היי

Berethor

New member
איפה ראית שהיא רצתה סקס?

היא כתבה "אמרתי לו שאני רוצה שזה יקרה לאט בנינו שאני רוצה להכיר אותו הוא ניסה שוב ואז התבאס עליי ראיתי את זה עליו... הוא לא יודע שאני חסרת ניסיון ואולי בגלל זה הוא לא הבין למה לא זרמתי איתו", היא אפילו לא עשתה לו שום טיזינג או מסרים כפולים, זה שהיא יצאה איתו או אמרה לו שהיא רוצה שהקשר בניהם יתקדם לאט זה לא אישור לסקס, מצטער. היא רוצה להיות בקשר איתו כן, היא לא באמת רוצה סקס על הפגישה הראשונה ואני לא בטוח עוד כמה פגישות היא מעדיפה לחכות, כנראה שהרבה. הוא מצידו התעלם לחלוטין מזה כמובן, ורק המשיך לשלוח ידיים ולגרור את זה לכוון סקס, כי לא ממש אכפת לו אם היא רוצה או לא. הוא חיפש סקס כמה שיותר מהר וזה הכל, וזה אפילו לא דווקא כי היא כל כך מושכת אותו, סביר מאוד שהוא ככה כמעט עם כל בחורה. בקיצור הדבר האחרון שבחורה חסרת ניסיון צריכה זה גבר שמחפש רק סקס, אבל אם עדיין היא רוצה להתסבך עם טיפוס כזה, אז זה בחירה שלה. שלא תגיד שלא הזהירו אותה, ושהכתובת לא הייתה על הקיר.

סאטוריס

New member
לא אומרת שהוא קדוש

אבל היא זרמה איתו הביתה וזה בהחלט מסר שהיא מעוניינת.
בנוסף:
"אתמול נפגשנו והלכנו לאכול אחכ היה מאוד מוקדם לחזור הוא הציע שנלך אליו לראות סרט... |הסכמתי לא יודעת למה
ולא לאט הוא התחיל לגלוש יותר מידי אמרתי לו שאני רוצה שזה יקרה לאט בנינו שאני רוצה להכיר אותו הוא ניסה שוב
ואז התבאס עליי ראיתי את זה עליו...
הוא לא יודע שאני חסרת ניסיון ואולי בגלל זה הוא לא הבין למה לא זרמתי איתו כן מאוד רציתי אותו באותו רגע

Berethor

New member
וממתיי סרט = סקס?

לא רק שהוא לא קדוש, הוא בדיוק ההפך מזה. אגב גם רציתי לא אוטומטית שווה רציני מבחינה מינית או רציתי מין איתו.

סאטוריס

New member
היא שלחה לו מסרים כפולים

אכן סרט לא שווה סקס.
אבל בשפה הבלתי מילולית בין גברים ונשים
תעלי אלי הביתה לראות סרט =יש סיכוי טוב שיהיה סקס.

אבל אני שמחה שיש בחורים טובים כמוך שהם הגונים.

Berethor

New member
כן אני הגון

ולא מוכן לגבל שפות צופן וסלנגים מפוקפקים בסגנון הזה, לא פלא שזה לא באמת ברור לכולם. אני סבור שהיא לא באמת ידעה מה הוא זמם שהוא הציע לה "לראות סרט".

קמוש1

New member
לא תמיד...

נכון ברב המקרים...
אבל גם נתקלתי במצבים שהם לא ככה...
בעבר הכרתי בחור והייתי אצלו פעם ראשונה או שנייה ולא היה כלום מעבר לנשיקות הוא מאוד כיבד אותי וככה חשבתי שיהיה..
חברה שלי גם הכירה בחורה והלכה אליו פעם ראשונה והוא מאוד כיבד אותו בקושי התנשקו פעם ראשונה רק בפעם השנייה
ועובדה אחכ הם היו כמה חודשים יחד! ככה שסרט לא תמיד הולך עם סקס.. יש בחורים אחרים גם שלא מחפשים את זה על הפגישה הראשונה..
וממש לא שלחתי לו מסרים כפולים, לא פיתתי אותו ולא כלום בסך הכל אולי הייתי תמימה במחשבה שלי שאני אהייה אצלו ונראה סרט נכיר עוד קצת וזהו..

Berethor

New member
אירוני

יש נשים שאפילו מתחרמנות עם גברים ועדיין הגברים לא בסדר אם הן לוקחים את זה לקטע של סקס בלי רצונן, כי עדיין הסכמה לדבר אחד לא נחשבת אוטומטית להסכמה להכל, ופה בסך הכל מדובר בלראות סרט ולא לעשות כלום איתו, אבל כן שמדובר בסוטה ואנס בפוטנציה, זה מסוכן לבוא עליו הבייתה. עדיף לפגש רק במקומות ציבוריים.

Berethor

New member
עריכה - הם לא בסדר

לא מדובר פה אפילו על מקרה שהוא "גבולי" מבחינתי, א יודע איך זה אצלך, אבל מבחינתי לא רק מדובר פה בסוג של כפייה אלא גם בהונאה, להזמין לסרט ולנסות לקחת את זה לסקס, זה מעשה מאוד לא מוסרי ואף לא חוקי, במיוחד אם הבחורה לא בעניין. היא לא הסכימה אפילו לשום דבר מיני איתו, ולא הסכימה לסקס בפרט. להסכים לבוא עליו או להסכים לראות סקס לא אומר כלום, הדבר היחיד שזה אומר שאולי היא לא נרתעת ממנו באופן מוחלט ולא פחדה להישאר איתו לבד, מה שכמובן הוא ניצל לרעה.

סאטוריס

New member
בדרך כלל הבחור לא אומר לבחורה

רוצה לעלות אליי לסקס?
וגם לא תוך כדי ההתחרמנות...

אז העיניין הזה של לדבר על סקס - זה תחום שהוא כביכול "אפור" בתקשורת בין המינים
ומתבסס על המון מסרים לא מילוליים.
ויש פער גדול - בין בחשיבה הגברית לנשית - בעיקר בתחילת הדרך למי שאין לו ניסיון.

לכן לכל בחורה שלא מעוניינת בסקס - לא כדאי לעלות הביתה - בטח לא בדייט ראשון.
אחרי כמה דייטים כשיש תקשורת וברור שהגבר הוא מתחשב
אפשר הכל.

Berethor

New member
למה לא? אני מאמין בישירות

שמים את כל הדברים על השולחן, וככה אין "הפתעות לא נעימות".

סאטוריס

New member
רוב האנשים לא ישירים.

אז אם קמיש תצא איתך לדייט היא תדע היכן היא עומדת.
לגבי כל גבר אחר - יש להתנהג על פי הקודים הלא מילוליים.

ואם היא מעוניינת ואח"כ מתחרטת?

ולי יצא להיות בבית של גבר בדייט ראשון - ותראי מה זה, הוא היה בסדר גמור והדייט אפילו נגמר בחיבוק בלבד!

Berethor

New member
נחמד

אני רואה שיש גם סיפורים על גברים שלא מתנהגים כמו בהמות אחרי הכל.

Surrealistical

New member
לא. זה לא מסר שהיא מעוניינת

אנשים תפנימו: זה שבחורה מסכימה לבוא למישהו הביתה לראות סרט לא אומר שהיא מעוניינת לשכב איתו. זה שגברים חרמנים מפרשים את זה ככה ואחר כך מתנהגים כאילו מישהי חייבת להם משהו זו הבעיה של הבחורים האלו. לא של הבחורה שהסכימה בוא למישהו לראות *סרט*.
אישה גם יכולה לרצות מישהו, להמשך אליו אבל עדיין להרגיש לא בנוח לקיים איתו יחסי מין.
היא לא שיחקה איתה ולא שלחה לו מסרים סותרים. אם הוא פירש את זה כמשחק אז הוא בן אדם יותר אטום וטיפש ממה שכבר הצטייר.

למעלה