היי

קמוש1

New member
בדיוק... צודקת...

נכון הייתי מעונייינת בו כי נדלקתי עליו במהלך הדיייט וגם היה לנו דייט מעולה אם לא היה את הקטע של הבית..
בחורה באמת יכולה לא לרצות לקיים יחסים ועדיין להיות מעוניינת באותו הבחור ..
והכי דיברתי איתו והסברתי לו מה אני רוצה...שאלתי אותו איך היה לו הוא אמר סבבה
אז אמרתי לו שאני רוצה שניקח את הדברים לאט אם הוא באמת מעוניין בקטע רציני
וגם סיפרתי למעלה שהיה לי כבר מצב שהייתי אצל בחור פעראשונה או שנייה וכיבדו אותייי אפילו לא ניסו שום דבר מעבר..
באותו הרגע שהייתי שם התבאסתי על עצמי היום אחרי כל התגובות אני מבינה שאני לא אשמה וזה לא קשור לחוסר הניסיון שלי
שלא כל אחת הייתה מסכימה בפעם הראשוונה וזה בסדר גמור!

Surrealistical

New member
אני מאוד שמחה

שבאמת הקשבת לתגובות שניסו להסביר לך שהוא זה שלא בסדר. אני מכירה את המצב הזה שמעוניינים במישהו וזה לא מסתדר אז מתחילים להאשים, שלא בצדק, את עצמך. ראיתי שהתייחסת לתגובות שהעבירו את האשמה עליך וחששתי שתתעלמי מכל התגובות שגינו את הבחור ותשארי בתפיסה שזה בעצם איכשהו אשמתך. אני מאוד שמחה שזה לא קרה

קמוש1

New member
תודדה לך:)

דווקא תגובות שהאשימו אותי אני לא צריכה להתעלם מזה
היו כאם חלק תגובות שאנשים שהם בעלי ניסיון שאמרו לי שגם מישהי שהיא בעלת ניסיון לא הייתה תמיד שוכבת על הפעם הראשונה גם אם היא מאוד רוצה את הבחור
ואם לא הייתי רוצה אותו לא הייתי הולכת אליו הבייתה אבל עדיין זה לא אומר שאני רוצה איתו סקס באותו היום..
ועוד תגובה מרכזית הייתה שם אם הייתי שוכבת איתו לאט לאט הוא היה מתייחס אליי שונה או נעלם ומזל שזה לא קרה וגילתי אותו עוד בדייט הראשון
כי אם באמת היה רוצה אותי לקשר רציני לא היה מתבאס מזה ככ,לא היינו מגיעים למצב שבקושי מדברים בדרך חזרה ואם היה בחור שמכבד לפחות היה מגיב לי על ההודעה.
נכון שבאותו היום חשבתי שזו אשמתי גם בגלל שהתחרטתי שלא סיפרתי ל על החוסר ניסיון וחשבתי שאם הוא היה יודע הוא היה מתנהג אחרת אבל עכשיו אני מבינה שההתנהגות שלו היום מראה שטוב שלא סיפרתי לו.. כי לא בטוח שזה היה משנה משהו בהתנהגות שלו..

אני חושבת שבנים צריכים להפנים שצריכה להיות הסכמה מפורשת לקיום יחסי מין, ולהגיד שהיא מסכימה לעלות לדירה שלו זה לו הסכמה לקיום יחסי מין - להגיד - כן אני מעוניינת לקיים איתך יחסי מין זו הסכמה מפורשת.

וקמוש - אני שמחה שאת מתחילה להבין שאת לא הצד האשם פה, ואין לך על מה להתחרט - נפלת על מניאק... שרצה דבר אחד וכאשר לא קיבל את מה שרצה איבד רצון להיות איתך...

קמוש1

New member
תגובה

זה ממש לא כמו שאתה מציג את זה...
נכון שהוא הציע לבוא והייתי אמורה לדעת שהוא מחפש סקס אבל דיברנו על זה גם לפני אמר לי תבואי נראה סרט
ואמרתי לו אבל לא יקרה כלום הוא אמר אל תדאגי... זה לא שלא דיברנו על זה לפני זה והוא הציע ישר ואני הסכמתי..
סרט לאו דווקא שווה סקס! בעבר פגשתי בחור וכן הלכתי אליו פעם ראשונה / שנייה היו נשיקות וכאלה אבל הוא כיבד אותי ולא ניסה לשלוח ידיים..
הוא אמר במפורש שהוא רוצה סקס ואני אמרתי לו שאני מעדיפה להכיר אותו יותר לפני ..
הבחור הוא מאוד כובש וכן באותו רגע נדלקתי עליו וכן רציתי אותו אבל לא לסקס פעם ראשונה וזהו..
כן רציתי שהדברים ייעשו לאט כי מה שבא מהר הולך מהר ובאמת רציתי אותו למשהו רציני יותר והוא גם הגיד על עצמו שהוא מחפש רק בחורה רצינית
אבל הוא הוביל את זה לשם.. גם אחרי נגיעות ונשיקות והיו מצבים שהזזתי אותו אז הוא אמור לדעת שאני לא רוצה ועוד אחכ הוא אומר שהוא רוצה שנשכב..

סאטוריס

New member
יש מחיר לתמימות

כמו לכל דבר.
וגבר לא תמיד אומר את האמת או את כל האמת . (הוא מחפש קשר רציני, כן, אבל הוא לא אומר לך שהוא פתוח לקשרים לא ר.ציניים, והרבה פעמים הם יודעים מראש מי קשר רציני ומי לא)
ויש כאלה שיגידו הכל כדי להיכנס איתך למיטה.
ולכן את צריכה להיות עם גבולות ברורים .
בוחנים גבר לפי ההתנהגות שלו לא לפי המילים שהוא מפריח באוויר.

אגב גבר יתייחס אלייך בהתאם למה שאת תציגי לו .
כלומר אם את כזו עם גבולות ברורים - הוא יכבד אותך
ואם את תמימה ..יש יותר סיכוי שינצל אותך.

sweetdreams

New member
מצד שני, לשים את עצמך על הולד ולחכות זה גם לא

.. תענוג כזה גדול. עדיף כבר לשלוח הודעה (אחת!), לספוג את הסינון ולעבור הלאה, מאשר לבזבז עליו עוד זמן יקר ולבטים מיותרים מסוג של ״האם הוא יתקשר?״.

Hermineh

New member
כן ולא. זה דיון עמוק.

מה שאת אומרת זה הגיוני אבל שגוי. הבעייה היא שזה מעביר מסר לא נכון לגבר.
קוראים לזה משחק החיזור וחלק ממשחק החיזור זה לתת לגבר לחזר ולא לשלוח אליו מסרים ולחזר אחריו.

sweetdreams

New member
טוב, אני מאלה שמעדיפים לדלג על משחקי החיזור

ולפתח כבר בהתחלה דרכי תקשורת תקינות. כך שפאסיביות מתוחה ולחכות לשיחת טלפון תוך כסיסת ציפורניים בשם איזשהו ״מסר״ או ״חיזור״ זה לא בשבילי.
וגם אם את צודקת, וזה מעביר מסר שגוי לגבר, אז ככל הנראה זה לא הגבר שאני אהיה מעוניינת במערכת יחסים איתו, כך שזה win-win.

Hermineh

New member
גם אני חשבתי פעם ככה

אבל אחרי קריאה מעמיקה של חומר (ספרים מאמרים וכו') שוכנעתי אחרת.
נורא קל להגיד, לא אכפת לי, אני לא בקטע של משחקים.
בפועל, יש פה תהליך שגדול מאיתנו. תהליך שהוא גם פסיכולוגי וגם גופני ברמה של הורמונים. ההכרות, ההדלקות, ההתאהבות, ההחלטה להשאר יחד. כל זה לוקח זמן ובדרך כלל לא מיידי ומשחק החיזור הוא מאוד חשוב.

sweetdreams

New member
בלי לצאת בהצהרות כוללניות..

אני לא קראתי ספרים בנושא, ולא בחנתי לעומק את הפסיכולוגיה מאחורי משחקי החיזור. אז אני לא אצא בהצהרה נגדית שמשחקי חיזור זה בולשיט, אני פשוט אגיד שיש פה העדפה אישית.
עם כל הכבוד לחשיבות החיזור (שאני בהחלט מפקפקת בו), *לי* כאדם אקטיבי ודומיננטי זה לא מתאים בחלק נכבד בחיי לשים את המושכות בלעדית בידיים של מישהו אחר ולהכנס לפוזיציה פאסיבית לחלוטין שבה אפילו שליחת sms נחשבת לטרן אוף.
בעבר לזה, אחד העיקרונות ש*לי* הכי חשובים בזוגיות הוא הדדיות, וזו עוד סיבה שאני ארצה להחיל זאת כבר בשלבים הראשונים של הקשר. לא בגלל אי אילו חוקים כלליים, אלא בגלל שלי כבנאדם פרטי זה מה שעובד.
אני לא מזלזלת במי שבעיניו חיזור זה חשוב. אני רק טוענת שבנאדם כזה ככל הנראה לא יתאים לי כבנזוג.

Hermineh

New member
יפה. זאת אחת הבעיות בעולם המערבי בתחום

מציאת הזוגיות.
מצד אחד בני אדם מפותחים כי עברנו דרך ארוכה מאז אבות אבותינו הפרמיטביים. מצד שני חלק גדול של מח האדם הוא עדיין ניאנדרטלי.

בגלל זה יש פה שילוב של, מצד אחד התנהגות הגיונית כמו שאת מתארת. כמו שהגיוני לשלוח לגבר מסר כדי לבדוק אם הוא מעוניין במקום לשבת, לכסוס צפורניים ולהתפלל) ומצד שני במשחק החיזור הקדמוני שמפעיל את ההורמונים האחראים להתלהבות הראשונית, אם תשלחי מסר כזה לגבר אז יש סבירות שהוא לא ידלק עליך.
מאחר וזה לא מדע מדוייק אז קשה לנחש מה יקרה במקרה כזה אבל ברור שאם שלחת לו מסר אז את לא מצייתת לחוקי המשחק.

משחק החיזור, למרות שמו המעצבן "משחק" שמעורר אצל פנויים ופנויות התנגדות, הוא בסך הכל משחק נורא יפה. אני מאוד אוהבת את משחקי החיזור. אני אוהבת שהגבר מחזר. את תשומת הלב שהוא מרעיף על אישה. אני אוהבת לראות גבר פותח את הדלת של המכונית לאישה, את המתנות הקטנות שהוא מרעיף עליה. זו תקופה יפה במערכת היחסים.
אז נכון, בפגישות הראשונות האישה היא זאת שיושבת ומחכה לטלפון שלפעמים לא מגיע וזו תקופה לא קלה. אבל זה בטל ומבוטל לעומת זה שהסיכויים לזוגיות עם גבר חלומותיך משתפרים בהרבה.

Berethor

New member
את במסלול הנכון

ליפול על שפה שלך מניאקים "ואמני פיתוי". זה לא סוד שחלק גדול מאותם 'מחזרים טובים' הם כאלה. אחת הסיבות לכך שחיזור הוא בולשיט, כי בסופו של דבר מה שבאמת חשוב זה אם את נמצאת עם האדם שמתאים לך או לא, ואם זאת המטרה אז לחיזור אין משמעות אמיתית לטווח ארוך, כמו גם למי היה הצד שיזם. אבל אם מחפשים רק חיזורים או רק סקס אובכן זה מתאים. חיזור זה דבר שאבד עליו הקלח, ולמעו האמת הוא מבוסס על רעיון דיי שובינסטי, גם אם את יכולה לראות פה משהו מחמיא כביכול.

Berethor

New member
ידע והיגיון

לא צריך להיות גאון כדי להבין 'שהמחזרים הטובים' שאת כל כך אוהבת רוב הסיכויים שהם כאלה רק כי הם עושים את זה הרבה, כמובן כל פעם עם מישהי אחרת.

Hermineh

New member
לא ירדת לסוף דעתי

או במילים אחרות כנראה שלא הסברתי את עצמי טוב מפני שנראה לי שלא הבנת דבר.

Berethor

New member
שלא לדבר על כך

שאם את תמיד רק מחכה שהגבר יעשה משהו, את מוגבלת בבחירה שלך.

למעלה