היי ,
כנסו!

pprtmh

New member
היי , ../images/Emo9.gif כנסו!

שאאאאלום כולם
קודם כל - אני לא חדשה ולא מצטרפת . יש לי שאלה : מי זה ?
הבנתי שקוראים לו מקסי ... מה הוא ?! זמר\שחקן\דוגמן.. ?? אני לא מכירה אותו , אבל הוא חתייייייךךך !!!
וראיתי שאתן סוגדות לו פה הרבה
אז בבקשה בבקשה בבקשה תביאו לי תמונות שלו ... תתווודדהההה !!!!11

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifהוא מהסדרה סקינס... ולנצלש...! ><"

אני אישית לא אוהבת אותו! *מתחבאת מאחורי הכיסא* יובל ושיר וכל אוהבות הגייז לא להרוג אותי! זה לא עושה לי את זה! ממש לא!

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gifכאילוו.. הוא חתיך אבל כולן עושות ממנו..

כזה ביג דיל

Charley XD

New member
אממ

א. הוא לא גיי באמת רק בסדרה ב. הוא לא חייב לעשות לך משהו תודה.

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif אורטל יכולה להיות אגרסיבית. ../images/Emo11.gif

חהחהחהחהחהה. כמו דרור הפרוצה. מה לא ברור בזה שאני רוצה לקחת את זה לאט?!!? פפפפפ

Charley XD

New member
XDD

אני אגרסיבית ? חס וחסה ! אני עדינה כמו הילד שיושב מאחורי בכיתה (בההמה חייה אל תשאלי
) ואממ לא את לא נגעת בי עם לזה התכוונת, בניגוד עליך (ועוד כמה אנשים אהמדרוראהמ) אני לא כמוכן, אני רק מחקה ל~מישהו~ בהדגשה על ה~מישהו!~ ואחד נורמאלי, לא טיפש (ופה אני לא אציין כמו מי) אחד יפה מושי מושלם ואחד שהוא ממש לא מהבצפר שלי XD בקיצור לכי את ודרור למצוא איזה שרותים כרגיל... אני אלך לעשות פיפי

sweet shir

New member
הסטוקר שרוצה להשלים איתך? XDDDD

כןכןכן בטח.
את סתם מקנאה שדרור מספרת לי דברים על הדוד הנוש שלה ולא לך!!!!!!!!!!!!!! XDDDD חתיכי שלך מTNT? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שדרור תבוא כבררררר! אני זקוקה לתספוק!

Charley XD

New member
איכ לא !

היום הבן העבודה של דרור רצה להלשין עלי למורה ! על זה שלא נכנסתי ! הוא שלך הודעה לחברה שלי שתגיד איפה אני ! אני רציתי לרצוח אותו ! שאני לא מוכנה להגיד לך סליחה זה לא אומר, יא בן בת יענה ! לך חפש מישהו ש... (מקום לדמיון) החתיכי מ TNT
בראין1 אחח הוא היה כזה מושי אני מוכנה והדוד הנוש של דרור XD אחחח זה ענק

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחח איזה זין! חהחה אולי הוא כמו

חתיכי?! היית בועידה שסיפרתי שחתיכי הסתפר ועכשיו הוא נראה כמו זין עם פוני?
איזה דיכאון!! חחחחחחחחחחחחח את רצינית?! עד כדי כך הוא חתיך בשביל 'בריאן1'?! O: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כיף לה!!!!!!!! גמני רוצה דוד כזה!!!!!!! כאילו פאק, מגיע לי!!!!!! XDD

Charley XD

New member
/-: מסכנה

החתיכי שלי הסתפר והוא ממש חמוד ^^ ממש ח-ת-י-כ-י הכי חתיכי שראיתי בארץ אולי מאז שנדבקתי לזכוכית של האוטובוס כי היה בחוץ מישהו חמוד ביותר. אוף למה לא צילמתי אותו ??! בריאן1 אוחח הדוד שלה ...

sweet shir

New member
אה אז כן סיפרתי לך, כי אני זוכרת שאמרת את זה

XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחח באמת למה לא צילמת?! ראית אותו? DD:

Charley XD

New member
לא 00"

נראה לי הייתי 3 פעמיים אצל דרור ... לא יודעת XD את ידעת שפעם בכלל לא אהבנו אחת את השניה יותר מדי ולא הסתדרנו בכלל ? XD אוי הזמנים ... עד שהעבירו אותי לשבת לידה שנה שעבר כי אני דיברתי יותר מדי עם אור ! אז המפגרים לא קלטו שדברתי הרבה יותר עם דרור ... הזוי רציתי לצלם ! אבל אז הוא לא היה שם ! |בוכה|

sweet shir

New member
חחחחחחחחח באמת?! LOL

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
(XDDDDDDDDDD) יו פתאום נזכרתי שדרור הצטרפה לפורום חהחהחהחה. חשבתי שהיא חמודה מההתחלה! ואת... אני חשבתי שאת פרחה!! XDDDDD עלאק פרחה. את הילדה הכי פחות פרחה שאני מכירה, סיריוסלי!! XDD

Charley XD

New member
מה קרה לך קפרע אני לא פרחה ?

XD LOL טוב אני לא אגיד לך מה הייתי פעם ... זה נקודות למחשבה D: אוו שירק את חמודה
אני חשבתי שאת מאגניבה XDDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחח היית באמת פרחה פעם? XDD

למה אני חמודה?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה? למה? אני סתם ילדה מוזרה XD

למעלה