היי פורום

ההבדל הוא

שאני לא אתחיל לאהוב פתאום צרפתית או סדרות משטרה.
את, בניגוד אלי, כבר אוהבת את אנה.

רגע בניחוש חוקר זאת לא סדרת משטרה?

חוץ מזה שבגלל שרלוק רציתי שתראה לותר כי שתיהן בריטיות וקצרות
בקשר לחדר החדשות אני רק חושבת שמה שמפריע לך בה לא כזה בולט בה שאפשר בכל זאת לראות אם רק זה מה שמפריע
ברור שיש מצב שהן עדיין לא ימצאו חן בעיניך אבל לא מהסיבות שאתה אומר
&nbsp
בכל אופן אני גם לא התחיל לאהוב או לראות סרטי אינמציה.חוץ ממלך האריות לא ראיתי שום סרט כזה וגם הוא היה שהייתי בת 10 וזה אפילו לא הייתי החלטה שלי לראות דווקא אותו
&nbsp
בקשר לאנה זה נכון שהיא מצאה חן בעיני אבל היא לא עשתה לי חשק לראות כמו שטנגלד /רפנזל עשו לי (לא הבנתי עדיין את הבדלים ביניהם)
&nbsp

בקשר לצרפתית .זה לא סתם שאני רוצה שתראה משהו בצרפתית
אלא בגלל שזה מבוסס על ספר שקראת
כמובן זה לא אומר כלום אבל זה לא שבא לי שתראה משהו בצרפתית כי בא לי

יותר כמו מקגייוור (אני מניח)

בניחוש חוקר היא גם משטרה וגם קומדיה, אני אוהב את השילוב הזה.

את בונה יותר מדי על שרלוק. אני בכלל לא אוהב סדרות מהסוג שלה, היא פשוט משעשעת ושונה ומושקעת, ועדיין במקום נמוך ברשימה שלי.
אני לא מתעניין בסדרות עם חקירה אחת לעונה או עם דרמה של תחנת משטרה.

פרק אחד חלש עם רפנזל עשה לך חשק יותר מחצי עונה עם אנה?
רפנזל היא אגדה ישנה. הפרק לקח אותה ועשה לה גרסה אחרת שונה מאוד.
גם הסרט לקח את האגדה, שינה קצת דברים, הוסיף הרבה עלילה ונתן לדמויות אופי.

אני לא יודע איך הטעיתי אותך, אבל לא קראתי את הספר

אם ראית רק סרט אנימציה אחד, ועוד אנימציה דו ממדית ישנה, את לא יכולה לדעת איזה עולם את מפסידה.
ואני לא מציע לך את כל סרטי האנימציה שאהבתי, רק שניים שקשורים לדברים שעניינו אותך.
יש לי רעיון בשבילך: תראי את טנגלד ביס, ואת פרוזן בצרפתית. מה דעתך?

לא מקגיוור לא דומה לבניחוש חוקר

אלא יותר לרשימה שחורה רק שהיא קלילה יותר ממנה
והשבוע שראיתי את פרק 3 של מקגיוור היא לגמרי הזכירה לי דווקא את החץ (בכלל לא אהבתי את העניין הזה)

בקשר לשרלוק ולותר.
אני גם לא משתגעת על שרלוק ובעיקר רואה כי קשה לי לנטוש סדרות ואני אוהבת את מוריאיטי
בכל אופן לותר זה לא חקירה לעונה או דרמה בתחנת משטרה
אלא כמו שרלוק רק שבמקום כל פרק בפני עצמו אז בלותר זה לרוב שני פרקים עם אותו העלילה .מצד שני שרלוק זה שעה וחצי לפרק אז זה בעצם יוצא אותו דבר

בקשר לאנה .אתה יודע אני ראית סופרמן עם דין קיין ואחר כך ניסיתי לראות סמולוויל והפסקתי באמצע אז עם כמה שזה אותו דמות זה לא היה אותו דבר
ואם תגיד שהוא צעיר שם .אז כמה שאהבתי את סדרה טלוויזיה לעולם לא ניסיתי לראות את סרטי סופרמן
לפעמים זה לא נושא אלא השחקנים וסיפור

או שזה כמו שאני מאוד מאוד מאוד אוהבת את הוק אבל לא אראה את סרט הוק (יש סרט כזה נכון?)

בקשר לרפנזל אז אני לא זוכרת למה אני רוצה לראות או בכלל מה היה בפרק .אני רק זוכרת שזה עשה לי חשק .יש מצב כפרק בהיה היה זה לא היה מענין אבל משהו בקורות חיים שלה סקרנת אותי אז אמרתי לעצמי לראות שייצא לי

קיצר אולי מתישהו אני אראה סרטי אינמציה שזאבל לא את פרוזן

לא מקגיוור לא דומה לבניחוש חוקר

אלא יותר לרשימה שחורה רק שהיא קלילה יותר ממנה
והשבוע שראיתי את פרק 3 של מקגיוור היא לגמרי הזכירה לי דווקא את החץ (בכלל לא אהבתי את העניין הזה)

בקשר לשרלוק ולותר.
אני גם לא משתגעת על שרלוק ובעיקר רואה כי קשה לי לנטוש סדרות ואני אוהבת את מוריאיטי
בכל אופן לותר זה לא חקירה לעונה או דרמה בתחנת משטרה
אלא כמו שרלוק שכל פרק די בפני עצמו רק שבמקום כל פרק בפני עצמו אז בלותר זה לרוב שני פרקים עם אותו העלילה .מצד שני שרלוק זה שעה וחצי לפרק אז זה בעצם יוצא אותו דבר

ואותי לותר כן מצחיק אולי זה לא ברמה של בניחוש חוקר מבחינת קלילות אבל זה לא דיכאון
נו באותה רמה של שרלוק

בקשר לאנה .אתה יודע אני ראית סופרמן עם דין קיין ואחר כך ניסיתי לראות סמולוויל והפסקתי באמצע אז עם כמה שזה אותו דמות זה לא היה אותו דבר
ואם תגיד שהוא צעיר שם .אז כמה שאהבתי את סדרה טלוויזיה לעולם לא ניסיתי לראות את סרטי סופרמן
לפעמים זה לא נושא אלא השחקנים ועלילה

או שזה כמו שאני מאוד מאוד מאוד אוהבת את הוק אבל לא אראה את סרט הוק (יש סרט כזה נכון?)

בקשר לרפנזל אז אני לא זוכרת למה אני רוצה לראות או בכלל מה היה בפרק .אני רק זוכרת שזה עשה לי חשק .יש מצב כפרק בהיה היה זה לא היה מענין אבל משהו בקורות חיים שלה סקרנת אותי אז אמרתי לעצמי לראות שייצא לי

קיצר אולי מתישהו אני אראה סרטי אנימציה שאבל לא את פרוזן

טוב טוב ניצחת אני אנסה לות'ר

אני מקווה שהיא מתחילה בפרק אחד ולא בזוג.
אבל מקגייור קודם! חץ והרשימה השחורה?

לראות גרסאות שונות של סופרמן או הוק יכול להיות מוזר, וטוב ששכחת את הפרק עם רפנזל כי זה המצב איתו ועם טנגלד.
אנה מהסדרה ומהסרט היא אותה דמות. העונה של פרוזן נאמנה לסרט וממשיכה אותו. האופי והמראה של כל דמות נלקחו מהסרט ברמת דיוק מפחידה.

למה אתה מקווה שהיא מתחילה בפרק אחד?

כדי שלא תצטרך לראות יותר מפרק אחד?
אתה ממש לא צריך לראות יותר מפרק .מבחינתי אם תחליט שזאת סדרה טובה ושאם יגמרו לך סדרות או משהו כזה בהחלט תמשיך איתה(מה שאומר לעולם לא) זה בסדר מבחינתי
&nbsp
&nbsp
זה דומה לרשימה שחורה בזה שהם יחידה לא רשמית והם מטפלים במקרים מסביב לעולם
לחץ היא דומה בזה שכמו אוליבר שנלחם ברעים כמעט לבדו ככה גם מקגיוור
ואת זה פחות אהבתי במיוחד כי בדומה לאוליבר גם את מק אני לא אוהבת
והיא דומה לשתיהן בזה שבניגוד לסדרות משטרה אחרות שבהן חוקרים מעשי רצח
בה יותר מטפלים באיומים ובמניעת דברים
&nbsp
בקשר לאנה מבחינתי דמות מצוירת לעולם לא תהיה דומה לדמות בשר דם
אני לא אראה חדר חדשות מצוירת אפילו אם השחקנים המקוריים ידובבו אותם

אני לא אוהב שמתחילים בפרק כפול

כי ככה הפרק הראשון הוא כמו חצי סיפור.

זאת השוואה מוזרה
אני לא מסוגל לדמיין אף סדרה הופכת למצוירת

כאן זה ההפך, האנימציה היא המקור
והשחקנים מחקים את הדמויות המצוירות.
אז ראית קודם את הסדרה, אז מה? הסרט מתחיל 15 שנים לפני הסדרה, והילדים המצוירים גדלים להיות מבוגרים מצוירים, זה נראה טבעי ונורמלי ולא מעלה השוואות לשחקנים.

אמרת כבר שאת עקשנית ושאת בעצמך לא נותנת הזדמנות, אבל לא חשבתי שעד כדי כך!
אם לא ראית סרט אנימציה בעשור הזה, אין לך שום סיבה מוצדקת לכזאת התנגדות עקרונית וחיפוש בעיות מראש.
רק כשתנסי תוכלי באמת לדעת אם את נהנית.

אם כבר מדברים על חץ, אם אהבת את אנה, למה את שונאת את פליסיטי? שתיהן קצת דומות בהתנהגות, בחורות חמודות, פטפטניות ורומנטיות.

טוב אין לי ממש תשובה בשבילך (עריכה)

שזה בעצם אולי כן תשובה אם תצליח להבין
אז בסדר אל תראה לותר .למרות שאוף אני רק רוצה שתראה את פרק ראשון אבל זה לא יהיה פייר מצדי לרצות את זה
אני פשוט רוצה שתראה את פרק ותאהוב אותו אבל לא תמשיך לראות
כן אני לא אדם הגיוני

אני מנסה לגרום לך להבין שאני לא אוהבת לראות תכנים מצוירים זה לא גורם לי להנאה כמו לראות דברים עם שחקנים אמיתיים (למרות שמשפחת סימפסון אני כן רואה לפעמים)
לכן הבאתי לך דוגמא לסדרה הכי אהובה עלי בעולם כזאת שאני מתה שהיה לה המשך
שגם אותה לא הייתי רואה במידה והיא הייתה חוזרת זזבמתכונת מצוירת
לא בקטע של מה שקדם למה
בוא נגיד שאם יעשו סדרה או הצגה (כמובן כזאת שיראו בטלוויזיה אצלנו בארץ) לפרוזן אז יש מצב שאני כן אראה

בקשר לאנה ופליסיטי.
לא יודעת מה להגיד לך אני בכלל לא מוצאת דמיון ביניהן ואני גם לא זוכרת אותן בכלל(כן רק זוכרת מה הרגשתי כשצפיתי בהן)
אבל מה שכן בכלל לא אהבתי את קטעים שפליסיטי הייתה עושה טיזנג לאוליבר אבל בסדרה אחרת שאני רואה אז זה גם קורה ככה ושם אני מתה על זה

אני גם לא אוהבת את זה שהיא אשת מחשבים וכתבתי גם בעבר שאני שונאת את כל הדמויות נשיות שהן אשת מחשבים כמו גרסיה ממחשבות פלילות שהיא לגמרי מזכירה לי את פילסיטי
אבל עכשיו יש לי 2 נשות מחשבים שאני אוהבת אחת מסדרה בול שאגב אתה רואה אותה ?

אז אני באמת שואלת את עצמי למה אותן כן ואותה לא
כנ"ל הדמות עם טיזנג איך יכול להיות שהיא מתנהגת כמו דמות שאני לא אוהבת בגללהתנהגות דומה וסדרה אחרת זה מה שגרם לי כן לאהוב את הדמות

אני אנסה את לות'ר

ואכתוב מה חשבתי על הפרק. אני מבטיח לך שלהנות ממנו ואז להפסיק לצפות זה לא אפשרות

אני מנסה לגרום לך להבין שאין לך דרך לדעת אם את אוהבת סרטי אנימציה מודרניים אם לא צפית באף אנימציה עם בני אדם שמעוצבים כמו בני אדם.

בואי נניח את פרוזן בצד, תראי את טנגלד. הוא זמין לך בקלות והוא בחירה מצוינת לצפיה ראשונה בסרט דיסני.

אהבה או שנאה לדמויות יכולות להיגרם מכל מיני סיבות, ולפעמים אוהבים או שונאים פעולה או התנהגות של דמות רק בגללה ולא בגלל המעשה עצמו.
אני אוהב את פליסיטי ואנה, אז אני שם לב לדמיון ביניהן. אולי אם הייתי שונא את פליסיטי הייתי משווה אותה לדמויות שנואות אחרות.

שתחליט לראות תשלח לי מסר טוב?

כי אני ארצה לצפות בפרק כשאתה רואה אותו ( חח אם אפשר באותו זמן בדיוק זה יהיה מעולה)

טוב אין לי עוד איך להסביר לך למה אני לא אוהבת לראות דברים מאנימציה
ובטח שלא סרטים . זה ממש לא משנה כמה הם דומים לבני אדם הם עדיין לא בני אדם (ואני צריכה את קשר הרגשי הזה . בגלל זה אני לא אוהבת סרטים מכל סוג בכלל <אני מתכוונת שהםקצרים לעומת סדרות כדי שזה יקרה או שאם זה כן קורה אז אין עוד> ורואה רק סרטים על ספרים ובעיקר עם שחקנים שאני אוהבת )

מה אתה בטוח שטגלנד זאת בחירה מצוינת להתחלה? אולי מלך האריות הוא לא סרט היחיד שראיתי ושכחתי איזה סרט אבל בשני עשורים אחרונים כמעט בטוח שלא ראיתי כלום (ראיתי קצת מהקול בראש) והייתי חושבת שיש סרטים יותר מומלצים ממנו
הוא לא זמין לי ,לפעמים משדרים אותו ביס
אבל אני אעשה השתדלות שפעם הבאה שהוא יהיה ביס לראות אותו
למרות שאם יש ספר אז לקרוא ספר שלו מבחינתי זה אותו דבר ואולי אפילו יותר טוב כי אני בסה"כ רוצה לדעה מה קרה איתה
ככה שאם אתה מתכוון שאני אראה אותו כי הבעתי בו עניין אז לא כזה חשוב לי . ואין לי בעיה אם יש לך המלצה אחרת שתראה אחרי שאני אצפה באותו סרט
שאני לא סתם עקשנית או שתראה שאתה כן צודק . אחד משניים

בקשר לאהבה ושנאה אתה כמובן צודק . אבל זה עדיין גורם לי להרגיש צבועה

רגע אנה עוד מהסרט הזכירה לך את פילסיטי? תאמת לא ידעתי מה אתה חושב על פילסיטי . יצא לראות שיש כאלה שלא אוהבים אותה אז הסקתי שגם אתה
(לא דווקא בגלל שאני בעצמי לא אוהבת . כי דווקא את גרסייה כן אוהבים )

אתה רואה BULL ?

טוב

כן, אני רואה בול. היא פרוצדורלית מדי, אבל הפרקים מעניינים וכל הדמויות חביבות, אפילו שאין דמות שאני ממש אוהב.

נכון שבסדרות רואים הרבה את מי שאוהבים ויש מספיק תוכן לצפות בו שוב ושוב
אבל יש סרטים שבהם נקשרים מהר לדמויות ולסיפור, ואני מעדיף להנות מהמעט שיש
מאשר לוותר מראש ולהפסיד.

בכל מקרה, זה קשור לתוכן, לא למראה החיצוני כמו אנימציה מול שחקנים. אם אפשר לאהוב דמות בספר, בטח אפשר לאהוב דמות מצוירת ומדובבת שרואים ושומעים.
יש לאנימציה אפילו יתרון: הדמות היא 100% הדמות
בלי שחקן שמכירים גם בתפקידים אחרים.

טנגלד אולי לא הטוב מכולם, אבל מתאים להתחיל איתו כי הוא קלאסי ומכיל כמה מאפיינים של סרטי דיסני. הוא זמין כי הוא ביס ויהיה לך נוח לצפות בו.
"הקול בראש" מעולה
אבל הוא לא דומה בכלום לטנגלד או פרוזן (והוא לא של דיסני).

כשראיתי את אנה בסרט ובסדרה בכלל לא חשבתי על פליסיטי, רק בצפיות חוזרות בקטעים מעונה 4 באמצע איזו סצנה קלטתי פתאום כמה אנה דומה לפליסיטי (ובעיקר כמה אלסה שונה מאוליבר).

אני נורא אוהבת את כיילב משם

אבל סדרה עצמה מעצבנת כי אני שונאת סדרות של בית משפט

אתה יודע זה לא בדיוק עניין של להפסיד כי בזמן הזה אתה רואה דברים שאתה יותר אוהב
אממ באיזה מידה לקרוא ספרים זה קצת כמו לראות סרטים בשבילי .חוץ מהקטע שהם לא מוקצה

אלסה הכוונה לאלזה ? ומה כוונה שהיא לא דומה לאוליבר

אני מתחיל לחשוב

שיש לך תחביב לצפות בסדרות שאת שונאת ומעצבנות אותך

כיילב הכוונה לקייבל? כי כיילב זה שם של בן (כמו ג'ונה
)

אם היית מבלה את כל שעות הפנאי שלך בדברים שאת אוהבת, לא היית כאן. תפחיתי שעה וחצי במצטבר מתפוז והנה יש לך זמן לטנגלד.

אלסה זה השם שלה
בסרט בדיבוב המקורי ובסדרה.
לאוליבר אין סבלנות לקשקושים של פליסיטי והוא עושה פרצוף חמוץ ולפעמים עוצר אותה.
כשאנה מברברת אלסה תמיד מקשיבה עד הסוף, ומחייכת או מצחקקת. גם לפליסיטי מגיע מישהו שיתייחס אליה ככה.

חחחח

אני לא שונאת אותה .זה פשוט זה מעצבן שאם הם זוכים כל הזמן אז זה לא אמין אבל אם מפסידים אז זה מבאס חוץ מזה שהיה לי יותר כיף אם זה היה סדרה משטרה

לא יודעת בתרגום ביס קוראים לה כיילב
ג'ונה
כפרה על הדבר המושלם הזה

אבל אני אוהבת להיות כאן
אמרתי לך הסרט לא זמין לי כרגע .הם לא משדרים אותו השבוע ואין לי מידע מעבר לשבוע הקרוב

אגב יש לך טלוויזיה בבית ? אתה חבר באחת החברות ?.אני מניחה שלא

אבל למה אתה משווה קולגה(?) לאחות .ברור שקשר בין אחים במיוחד האחיות שונה
אתה צריך להשוות את קשר לברנש ההוא שהוא בן זוגה וגם זה לא תמיד חזק כמו קשר בין בני משפחה

אה, כן

באמת תהיתי מה יהיה אחוז הזכיות שלהם, ואם הם יגנו לפעמים על פושעים, כי בול אמר שהוא יכול להרשות לעצמו לבחור תיקים.

תהיי בפורום הזה, בכיף
ובשאר המקומות הנכונים, ובינתיים תחכי שישדרו את טנגלד.

את מניחה נכון

הסצנה שגרמה לי לחשוב על הדמיון הייתה עם אלסה ולא עם ה"ברנש" (
מה אני אמור להסיק מזה שהוא ואני זוכים ממך לאותו כינוי?), זה הכל.
אבל גם הברנש מקשיב לאנה, יותר מזה, היא הדביקה אותו
... בתחילת הסרט הוא היה נורמלי, ובסוף הסרט נהיה קשקשן בעצמו וזה המשיך לסדרה.
הוא לא כמו אנה ופליסיטי, קשה להגיע לרמה שלהן, אבל גם לו יש את הרגעים שלו...

מה זה שאר המקומות הנכונים ? ספוילר להחץ

בכל אופן אם אני גם ככה רואה את רוב סדרות שלי כדי להעביר את הזמן(חוץ מאלומשאני אובבסית אליהן) .אז מה זה משנה אם אני מעבירה אותו איתן או בתפוז ?

קראתי שאוליבר ופליסטי הפכו לזוג זה נכון?
ואתה רוצה להגיד שהוא ממשיך עם הפרצופים שלו גם כשהם יחד כי שכתבת את זה אז אני בהתחלה חשבתי שזה סתם מביך אותו שהיא מפרלטת איתו
בגלל זה הוא עושה פרצופים.אז אם זה ממשיך שהם יחד אז הם לא זוג כיפי
אגב באיזה פרק הם הופכים לזוג ? אני חושבת שזה שווה צפייה
ועוד שאלה אם כבר מדברים על החץ .אז כרגע סלייד הוא טוב או רע?

לא יודעת זה עדיין מוזרה לי השוואה הזאת שלך
שמסוג מסוים של קשר אתה מצפה לתגובה דומה לתגובה מקשר אחר לגמרי

בקשר לברנש
אני לא זוכרת למה קראתי לך ככה אולי אמרת לי שלא מצא חן בעיני או משהו כזה
. אבל הפעם זה היה כי לא זכרתי מה שמו
אגב אני בכלל הייתי בטוחה שהוא בן זוג של אלסה אז קצת הייתי בשוק שראיתי אותם ביחד בהיה בהיה לא הבנתי מה קורה

מארוול

וכנראה עוד פורומים שאת כותבת בהם ואני לא מכיר.
תעבירי את הזמן איפה שבא לך. אני רק רוצה שתראי טנגלד
כמה אפשר לבקש?

אולי כשפליסיטי אומרת דברים אישיים וכולם שומעים היא מביכה את אוליבר
, אבל התכונתי לחוסר סבלנות שלו כשהיא נסחפת עם דיבורים ומצחיקה את עצמה, וכן, זה נשאר

אני בכלל לא מצפה לתגובה זהה מחבר ומאחות, ואפילו אם לפליסיטי הייתה אחות, לא הייתי מצפה משתי דמויות שונות להגיב בצורה זהה לשתי דמויות אחרות.
סתם שמתי לב לדמיון בין אנה לפליסיטי וליחס שכל אחת מקבלת מהאדם שיש לה הכי הרבה סצנות איתו.

אני חושב שאוליבר ופליסיטי הופכים לזוג בפרק האחרון של עונה 3.
סלייד... הדבר האחרון שאני זוכר ממנו זה שאוליבר השאיר אותו בכלא.
עונות ישנות של חץ עוברות לתאים האפורים במוח שלי
אולי תשאלי מישהו שזוכר אותן טוב יותר.

המערכות יחסים בפרוזן מבלבלות, נכון? זה מה שקורה כשרואים את הסדרה לפני הסרט

אה הוא .אין לי עניין לכתוב בו יותר

בעיקרון זה לא שאני מגיבה כמו שאני קוראת הודעות אז זה כבר בכל פורום שיש

טוב אתה רוצה שאני אראה טנגלד 2באינטרנט? אז מידה והוא ישנו עם תרגום אני יכולה לראות אותו היום (אני זוכרת שאמרתי שאני אראה השבוע המבוקש זה גם בתכנון )
אגב אתה לא צריך לבקש רק לעשות איתי עסקאות ודברים יקרו מהר

אה אוקי עכשיו הבנתי אותך יותר טוב
אה יופי אם אני לא טועה העונה הזאת משודרת עכשיו ביס
בקשר לסלייד מה הדמות שלו לא מופיעה יותר?

חחחח תשמע הרבה סיפורים\עלילות היו חדשות בשלי בסדרה הזאת .אי אפשר לעשות השלמה שכל הדברים עליו לפני .במיוחד שלא יודעים מה הם יהיו

אגב מסקרן אותי לדעת מה אתה חושב על הדמויות הבאות
אוגוסט, וויל ,פיטר פן ,קורה,רג'ינה , גולד,עוץ לי גוץ,ויל נסיך הלבבות ,וזהו עד שאני אזכר בעוד.

למעלה