היי
מסתבר שאני... חדש כאן

Nens333

New member
היי../images/Emo70.gif מסתבר שאני... חדש כאן ../images/Emo9.gif

אז... אני ננס (Nens) (זה לא השם האמיתי ואני לא גמד
, זה כינוי), אני בן 16, לומד בתיכון וכמובן מעריץ את גאגא...! קצת עלי ועל גאגא
אני אוהב את גאגא מאוד, אבל לא אהבה עיוורת (זה ביטוי שהיה כבר או שאני המצאתי אותו ?
). זאת אומרת, אני לא אוהב כל דבר שהיא אומרת או עושה ואפילו כועס עליה לפעמים... ובכללי, אני דיי מאמין ש"מעריץ" יכול גם לבקר את ה"נערץ" שלו ולא להסכים עם כל דבר... אחרת היינו מעריצים את עצמנו
סתם דוגמאות למה שהתכוונתי: לא אהבתי את הקליפ של השיר "אלחנדרו", לא הבנתי מה היה לה דחוף ללבוש בשר, אני קצת כועס עליה שהיא משתמש יותר מידיי בסקס בקליפים ובהתנהגות שלה... אבל כמובן שבכללי, אני פשוט מעריץ אותה. אפשר לומר שהיא גרמה לי להאמין בתפיסת העולם שאני מאמין בה היום (כן, זה נורא דרמתי וקיצוני... אבל זאת האמת
). אשמח לשמוע את דעתכם המאוד כללית עליה, ומקווה להכיר אותכם אותכם טוב יותר בהמשך! מאחל לנו רגעים טובים פה, וכמובן... רגעים טובים עם מפלצתינו, האחת והיחידה!
דרך אגב... אני הבן היחיד פה?

Nens333

New member
התחדשתי בחתימה לכבוד ההצתרפות לפה

אהמ... 'חת ,שתיים... בדיקת חתימה... 'חת שתיים...

Nens333

New member
סורי על החפירה... בדיקה אחרונה וזהו... ../images/Emo9.gif

spiceupmylife1

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אני רעות בת 24 מהצפון.. וגםאני מלפצת קטנה שלא הולכת בעיוורון מוחלט אחר האם גאגא
השתלבות מהנה
חג שמח

Coralulu182

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

אני קורל, אהיה בת 18 בקרוב
אתה צודק לגמרי, לא אלך ואסכים עם כל דבר שגאגא עושה רק בגלל שאני אוהבת אותה
וזה גם בלי קשר לגאגא, זה גם לגבי אמנים אחרים שאני אוהבת. בגלל שהם מפורסמים זה לא אומר שצריך לומר "אמן" על כל דבר שהם עושים, הם בני אדם בדיוק כמונו
גאגא השפיעה עליי בהמון מובנים חיוביים, אני לומדת ממנה, ובזכותה פיתחתי יותר ואומץ וביטחון והערכה עצמית. אני חושבת שהיא גאונה קטנה ואני אוהבת אותה.
אגב, אני מכורה קשות לסימס!

Nens333

New member
יש פורום סימס!

אני חבר שם... אולי תצתרפי? אחרי שהצתרפתי, גיליתי מלאאא דברים שלא ידעתי לפני כן במשחק...! הצחקת אותי עם ה"אמן על כל דבר שהם עושים"

Coralulu182

New member
אני אצטרף! למרות שהייתה לי תקופה שהייתי משחקת

יום וליל כך שיצא שגיליתי את רוב הדברים

LilyKat

New member
ברוך הבא!!!

אני מסכימה איתך, לא כל מה שהיא עושה נכון, אבל נו, מנסים להבין, כי אוהבים אותה וזה ואני גם בטוחה שיש לה סיבות טובות XD אני סומכת עליה. ודעתי הכללית עליה? עושה מה שבראש שלה, לא שמה שמוליק על אפחד, ונותנת במה לכל הפריקים שביננו שאף פעם לא הרגישו שייכים ^^ גאגא 3> וברור שהמוסיקה שלה מדהימה

Nens333

New member
קוראים לך לילי?

ובקשר למה שגאגא עושה- אני לא עיוור (כמו שבערך אמרתי קודם), אני יודע שמאחורי מה שהיא עושה ולובשת עומדים כמה אנשים... אבל בכל זאת, ה"רעיון הגאגאי הכללי" (
) פשוט שינה לי את החשיבה...

limors2

Active member
ברוך הבא!../images/Emo65.gif

אהבה עיוורת זה לא בריא, טוב שאתה לא הולך אחריה ומקבל גם את הדברים מוזרים מדי שהיא עושה
גם אני לא מתה על אלחנדרו.

Nens333

New member
קוראים לך לימור?? חחח סתם... איך לקרוא לך?

אין לי בעיה עם דברים מוזרים... אבל אם זה נוגד את הדעות שלי אז יש לי בעיה עם זה... נגיד חליפת הסטייקים שלה. סבבה, זה מוזר והזוי ביותר ועם ה"מוזרות" של זה אין לי בעיה... אבל יש לי בעיה עם זה ש...זה בשר! מספיק חיות מתות בשביל שנאכל אותם (ועל זה חבל לי מספיק ויש לי מספיק רגשות אשם), אז לא צריכות למות עוד חיות בשביל שנלבש אותם! דוגמה נוספת היא השימוש שלה באובר סקסיות ואפילו טיפה זנותיות. הבעיה היא ממש לא בעירום (כי זה בסך הכל גוף האדם ואין לנו מה להסתיר אותו, גוף הוא דבר נורא יפה!), אלא הבעיה היא שהיא מנסה טיפה למכור סקס... אני רואה את הצד האומנותי שבזה, אבל לפעמים היא פשוט צועקת "!I am a freak bitch" (נגיד סצנות הסקס בקליפ של אלחנדרו). כאילו, לפעמים עולה לי השאלה אליה: באמת היית חייבת להראות סקס בשביל שזה יעבוד? וואו, יש לי הרבה לפרוק
מזל שהחלטתי להצתרף לפה...!

Nens333

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

לא הבנתי בהתחלה שכתבת "יתר"...

Nens333

New member
היא אמרה ליאורה... בילבלתם אותי ../images/Emo4.gif

כאילו הבנתי שהשם שלה הוא ליאורה והיא המנהלת של הפורום... אבל איך אתם קוראים לה?

למעלה