למה עברת מקום?
כי זה לא ישר?
אני מצטערת אבל לאכזבתך או שמחתך .הרגע סיימתי לראות טנגלד
בהתחלה רציתי לראות המבוקש כמו שהבטחתי לך אבל פרק לא עבד לי לא משנה כמה גרסות שלו ניסיתי להפעיל וזה שעבד לא היה מסוכרן עם כתוביות .אז החלטתי לראות את הסרט (שלא תתבאס עלי שלא ראיתי את המבוקש)(לא שסרט עבד בלי בעיות)
ולא שיניתי את דעתי בקשר לצפייה בסרטי אנמיציה גם שכחת להזהיר אותי שיש בו שירים (חחח זה קצת קשה לבקש ממני להתרכז עם סצנות כאלה )
שלא לדבר שאני עדיף לא לראות סרטי נסיכות .לא שסבלתי ממנו היו קטעים חמודים אבל כמו שאמרתי להעברת זמן יש לי עדיפות לתוכן אחר
אבל אני כן רוצה לראות את פרק הזה ב'היה היה' שוב אז איזה פרק זה?
(אבל אתה יכול להמליץ על סרט אנימציה אחר )
חחח מה זה עדיין לא סוגר עסקאות? מה צריך לקרות \לעשות שזה יקרה?
רק שתהיה בעניינים לותר זה לא חלק מעסקה .אני בכיף אוותר עליה בתמורה לסדרה אחרת
מה זה ארנלד?
בקשר לסלייד כשאני עזבתי את סדרה אז הוא עדיין לא היה רע .יש מצב שהוא רק התחיל אבל לא הייתי סגורה על זה אם זה אמיתי או לא
אבל אם הוא עזב אז בכלל לא משנה (השבוע נפלתי על קטע איתו מפרק שהנחתי שהוא חדש
אבל כנראה טעיתי בכל אופן בגלל זה שאלתי .בכל מקרה אני שוקלת לחזור לסדרה רק בכדי לראות את הקטעים של אוליבר ופליסיטי)
בקשר לדמויות
לא ענית לי בקשר לעוץ לי כי נגיד אני גם שונאת את גולד חייבת לציין שאני דווקא אוהבת את קשר שלו עם בל
אבל את עוץ אני אוהבת כי הוא משעשע
בקשר לויל אני ראיתי את ארץ הפלאות אחרי עונה 4 אז הסדרה שודרה לפני שהוא הופיע בהיה היה ? לא יודעת למה זה מפריע לך שהוא היה בסטוריברוק .לי יותר הפריע שמכל הדמויות בסדרה עשו דווקא לו ספין אוף (למרות שבטח לא הבנתי נכון והוא קודם הופיע בסדרה בת)
בקשר לאוגוסט שכחתי מהקטע שהוא חזר להיות ילד(רוב מה שכתבת לא זכרתי אז אני לא יודעת איך להגיב על זה)
אבל הילד גם היה חמודון אז לא התבאסתי יותר מדי (כמובן היה עוזר אם היו מראים אותו יותר)
העלילה ב'ארץ לעולם לא' זה תחילת עונה 3? כי אני הכי אהבתי אותה
והקטע שמגלים על אבא של גולד זה בין הקטעים אהובים עלי מכל הקטעים אהובים עלי בסדרות שאני רואה
אתה אוהב את זלינה נכון?