היי

קמוש1

New member
היי

לא לראשיי!!
אני לא יודעת למה אני כותבת פה... אבל כן מרגישה צורך להוציא את זה
אני בת 27 בלי הרבה ניסיון מיני. והכרתי בחור באמת מקסים יש לי איתו חיבור טוב מאוד מדברים מלאאא
אתמול נפגשנו והלכנו לאכול אחכ היה מאוד מוקדם לחזור הוא הציע שנלך אליו לראות סרט... הסכמתי לא יודעת למה
ולא לאט הוא התחיל לגלוש יותר מידי אמרתי לו שאני רוצה שזה יקרה לאט בנינו שאני רוצה להכיר אותו הוא ניסה שוב
ואז התבאס עליי ראיתי את זה עליו...
הוא לא יודע שאני חסרת ניסיון ואולי בגלל זה הוא לא הבין למה לא זרמתי איתו כן מאוד רציתי אותו באותו רגע
אבל לא יודעת אם זה רגע מתאים לספר לו..כל הדרך חזרה בקושי דיבר איתי ..
אחכ חזרתי הבייתה ושלחתי לו הודעה שכן רציתי אבל לא סתם עצרתי את עצמי
ואםם הוא עדיין ירצה להכיר אותי אני אשתף אותו.. וכמובן שעדיין לא שמעתי ממנו...
ואיי איזה הרגשה מסריחה יש לי עכשיו! אני ככ רוצה אותו ולהסביר לו אני בטוחה שאם הוא היה יודע הוא היה מבין אותי

יש דרך לתקן את המצב?? אני שונאת את החוסר אונים הזה...

Hermineh

New member
אבל חמודונת,

זה שהוא לא עונה לך זה סימן לא טוב. נפלת על טמבל.
אין דבר יותר נורא לקשר מאשר חוסר תקשורת. זה לא מצב שהיה דייט ראשוני והוא לא חזר אליך אז את יודעת שהוא לא מעוניין וממשיכה הלאה.
במקרה הזה הייתם במצב אינטימי. מה שקרה קרה, והוא לא חוזר אליך. את זקוקה למילה ממנו והוא נטש.
אחד כזה, לא בריא להכנס לקשר איתו ממילא כי הוא ינטוש שוב בפעם הבאה שהוא לא יקבל את מה שהוא רצה.
ועוד הערה, חביבתי, בלי קשר לנסיון המיני שלך, כשמדובר בעולם ההכריות והדייטים עוד יהיו הרבה שלא יצרו קשר אחרי דייט וגם לך יהיו הזדמניות לא לצור קשר עם גברים אחרי דייטים. גם אם כן תשכבי איתם וגם אם לא. נטישה זה חלק מהמשחק.
צריך לפתח עור של פיל ולמרות שכל פעם זה מעליב מחדש כשגבר נוטש וצריך לקום ולהמשיך כי האופציה האחרת היא לוותר על קשר זוגי וזה לא לעניין.

קמוש1

New member
היי תודה

על התגובה
אני הרבה זמן בעולם הדייטים ואני מבינה את זה אם לא היינו במצב אינטימי אני לא הייתי מרגישה ככה
בגלל שאני יודעת שהוא רוצה וכן עיניינתי אותו ואם לא הוא לא היה מציע לי לבוא אליו ולא היינו ממשיכים דייט קרוב לארבע שעות..
אני פשוט מרגישה שקילקלתי את זה.... שאם הייתי פועלת אחרת דברים היום היו אחרת
זה מה שמפריע לי ... כבר נתקלתי בעבר בגבר שהכל היה מושלם בנינו אחרי 10 דייטים כמעט סיפרתי לו על החוסר ניסיון והוא פשוט לא קיבל את זה ..
מאז יש לי פחד שגברים ירתעו מזה ואני יודעת שזה עוד יקרבה לי הרבה עד שזה יקרה פשוט אני ככ רוצה את הבחור הזה ...
עד שמצאתי מישהו שניראה לי מוצא חן בעיני ויש כימייה טובה...אולי הייתי צריכה לספר לו באותו הרגע ? לא יודעת...
למרות שבהודעה רשמתי לו שכן רציתי אבל לא סתם עצרתי את עצמי ציפיתי מאוד שהוא ידבר איתי וינסה להבין..

אני יודעת שזה סימן לא טוב הוא מתעלם אפילו מההודעה שרשמתי לו .. ככ כואב לי..

airtruck

New member
דעתי הצנועה

זה לא קשור לחוסר ניסיון
יכול להיות שהוא רצה להכניס אותך למיטה או שלא רצה אותך

אולי לא רצה להגיד לך בפנים ולכן מתעלם וחותך

יש עוד גברים בחוץ שלא מחפשים חור

בהצלחה

סאטוריס

New member
לדעתי

את כן צריכה ליידע את הפרטנר שאין לך ניסיון.
מי שהולך שיילך..
עדיף לך להיות אמיתית.
לגבי הנוכחי - יכול להיות שהרגיש שאת משחקת איתו משחקים..
ושאת מסתירה ממנו משהו.

קמוש1

New member
אז מה לעשות?

לנסות ליצור איתו קשר ולהסביר לו?
הרי שלחתי לו הודעה שלא סתם עצרתי את עצמי למרות שמאוד רציתי ואם עדיין יהיה מעוניין אני אשתף אותו
אבל לא שמעתי ממנו..

Berethor

New member
הוא לא שווה את זה

אבל אם את ממש נואשת עליו לכי על זה.

סאטוריס

New member
חכי לתשובה ממנו .

ואחרי שבוע אם אין תשובה - תכתבי - חשוב לי לדבר איתך.

לא לעשות כלום

לא נשמע מציאה כ"כ גדולה ואם גם בחר להתעלם מההודעה ששלחת אז אין צורך להמשיך ליצור איתו קשר.

Berethor

New member
you can't save her from herself

אם היא עדיין לא הבינה שמדובר פה במישהו שמחפש רק סקס וכמה שיותר מהר, זה כבר אבוד.

Berethor

New member
למה את כל כך מוטרדת מזה?

יש גברים שדווקא יעדיפו מישהי שלא הייתה עם אחרים, יש סיכוי טוב שזה בגלל שהוא חיפש מין כמה שיותר בקלות, ולכן זה כל כך הפריע לו. מה שבדיעבד מעיד על כך שכנראה יש לך טעם ממש רע בגברים.

Hermineh

New member
אין מצב שקלקלת את זה. כשגבר רוצה אישה

אז לא קיים מצב כזה שאמרת משהו שקלקל. ונניח לרגע שקלקלת משהו, אם באמת היה כל כך קל לך לקלקל את הסיטואציה זה אומר שכל העניין היה כל כך שביר מלכתחילה שחבל על המאמץ.
אני מכירה את ההרגשה הזאת שאת מרגישה שאמרת משהו לא נכון או הגבת לא נכון ובגלל זה הוא לא מעוניין. אולי, אבל עם גבר ששווה מערכת יחסים יותר רצינית את לא תרגישי ככה. עם גבר שמקבל אותך ובאמת מעוניין את תרגישי יותר חופשיה לדבר יותר בקלילות ותרגישי ש"מותר" לעשות טעויות.
אם הוא לא עונה לך - חכי כמה שעות כי אולי הוא עסוק ואם הוא באמת לא עונה אז - NEXT.
דרך אגב, אני ממליצה לך אישית לא לפנות לגבר מיזומתך. אני מבינה שהדור הצעיר חושב שזה בסדר אבל לדעתי זה לא. אישה לא צריכה לפנות לגבר ולשלוח מסרים והודעות לגבר. אם הוא מעוניין הוא יודע איפה למצוא אותך ותני לו לרדוף אחריך.

קמוש1

New member
נכון את צודקת

אבל הבמחשבה שלי הייתי שאם הייתי מספרת אולי הוא היה מבין אותי...
לא ניראה לי שהוא מתאר לעצמו שאין לי ניסיון והוא בטח חושב למה היא לא רצתה?
נכון שאניי צריכה מישהו שאני ארגיש איתו חופשייה לעשות טעויות ולספר אל אחרי דייט ראשון אני לא יכולה להרגיש ככה חופשייה לפחות כמה דייטים והיה לנו דייט מעולה צחוקים דיבורים כמעט 4 שעות ... אני לא מתביישת מראה בטחון עצמי תמיד כי באמת אני בטוחה במי שאני אך כשזה מגיע לאנטימיות קצת פחות כי ייש לי פחות ניסיון והייתי צריכה את הבטחון הזה מהגבר..

Hermineh

New member
אולי הוא היה מבין... אי אפשר לדעת מה היה קורה

אם. אבל עצם זה שהוא לא נשאר לברר אומר הרבה.
אל תלקי את עצמך על מה שקרה. כל הדייטים הלא מוצלחים שאי פעם היו לי - תמיד היתה לי הרגשה שאם הייתי מריצה את הסרט בצורה אחרת (אומרת דברים שונים, מתנהגת אחרת, נפגשים במקום אחר וכו') אז היתה תוצאה שונה.
אבל משך השנים למדתי שאין טעם לענות את נפשי במה היה קורה אם. היה מה שהיה וזהו.
יש את האופציה שהיית שוכבת איתו והוא היה נוטש, למרות שהרגשת שהוא כן בקטע, ואז מה? הרבה יותר גרוע, לא?
ממליצה לך שתניחי לעצמך, חבקי את עצמך, תעבירי את הסרט הזה שוב בראש ותספרי לעצמך איפה עשית דברים נכון. זה הרבה יותר חשוב. ההוא, שיהיה לו בהצלחה, כנראה הוא לא בקטע של רגישות ולהבין מה קרה.

סאטוריס

New member
את צריכה להבין חשוב מאד

בחורה עושה סקס בדייט ראשון
משאירה רושם לא טוב - ויש סיכוי שתיפגעי מאד כי הגבר יאבד בך עיניין ויעזוב אחרי הסקס.
עדיף לך לחכות כמה דייטים.
זה לאו דווקא טוב דייט של 4 שעות
טוב לקצר - מקסימום שעתיים
ולהשאיר טעם של עוד.

Berethor

New member
אל תדאגי

הוא מסוג הגברים שמאבדים עניין בכל מקרה, אחרת הוא לא היה שולח ידיים כל כך מהר.

Surrealistical

New member
הוא היה מבין אותך ו...?

מה את חושבת היה לך עם גבר שמתעצבן על זה שבחורה לא עושה משהו שלא נוח לה איתו?
אז הוא היה מבין, מושך את זה עוד כמה דייטים, מביא אותך למיטה ונעלם. או שלא נעלם אבל עם הזמן הית רואה את הזלזול שהוא הפגין בפגישה איתך בכל המערכת יחסים שלכם. אם את חושב שלאדם כזה יש באמת איזשהו כבוד כלפיך אז את טועה מאוד. הוא איבד בך עניין בדקה שהבין שלא יצא לו סקס. אפילו לא טרח לנהל איתך שיחה.
גבר שבאמת מעוניין במישהי בגלל מי שהיא (ולא בגלל איך שהיא יכולה לספק את החרמנות שלו) לא מתנהג ככה. גבר שמעוניין בבחורה ומעריך אותה יחכה אפילו עשר דייטים עד שהיא תיהיה מוכנה לשכב איתו מבלי שהיא תרגיש מחוייבת להביא לו הסברים ללמה היא עדיין מרגישה לא בנוח להגיע לשלב הזה.

Berethor

New member
האמת היא

שאחד כזה היה מרתיע אפילו חלק מהמנוסות, עושה רושם כבד שהוא מחפש רק סקס, נקודה. הדבר האחרון שמישהי חסרת ניסיון כמוך צריכה זה מישהו כזה. אבל אם בכל זאת את רוצה אותו, טוב זה הצרות שלך.

סאטוריס

New member
דעתי שונה

במקרה הזה הבחורה רצתה איתו סקס, וזרמה איתו לאן שהוא היציע לה
ובגלל הקשיים שלה נסוגה.
אנחנו יודעים שזה לא בכוונה.
אבל זה בהחלט ניראה משחק לא הוגן - כלפי הגבר
שיכול לחשוב שהיא משחקת בו.
ואת זה אף אחד לא אוהב. לא בנים ולא בנות.

מישהי מנוסה לא היתה זורמת איתו
והכל היה יכול להיות אחרת.

למעלה