צריך לתת לו את ההרגשה שחולים לו על הצורה ועל הכישורים שלו ובכלל מעריכים אותו. ובגלל זה, אני הולכת להיות בשורה הראשונה, מולו, צועקת "איי לוב יו טים!" כמו בימבו פנגרלית קטנה. עד שאנני תבוא ותרביץ לי מכות מוות.
סשה מי פ"ת בת 17 1.ג'ארד כן שמן בדא קיל 2.רום הסרטים שהוא מישתתף בהם לא מוקרים וממש לא אכותיים 3.ג'ארד אחלה אבל יש גם את אח שלו..=P 4.חבל שלא תבואי להופעה אני היתי בא למרואת שיש מבחן למחרת בבוקר..מטמתיקה לא כזה קשה..וגם אם תיכשלי במיבחן הזה המורות יסומו לב שאת טובה ומקסימום יעלו אותך הקבצה..(אני סיימתי י עכשיו ועולה ליא אז אני די היתי בסרט הזה..XD) 5.אני מקווה שתהני פה...
דיייי, חח הוא לא שמן בדה קיל ! הוא חתיך מאוד שם וגם לא שם ! עד עכשיו הייתי בא2 במתמטיקה .. אני תמיד יכולה לרדת הקבצה =_= אני כ"כ מדוכאת שאני לא יכולה לבוא =(
הסרטים של ג'ארד ממש לא אכותיים? איפה את חיה? אם רקוויאם לחלום קיבל ציון 8.5 מתוך 10 בIMDb וזה שהוא מדורג במקום ה62 בסרטים הכי טובים בכל הזמנים לא מספיק איכותי בשבילך? מעניין מה כן איכותי לטעמך. עזבי את זה שג'ארד ממש בררני לגבי הסרטים בהם הוא משתתף, דבר שהוא גם אמר בעצמו, תהיי בטוחה שהוא לא יבחר לשחק בסרט פעם ב100 שנה וגם הוא יהיה "לא איכותי" זה שהוא השתתף בכמה סרטי הוליווד גדולים כמו שר המלחמה או אלכסנדר בתפקידי משנה לא הופך אותו לשחקן לא איכותי. תעשי קצת מחקר לפני שאת פולטת שטויות כאלה מהפה
סרטים לא איכותיים?!?! איפה את חיה? רקוויאם לא איכותי? או שאולי אלכסנדר או פאניק רום? לאאא, הכי לא איכותיים זה באזיל, פייט קלאב וצ'אפטר 27. לפי התגובות שלך בפורום אני מבינה שסרט איכותי בעינייך זה קרוסרודס עם בריטני. לא איכותיים אלעק!!!
לג'ארד [ שכחתי איך קוראים לו בסרט ] כרתו את היד ?????????? ומה עם אמא שלו ??? היא נשארה בבית חולים ? היא הבריאה ?? וחברה שלו ?? ממשיכה למכור ת'צמה בשביל סמים ?? ומה עם חבר שלו ?? נשאר בכלא ??? למה לעזאזל הם לא עשו לזה המשך ?!?!? =|
ראיתי אותו לפני כמה שנים, אז אם אני לא טועה: הסרט מתחיל בקיץ, עובר לסתיו, מגיע לחורף - ובהתאם לעונות השנה כך גם ההתדרדרות של הדמויות. ובמצב הכי שחור ונמוך שלהם, כשאת כבר מצפה שיגיע האביב והכל ישתפר איכשהו - הסרט פתאום נגמר. בכוונה!