היי
מסתבר שאני... חדש כאן

limors2

Active member
וקוראים לי ליאורה../images/Emo11.gif

לילי שבאה לבד אוהבת סמכותיות.

LilyKat

New member
בקשר לסצנות סקס באלחנדרו,

אם גאגא עושה את זה אני בטוחה שיש משמעות כלשהיא מאחורי זה, הבעיה היא שרוב האנשים לא מבינים את זה באמת חושבים שהיא פשוט מוכרת סקס ומנסה להיות פרובוקטיבית. ת'אמת שגם לי קשה להבין את זה במידה מסויימת, אבל אני דיי בטוחה שיש סיבה מאחורי זה..

Kumagoro01

New member
זה פשוט בלט מעוות עם צילום מדהים,

שמתדרדר מנקודה מסויימת אבל עושה את זה בצורה מוצלחת (לדעתי). יש גם 2 תלבושות ממש יפות של גאגא (וגם האיפור שם ממש מצא חן בעיניי אבל אני משוחדת) והצילום/צבעים/ויזואליות
אני לא יודעת עד כמה אנשים מנתחים קליפים כמוני אבל XD; אני פשוט נורא אוהבת דברים כאלו אז אני נטפלת לפרטים ואלחנדרו בלי קשר לחוסר העלילה/פואנטה שהיא לא מינית שלו פשוט מבחינה טכנית כל כך יפה... מסכימה לגבי ההערה עם אנשים שחושבים שזה ניסיון לפרובוקציה- אבל מה שכן, בחלק מהמקרים זה באמת ניסיון לפרובוקציה. פשוט שאני באה מכיוון של אמנות ואוהבת צילום/בימוי/מוזיקה ואופנה ממש אז אני מעריכה את גאגא על הגאונות שלה בפרטים... אבל קשה למצוא מי שמבינים את זה.

Kumagoro01

New member
אני לא בטוחה שאני מכריזה על הצטרפות XD

(כי אחרי הכל אני סמוייה בהמון מקומות בתפוז ומסתבר שעכשיו גם כאן~) אבלאבל גאגא 3> אה כן. הסיבה שהייתי חייבת להגיב P: http://www.youtube.com/watch?v=l0pvLWmcpSE כי אם כבר סימס וגאגא אז בהנחה שאתם לא מכירים זו דוגמא לרמה שאנשים משועממים מגיעים אליה. המ אבל האמת שאני דיי שונאת את טלפון. אני שונאת את טלפון יותר מאת אלחנדרו משום מה- כלומר, כן, שניהם דיי שקופים מבחינת ההשוואה לפורנוגרפיה, (טלפון נותן יותר התייחסות לאופנה ועיצובים ויזואליים ואלחנדרו יותר לכוריאוגרפיה~ והצילום בשניהם מהמם) אבל האופנה בטלפון לא מחדשת כלום ולגאגא יש בגדים יותר יפים (ודגש על בגדים >_>) כשמצד שני הכוריאוגרפיה באלחנדרו מהממת ממש וזה אחד הקליפים האהובים עליי (למרות שהיא מושפעת נורא מפורנו ואין מה לעשות
) ולמרות שהוא לא מי יודע מה יחסית לראשונים שהיו... אומ. יצאתי חופרת? ^^' כי יש לי עוד לחפור אבל אף אחד לא יקרא P: תיהנו מהיוטיוב~

Nens333

New member
היי! ../images/Emo46.gif

גם אני הכנתי סרטון כזה לפני כמה חודשים...! אז נא לא להעליב ("דוגמא לרמה שאנשים משועממים מגיעים אליה"). אעלה אותו בקרוב, אם בא לכם...

Kumagoro01

New member
גם אני הכנתי כאלו פעם

אז אני כן מודעת לעובדה שזה משעמום. רוב הדברים המגניבים באים משעמום.

LilyKat

New member
לא חפרת XD

ואני לא מבינה מה כ"כ נתפסתם לעניין של הפורנוגרפיה, גאגא תמיד הייתה חושפנית, מההתחלה, זה לא דבר חדש XD ובכלל, הקליפ הכי טוב שלה הוא בד רומנס
וברוכה הבאה! תשארי D:

Nens333

New member
העניין עם הפורנוגרפיה...

אין לי בעיה עם סקס ועירום, כי בסך הכל זה חלק מהחיים ולא צריכים להסתיר את זה... אנחנו לא שליחיו של ישו בכנסייה הקתולית. אבל כשזה לא קשור, בלי מסר... אז זה בעייתי... ובקשר לקליפ הכי טוב שלה... אני בהתלבטות בין טלפון לבאד רומנס...

Nens333

New member
שכחתי ../images/Emo122.gif... מוסיף משהו...

...אבל כשזה לא קשור, בלי מסר... אז זה בעייתי... זה כאילו סקס רק בשביל הסקס ולא בשביל משהו אחר...

Coralulu182

New member
שני דברים

גאגא בחורה מינית. וכבר הבנו שהיא לא אחת שתצנזר את עצמה - ליתר דיוק, היא האחרונה שתצנזר את עצמה... שנית, אני חושבת שהיא משתמשת בהגזמה לצורך הדגשה בהרבה מהדברים, כדי להעביר מסר. לפעמים לא, כי זה לא שהיא יוצאת מהבית וכתוב לה "מסר" על המצח 27\7. לפעמים היא מתלבשת ככה כי ככה היא רוצה ואוהבת כי זו מי שהיא. אני חושבת שהיא זנותית לפעמים, אבל לצד זה אני גם חושבת שהיא מינית ולא מתביישת במיניות שלה ובגלל זה היא חושפת אותה כל-כך.

Nens333

New member
אין לי בעיה גם עם תלבושות מופרעות...

ממש להיפך! החשיבה הזאת, שאפשר ללבוש מה שרוצים היא אדירה ולדעתי מאוד נכונה (אני מחכה לזמן שבו כל העולם יבין את זה וכל אחד ילבש מה שבא לו!!). אבל כשזה זנותי רק לשם הזנותיות ובלי יותר מידיי טעם... טיפה מגעיל אותי. אני מקווה שהבנתם אותי... שוב אני אומר- אין לי בעיה עם עירום וחשיפת הגוף. הגוף שלנו הוא דבר יפה ואין שום סיבה להסתיר אותו. אבל אם היא חושפת אותו בצורה שפשוט אומרת "תראו את הגוף שלי" רק בשביל לעשות פרובוקציה, זה טיפה דוחה.

למעלה