היי,

היי,

אני כותבת לא כדי לקבל עצה אלא בעיקר, כדי שיגידו לי שזה בסדר ונורמלי.. =\

יש לי חבר כבר שנתיים. הוא החבר הראשון שלי, הבחור הראשון שגרם לי להרגיש בטוחה. הבחור הראשון שהכרתי להורים, הבחור הראשון שישן לי במיטה, הבחור הראשון ששכבתי איתו.. הוא החבר הכי טוב שלי ואהבת חיי. טוב לי איתו ואנחנו מדברים הרבה על העתיד וברור לי שזה יהיה איתו. כל החבילה- חתונה, משפחה, ילדים. הוא אומר לי כל הזמן כמה הוא אוהב אותי, כמה אני מדהימה, כמה הוא צריך איתי. ובאמת שמושלם לנו ביחד.

אבל בזמן האחרון (הינה עוד אחת שהחיים שלה מושלמים אז היא מחפשת לדפוק אותם) אני מתחילה להרגיש שאני רוצה עוד. להכיר עוד דברים. להתנסות, להרגיש משוחררת. אני לא רואה את עצמי יוצאת עם אף בחור אחר וגם אין אף אחד אחר בתמונה. אבל לאט לאט מתגבשות לי תהיות על איך זה יהיה להיות שוב רווקה. כל הסצנה המייגעת אך המלהיבה של להכיר מישהו חדש (למרות שברור לי שאני לא רוצה זוגיות עם אף אחד אחר מלבדו..).
דיברתי על זה עם חברה והיא אמרה לי משהו מאוד חכם. היא אמרה "עוד שבועיים תיהיי בלעדיו. האם הוא חסר לך?". ואני יודעת שהתשובה היא כן. אני יודעת שאני לא רוצה אף אחד מלבדו ואני יודעת שאני צריכה אותו בחיים שלי. ומצד שני, לפעמים אני מפנטזת על להיות לבד, על לצאת למקומות, על לפלרטט ולעשות מה שמתחשק לי.

האם זה נורמלי? האם זה בסדר שהמחשבות האלה עולות לי בראש? האם מישהו יכול להגיד לי שהוא מבין ומזדהה איתי ושאני לא עוד מקרה של הרס עצמי?

Shamy

New member
נורמלי לחלוטין

לא התנסית עם אף אחד אחר מלבדו הגיוני שתרצי לנסות דברים עם אחרים
יש את זה גם בדכ להמון גברים צעירים אז הם נוטים לנסות הרבה דברים עד שזה יוצא מהמערכת
השאלה מה את רוצה לעשות בנידון? האם זה נשאר בגדר מחשבה או שאת רוצה באמת לקחת פסק זמן מהחבר ו"להתנסות" בסצנת הרווקים
אני יכולה להגיד על עצמי שלא הייתי עם הרבה בחורים והייתה תקופה של שנתיים של לבד שרציתי עם עצמי לנסות ולטעום...על עצמי הבנתי שזה לא בשבילי ואני אטהבת יותר זוגיות ועכשיו טוב לי בזוגיות שלי לפעמים הרווקות זה מקבל יותר גלאם ממה שזה באמת לדעתי, אבל זו דעתי בלבד

FineSilverMan

New member
זה מצב בעייתי

יכול להיות שתמשיכי לחיות עם הדחף הזה להתנסות...
אפשרות אחת היא סוג של קשר פתוח. לדבר איתו על זה ולהגיע להסכמה שאת רוצה להרגיש איך זה להיות פנויה שוב... זה צעד מסוכן עבור הקשר...
בגדול אני מאמין בתיאורית ההאהבה המשולשת:
http://psycnet.apa.org/journals/rev/93/2/119/
כלומר בכך שאת נפתחת לזרים, יש פגיעה באינטימיות...
&nbsp
אפשרות נוספת היא שלישיה איתו ועם אחר.
אבל לא לכולם זה מתאים.
&nbsp
אפשרות שלישית היא להפרד
&nbsp
ואפשרות רביעית היא להמשיך כרגיל ולוותר על העניין...

אולי מפתיע שכתבתי את זה בתור אישה

אני מודעת לזה שאני סופר שוביניסטיות אבל בדרך כלל הודעות מסוג זה (כמו שציינה שאמי) יותר שכיח למצוא בקרב גברים. ובדיוק כמו גבר, גם אתה מאוד לקחת את זה לכיוון מיני.
&nbsp
אני משחקת ברעיון של התנסויות כרווקה, לא בהכרח התנסות מינית. יש לנו סקס טוב וזה לא מה שחסר לי.. אני גם בחיים לא אעשה משהו (נוראי בעיניי) כמו זוגיות פתוחה או שלישייה בראש ובראשונה בגלל הכבוד הרב שיש לי כלפיו.
&nbsp
לא יודעת למה אבל ההודעה שלך קצת שיעשעה אותי...

FineSilverMan

New member
זה מה שעושים בין בני זוג

ולא בין ידידים...
לפחות לי אין ידידות שאני שוכב איתן.
&nbsp
אני לא רואה בזה כחוסר כבוד, כל עוד זה נעשה בהסכמה אמיתית.
ואת לא חייבת לשכב עם זרים, אם מספיק לך לפלרטט והוא מסכים, קדימה.
&nbsp

Berethor

New member
זה באמת נטיה שמאפיינת יותר גברים מאשר נשים

בנוסף היא יותר הרסנית לנשים מאשר לגברים, משום שלגברים יותר קל להפריד בין מין לבין רגשות מאשר לנשים. לדעתי את לא יודעת עד כמה אפלים המקומות שאת נמשכת עליהם, וזה שכביכול יש לך זוגיות טובה עכשיו, רק הופך את הסיפור שלך ליותר עצוב, כי יש לך הרבה מאוד מה להפסיד. אם הרצון שלך להתנסות הוא באמת לא מיני, אז את יכולה לנסות לשמור את זה בגבולות המותר, זאת אומרת לא לגרר לדברים מיניים רציניים. עדיין זה כמו לשחק באש, אבל לפחות אפשר לשמור על הלהבות נמוכות מספיק.

אולי את לא נותנת לעצמך להשתחרר

כי את מפחדת מהתגובה שלו?
נישמע שאת לא מחפשת את הרווקות עצמה אלא את תחושת החופש והשחרור. למה את לא יכולה לצאת לפאב/מסיבה לרקוד וליהנות בלי לחשוב עליו לכמה שעות? או שאת רוצה לחוות את זה שגברים מתחילים איתך? (להיות מחוזרת, להרגיש שאת שווה).
אולי באמת משהו בזוגיות חסר, אבל זה נישמע כאילו בסך הכל את לא נותנת לעצמך להשתחרר בגלל המחשבה עליו ולא בגלל שהוא באמת מגביל אותך...

את כנראה צודקת..

&nbsp
מגיל יחסית צעיר גברים היו מתחילים איתי. (בכוונה אמרתי גברים כי לדעתי החל מגיל 15 הגיל הממוצע של הבחורים היה בין 29 ל32..) עם הזמן פיתחתי פחד מגברים, מכל מבט או פנייה וזה היה קורה לי הרבה ובמקומות משונים (בחדר אוכל, ברכבת, באוטובוס, בקניון, בתור לסופרפארם, בעבודה ולא מעט באינטרנט). לאחרונה זה התחיל למצוא חן בעיני.
התחלתי להנות מההרגשה שנועצים בי מבטים ולהנות לדבר עם בחורים שהתעניינו בי וגרמו לי להרגיש נחשקת. אבל כל מפגש כזה עורר אצלי המון רגשות אשמה כי אני לא אמורה להנות מזה, יש לי חבר. וזה גם לא בסדר לבחור הזר כי אני מטעה אותו. אני גורמת לו לפתח ציפיות עם כל מבט או חיוך שלי. כך שאני מרגישה לא בסדר מכל הכיוונים.
&nbsp
וקצת בא לי לחייך ולפלרטט ולהתעניין בבחורים בלי להרגיש שזה לא בסדר =\

Berethor

New member
אין לך מה להרגיש רגשות אשמה בגלל מבטים, את לא חרדית

לבחור חילוני ממוצע לא אמור להזיז כל כך אם בחורים מסתכלים על החברה שלו, כל עוד הם לא "נוגעים" בא במטרה מינית.

הרגשות אשמה הם בגלל שאני נהנית מהמבטים

&nbsp
ולא מפריע לו כשמסתכלים עלי, מפריע לו כשנדמה לו שאני משדר מסר מסוים שלא התכוונתי אליו.

Berethor

New member
עדיף שתהני מאשר שתסבלי לדעתי

בכל אופן כולה מדובר פה במבטים, זה לא שאת מנהלת קשרים מיניים אסורים עם זרים. יש סבירות גבוהה שגם החבר שלך מצידו מסתכל על בחורות אחרות, כל עוד זה רק מבטים זה לא דבר כזה רציני. "רוצה עוד" המחשבה היא על יותר ממבטים.

כן ובכל זאת, רוצה עוד

&nbsp
זה לא סקס סוער עם אלמוני בסמטה או התמכרות להרס עצמי.
&nbsp
קצת פורפורציה

Berethor

New member
עדיין לא ברור מה בדיוק את רוצה

מזה רוצה עוד? מה את רוצה שאין לך, כי לא עושה רושם שחסר לך כלום והאם זה הולך להישאר בתור מחשבות.

אני לא יודעת

אבל אני מרגישה שאני לא באמת מכירה שום דבר. שלא התנסיתי בלחיות כאישה חופשייה. (לא בהכרח ממנו אלא מעצמי). יש לי ניסיון של שנתיים בזוגיות, בסקס גרנו ביחד, טיילנו ביחד ואני עדיין מרגישה שאני לא יודעת כלום.
&nbsp
יוצא לי לשוטט בפורום חסרי ניסיון מיני וזוגי למרות שאני לא כזאת אבל מרגישה כל כך לא מנוסה=\ אני מזדהה איתם בפחדים ובתהיות ובהרגשה שאני קצת תקועה.
&nbsp
הלוואי שיכולת להגיב בסמיילי מחייך ולגאול אותי מהויכוח הזה.

Berethor

New member
אז זהו שבשביל להיות "מנוסה" מספיק קשר רציני אחד

מי הכניס לך לראש שכדי להיחשב למנוסה צריך להיות בקשרים מיניים "עם כל העיר"?

אתה מכניס לי מילים לפה וזה לא מוצא חן בעיניי

&nbsp
אני לא ציינתי את המילה מיניים באף אחת מההודעות שלי. הביטוי "עם כל העיר" הוא שלך בלבד.
&nbsp
יום טוב.

חיזור?

שמתאמצים כדי להשיג אותך? אם ההרגשה או הידיעה... שבחורים רוצים אותך לא מספיקה לך כדי להרגיש שהבחור הוא הבחירה הכי טובה עבורך, כנראה, אולי כי התחזקת ואת בן אדם שונה משהכרת אותו לראשונה, שהוא לא מתאים לך יותר.

Berethor

New member
חיזור הוא מיותר בשלבים מתקדמים לדעתי

למה הוא צריך "להשיג אותה" אם היא "כבר שלו"? בנוסף חיזור הוא מיותר אפילו בשלבים ראשונים מבחינתי, מה שבאמת חשוב זה אם יש עניין הדדי, ולא הבולשיט של "לרדוף" או "להתחנף", חיזור לא מעיד על התאמה.

ברור למה התכוונתי לא?

היא רוצה לפי מה שאני חושבת שהבנתי להרגיש פרפרים, חיזור התעקשות של הבחור. אני מבינה מהדיבור איתך על זה בפורום שהענין הזה חורה לך ושהשקפת העולם שלך על גבול הבזה להתנהגות הזו. אבל זו הרגשה טבעית כיפית שכל בחורה אוהבת וזכותה לרצות להרגיש ככה. במיוחד אם התמזל מזלה והיא מושכת תשומת לב באופן טבעי. המון נשים התחתנו בגיל 18 עם החבר הראשון ובגיל 40 אחרי גירושין מרגישות שאין להן נסיון בעולם ההיכרויות דייטים בחורים.

Berethor

New member
כן הבנת נכון, אני מאמין במונוגמיה ובהתאמה בעיקרון

לכן כל החיפוש המיותר הזה אחרי "ריגושים" בעייתים בהחלט לא משהו שאני תומך בו.

למעלה