היי

sashkaalex

New member
XD

ראיתי רק את רקוויום אלכסנדר ובגרות על תנאי יש סרטים טובים,אבל באמת בגרות על תנאי אם לא ג'ארד היתי נירדמת או פשוט לא רוא את הסרט. אני לא בא ליפגוע במישהיא או משהוא פשוט זה הדע שלי.מימתי אסור להגיד את הדע שלי? זה שאת לא מסכימה איתי זה לא אומר שצריך ליתקוף אותי. בקצב כזה אני פשוט יפסיק ליכתוב את מה שאני חושבת בפורום וזהו.=\

DarkSecretLove

New member
חולקת על דעתך בגדול

ג'ראד הוא אולי הבנאדם היחידי שיושב ימים על גבי ימים להחליט איזה תפקידים הוא עושה וגם את רוב הדברים שהוא מקבל הוא מוריד על הסף כי זה לא מתאים לו. הוא לא בוחר סרטים "לא מוכרים ולא איכותיים" כל הדברים שהוא בחר בהחלט היו מוצלחים. איך שהוא הוא הצליח למות בכל הסרטים שלו,אבל בכל זאת אלו תפקידים לא רגילים תפקידים שלא הרבה אנשים היו מוכנים לקחת על עצמם, וכן הוא בחר לעשות אותם והוא עושה אותם בצורה מדהימה. לא מאוהבת בג'ראד עד כדי כך ,אבל במקרה הזה אני צריכה "להגן עליו" ,הוא בחור מוצלח ומוכשר,שיודע לעשות בחירות נכונות בחיים שלו. כדי שתעברי על הסרטים שלו שוב,כי באמת שאין סרט אחד שהוא לא טוב..

sashkaalex

New member
או.קי אני מרגישה ממש מותקפת פה

אני מעריצה את ג'ארד מאוד ויש סרטים שהם s.o.b כי הם טובים מאוד. אבל יש כמה סרטים שלדעתי בילבד לא אכי שבעולם שאני ישית לא היתחברי עליהם. זה שאני אוהבת את הלהקה שלו ואת השירים שלו זה לא אומר שאני צריכה לאהוב את כול משהוא עושה אז לדעתי כמה סרטים שהוא עשה לא כולכך טובים כי אני אישית לא ההיתחברתי עלהם,ביגלל זה צריך ליתקוף אותי? אני בן אדם שגם ככה קשה לו להביא את הדע שלו בדרך הנכונה ואתם לא ממש עוזרים. היצתרפתי לפורום כי ראיתי שיש פה אחלה אנשים,ועכשיו אני לא יכולה להביא את הדע שלי אפילו?! אני לא רוצה לעזוב את הפורום אבל למה שאני לא יהיה מוסוגלת להביע את הדע שלי? למה שאני יפחד שאם אני יכתוב משהוא לא במקום על הסרטים של ג'ארד או על איזה יצירה שלו יתקפו אותי בכזאת חריפות? גם אם אני יבדוק איזה מקום זכה כול סרט זה לא אומר שאני יתחבר עליו אישית והוא יהיה סרט טוב. אולי כתבתי את הדע שלי לא בברור אבל אתם ממש תוקפים אותי בלי לנסות להבין. =,((((

A Modern Myth

New member
אף אחד לא אומר לך לא להביע את דעתך

זוהי תכלס מטרתו של הפורום הזה ושל כל פורום אחר, אבל גם יש צורה... וסרט איכותי זו לא דעה, זו עובדה. את יכולה להגיד שלא התחברת וזה מקובל, ברור שאת לא צריכה לאהוב את כל מה שהוא עושה רק בגלל הלהקה, אבל פשוט תגידי שלא התחברת וזהו- איכות זו לא דעה, זו עובדה. מצטערת אם יצא שאני אישית התנפלתי עליך, פשוט אמרת את זה בכזו החלטיות וכבדרך אגב, ואני כמישהי שמאוד מאוד אוהבת את הסרטים שלו וחושבת שהוא אחד השחקנים היותר טובים ואיכותיים שיש, התעצבנתי מזה. ואני מצטערת אם זה פגע בך.

sashkaalex

New member
לא הסברתי את עצמי כמו שצריך פשוט

יש סרטים שלו שהם ממש טובים. ויש סרטים שאני אישית לא מיתחברת עלהם בשיט. הוא שחקן גדול אם זה אני מסכימה והוא מוחשר,אבל אני אישית לא מיתחברת לכמה סרטים שהוא עשה. אולי כתבתי אתזה בצורה בוטה מידי אבל זו הדעה שלי. גם אם 100 אנשים יגידו שזה סרט טוב אני יכולה לא להסכים אם זה.. באמת לא באתי ליפגוע באף אחד פה פשוט אמרתי את הדעה שלי. ג'ארד הוא אחד האנשים שאני מעריצה על מה שהוא עושים והוא עושה עבודה מאוד טוב פשוט לא מיתחברת תהרגו אותי לא מיתחברת לכמה מהעבודות שלו.=\

לא קרה כלום

אני מבינה למה הרגשת מותקפת.. אבל אני חושבת שזאת לא הייתה הכוונה של אף אחד מאיתנו.. אני חושבת שכל אחת לקחה את זה קצת אישית שאמרתי שהסרטים שלו לא איכותיים, אז כל אחד בחרה להגיד את דעתה. וכל אחת הייתה טיפה נסערת בשלב הזה. אני מקווה שאת יודעת שאת עדיין יכולה להביע את דעתך בפורום. כמובן, שאף אחד לא משנה להשפיע עלייך בדרך כלשהי, את יכולה לקחת לתשומת לבך דעות של אחרים או לא לקחת. אבל תמיד יש לקחת בחשבון שאם את תביעי את דעתך גם אחרים יביעו את דעתם. פשוט נראה לי שנגעת בנק' רגישה אצל כמה בנות. לסיום, זה לא היה אישי נגדך ואני מקווה שאת יודעת את זה

sashkaalex

New member
=)

אני מיסכימה אם הדעות של כול אחת יש אנשים שהיתחברו לסרטים שלו.ג'ארד הוא שחקן מדהיא שכול תפקיד שהוא עושה יוצא טוב.אני מסכימה שלכול אחד יש דעה ובחירה.פשוט מידי פעם קצת קשה לי להסביר את עצמי כושצריך ^^

למעלה