היי

TyrAnnyA

New member
אני יותר ממצטערת להרוס לך את האשליה

אבל אולי כדאי לדבר בפורום של להקת רוק על להקת רוק ולא על חלומות רטובים של לאנוס גבר בין ארבעים? עזבי שזה לא מנומס ואפילו מגעיל, זה פשוט אוף טופיק...

no way, honey

צריך לתת לו את ההרגשה שחולים לו על הצורה ועל הכישורים שלו ובכלל מעריכים אותו. ובגלל זה, אני הולכת להיות בשורה הראשונה, מולו, צועקת "איי לוב יו טים!" כמו בימבו פנגרלית קטנה. עד שאנני תבוא ותרביץ לי מכות מוות.

NASTIAtheSAVIOR

New member
וולקםםם D:

מבאס שאת לא יכולה לבוא T-T ואממ לא,לא כולן מאוהבות בג'ארד,אני למשל לא מאוהבת בו,אבל הוא עדיין מדהים. (;

sashkaalex

New member
היי

סשה מי פ"ת בת 17 1.ג'ארד כן שמן בדא קיל 2.רום הסרטים שהוא מישתתף בהם לא מוקרים וממש לא אכותיים 3.ג'ארד אחלה אבל יש גם את אח שלו..=P 4.חבל שלא תבואי להופעה אני היתי בא למרואת שיש מבחן למחרת בבוקר..מטמתיקה לא כזה קשה..וגם אם תיכשלי במיבחן הזה המורות יסומו לב שאת טובה ומקסימום יעלו אותך הקבצה..(אני סיימתי י עכשיו ועולה ליא אז אני די היתי בסרט הזה..XD) 5.אני מקווה שתהני פה...

shirbcr2

New member
אח שלו נחמד.. אבל ג'ארד מושלם D:

דיייי, חח הוא לא שמן בדה קיל ! הוא חתיך מאוד שם וגם לא שם ! עד עכשיו הייתי בא2 במתמטיקה .. אני תמיד יכולה לרדת הקבצה =_= אני כ"כ מדוכאת שאני לא יכולה לבוא =(

A Modern Myth

New member
חחחח את רצינית?

הסרטים של ג'ארד ממש לא אכותיים? איפה את חיה? אם רקוויאם לחלום קיבל ציון 8.5 מתוך 10 בIMDb וזה שהוא מדורג במקום ה62 בסרטים הכי טובים בכל הזמנים לא מספיק איכותי בשבילך? מעניין מה כן איכותי לטעמך. עזבי את זה שג'ארד ממש בררני לגבי הסרטים בהם הוא משתתף, דבר שהוא גם אמר בעצמו, תהיי בטוחה שהוא לא יבחר לשחק בסרט פעם ב100 שנה וגם הוא יהיה "לא איכותי" זה שהוא השתתף בכמה סרטי הוליווד גדולים כמו שר המלחמה או אלכסנדר בתפקידי משנה לא הופך אותו לשחקן לא איכותי. תעשי קצת מחקר לפני שאת פולטת שטויות כאלה מהפה

A Modern Myth

New member
../images/Emo9.gif

תסכימי איתי שאי אפשר ממש לשתוק על דברים כאלה שנאמרים פה.

TyrAnnyA

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifסליחהההההההההההה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

סרטים לא איכותיים?!?! איפה את חיה? רקוויאם לא איכותי? או שאולי אלכסנדר או פאניק רום? לאאא, הכי לא איכותיים זה באזיל, פייט קלאב וצ'אפטר 27. לפי התגובות שלך בפורום אני מבינה שסרט איכותי בעינייך זה קרוסרודס עם בריטני. לא איכותיים אלעק!!!

shirbcr2

New member
ראיתי עכשיו רקוויאם לחלום !!!

באמת סרט יפפפהה !!! ג'ארד כ"כ טוווב שם !!! הוא משחק מעולה ^_______^

שמחה שאהבת

אני לא מסוגלת לראות את הסרט הזה שוב. לעולם. פעם ראשונה שראיתי אותו זה נגמר בבכי. עכשיו את יכולה לנסות ולראות שר מלחמה, פייט קלא, צ'פטר 27..

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo45.gif בכי מטורף לגמריOO"

למרות שאני בוכה מכל סרטXD

shirbcr2

New member
מעצבן אותי שזה נגמר ככה !!

לג'ארד [ שכחתי איך קוראים לו בסרט ] כרתו את היד ?????????? ומה עם אמא שלו ??? היא נשארה בבית חולים ? היא הבריאה ?? וחברה שלו ?? ממשיכה למכור ת'צמה בשביל סמים ?? ומה עם חבר שלו ?? נשאר בכלא ??? למה לעזאזל הם לא עשו לזה המשך ?!?!? =|

כי אין למה..

ככה הסרט נגמר. הם לא יגלו לך אם הם הצליחו לשקם את החיים שלהם בחזרה. הם מסיימים את הסרט בלהראות לך את הנזקים של מעשים שלהם. כל השאר לא רלוונטי

RenanaD

New member
בכוונה, מצחיקה!

ראיתי אותו לפני כמה שנים, אז אם אני לא טועה: הסרט מתחיל בקיץ, עובר לסתיו, מגיע לחורף - ובהתאם לעונות השנה כך גם ההתדרדרות של הדמויות. ובמצב הכי שחור ונמוך שלהם, כשאת כבר מצפה שיגיע האביב והכל ישתפר איכשהו - הסרט פתאום נגמר. בכוונה!

למעלה