היי
לא לראשיי!!
אני לא יודעת למה אני כותבת פה... אבל כן מרגישה צורך להוציא את זה
אני בת 27 בלי הרבה ניסיון מיני. והכרתי בחור באמת מקסים יש לי איתו חיבור טוב מאוד מדברים מלאאא
אתמול נפגשנו והלכנו לאכול אחכ היה מאוד מוקדם לחזור הוא הציע שנלך אליו לראות סרט... הסכמתי לא יודעת למה
ולא לאט הוא התחיל לגלוש יותר מידי אמרתי לו שאני רוצה שזה יקרה לאט בנינו שאני רוצה להכיר אותו הוא ניסה שוב
ואז התבאס עליי ראיתי את זה עליו...
הוא לא יודע שאני חסרת ניסיון ואולי בגלל זה הוא לא הבין למה לא זרמתי איתו כן מאוד רציתי אותו באותו רגע
אבל לא יודעת אם זה רגע מתאים לספר לו..כל הדרך חזרה בקושי דיבר איתי ..
אחכ חזרתי הבייתה ושלחתי לו הודעה שכן רציתי אבל לא סתם עצרתי את עצמי
ואםם הוא עדיין ירצה להכיר אותי אני אשתף אותו.. וכמובן שעדיין לא שמעתי ממנו...
ואיי איזה הרגשה מסריחה יש לי עכשיו! אני ככ רוצה אותו ולהסביר לו אני בטוחה שאם הוא היה יודע הוא היה מבין אותי
יש דרך לתקן את המצב?? אני שונאת את החוסר אונים הזה...

לא לראשיי!!
אני לא יודעת למה אני כותבת פה... אבל כן מרגישה צורך להוציא את זה
אני בת 27 בלי הרבה ניסיון מיני. והכרתי בחור באמת מקסים יש לי איתו חיבור טוב מאוד מדברים מלאאא
אתמול נפגשנו והלכנו לאכול אחכ היה מאוד מוקדם לחזור הוא הציע שנלך אליו לראות סרט... הסכמתי לא יודעת למה
ולא לאט הוא התחיל לגלוש יותר מידי אמרתי לו שאני רוצה שזה יקרה לאט בנינו שאני רוצה להכיר אותו הוא ניסה שוב
ואז התבאס עליי ראיתי את זה עליו...
הוא לא יודע שאני חסרת ניסיון ואולי בגלל זה הוא לא הבין למה לא זרמתי איתו כן מאוד רציתי אותו באותו רגע
אבל לא יודעת אם זה רגע מתאים לספר לו..כל הדרך חזרה בקושי דיבר איתי ..
אחכ חזרתי הבייתה ושלחתי לו הודעה שכן רציתי אבל לא סתם עצרתי את עצמי
ואםם הוא עדיין ירצה להכיר אותי אני אשתף אותו.. וכמובן שעדיין לא שמעתי ממנו...
ואיי איזה הרגשה מסריחה יש לי עכשיו! אני ככ רוצה אותו ולהסביר לו אני בטוחה שאם הוא היה יודע הוא היה מבין אותי

יש דרך לתקן את המצב?? אני שונאת את החוסר אונים הזה...