היי

shirbcr2

New member
היי ../images/Emo6.gif

אני חדשה פה וניראלי גם הכי קטנה O_O אני בת 15 מאיזור המרכז ומבואסת כלכך כלכך כלכך כלכך כללכככככככךךךךךךךך שאני לא יכולה לבוא להופעה שלהם !!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי יום למחרת מבחן חילוק ליחידות במתמטיקה ( אני עולה לי' ) !!! אז אני לא יכולה לבואאאאאאאאאא !!!!!! איזה זה כ"כ מבאאסס אני אני מבואאסת רצח !!! תכננתי ללכת וקבעתי כבר עם חברות.. ועד שיש לי כסף !!!!! אבל לא ... אווווווווווווף =( ד"א , ג'ארד מאזה חתיך !!! במיוחד בקליפ - THE KILL D: אני מאוהבת בו.. כמו כולן חח ^___^

TyrAnnyA

New member
הי גם לך

אם את ממש רוצה לבוא- שום דבר לא יוכל להפריע לך... ודרך אגב- לא כולן מאוהבות בג'ארד.

Ariels attack

New member
היי ברוכה הבאה..

אריאל בת 16 וחצי מקרית אונו... חבל שאת לא יכולה לבוא אבל שאלה... את אוהבת רק את ג'ראד או את כל הלהקה?...

ברוכה הבאה

אני שני, בת 20 מפ"ת.. חבל שאת לא יכולה לבוא. זה אירוע של פעם ב.. אז אני מניחה זה נתון להחלטתך.. ואני נאלצת לחלוק על מהשאמרת חח.. אני לא מאוהבת בג'ארד. במיוחד לא בדה קיל.. הוא היה שם ממש שמן
הפייבוריט שלי, אם אפשר לקורא לזה ככה... אפילו שהוא לא ממש פייבוריט זה הגיטריסט

shirbcr2

New member
.... =\

אני מתה לבוא כ"כ אבל אני פפשוט ל-א יכולה . המבחן שלי הוא ב7 בבוקר. חחחחח ג'ארד ממש לא שמן בדה קיל חח XD לפי דעתי הוא מדהים שם ! ולמי ששאלה אם אני אוהבת רק את ג'ארד- אז זה לא בדיוק נכון, אני מתה על הלהקה הזאת אבל הפיבוריט שלי הוא ג'ארד D:

../images/Emo224.gifת'אמת שהוא כן שמן שם ../images/Emo99.gif

וזה עוד סיבה(יש עוד כמה סיבות) שצריך לאהוב את דה קיל!..הוא נראה כמו חזרזירון שמן קטן כזה *-*

shirbcr2

New member
טומווו D: ...

חחחחחחח חזרזירון ?! XD לא ניראלי !!חח אני בדרך לאנוס את ג'אררד הוא כ"כ מדהים O_O איזה עוד להקות אתן אוהבות ? אני אוהבת את סימפל פלאן, גרין דיי, סאם 41, דאוטריי, טרי דאייס גראייס, סאייוינג הבל .. D: חחח וזה ממש לא הכל ^_______^

DarkSecretLove

New member
איזו הודעה רועשת

אני אופקיטה מק.חיים ולא לא כמו כולן,לא כולן פה מאוהבות בג'ראד,מצטערת לאכזב

orLeto

New member
היי...

וולקאם! אני אור בת 17 מירושלים... אמממ..אני לא מאמינה שאת לא באה אבל לא נורא!!! העיקר שתראי אותו אולי יום יומיים לפני...חח..:) אממ..גמני מטורפת על ג'ארד -מממממ.....^^.....שמקסעי שכמוהו....♥

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif שאלוםD:

אני גם עולה לי' :) 15 וחצי, חח החצי חשוב :) ג'ארד מדהים
$#@%#$^ אני מבת ים :) וראיתי את הלהקות שאת אוהבת ויש לנו בערך אותו טעם חחD: תהנייייייייייי:)

shirbcr2

New member
חח וואי, התנפצה לי אשליה שלא כולן אוהבות אותו

לא נורא, תשאירו אותו לי DDDD: אבל הסרטים שהוא משתתף בהם מיושנים ולא ראיתי אפילו אחד -________- ררררר... ג''אאררדד מדהייייייים (;;

HARMONY224

New member
ממש לא,

רקוויאם לחלום- סרט מדהים, ויש לו עוד הרבה סרטים מעולים

אז אולי כדאי שתתחילי לראות סרטים שלו

הם בדיוק ההיפך ממיושנים
הוא משתתף בסרטים טובים ואיכותיים. יש לי הרבה ההערכה אליו בגלל זה

למעלה