היי ,
כנסו!

Charley XD

New member
מה ?!! את ראית אותו ??!

את ממש ראית אותו ? |שוק| |מוות| אני גם רוצה !!!! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה |מתה| פעם הבאה שאת שם תצלמי אותו !! מה את נורמלית ? ככה לא לצלם ? מה את סתומה כמוני ?! קוקו.

חחחחחחחח למי הוא שלח הודעה?! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אחח ס'קוף >< אני בכלל עוד לא לגמרי הבנתי מה הולך שם >< נמאס ממנווווווו האהא קראתן לדוד שלי נוש XD כולי מרוגשת XD [ אממ תשאלי טחח
]

sweet shir

New member
אני קראתי לו נוש!! XDDDD

אני צריכה תמונה שלו חהחהחהחה אולי הוא בפורום גאווה? XDDDDDDDDDDDD ~חסרת חיים~ אולי בבנים בלבד? XDDDDDDDD ~חסרת חיים2~ מה?! פעם שנכנסתי לשם היה גיי חמוד כזה עם צעיף וזיפים שטס לאנגליה להופעה של הספייס גירלז והם חפרו של על H&M! חהחהחהה עכשיו הם נושים!!!!! D:

חהחה נו ברור ../images/Emo6.gif

חחחחחח הוא בן ארבעים ומשהו XD -לא נראה לי שהוא בפורום גאווה -גם לא בבנים בלבד -וס'חמוד!! XDDD חחחחחחחח אני גם כמעט בטוחה שהספר שלי גיי, הוא כזה חמממממוד!!!!@#$% אני מתה עליו! D:

sweet shir

New member
די הוא כזה מאמי! XD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הספר שלי סטרייט :( איזה באסה
אבל פעם סיפר אותי אחד ערס צעצוע גיי מה זה חמוד! הוא כל הזמן אמר לי שאני יפה והציע לי דיאט קולה "נו, מה אכפת לך?! אפס קלוריות.. בשבילי!!" חחחחחחחחחחחחחח קפראליו XDD בסוף שתיתי למרות שלא הייתי צמאה. XDDDDDD

חחחחחחחח ס'מותק! XDD

שלי הציע לי XL או רדבול, משהו כזה.. והוא כזה "אני לא אספר לאמא" חחחחח ס'חמוד DD: אוי לא! נשברה לי הציפורן! הציפורן שגידלתי כ"כ יפה!
בוהו אורטללללללללל

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח DDD:

אנחנו כאלה פאג האגLOL לפחות אני. חהחהחה. אמ, כן. לי אין ציפורניים בכלל!! בו הו!!! ואני לא מוצאת את המבחן!!!! #%#

Charley XD

New member
למי עוד הוא יכול לשלוח

חוץ למורן ? אוח כל שניה הוא בא לבדוק מה שלומי נראה לי לא אני לא חולה ! אם הייתי גוסס אולי הייתי אומרת לך סליחה אבל אני לא צא מהסרט ! כה כה את הבטחת לי את הסיפור המלא על דודך היקר... יהיה לך מספיק זמן מחר את במלא יושבת איתי על מתמטיקה להסביר לי ><" פיכס עבודה |חותך|

sweet shir

New member
היי, גם אני רוצה את הסיפור המלא! XD

איפה המבחן שלי בביו', איפה?!?! ^$%#@ איך אני אמורה להתכונן?!?!
~פורקת תסכולים~

Charley XD

New member
חח

כולם העתיקו ממני בביו' ובסוף אני קיבלתי את הציון הכי גרוע ! את יכולה להסביר לי את זה ??! זבלים אבל אמא שלי הסכימה לי שכל עוד אני מקבלת ציון בכלכלה לא אכפת לה איזה ציון זה יהיה XD מזל כי קיבלתי 60 ! היא אמרה לי : "למה את צריכה ללמוד את זה בכלל ? זה בזבוז זמן וזה משעמם, כל הכבוד על ה-60" XDDD

יאו אני כבר לא יכולה לראות אותו, בטח לא כשהוא

אוכל. ראבק זה הדבר הכי דוחה בעוללללם! XDDDDDDDDDDDDD >< כןכן מחר, ואל תשכחי שאני לא אהיה שעתיים ראשונות, חע!

הו יא בייבי! ס'כייף לי. ../images/Emo98.gif

רק חבל שאני לא אהיה שם לראות אותך גוססת. בחיי שאת בשיעורי ספורט זה אחד הטובים! XDDDDDDDDDDDD

Charley XD

New member
אני לא גוססת

עם כבר את XD (זה שאני לא אוהבת לרוץ זה לא אומר) כדור סל
וגם בתרגיל אני יותר טובה ! |נהנה בננה| אל תזלזלי בי בספורט XD

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"הבן העבודה של דרור" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |מתה| XDDDDDDDD

../images/Emo45.gif כה הא? ../images/Emo98.gif

חהחהחהחהחה מה לא ברור בזה שלא מעניין אותי מה את רוצה?! פפ פפ

sweet shir

New member
שרמוטההה!! XD

די כולי אהיה כואבת בסוף! XDDDDDDDDDDDDDDD וואי דרורקה אני רוצה לראות הג"ש, ואני תקועה פה לומדת לביו'.
איזה דיכאון!! ואורטל הזונה רואה את זה פעם ראשונה!! פפפפ ס'כיף לה!! אם אני רואה זה כבר לא יהיה מפתיע!!!!!!!! XD זכותי לחפור, ביולוגיה זה משעמם!! XDD

XDDDDDDDDDD

קול. אבל תפסיקי להתבכיין. יו נואו יו לאב איט.
גמאני רוצה, אתן כולכן עושות חשק. אבללללל אין לי כוח. נדבר כשייגמרו הלימודים >< חחחחח ס'משעשעת את קפרא, החפירות שלך תמיד יתקבלו בברכה. D:

למעלה