היי
מסתבר שאני... חדש כאן

Kumagoro01

New member
חח כי נו... זה קצת מוריד ממנה ../images/Emo3.gif

זה שהיא חושפנית זה לא בעיה (תמצאי כוכבת פופ שלא משתמשת 90% בגוף שלה בימינו...) אבל זה משדר חוסר ביטחון (לדעתי לפחות) פשוט כי יש לה כל כך הרבה מעבר לסתם גוף יפה וזה כאילו היא מפחדת שכל הפואנטה שלה זה סקס ופרובוקציות אז היא הופכת את זה להיות כל הפואנטה שלה. והיא גאונה ומוכשרת ממש אבל ההבדל בין פרובוקציה מעוררת השראה לפרובוקציה שהיא סתם זולה הוא הבדל דק. נניח לדעתי קליפים עם השראה מפורנו זה בסדר ומיוחד עד לנקודה שהם הופכים לפורנו מוזיקלי
או אם מסתכלים על הבגדים: ללבוש על עצמה רק תחרה ובדים שקופים- גאוני ומגניב. ללבוש תחתונים וחזייה חסרי ייחוד- זילות, עצלנות וחוסר מקוריות.

Nens333

New member
מסכים עם המשפט האחרון

זה מזכיר לי שראיתי בפעם הראשונה את הקליפ אלחנדרו... יש קטע שהיא לובשת תחתונים וחזיה חסרי צבע וצורה מעניינים... בלי טעם ובלי פואנטה ובלי כלום...

Kumagoro01

New member
כמו שכתבתי,

מה שמיוחד באלחנדרו הוא הכוריאוגרפיה, אין דגש על תלבושות כמו בשאר הקליפים שלה... אני דווקא ממש ממש אוהבת את הקליפ הזה, אולי הוא אפילו האהוב עליי. X: יש בו המון מעבר לפרובוקציה זולה...

Kumagoro01

New member
אה אבל בכל זאת-

אני אודה שלא ראיתי מה לעזאזל הקשר של הקליפ לליריקס של השיר
איפה שהוא בראש המעוות שלה זה מסתדר בדרך כלשהי כנראה

limors2

Active member
זה לא ממש ככה אצלה.

היא הוכיחה עם גרסאות הפסנתר האקוסטיות שלה שהיא יכולה להיות אמנית איכותית וסופר מוכשרת, אבל היא בוחרת בפרובוקציות ושטויות ושערוריות. בגלל זה התחלתי לאהוב אותה- כי היא עושה את זה מבחירה ולא מצורך. [התייחסתי לשורה השנייה שלך]

Kumagoro01

New member
זה העניין :)

שהיא באמת אמנית ומוכשרת ורואים את זה בהכל- גם בפרובוקציות... פשוט שכשהיא לוקחת אותן צעד אחד קדימה מדי, אנשים שלא מכירים אותה מספיק נרתעים נורא ולא רואים את כל שאר הדברים שיש לה להציע אז זה הופך אותה לזולה (מבחינת תדמית)... ונו, אני אהיה סמויה כמו שאני תמיד
(מדי פעם באה משום מקום כשיש לי מה להגיד) אם זה יקרה הרבה אני מניחה שאני כבר אשתלב קארן, 19, חיפה
היי כולם

limors2

Active member
../images/Emo45.gif

ו-
! אם כולם יהיו סמויים לא יהיה פורום

limors2

Active member
זה באמת מצריך מלא במן פנוי ושיעמום../images/Emo6.gif

אבל זו גם השקעה רצינית! מוכשרים. להיות סמויה זה משעמם, תחפרי הרבה!

למעלה