ניקך, לפני שניגשתי לענות לך - הרבה חומר... ואכן, הגעתי לאיזו תיאוריית קונספירציה לא סבירה, אבל הייתי שמחה לקבל שלילה מפיך.) היי, יש מישהו (לא אזכיר שם) שאומר שמישהו ראה בשבילו שהוא היה ב"אטלנטלס" [=תגור^], חבר ב"ילדי החוק האחד", ויחד הגענו איכשהו למסקנה (לא ממש זיכרון) שהיכרנו שם. "ילדי החוק האחד" הם אבותיה האטלנטיים של אליזבט הייך, שכתבה את initiation (אני מזהה אותה כ[בת שבט ה]וישנו, שהם התכְּ-וקה של האתון, השבט של ישו. כמו כן הם הקבוצה של ג'ון פניאל (גגל, יש לו אתר) - שלדבריו (בספרו, "הסודות האבודים של אטלנטיס" אאל"ט) הוא חי במנזר הטיבטי שנודע כ "שאמבלה" על שם הכפר הקרוב ביותר, (המנזר שמתאר גורדייב ב"פגישות עם אנשים מיוחדים?" נראה שכן) ושלפי דבריו באתרו, הושמד ע"י הסינים לפני כמה עשרות שנים (כשכולם שם היו שקועים במדיטציה למען שלום עולמי או משהו כזה). באמת האתון התנהגו מוזר... זה הגיע לסף קרע בשרף מצטטת מתקציר "סגירת התמהטפה":) http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=743842 ~ ~~ ~~~ ~~~~~ ~~~~~~~ ~~~ ~~ ~ ~ ~ ~ בימים ההם נערכה מועצה במצרים שבתָּגֻוָר^ בהשתתפות כל האָגוּר^( ֻ) יִם של השָׂרָף, כדי להחליט מה לעשות בעניין חורבן תָּגֻוָר^ שהיה ממשמש ובא. ההחלטה שנתקבלה – ברוח הצעת ה(א)תֹּ(הְ)ינְתֹּן - להקדים את יציאת הדור ללפני החורבן, ולהשאיר וָשָׁרָת נָוַד על האדמה לסדר את העניינים אחריו– היתה בניגוד גמור לדעתנו, אנו, בני שבט הסָקְעַגּ. אבל מה יכולנו לעשות? מאום. מלאי חשש, הרכנו ראש וקיבלנו עלינו את סמכות המועצה. בצאתנו עגומים מן המועצה, הסבתי בניד-מחשבה את תשומת לבו של אָגוּר^ אל הפירמידה הגדולה (שגבהה שלושה מטרים). אָגוּר^ הבין ללבי מיד: נוכל להתגנב לפירמידה כדי להשתמש בציוד הראייה המשוכלל של האתון, לשלבו עם הקריאה במחול שלנו, הסָקְעַגּ, ולהרחיק ראות ללא תקדים, אלפי שנים קדימה – כדי לחפש הזדמנות לְהִתְהָווֹת פעם אחרונה על פני האדמה. והשאר היסטוריה. בפירמידה ראינו – אימה ופלצות! את התָּמַהְּטֻפָה נסגרת, את האדמה מחשיכה ואת דורנו נופל ארצה ומוצמת לעבדות, ככל שוכני האדמה. לא היתה שום דרך למנוע זאת. מה יכולנו לעשות? רק דבר אחד - לשתף בסודנו את הוֹצ’וֹר^ הכי קרובים ולפתוח בלחימה – זו שסופה, כיום, עדיין אינו נראה באופק. (תיקון: אהוי! משהו נצפה מראש התורן, מעבר לערפל!) התגנבנו לפירמידה (בגופי חלימה) בכל שעת מצוא, ועבדנו כמטורפים: קוראים את העתיד (פעולה שבזמנים כתקנם היא אסורה בתכלית!) עד שנתקלים בסוף מר; ואז מחוללים שינוי עתיד. "רצים" (כמו על מחשב) לסוף המר הבא, ומחוללים עוד שינוי עתיד. וכן הלאה. ~ ~~ ~~~ ~~~~~ ~~~~~~~ ~~~ ~~ ~ ~ ~ ~ הי, באמת עלית של משהו! כשקראתי את ספרו של ג'ון פניאל היה ברור לי שהידע שלהם ועוד יותר המוסר, ספג דברים מהמו... גם תהיתי אם לא היו שם איזשהם שתולים. אז חתיכות הפאזל מצטרפות! ומה בדיוק העניין עם הרייך? אם קראת את הרשימה בבלוג של יליזבטה, אתה יודע שאני מעורבת אישית שם משהו. תגיד, הם ניסו למכור לך שיש ביניהם לוחמים? (כבדהו וחשדהו... במקרה זה אולי יותר בזהו בלבך, כבדהו בפניו וחשדהו גם בלבך.) ובכלל איפה אתה בתמונה?

nrtood

New member
...

"אתה מכיר אותי עוד מ"דרך הלוחמים"?" מפורום דרך הלוחמים לא, אבל אני מכיר אותך עוד מ2009 מפורום אומנות המאגיה, למרות שאני לא עוסק במאגיה (וגם מכיר את הבלוגים שלך קצת). "אני מכירה אותך בניק\\יםא חר\\ים?" לא. "האם פגשתי אותך פנים אל פנים?" לא "(אלה התהיות שעלו בי כשגיגלתי את ניקך, לפני שניגשתי לענות לך - הרבה חומר... ואכן, הגעתי לאיזו תיאוריית קונספירציה לא סבירה, אבל הייתי שמחה לקבל שלילה מפיך.)" אני משתתף בתאורית קונספירציה? "היי, יש מישהו (לא אזכיר שם) שאומר שמישהו ראה בשבילו שהוא היה ב"אטלנטלס" [=תגור^], חבר ב"ילדי החוק האחד", ויחד הגענו איכשהו למסקנה (לא ממש זיכרון) שהיכרנו שם." לא נראה לי שזה אני. "ילדי החוק האחד" הם אבותיה האטלנטיים של אליזבט הייך, שכתבה את initiation (אני מזהה אותה כ[בת שבט ה]וישנו, שהם התכְּ-וקה של האתון, השבט של ישו. כמו כן הם הקבוצה של ג'ון פניאל (גגל, יש לו אתר) - שלדבריו (בספרו, "הסודות האבודים של אטלנטיס" אאל"ט) הוא חי במנזר הטיבטי שנודע כ "שאמבלה" על שם הכפר הקרוב ביותר, (המנזר שמתאר גורדייב ב"פגישות עם אנשים מיוחדים?" נראה שכן) ושלפי דבריו באתרו, הושמד ע"י הסינים לפני כמה עשרות שנים (כשכולם שם היו שקועים במדיטציה למען שלום עולמי או משהו כזה)." גורדייף דיבר על שאמבאלה? חשבתי שהוא דיבר על אחוות סרמונג? בדקתי ג'ון פניאל, הוא לא נותן להיכנס לאתר שלו בלי סיסמא. אבל כותב על קצת על מי הוא מה הוא וכו. את יכולה לספר לי מסקנות שלך מהספר שלו? או לינק איפה אפשר למצוא אותו באינטרנט? "הי, באמת עלית של משהו! כשקראתי את ספרו של ג'ון פניאל היה ברור לי שהידע שלהם ועוד יותר המוסר, ספג דברים מהמו... גם תהיתי אם לא היו שם איזשהם שתולים. אז חתיכות הפאזל מצטרפות!" מהי הרוחניות של המו האויבים של שבטך? קראתי עוד קצת את הבלוג שלך ואת הקישורים שנתת. קצת יותר ברור, למרות שחסרים הרבה פרטים. "ומה בדיוק העניין עם הרייך? אם קראת את הרשימה בבלוג של יליזבטה, אתה יודע שאני מעורבת אישית שם משהו." סליחה, לא רייךסטאג אלא רייך השלישי, זאת הייתה כוונתי. אני יכול לשאול מה הקשר שלך לרייך, אבל את בטח לא צריכה אותי בשביל זה. אין לי מידע מעבר למה שיש לך בקשר להודעה "יליזבטה הנוסין, זאת לא אני". "תגיד, הם ניסו למכור לך שיש ביניהם לוחמים? (כבדהו וחשדהו... במקרה זה אולי יותר בזהו בלבך, כבדהו בפניו וחשדהו גם בלבך.)" לא, אבל אני כן יודע שיש לי איזשהו קשר ליצור הזה כשד/דרקון הררי, אני לא יודע מה הקשר שלו אליהם. ועוד דבר, אתמול תקשרה איתי ישות בשם מיה. וכאילו לקחה לי את רוב ההתפתחות הרוחנית עד כה, חזרתי לרגע להיות החולה שהייתי פעם, למזלי בודי לימדה אותי מה לעשות במקרים כאלה, ככה שהחזרתי לעצמי את הכוח. וכשקראתי את הסיפור שלך על תקיפת המו, התפאלתי לראות ש מופיעה שם מהינת (קוראים מיה) די מוזר הצרוף מקרים אבל אני לא חושב שקשור, כי אצלך היא טובה ואצלי היתה רעה. "איפה אני בתמונה?" לא ידוע לי שאני קשור אליך, אם זה מה שאת שואלת? אני עדיין מנסה לברר מה התמונה הגדולה בקשר לעצמי. לפעמים סמלים ודברים שמתגלים בחיזיונות קשורים להתפתחות הרוחנית שלי או שאני מוצא אותם אחרכך באינטרנט.

fire snake

New member
מה זה אחוות סרמונג?

הוא לא הזכיר שם - נדמה לי - ושנינו מנחשים. המנזר מתיאורי ג'ון פניאל ממש מזכיר את תיאורי גורדייב. מה ה אחוות סרמונג? אין לי קישורים לג'ו פניאל - אם תמצא, שים פה. המו הם לא אויבי שבטי - אם כי בואם לתגור הכריח אותנו בסופו של דבר לפוצץ אותה - אבל חלקים מהם כן. הרוחניות שלהם מפוארת - האייצ'ינג הוא ידע מו, הזן, הטי-צ'י... אישית אני לא בקיאה. לא ביקשתי מידע אישי בקשר לרייך (השלישי), אלא - מה הקישורים לדרקון הירוק. "ועוד דבר, אתמול תקשרה איתי ישות בשם מיה. וכאילו לקחה לי את רוב ההתפתחות הרוחנית עד כה, חזרתי לרגע להיות החולה שהייתי פעם," אתה נותן לכל מי שרוצה להיכנס ולקשקש? לא נשמע לי רעיון טוב... "וכשקראתי את הסיפור שלך על תקיפת המו, התפאלתי לראות ש מופיעה שם מהינת (קוראים מיה)" שגיאה חמורה מאוד בחור!! שום מהינת לא מופיעה בסיפורי!!! מופיעה בחורה בשם (או)מ(ר)יה שמבטאים מאיה - לא דומה! ושיבוש שמות עלול להכשיל עד מאוד! אני מבינה שהיה "ריכוך ארטילרי" קשה, ועדיין - אם יש לך כוונה "להתפתח רוחנית", או לפענח את מסתרי הדרקון הירוק, או, לעבוד במיון דואר - או, לא יודעת, ללמוד לפתוח קופסה עם פותחן - אתה חייב די דיוק לא לבלבל "מהינת" עם "אומריה"! בעברית זה יהיה אומר-יה - כלומר דבר אלוהים, או - הבריאה, המציאות הגשמית (שזו משמעות "מאיה" בסנסקריט, אבל גם זה הגיע אלי בטלפון שבור) "איפה אני התמונה?" בלבלת אותי, נאלצתח לבדוק בהודעה המקורית - כי הציטטה היא "איפה אתה בתמונה?" לא שאלתי איך אתה קשור אלי - שאלתי איך אתה קשור לדרקוניים הירוקים. עצה? רד נמוך! תהייה הרבה יותר זהיר, וחשדן! אל תקבל שום דבר (כולל את דברי כמובן) לפני כמה הליכי בדיקה לחומרה.

nrtood

New member
אוך../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif

בבקשה, אחוות סרמונג. "המו הם לא אויבי שבטי - אם כי בואם לתגור הכריח אותנו בסופו של דבר לפוצץ אותה - אבל חלקים מהם כן. הרוחניות שלהם מפוארת - האייצ'ינג הוא ידע מו, הזן, הטי-צ'י... אישית אני לא בקיאה." נו, זאת לא ההגדרה לאויב? מישהו שבא להשמיד אותך מכוונת זדון. אבל אני לא מכיר את כל סיפורך אז קטונתי. אוקיי, צאצאים סינים. יש עוד עמים שנכללים עם המו? יפנים, מונגולים, קוראנים, קמבודים, לאוסים או משהו? "לא ביקשתי מידע אישי בקשר לרייך (השלישי), אלא - מה הקישורים לדרקון הירוק." מרידה פוליטית במי ששולט על כדור הארץו במי ששולט בכלל. רייך שלישי = קישור לאוטונומיה החופשית משליטה כלשהי, אוטונומיה שהם מנסים ליצור. אבל עם מורדים בעליון מכולם, צריך ללכת בכיוון ההפוך, לא?. אם תשימי לב הדרקון הירוק היפני לא צייתו לגרין מן הטיבטים. וחוצמזה דרקון בתרבות סין נחשב חיה חופשית שלא סרה למרות אף אחד ומביאה מזל. "אתה נותן לכל מי שרוצה להיכנס ולקשקש? לא נשמע לי רעיון טוב..." את כמות התיקשור שלי קראתי ולמדתי, לא כל פעם שאני מתקשר אני שם הגנות, מטעמי נוחות. ואני מודע לסכנות אבל זאת הבחירה. "שגיאה חמורה מאוד בחור!! שום מהינת לא מופיעה בסיפורי!!! מופיעה בחורה בשם (או)מ(ר)יה שמבטאים מאיה - לא דומה! ושיבוש שמות עלול להכשיל עד מאוד!" טוב, סלחי על שזכרתי שם אחר, זוכרת שכתבת שאנשים רואים בבלוג שלך שיעורי בית? הטעות הזאת היא תוצאה של זה. אבל זה לא אומר שאני מזלזל בידע שלך, אחרת לא הייתי מבקש אותו. "אני מבינה שהיה "ריכוך ארטילרי" קשה, ועדיין - אם יש לך כוונה "להתפתח רוחנית", או לפענח את מסתרי הדרקון הירוק, או, לעבוד במיון דואר - או, לא יודעת, ללמוד לפתוח קופסה עם פותחן - אתה חייב די דיוק לא לבלבל "מהינת" עם "אומריה"!" טוב, בואי נבהיר דבר אחד, אני לא קרוב אפילו להיות מנוסה כמוך או כמו חברך ארדן (שאם אני יעצבן אותו יפגע בי באיזה קללת וודו בסגנון תולעים בבטן או משהו כזה) לא היה לי את הפריווילגיה ללמוד על הדברים האלה מגיל עשר. אני יודע שחוסר הניסיון שלי מעצבן אותך, ולכן עם תחליטי לסיים את השיחה אני אבין, למרות שאני אצטער על זה (לי יש מה להפסיד לא לך). אני לא מתעסק במאגיה ולא בעל ידע גדול. אני עדיין בתהליך התחלתי אבל לא כלכך חדש בעסק. אז אני אנסה להיות באותו גל איתך, ונקווה שיצא. "לא שאלתי איך אתה קשור אלי - שאלתי איך אתה קשור לדרקוניים הירוקים." זה מה שאני מנסה לפענח ולא מוכנים להגיד לי. "עצה? רד נמוך! תהייה הרבה יותר זהיר, וחשדן! אל תקבל שום דבר (כולל את דברי כמובן) לפני כמה הליכי בדיקה לחומרה. אני דווקא בודק וחוקר את הדברים שנמסרים לי, למרות שיש בי מידה ממה שאת אומרת, וזה בגלל שרוב הדברים שנמסרו לי או התבררו כנכונים או בעלי קשר סמוי ומרוחק ביותר. אחד הדברים המרכזיים שאני יודע על עצמי הוא שאני בובה בחיים האלה, הגורל שלי כבר נחרץ, למה ועל ידי מי, נסתר ממני בנתיים. בעברית זה יהיה אומר-יה - כלומר דבר אלוהים, או - הבריאה, המציאות הגשמית (שזו משמעות "מאיה" בסנסקריט, אבל גם זה הגיע אלי בטלפון שבור) "איפה אני התמונה?" מאיה זה לא אשליה בסנסקריט?

fire snake

New member
../images/Emo140.gif באמת הייתי כל כך אלימה?

סליחה, ממש לא התכוונתי... גערתי בך כי היית עלול לגרום נזק - לא התכוונתי לדכא אותך... המו הם לא אויבי שבטי - אם כי בואם לתגור הכריח אותנו בסופו של דבר לפוצץ אותה" נו, זאת לא ההגדרה לאויב? מישהו שבא להשמיד אותך מכוונת זדון. הם לא התכוונו להשמיד אותנו - למעשה אנחנו בסוף השמדנו אותם... הם פשוט השחיתו את תגֻור^ כשהתיישבו בה - אקולוגית, ומוסרית. (זה בא לידי ביטוי במידה רבה בהשחתת רוחות הסביבה - הם כוחות השיטור, והם מחויבים לחוק שבוחרים דיירי הסביבה, וכשזה חוק מושחת - או שהם משתגעים, או שהם מושחתים בעצמם - ואז הלך על הסביבה.) אוקיי, צאצאים סינים. יש עוד עמים שנכללים עם המו? אמרתי צאצאים? לא - ידע, תרבות. לא ידוע ידוע לי על לינק ביולוגי בינם לבין עם כלשהו - אבל לא רק התרבות הסינית - אאל"ט גם המאיה, וללא ספק איין ראנד ורוברט היינליין הם מו. ןגם בין חרדינו הם מיוצגים היטב, בייחוד "מו אדמה.". "אתה נותן לכל מי שרוצה להיכנס ולקשקש? לא נשמע לי רעיון טוב..." את כמות התיקשור שלי קראתי ולמדתי, לא כל פעם שאני מתקשר אני שם הגנות, מטעמי נוחות. ואני מודע לסכנות אבל זאת הבחירה. ומהם טעמי הנוחות? טוב, סלחי על שזכרתי שם אחר, זוכרת שכתבת שאנשים רואים בבלוג שלך שיעורי בית? הטעות הזאת היא תוצאה של זה. אבל זה לא אומר שאני מזלזל בידע שלך, אחרת לא הייתי מבקש אותו. בהיות האגר^ה שפה אמיתית, שבה כל עיצור וכל תנועה משנים משמעות, שיבוש מילה יכול לעשות יותר צרות משזה נראה לעין - וכאן זה צרות שאני לוקחת אישית... "שיעורי בית?" אני כתבתי את זה? כלומר שזה חומר מייגע? אכן מייגע והרוב מדלגים. אם מישהו הכין שיעורים - הוא לא הגיש למורה
"אני מבינה שהיה "ריכוך ארטילרי" קשה, ועדיין - אם יש לך כוונה "להתפתח רוחנית", או לפענח את מסתרי הדרקון הירוק, או, לעבוד במיון דואר - או, לא יודעת, ללמוד לפתוח קופסה עם פותחן - אתה חייב די דיוק לא לבלבל "מהינת" עם "אומריה"!" טוב, בואי נבהיר דבר אחד, אני לא קרוב אפילו להיות מנוסה כמוך רבאק, הדרישה פה כולה להגיד מילה בלי שגיאות! (אמנם מילה שחלק מהברותיה טלפתיות...) או כמו חברך ארדן אנחנו צ'ילבות, ארדן ואני (שאם אני יעצבן אותו יפגע בי באיזה קללת וודו בסגנון תולעים בבטן או משהו כזה) לא היה לי את הפריווילגיה ללמוד על הדברים האלה מגיל עשר. אני יודע שחוסר הניסיון שלי מעצבן אותך, אתה לא יודע נכון! אני מורה סבלנית מאוד, כשאני מלמדת. מה מעצבן אותי אצלך? הנפילות שלך מדי פעם לתחושת נחיתות היסטרית. שאין לה כל הצדקה - לפחות לא בתחומי השיחות שחלקתי וקראתי ממך. אתה עושה עבודה מאוד מרשימה, בסך הכל. ולכן עם תחליטי לסיים את השיחה אני אבין, למרות שאני אצטער על זה (לי יש מה להפסיד לא לך). מה, לדעתך אתה מוציא אותי פראיירית?"
אני לא, בדרך כלל.
אני לא מתעסק במאגיה ולא בעל ידע גדול. אני עדיין בתהליך התחלתי אבל לא כלכך חדש בעסק. אז אני אנסה להיות באותו גל איתך, ונקווה שיצא. העסק?
" איך אתה קשור לדרקוניים הירוקים." זה מה שאני מנסה לפענח ולא מוכנים להגיד לי. אכן דברים לא קלים , אם אני קולטת. אחד הדברים המרכזיים שאני יודע על עצמי הוא שאני בובה בחיים האלה, אתה טוען שאתה לא יכול לשנות את זה?? או שאתה לא רוצה? למה? הגורל שלי כבר נחרץ, למה ועל ידי מי, נסתר ממני בנתיים. המממ... אפשר לומר שזו טאוטולוגיה, כל הגורלות כבר נחרצו, כי העתיד "האמיתי" (שלא כעתידים הפוטנציאליים שלא יתגשמו)הוא בלתי ניתן לשינוי - ומכיל (בדרך כלל
) את מותנו, לרוב גם לא ממש בכף. ןאמר דון חואן (לקרלוס, שאמר לו - האוויר כאן [במקסיקו סיטי] מזוהם... הייתי רוצה להיות אתך במדבר):"אדם לא יכול להיות במקום אחר מזה שבו הוא נמצא - אדם רגיל, כי הוא אף פעם לא יודע איפה מחכה לו המוות; ולוחם, כי כל דבר הוא לו אתגר." אז כן - הנה אני שמה אצבע מה עוד יותר מפריע לי בך: תחושת שפיטות. אם אתה לוחם, קח את גורלך כאתגר! מאיה זה לא אשליה בסנסקריט? כן, ודאי - צעיף האשליה, שהוא המציאות הגשמית.

nrtood

New member
מאיפה המו באו?

"מרתי צאצאים? לא - ידע, תרבות. לא ידוע ידוע לי על לינק ביולוגי בינם לבין עם כלשהו - אבל לא רק התרבות הסינית - אאל"ט גם המאיה, וללא ספק איין ראנד ורוברט היינליין הם מו. ןגם בין חרדינו הם מיוצגים היטב, בייחוד "מו אדמה.". מהם המו? איזה תרבות רוחנית שלא קיימת היום? ומה זה מו אדמה? "ומהם טעמי הנוחות?" תראי, אנחנו מתקשרים לזמנים קצרים הרבה מאוד (באופן יומיומי רגיל, לא במצב המסרים הטרנסיים או במצב שהיא נכנסת לגופי, למרות שגם זה היה). אז בטח שלא כל פעם אני זוכר לשים הגנה. זאת מאין אופן טבעי כזה התקשור שלנו, כמו לרחוץ ידיים או לצחצח שיניים. "שיעורי בית?" אני כתבתי את זה? כלומר שזה חומר מייגע? אכן מייגע והרוב מדלגים. אם מישהו הכין שיעורים - הוא לא הגיש למורה" כן, כתבת את זה באחד התגובות שלך אחרי הרשומה בבלוג.
"רבאק, הדרישה פה כולה להגיד מילה בלי שגיאות! (אמנם מילה שחלק מהברותיה טלפתיות...)" הברות טלפתיות? פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה! "אנחנו צ'ילבות, ארדן ואני " לירון ארדן יש הרבה חוכמה, אבל לקח לי זמן לזהות שיש בו גם איזה אליטיזם אקדמי עוקצני. הקלות שבה הוא מחריב אנשים עם קללות, הקלות שבה הוא לוקח גורלות לידיים שלו, הזלזול שלו באנשים טיפשים וכו. "אתה לא יודע נכון! אני מורה סבלנית מאוד, כשאני מלמדת. מה מעצבן אותי אצלך? הנפילות שלך מדי פעם לתחושת נחיתות היסטרית. שאין לה כל הצדקה - לפחות לא בתחומי השיחות שחלקתי וקראתי ממך. אתה עושה עבודה מאוד מרשימה, בסך הכל." לא נחיתות היסטרית כמו שזה נראה, אבל בתור איש עם עבר של דיכאונות, פסיכוזה, אי הסתגלות לחברה וריבים בפורומים, אני אכן נוטה להיות די חסר ביטחון באינטרנט. "מה, לדעתך אתה מוציא אותי פראיירית?" אני לא, בדרך כלל. " אני בטוח שלא
"העסק?" העסק שנקרא אוקולטיזם/מיסטיקה וכל השמות האחרים שלו. "אכן דברים לא קלים , אם אני קולטת. " תוכלי להרחיב את כוונתך? "אתה טוען שאתה לא יכול לשנות את זה?? או שאתה לא רוצה? למה?" אני טוען שלי זה נראה כאילו מישהו בנה לי בחיים תוכנית, פשוט כל ההתגלויות האלה נראים לי כמו חלקים של פאזל שמתחברים ביחד. וגם מאינטואיציה ותיקשור. בתכלס אני יכול לשנות, אבל אני צריך להגיע לרמה רוחנית יותר גבוהה ממה שאני היום ,ואני לא בטוח אם יצא לי מזה טוב או רע. "המממ... אפשר לומר שזו טאוטולוגיה, כל הגורלות כבר נחרצו, כי העתיד "האמיתי" (שלא כעתידים הפוטנציאליים שלא יתגשמו)הוא בלתי ניתן לשינוי - ומכיל (בדרך כלל) את מותנו, לרוב גם לא ממש בכף. ןאמר דון חואן (לקרלוס, שאמר לו - האוויר כאן [במקסיקו סיטי] מזוהם... הייתי רוצה להיות אתך במדבר):"אדם לא יכול להיות במקום אחר מזה שבו הוא נמצא - אדם רגיל, כי הוא אף פעם לא יודע איפה מחכה לו המוות; ולוחם, כי כל דבר הוא לו אתגר." "אז כן - הנה אני שמה אצבע מה עוד יותר מפריע לי בך: תחושת שפיטות. אם אתה לוחם, קח את גורלך כאתגר!" אתגר למה? "כן, ודאי - צעיף האשליה, שהוא המציאות הגשמית." את חושבת שיש עוד מימדים נסתרים על כדור הארץ שהאוקולטיזם לא מרבה לדבר עליהם. אולי כדור חלול?

fire snake

New member
לפחות תיהנה!

הדגש|מאיפה המו באו? מיקום אחר. היקם שלהם הושמד. (למוריה ,אם אני יודעת נכון, היתה שם, בכלל לא על האדמה. גם היה להם אי תואם תגור^[=אטלנטיס]. מהם המו? איזה תרבות רוחנית שלא קיימת היום? ומה זה מו אדמה? המו הם שבט\אסופת שבטים שבאו להתיישב בתגןר^ כשיקומם נהרס. מו אדמה הם אלה שהצטרפו אליהם שמוצאם מן האדמה. אתה רואה אותם הרבה (את גלגוליהם העכשוויים) בין הפנאטים החרדים. "ומהם טעמי הנוחות?" תראי, אנחנו מתקשרים לזמנים קצרים הרבה מאוד (באופן יומיומי רגיל, לא במצב המסרים הטרנסיים או במצב שהיא נכנסת לגופי, למרות שגם זה היה). למה שהיא תיכנס לגופך? למה זה טוב? אז בטח שלא כל פעם אני זוכר לשים הגנה. זאת מאין אופן טבעי כזה התקשור שלנו, כמו לרחוץ ידיים או לצחצח שיניים. אתה צריך הגנה טקסית[פורמלית כדי שלא יקשקשו לך זרים במוח? פשןט תגיד להם שיעופו!... לרוב צריך להספיק שכשהם באים, אתה אומר להם , בנימוס ובתקיפות, שילכו בבקשה. ואם הם לא הולכים, ביתר תקיפות ופחות נימוס. הברות טלפתיות? פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה! כן, התופעה מוכרת ללי רק מאגרה, ועד היום זה מפוצץ לי את המוח ואני לא ממש מבינה איך זה אמור להישמע - הברות שחושבים בלי לבטא בפה. (במאמר יש הסבר יותר מקיף). את הרשימת של ארדן על החרות בבלוג שללו קראת? לא נחיתות היסטרית כמו שזה נראה, אבל בתור איש עם עבר של דיכאונות, פסיכוזה, אי הסתגלות לחברה וריבים בפורומים, אני אכן נוטה להיות די חסר ביטחון באינטרנט. טוב - במקרה של חוסר ביטחון , לפני שאתנ מתחיל לנרגיש נחות, אולי כדאי לך לברר אם יש לו בסיס מציאותי? למשל במקום לכתוב לי "אני יודע שנגמרה ללך הסבלנות" אולי "אני חושב\מרגיש שנגמרה לך הסבלנות - נכון או שאני טועה?" והקלות הבלתי נסבלת שבה אתה מכריז על עברך הפסיכוטי תוך הצגת הלחי - קצת מזמינה בוקס. גם אני בוחרת לרוב לפתוח היסטוריה טעונה ולהתמודד עם מצב שהכל גלוי, ולא להשאיר דברים לארוב בחושך - אבל יש דברים שאף פעם לא אכריז עליהם בדרך אגב, מול אדישות אם לא שמחה לאיד. אם זה בפורומים - אפתח פתיל חדש, אזמין השתתפות. אתה לא חייב את המידע לאף אחד, אתה מודיע מבחירתך. למה לא תעשה זאת בנסיבות יותר אישיות? (גם בפורומים יש רגעים יותר ופחות אישיים.) למה ואיך "אי הסתגלות לחברה?" על מה ריבים בפורומים? לפחות אתה נהנה? איך הגעת למצבים פסיכוטיים? מה קרה לך בדיוק? מה עבר? האם לדעתך הסכנה עוד מאיימת? מה אתה יכול לעשות כדי לאבטח את עצמך? תגיד, הולעטת תרופות פסיכיאטריות? יצאת מזה? " איך אתה קשור לדרקוניים הירוקים." זה מה שאני מנסה לפענח ולא מוכנים להגיד לי. אכן דברים לא קלים , אם אני קולטת. תוכלי להרחיב את כוונתך? לא יודעת - תגיד- אתה לא אחד מהאסירים שנשלחו לאדמה למאסר עולם? "אתה טוען שאתה לא יכול לשנות את זה?? או שאתה לא רוצה? למה?" אני טוען שלי זה נראה כאילו מישהו מי? בנה לי בחיים תוכנית, פשוט כל ההתגלויות האלה נראים לי כמו חלקים של פאזל שמתחברים ביחד. וגם מאינטואיציה ותיקשור.|סדגש כדאי שתפריד, לא?| |הדגש בתכלס אני יכול לשנות, אבל אני צריך להגיע לרמה רוחנית יותר גבוהה ממה שאני היום ,ואני לא בטוח אם יצא לי מזה טוב או רע. לא נראה לי רעיון טוב לחכות לעליית הרמה הרוחנית. אין לך זמן. ואתה לא יכול להרשות לעצמך להיות בהיסוס וספק - זה מערער אותך. אתה צריך לדעת את העובדות - וגם אם אתה באמנזיה (כולם על האדמה באמנזיה, בגלל סגירת התמהטפה, כנראה זה מה שהכשיר אתה האדמה להיות כלא) - אתה יודע אותן,מאחורי המסך, וזה יוצא החוצה בצורת רגשות. ברר לעצמך מה אתה מרגיש, כדי לדעת איך אתה מתייחס למצב ומה אתה רוצה. וכשתדע - בצע. "המממ... אפשר לומר שזו טאוטולוגיה, כל הגורלות כבר נחרצו, כי העתיד "האמיתי" (שלא כעתידים הפוטנציאליים שלא יתגשמו)הוא בלתי ניתן לשינוי - ומכיל (בדרך כלל) את מותנו, לרוב גם לא ממש בכף. ןאמר דון חואן (לקרלוס, שאמר לו - האוויר כאן [במקסיקו סיטי] מזוהם... הייתי רוצה להיות אתך במדבר):"אדם לא יכול להיות במקום אחר מזה שבו הוא נמצא - אדם רגיל, כי הוא אף פעם לא יודע איפה מחכה לו המוות; ולוחם, כי כל דבר הוא לו אתגר." "אז כן - הנה אני שמה אצבע מה עוד יותר מפריע לי בך: תחושת שפיטות. אם אתה לוחם, קח את גורלך כאתגר!"| אתגר למה?סדגש| או, זו השאלה הגדולה! הממ... אולי אולי... להיות אלוף ישראל בפינג פינג? לא? לוחם מהולל, גיבור? אופה עוגות מצטיין? משהו יותר רומאנטי? שרק? הנסיך של שלגיה? טוב, התשובה היא - למה שתבחר ואם אין לך את הפריבילגיה להרשם לאיזה בית ספר שתרצה - מה שתבחר ממבחר יותר מצומצם של אפשרויות. לפעמים אין ברירה אלא להתייצב מול באסה איומה וקיומית, ואז הבחירה היא - אם להתייצב כקרבן או כלוחם. שניהם חוטפים מכות, אבל הקרבן מתרסק, בעוד שהלוחם משכלל את שלמותו. כל דבר כפוי, מרגע שהחלטת לקחתו כאתגר, נהיה כף. (וזה מתחבר לססמת קרב שלנו, השרף - "לפחות תהנה!" "כן, ודאי - צעיף האשליה, שהוא המציאות הגשמית." את חושבת שיש עוד מימדים נסתרים על כדור הארץ שהאוקולטיזם לא מרבה לדבר עליהם. אולי כדור חלול? אין לי מושג. כדור חלול? לא נראה לי, אבל מה אני יודעת. הגשמיות היא הנתפסת כאשליה.

nrtood

New member
כל הכבוד

"הדגש|מאיפה המו באו? מיקום אחר. היקם שלהם הושמד. (למוריה ,אם אני יודעת נכון, היתה שם, בכלל לא על האדמה. גם היה להם אי תואם תגור^[=אטלנטיס]. מהם המו? איזה תרבות רוחנית שלא קיימת היום? ומה זה מו אדמה? המו הם שבט\\אסופת שבטים שבאו להתיישב בתגןר^ כשיקומם נהרס. מו אדמה הם אלה שהצטרפו אליהם שמוצאם מן האדמה. אתה רואה אותם הרבה (את גלגוליהם העכשוויים) בין הפנאטים החרדים." למוריה, שמעתי פעם שהאויגורים (מיעוט מדוכא בסין), הם צאצאים של הלמורים. ומה עם תגור, את יודעת מה היה הידע שלהם? "למה שהיא תיכנס לגופך? למה זה טוב?" זה שלב ידוע בתקשור, אחת הסיבות היא לחזק את החיבור האנרגטי ולהכיר את המדריכה ממקור ראשון. אתה צריך הגנה טקסית[פורמלית כדי שלא יקשקשו לך זרים במוח? פשןט תגיד להם שיעופו!... לרוב צריך להספיק שכשהם באים, אתה אומר להם , בנימוס ובתקיפות, שילכו בבקשה. ואם הם לא הולכים, ביתר תקיפות ופחות נימוס. אם מישהו מצליח להיכנס לי לראש, זה מה שאני עושה, אבל יש מקרים שזה לא עוזר, בשביל זה צריך הגנה פורמלית. ומיניסיון הגנה פורמלית עושה גם את המחשבות שלך פחות "נזילות". "כן, התופעה מוכרת ללי רק מאגרה, ועד היום זה מפוצץ לי את המוח ואני לא ממש מבינה איך זה אמור להישמע - הברות שחושבים בלי לבטא בפה. (במאמר יש הסבר יותר מקיף)." נשמע שצריך משמעת מוחית של יוגי בשביל זה. אוקיי, בטח זה נמצא במאמרים על הדקדוק, אלך להסתכל
"את הרשימת של ארדן על החרות בבלוג שללו קראת?" כן, ואת היא זו שאני מסכים איתה, יכול להיות שהעסק יחזור ויתנקם בו. הוא ויטליסט, רואה מה שנחוץ ולא מה שרוצים, אבל האם כולם רוצים אותו דבר, האם בכולם צריך לטפל באותה צורה? דומני שלא. "לא יודעת - תגיד- אתה לא אחד מהאסירים שנשלחו לאדמה למאסר עולם?" לא, אני מה שנקרא "מתלמד", מישהו שרצה/בחר לבוא לכאן, כדי, אם לדבר בסגנון הרמב"ם, ללמוד מה זה להיות עני. "טוב - במקרה של חוסר ביטחון , לפני שאתנ מתחיל לנרגיש נחות, אולי כדאי לך לברר אם יש לו בסיס מציאותי? למשל במקום לכתוב לי "אני יודע שנגמרה ללך הסבלנות" אולי "אני חושב\\מרגיש שנגמרה לך הסבלנות - נכון או שאני טועה?" והקלות הבלתי נסבלת שבה אתה מכריז על עברך הפסיכוטי תוך הצגת הלחי - קצת מזמינה בוקס. גם אני בוחרת לרוב לפתוח היסטוריה טעונה ולהתמודד עם מצב שהכל גלוי, ולא להשאיר דברים לארוב בחושך - אבל יש דברים שאף פעם לא אכריז עליהם בדרך אגב, מול אדישות אם לא שמחה לאיד. אם זה בפורומים - אפתח פתיל חדש, אזמין השתתפות. אתה לא חייב את המידע לאף אחד, אתה מודיע מבחירתך. למה לא תעשה זאת בנסיבות יותר אישיות? (גם בפורומים יש רגעים יותר ופחות אישיים.) למה ואיך "אי הסתגלות לחברה?" על מה ריבים בפורומים? לפחות אתה נהנה? איך הגעת למצבים פסיכוטיים? מה קרה לך בדיוק? מה עבר? האם לדעתך הסכנה עוד מאיימת? מה אתה יכול לעשות כדי לאבטח את עצמך? תגיד, הולעטת תרופות פסיכיאטריות? יצאת מזה?" את צודקת, נסחפתי, אענה לך במסרים בהמשך. "אתה טוען שאתה לא יכול לשנות את זה?? או שאתה לא רוצה? למה?" אני טוען שלי זה נראה כאילו מישהו מי? מסתירים ממני. "לא נראה לי רעיון טוב לחכות לעליית הרמה הרוחנית. אין לך זמן. ואתה לא יכול להרשות לעצמך להיות בהיסוס וספק - זה מערער אותך." את בטח מדברת על 2012, איך שאני מכיר אותך. ואת באמת רואה שזה מערער אותי? "אתה צריך לדעת את העובדות - וגם אם אתה באמנזיה (כולם על האדמה באמנזיה, בגלל סגירת התמהטפה, כנראה זה מה שהכשיר אתה האדמה להיות כלא) - אתה יודע אותן,מאחורי המסך, וזה יוצא החוצה בצורת רגשות. ברר לעצמך מה אתה מרגיש, כדי לדעת איך אתה מתייחס למצב ומה אתה רוצה. וכשתדע - בצע." כל הכבוד
, הרגשתי שיש מפתח גדול בעצה הזאת, אז הלכתי לאורקלים כדי שירחיבו. הלכתי לאי צ'ינג, והוא ענה לי בהקסגרמה מספר ארבע "מנג - טיפשות נעורים" (תרגום שלי) הוא אמר שאני צריך לחבר את הרגשות לאינטלקט ולא להפריד. הדרך כרגע היא חיבור לא הפרדה הלכתי לקלפי חיות אינדיאנים, יצא לי סוס שאמר בערך אותו דבר. מה דעתך? מעניין שהלכתי כדי להרחיב את העצה שלך אבל קיבלתי עצה מנוגדת. אבל אני צריך לדעת עוד למה את מתכוונת שאת אומרת "אין זמן". "או, זו השאלה הגדולה! הממ... אולי אולי... להיות אלוף ישראל בפינג פינג? לא? לוחם מהולל, גיבור? אופה עוגות מצטיין? משהו יותר רומאנטי? שרק? הנסיך של שלגיה? טוב, התשובה היא - למה שתבחר ואם אין לך את הפריבילגיה להרשם לאיזה בית ספר שתרצה - מה שתבחר ממבחר יותר מצומצם של אפשרויות. לפעמים אין ברירה אלא להתייצב מול באסה איומה וקיומית, ואז הבחירה היא - אם להתייצב כקרבן או כלוחם. שניהם חוטפים מכות, אבל הקרבן מתרסק, בעוד שהלוחם משכלל את שלמותו. כל דבר כפוי, מרגע שהחלטת לקחתו כאתגר, נהיה כף. (וזה מתחבר לססמת קרב שלנו, השרף - "לפחות תהנה!" הסיסמא של השרף אומרת שצריך להגשים את מטרת החיים בהנאה, אני צודק? אבל מצד שני אין זמן, ומה אם אין לי זמן להנאה בנושא זה? אין לי מושג. כדור חלול? לא נראה לי, אבל מה אני יודעת. הגשמיות היא הנתפסת כאשליה. מבחינת הרוחניות המערבית, הבלתי נראה הוא עולם בעל צורה מיסתורית, מישורים למינהם וכו, מבחינת המזרחים העולם הבלתי נראה הוא פשוט ריק ניצחי.

fire snake

New member
לוקשים באורך הגלות?

ומה עם תגור, את יודעת מה היה הידע שלהם? תגור, כמו אמריקה, יושבה ע"י כובשים, המו. אנחנו, השרף, הנייטיבס – כמו האינדיאנים. כן, את ידע השרף אני יודעת, הרבה ממנו. כתבתי ספר (בכתובים, כמה פירורים בבלוג של fire snake) אבל זה ידע שרובו עובר בריקוד – לא במילים. "למה שהיא תיכנס לגופך? למה זה טוב?" זה שלב ידוע בתקשור, אחת הסיבות היא לחזק את החיבור האנרגטי ולהכיר את המדריכה ממקור ראשון. אתה מדבר על חדירה? כמו במין? P: "אם מישהו מצליח להיכנס לי לראש, זה מה שאני עושה, אבל יש מקרים שזה לא עוזר, בשביל זה צריך הגנה פורמלית. ומיניסיון הגנה פורמלית עושה גם את המחשבות שלך פחות "נזילות". כלומר יותר תקועות? וזה טוב לך? "...עד היום זה מפוצץ לי את המוח..." נשמע שצריך משמעת מוחית של יוגי בשביל זה. לא עניין של משמעת – סגירת התמהטֻפה סגרה לנו את היכולת. אולי עם משמעת, או תרגול, או משהו, אפשר להתקרב קצת, לא ברור. "לא יודעת - תגיד- אתה לא אחד מהאסירים שנשלחו לאדמה למאסר עולם?" לא, אני מה שנקרא "מתלמד", מישהו שרצה/בחר לבוא לכאן, כדי, אם לדבר בסגנון הרמב"ם, ללמוד מה זה להיות עני. לא נראה לי. ההסבר מפגר כשלעצמו, וממש לא תואם את רגשותיך – את השפיטות שאתה חש. אולי אתה חתום על איזה חוזה – אבל תחושת השפיטות שלך מדברת בעד עצמה. "אתה טוען שאתה לא יכול לשנות את זה?? או שאתה לא רוצה? למה?" אני טוען שלי זה נראה כאילו מישהו מי? מסתירים ממני. מי מסתיר? אתה יכול לא לדעת עובדות, אבל אתה לא יכול לא לדעת מה אתה מרגיש! "לא נראה לי רעיון טוב לחכות לעליית הרמה הרוחנית. אין לך זמן. ואתה לא יכול להרשות לעצמך להיות בהיסוס וספק - זה מערער אותך." את בטח מדברת על 2012, איך שאני מכיר אותך. ואת באמת רואה שזה מערער אותי? כן, 2012 קרובה ונושפת בעורפינו, אבל גם בלי זה, הרעיון לא לדעת מה אתה עושה פה, אם אתה פה מרצונך או לא, ומה האתגרים שלך – או אם טרם בחרת - בעיני, לפחות, זה מצב בלתי נסבל, שלא הייתי נותנת לו להימשך דקה. או במילים אחרות: האם לא מושכים אותך באף? "אתה צריך לדעת את העובדות - וגם אם אתה באמנזיה (כולם על האדמה באמנזיה, בגלל סגירת התמהטפה, כנראה זה מה שהכשיר את האדמה להיות כלא) - אתה יודע אותן, מאחורי המסך, וזה יוצא החוצה בצורת רגשות. ברר לעצמך מה אתה מרגיש, כדי לדעת איך אתה מתייחס למצב ומה אתה רוצה. וכשתדע - בצע." כל הכבוד, הרגשתי שיש מפתח גדול בעצה הזאת, אז הלכתי לאורקלים כדי שירחיבו. הלכתי לאי צ'ינג, והוא ענה לי בהקסגרמה מספר ארבע "מנג - טיפשות נעורים" (תרגום שלי) הוא אמר שאני צריך לחבר את הרגשות לאינטלקט ולא להפריד. הדרך כרגע היא חיבור לא הפרדה הלכתי לקלפי חיות אינדיאנים, יצא לי סוס שאמר בערך אותו דבר. מה דעתך? מעניין שהלכתי כדי להרחיב את העצה שלך אבל קיבלתי עצה מנוגדת. אבל אני צריך לדעת עוד למה את מתכוונת שאת אומרת "אין זמן". היי, היי, אתה מבלבל את עצמך שלא לצורך. מי אמר להפריד? מה שאמרתי זה – הקשב לרגשות, כי שם מצויה הידיעה הברורה, בעוד שבמסלול האינטלקט אפשר להאכיל אותך לוקשים שארכם כאורך הגלות. שים לב – עצה הרשימה אותך, ואז כינסת וועידה. אתה יודע – גמל (או ג'ירפה?) זה סוס שיצרה וועדה. למה לא תתמודד עם העצה בעצמך כמו גדול? אולי אפילו תנסה? מכיר את תרפיית הגשטאלט? אתה שם מולך על כיסא (בדמיון) את ntrood שמרגיש, ושואל אותו – מה אתה מרגיש לגבי X? ואז אתה מחליף כיסא, נהיה הוא, ועונה. וכולי. אחרי שתגיע לתוצאה, לך ספר לחבר'ה. לא לפני! איפשהו (בהודעה אחרת?) כתבת שמה שידוע לך זה דרך "אינטואיציה ותקשור" – כאן תפריד! כי כל מה שאומרים לך אחרים, עליך להעביר הליך בדיקה שגרתי. זה מנגנון הגנה אלמנטרי. נראה לי שמי שהם לא יהיו, הם הצליחו לשתק אותו אצלך. אתה בכלל לא נשען על עצמך – על כל דבר אתה פונה לתקשור, לאוראקל, או לגולשי האינטרנט. אין לך סיבה אמיתית לסמוך על כל אלה "על עיוור." זו פרצה שקוראת לגנב – לעלי באבא וארבעים השודדים. לפעמים אין ברירה אלא להתייצב מול באסה איומה וקיומית, ואז הבחירה היא - אם להתייצב כקרבן או כלוחם. שניהם חוטפים מכות, אבל הקרבן מתרסק, בעוד שהלוחם משכלל את שלמותו. כל דבר כפוי, מרגע שהחלטת לקחתו כאתגר, נהיה כף. (וזה מתחבר לססמת קרב שלנו, השרף - "לפחות תהנה!" הסיסמא של השרף אומרת שצריך להגשים את מטרת החיים בהנאה, אני צודק? לא – הסיסמה אומרת – לפחות תיהנה, אם כל השאר באסה. השתמש בהנאה כדי להתגבר על כל מכשול. אפשר ליהנות מכל דבר, בכל מצב. אבל מצד שני אין זמן, ומה אם אין לי זמן להנאה בנושא זה? זה להיפך – אין לך זמן להתייסר. עולה בזכרוני קטע מ"מנהל הלילה" של ג'ון לה-קארה, שם הגיבור, שהוחדר כסוכן לבין הרעים, נתפס, ומוחזק כבול במרתף האנייה על דיאטה של מכות. ברור שיהרגו אותו בסוף. מה שהם לא יודעים, זה שהוא משתמש בכל הרע שעובר עליו כמקור כוח, לאסוף כוח לרגע האחרון – לא לברוח, אין לו סיכוי, אבל להחטיף קצת חזרה לחוקריו. בסוף הפי אנד, זה ספר, אבל – להחטיף הוא מחטיף להם. מבחינת הרוחניות המערבית, הבלתי נראה הוא עולם בעל צורה מיסתורית, מישורים למינהם וכו, מבחינת המזרחים העולם הבלתי נראה הוא פשוט ריק ניצחי. ריק נצחי? מזתומרת? דון חואן מדבר על קליפות הבצל – עולמות (במונחים שלי יקומים, יותר נכון עולמות המשתייכים ליקומים שונים) הנמצאים זה "מעל" זה כקליפות בצל. טוב, אין לי כח להיכנס לזה. את ה"ממדים" שהזכיר המאמין לא ממש הבנתי. הם לא ממדים במובן המקובל בפיזיקה בכולופן.

fire snake

New member
היי, מתנהל פה קרב בלימה סוער

-חמש-שש פעמים התנתק לי האינטרנט לפני שהצלחתי לשלוח את ההודעה הקודמת - עכשיו הוא רק איטי בטירוף אולי המשמרת של franse עושה שעות נוספות... או שזה החוצנים הטובים מנסים להגן עלי מפני עצמי? "די, חדל קשקשת! רדי כבר מהאינטרנט! תמצאי לך חיים! לכי לשלם חשבונות! תתקשרי כבר לכל מי שאמרת שתתקשרי אליהם!" (
סליחה באמת... אני לא יכולה להסביר את התנהגותי התמוהה, אבל - ככה זה כשקרבות בעיצומם... מחכה שמה שזה לא יהיה ייגמר. "הן אפשר, הן אפשר, שיהיה זה פשוט כבר מחר? הן אפשר כי בג'יפ שעבר צעקו בחורים כי נגמר?
)

nrtood

New member
אוקיי

"היי, היי, אתה מבלבל את עצמך שלא לצורך. מי אמר להפריד? מה שאמרתי זה – הקשב לרגשות, כי שם מצויה הידיעה הברורה, בעוד שבמסלול האינטלקט אפשר להאכיל אותך לוקשים שארכם כאורך הגלות. שים לב – עצה הרשימה אותך, ואז כינסת וועידה. אתה יודע – גמל (או ג'ירפה?) זה סוס שיצרה וועדה. למה לא תתמודד עם העצה בעצמך כמו גדול? אולי אפילו תנסה? מכיר את תרפיית הגשטאלט? אתה שם מולך על כיסא (בדמיון) את ntrood שמרגיש, ושואל אותו – מה אתה מרגיש לגבי X? ואז אתה מחליף כיסא, נהיה הוא, ועונה. וכולי." איך אתה מרגיש לגבי מי שבונה לי את החיים? תקווה, לא רוצה להזיק. לגבי שאר השאלות, הרגשות שלי אומרים שמשהו התקלקל למישהו ואני באתי לתקן, כנראה בן אנוש או מישהו אחר. לגבי המדריכה, כוונותיה אינם רעות, רק שיש חסימה, חור בלב (לגבי תחושת שפיטות), יש לחשוב מהרגשות. (לא לגבי הגשטאלט) הבעיה היא שלגבי אינטלקטואל אני יותר עצמאי לגבי מעשים רוחניים אני לא יודע לעשות בלי שיטות. "תגור, כמו אמריקה, יושבה ע"י כובשים, המו. אנחנו, השרף, הנייטיבס – כמו האינדיאנים. כן, את ידע השרף אני יודעת, הרבה ממנו. כתבתי ספר (בכתובים, כמה פירורים בבלוג של fire snake) אבל זה ידע שרובו עובר בריקוד – לא במילים." מה זאת אומרת בלי מילים? אינטואיציה? רגשות? "כן, 2012 קרובה ונושפת בעורפינו, אבל גם בלי זה, הרעיון לא לדעת מה אתה עושה פה, אם אתה פה מרצונך או לא, ומה האתגרים שלך – או אם טרם בחרת - בעיני, לפחות, זה מצב בלתי נסבל, שלא הייתי נותנת לו להימשך דקה. או במילים אחרות: האם לא מושכים אותך באף? " כן מושכים אותי באף. לגבי 2012, את יודעת שהצאצאים של המאיה אומרים שלא פירשו את הנבואה שלהם נכון. הם לא מאמינים בזה. "לא – הסיסמה אומרת – לפחות תיהנה, אם כל השאר באסה. השתמש בהנאה כדי להתגבר על כל מכשול. אפשר ליהנות מכל דבר, בכל מצב." עד היום לא הצלחתי עם הסוג הזה של חשיבה. זה משהו ניטשיאני כזה שצריך ללמוד, אולי אפילו קרואוליאני כזה. ריק נצחי? מזתומרת? דון חואן מדבר על קליפות הבצל – עולמות (במונחים שלי יקומים, יותר נכון עולמות המשתייכים ליקומים שונים) הנמצאים זה "מעל" זה כקליפות בצל. נשמע כמו הינדואיזם , גם שם יש מימדים של אלים אחד מעל השני וכ'ו. לגבי ריק ניצחי, זה תלוי באסכולה, על רגל אחת בלי כל הפילוסופיה המורכבת, הבסיס של המדיטציה הבודהיסטית זה הכחדת העצמי עד ששום דבר מהאישיות לא נשאר,הבסיס של היוגות או כמעט זהה למדיטציה הבודהיסטית רק עם דגש פחות חזק על נתק, והאסכולות הטנטריות זה טיהור האנרגיות העצמיות והלא עצמיות עד לריקות, הטאואיזם זה יותר היטמאות האגו עד לאי קיומו כדי להשתתף בעולם וכו. מה שמשותף לכל החשיבות המיזרחיות זה שמעבר לכל מה שמיסתורי ומה שלא מיסתורי מסתתר ריק או כלום, בקיצור מעבר לכל מה שקיים מסתתר הכלום, מהו הכלום הזה זה כבר עניין לפירוש. כשהתכוונתי למישורים התכוונתי לאתרי, אסטרלי וכ'ו לא משהו שאת לא יודעת. מה המאמין אמר?

nrtood

New member
אה, שכחתי

לגבי חדירה לגוף, בהחלט לא מינית, אלא שהגוף שלך משמש לה משכן זמני. היא תכיר אותך אתה תכיר אותה וכו.

fire snake

New member
הזכות להימשך באף

איך אתה מרגיש לגבי מי שבונה לי את החיים?צ"ל אתה... לך אן אני... לי?) תקווה, לא רוצה להזיק. מי למי - הוא לך? אתה לו? אחד מכם לעולם?איזו תקווה? לגבי שאר השאלות, הרגשות שלי אומרים שמשהו התקלקל למישהו ואני באתי לתקן, כנראה בן אנוש או מישהו אחר. ואו, כמה הרבה יותר בהיר. זה חדש? לגבי המדריכה, כוונותיה אינם רעות, רק שיש חסימה, חור בלב מה גורם לכך? מה אתה רוצה לעשות עם זה? (לגבי תחושת שפיטות), יש לחשוב מהרגשות. לא הבנתי - זה ציטוט מתומצת של דברי, תובנה שלך? (לא לגבי הגשטאלט) הבעיה היא שלגבי אינטלקטואל אני יותר עצמאי לגבי מעשים רוחניים אני לא יודע לעשות בלי שיטות. דוגמה? (עדיף שלוש) זה ידע שרובו עובר בריקוד – לא במילים." מה זאת אומרת בלי מילים? אינטואיציה? רגשות? ריקוד. תנועות. זה מה שאני מלמדת (כשיוצא לי, ולא הרבה) מחול, מחול שרף. "כן, 2012 קרובה ונושפת בעורפינו, אבל גם בלי זה, הרעיון לא לדעת מה אתה עושה פה, אם אתה פה מרצונך או לא, ומה האתגרים שלך – או אם טרם בחרת - בעיני, לפחות, זה מצב בלתי נסבל, שלא הייתי נותנת לו להימשך דקה. או במילים אחרות: האם לא מושכים אותך באף? " כן מושכים אותי באף. אותי לא. השיעור הראשון שקיבלתי - עוד לפני שהמורה שלי התעורר ולקח עליו את התפקיד - היה שה"מפעיל" שלי ישקר לי בכל עת שימצא לנכון (אי אפשר לגלות את האמת בלי להסגירה לאויב.) כך שמושכים אותי באף בלי סוף - באפן מחפיר ביותר - לא היית מאמין אם הייתי מספרת לך - בנושאים כמו, תאריכי הלידות שלי, או מתי אזכה להיות עם אהובי (אף פעם, מסתבר, בעולם הזה) - אבל, הכל בסדר. לפני שהתעייפתי ועברתי לקלל את המצב באבי-אביו, הייתי שומע ממני כמה זה נפלא להימנות על הזכאים, שזכו לעבור את תקופת החושך של העולם כלוחמים ולא כקרבנות.
לקחתי עלי לעשות את מה שאני עושה, כולל המשיכה באף, מתוך מניעים אישיים מוצקים, ומעולם לא היתה לי בעיה עם זה, טוב - הפעם האחרונה שהתלוננתי: (הזכר לי שאני חייבת לך את הסיפור מהפירנאים - מתנתק כל רגע... לגבי 2012, את יודעת שהצאצאים של המאיה אומרים שלא פירשו את הנבואה שלהם נכון. הם לא מאמינים בזה. למה שיהיה איכפת לי במה הם מאמינים? (אגב מיהם צאצאי המאיה?) הנתונים האסטרונומיים נכונים כשלעצמם - בתאריך היעד צפוי יישור עם מישור המילקה הגלקטי, שמתלכד עם שיא ההתנודדות של הצירים, ועם תאריך משוער אפשרי להיפוך הקטבים. תוסיף לזה את מאיץ החלקיקים התת קרקעי ליד אגם ז'נבה... אני לא יודעת מה יקרה בעתיד, אף אחד לא יודע (חוץ מאלוהים אולי - הוא טוען שכן, אבל אני חושדת שזה כדי להרגיע אותנו ) אבל... את הפאזל של חיי סוף העולם פותר נכונה. "לא – הסיסמה אומרת – לפחות תיהנה, אם כל השאר באסה. ...עד היום לא הצלחתי עם הסוג הזה של חשיבה. זה משהו ניטשיאני כזה שצריך ללמוד, אולי אפילו קרואוליאני כזה. נו באמת! ליהנות, אני מבקשת! ליהנות לא צריך ללמוד - כל תינוק שקיבל מאמש'לו ציצי לינוק יודע ליהנות! מה חשיבה - אתה נהנה לאכול? שמש? מים? ים? יופי? חברות? אהבה? ליטופים? צחוקים? סורט אתגרי\מאותגר? מוסיקה? סרטים? דראמה? אתגרים? כדי להפוך באסה להנאה (וכאן אני ממציאה בשבילך את הגלגל), הפוך את מושא הבאסה 1. לצחוק, או 2. לאתגר. אלמנטרי, ווטסון! נשמע כמו הינדואיזם , גם שם יש מימדים של אלים אחד מעל השני וכ'ו. איזה אלים? זה מציאויות שונות שנמצאות "באותו מקום" אבל אפשר "לצרף" רק אחת מהן בזמן נתון. לגבי ריק ניצחי, זה תלוי באסכולה, על רגל אחת בלי כל הפילוסופיה המורכבת, הבסיס של המדיטציה הבודהיסטית זה הכחדת העצמי עד ששום דבר מהאישיות לא נשאר,הבסיס של היוגות או כמעט זהה למדיטציה הבודהיסטית רק עם דגש פחות חזק על נתק, והאסכולות הטנטריות זה טיהור האנרגיות העצמיות והלא עצמיות עד לריקות, הטאואיזם זה יותר היטמאות האגו עד לאי קיומו כדי להשתתף בעולם וכו. הם לא מתכוונים בעיקרון למה שדון חואן קורא "איבוד החשיבות העצמית"? מה שמשותף לכל החשיבות המיזרחיות זה שמעבר לכל מה שמיסתורי ומה שלא מיסתורי מסתתר ריק או כלום, בקיצור מעבר לכל מה שקיים מסתתר הכלום, מהו הכלום הזה זה כבר עניין לפירוש. לא נראה לי דומה בכלל. ומה פירושך? מה המאמין אמר? זה ירד דף, והאינטרנט מתנתק לי עם כל קליק - משהו על מימדים, חפש.

fire snake

New member
יוגה: חסימות, למשל בישיבת לוטוס

שבכוונה חוסמת אנרגיה באמצעות לחיצת העקבים על המפשעה. גם רעיון הנזירות לשם התקדמות רוחנית מאוד לא לרוחי. נזירות היא רעיון סוטה, בעולם הגשמי. בכלל ה"סמדהי" הוא תחליף מפוקפק לדבר האמיתי - היציאה לשמש, שחסומה מאז סגירת התמהטפה.

fire snake

New member
אתמול עניתי גם לזה - ושוב נסגר לי המחשב

ונמחקה ההודעה. נדמה לי שקלטתי סוף סוף, (מפגרת שכמותי!) איזה קישור שניסיתי להעלות גרם לזה... טוב, קישור ל"מסע לאיכטלאן" של קסטנדה:http://www.american-buddha.com/journ.ixtlan.2.htm#JOURNEY TO IXTLAN (אפרק את תשובתי להודעות נפרדות, לבודד את הגורם לפעולות תגמול)

fire snake

New member
אכן, ה-new seers הטולטקים הם לוחמי חרות

שלא כ"מכשפים הקדומים" שהיו בעניין עצמה. ואני מזהה את "חבורות הלוחמים" מהשושלת של דון-חואן כושרות שרף חלקיות -אם כי הם לא זכרו הכל, לא מיהם ומה היה ולא את כל הידע (וכנראה ירשו ידע לא שרף מן המכשפים הקדומים) ומהי חרות? הגדרה של דון חואן: זה החופש להתפתח, לעבור אבולוציה. זה מה שהמעופפים חסמו לנו, כפי שבני אדם עושים עכשיו לפרות, לתרנגולות ולצמחי הנוי. מאז סגירת התמהטֻפה (אסביר בהמשך בפתיל חדש) האבולוציה חסומה - בשלב היציאה למסע, או היציאה לשמש כפי שקוראים לה בשרף. השמש היא השער לשדה המימדים הבא. "ולמה הוא היה עושה את זה. למה הוא לא עונה לך?" זו הדרך היחידה לגמול מישהו מהקשקשת האינסופית התלותית ששתלו בנו המעופפים יחד עם אישיותם (או גם אויבים אחרים?) - להתעקש שיראה דברים בעצמו ולא להאכיל אותו עם כפית. אבל כשמישהו רואה מצד שמאל, זה מספיק טוב. ימין ושמאל התודעה - זה הפיצול שנוצר עם סגירת התמהטפה. אצל רוב האנשים צד שמאל ישן (וכל עבודת גורדייב נועדה "להעיר" אנשים) וכשהוא מתעורר - הוא נשאר מפוצל, בדרך כלל לא זוכרים מה שחווים משם. בשושלת של דון חואן הם היו מפגישים כל תלמיד עם חבורת הלוחמים של מורהו כשהוא בצד שמאל - ואחרי שהמורה וחבורתו יצאו למסע, היה עליו להיזכר בכל בכוחות עצמו, להגיע ל-totality of oneself. "המטרה" איזו מטרה? "שלשמה הנשמה שלה באה לכדור הארץ" אז היא לא מפה במקור? מאיפה היא? "בוצעה" ? שאל אותה אם היא מה שאנחנו קוראים "נינג'ה" "גם היא עומדת לרשותך כל הזמן? " כן. חוץ מפעם אחת." הוהו, כאן ודאי מסתתר סיפור עסיסי! ספר-נא?

nrtood

New member
...

"אכן, ה-new seers הטולטקים הם לוחמי חרות שלא כ"מכשפים הקדומים" שהיו בעניין עצמה. ואני מזהה את "חבורות הלוחמים" מהשושלת של דון-חואן כושרות שרף חלקיות -אם כי הם לא זכרו הכל, לא מיהם ומה היה ולא את כל הידע (וכנראה ירשו ידע לא שרף מן המכשפים הקדומים) " זה די מסביר למה האימפריות הדרום אמריקאיות היו אכזריות לעומת הצפוניות. ומאיפה באוהאינדיאנים הצפוניים? יש לך מידע? מהי חרות?" הגדרה של דון חואן: זה החופש להתפתח, לעבור אבולוציה. זה מה שהמעופפים חסמו לנו, כפי שבני אדם עושים עכשיו לפרות, לתרנגולות ולצמחי הנוי. מאז סגירת התמהטֻפה (אסביר בהמשך בפתיל חדש) האבולוציה חסומה - בשלב היציאה למסע, או היציאה לשמש כפי שקוראים לה בשרף. השמש היא השער לשדה המימדים הבא. " בהודעה על היוגה ציינת שסמהדהי היא תחליף מפוקפק לזה. תוכלי להרחיב על מה קורה במעבר הזה ומה יש בשדה המימדים הבא? "זו הדרך היחידה לגמול מישהו מהקשקשת האינסופית התלותית ששתלו בנו המעופפים יחד עם אישיותם (או גם אויבים אחרים?) - להתעקש שיראה דברים בעצמו ולא להאכיל אותו עם כפית. אבל כשמישהו רואה מצד שמאל, זה מספיק טוב. ימין ושמאל התודעה - זה הפיצול שנוצר עם סגירת התמהטפה. אצל רוב האנשים צד שמאל ישן (וכל עבודת גורדייב נועדה "להעיר" אנשים) וכשהוא מתעורר - הוא נשאר מפוצל, בדרך כלל לא זוכרים מה שחווים משם. בשושלת של דון חואן הם היו מפגישים כל תלמיד עם חבורת הלוחמים של מורהו כשהוא בצד שמאל - ואחרי שהמורה וחבורתו יצאו למסע, היה עליו להיזכר בכל בכוחות עצמו, להגיע ל-totality of oneself." מה הקשר של גורדייף לדון חואן? וגורדייף למד מהסופים המוסלמים ואת הרי נגד יוגה על צורותיה. אבל סופים זה גם איזה סוג של יוגה, לא נראה לי שלסופים יש ידע כמו לדון חואן אלא ידע אחר. "איזו מטרה?" שלשמה כל נשמה באה לכדור הארץ. המטרה הפיציפית שלה הייתה "להבין את המוות דרך הרג נחוץ". כמו שהמטרה שלי בחיים האלה היא אהבה והמטרה שלי בכל הגלגולים היא לרכוש חכמה מסויימת. הבנת על איזה מטרות אני מדבר. "אז היא לא מפה במקור? מאיפה היא?" אין טעם לשאלה הזאת כי הנשמה היא נצחית. "בוצעה" ?" כן, היא הפנימה את המטרה אחרי חזרות רבות ולכן לא חזרה עוד. "שאל אותה אם היא מה שאנחנו קוראים "נינג'ה" שאלתי, והיא עונה "כן, תשאל אותה, היא יודעת מזה" "הוהו, כאן ודאי מסתתר סיפור עסיסי! ספר-נא?" לא עסיסי, אבל מוזר קצת. יום אחד היתה לי איזה בעיה בקיבה ואז אחרי זמן מה רציתי לדבר איתה באיזשהו עניין והיא לא הייתה במקום הרגיל שלה. אחרי איזה יום היא חזרה אבל עם צבע שחור (כשתמיד היא בצבע חום) כאילו היא רקובה. אבל אחרי כמה שבועות חזר לה הצבע החום.

למעלה