היי,

Berethor

New member
טוב עכשיו הכל ברור, האמת לא סיפור מסובך או לא צפוי

אם הבחורה היא באמת בלונדינית עם עניים כחולות, זה גם מסביר למה כל כך הרבה בחורים מתחילים איתה. רק דבר אחד שיש לזכור בנוגע לאומץ, הוא יכול לשמש לטובה או לרעה, זהירות במידה מאוזנת אף פעם לא מזיקה.

תגידי מה את רוצה בדיוק?

מה אכפת לך מבחורים אחרים?
מה אכפת לך מה הם יודעים עלייך או לא?
מה אכפת לך אם עכשיו את בטוחה שאת יכולה "לנצח" אותם?

בשביל זה את רוצה לצאת לעולם הרחב?
כדי לראות אם את מסוגלת להתמודד בשוק הזה של הרווקים?

1. את יכולה לסיים עם החבר שלך ולצאת לעולם ולפלרטט עם מי שבא לך. הרבה זיונים יצאו לך מזה. כיפאק היי.
2. את יכולה למצוא מישהו אחר. בהתחלה זה יהיה כמו שאת חולמת עכשיו. לאחר תקופה, את תחזרי לאותו המצב שאת בו היום.
3. את תגלי שלא עשית בזה שום דבר, חוץ מלהשקיט את השד הזה. וזהו.

יכול להיות

שלחבר שלך היה תפקיד שהוא השלים בהצלחה וזה הזמן של שניכם להמשיך הלאה. יכול להיות גם שלא, כמובן.
&nbsp
גם לי לקח הרבה זמן להרגיש בנוח עם פלירטוטים ולא "לפחד" מגברים שמתחילים איתי, לא לפחד לחייך בחזרה ומה זה אומר ומה עושים עם זה אחרכך.
ואז מגיע החלק הזה שבא לך להשתמש בכל היכולות שרכשת ולבדוק את הגבולות של עצמך ו.. ובכן, לחיות. הייתי קוראת לך מוזרה אם לא היית מרגישה ככה.
וכל הפנטזיות, כל התסריטים שבגיל 19 - לפני האהבה והזוגיות - דמיינת לעצמך על איך ייראו החיים הבוגרים שלך, ויש גם חשק להגשים אותן. גם את זה אני מכירה.
&nbsp
אז אני קמתי והלכתי.
(ולא מתחרטת לרגע, והיום אני כבר שנתיים עם בנזוג שאני אוהבת נורא, וממקום יותר שלם ובטוח.)
&nbsp
את צריכה לעשות את ההחלטות שלך.
&nbsp
&nbsp

מאוד מבינה אותך

אני הייתי מתוסכלת מעצמי הרבה מאוד שנים בתוך המונוגמיה הקלאסית.
מאוד אהבתי את בני הזוג שהיו לי, לא רציתי להתעורר עם אף אחד אחר- אבל כן רציתי לחוות דברים שונים מידי פעם. הסקרנות המינית שלי לא נעלמה בגלל זוגיות ואהבה לאדם ספציפי.
הרבה שנים כעסתי על עצמי, הרגשתי מקולקלת ורעה.
&nbsp
לפני שלוש שנים פגשתי גבר מדהים שדיבר גם על תחושות דומות וביחד יצאנו למסע אמיץ יחד.
יש לנו חוקים קצת שונים מה״רגיל״ ואנחנו נהנים מכל רגע!
אנחנו נפגשים עם זוגות כמונו ועושים הכל יחד- כך שכל החוויות שלנו משותפות ושום דבר לא נעשה מאחורי הגב.
תתפלאי לדעת כמה זוגות כמונו יש!

ריטה1

New member
אני יכולה לספר לך את הסיפור הפרטי שלי?

בגיל 16 הכרתי את אהבת חיי
החבר הראשון שלי, הסקס הראשון, גדלנו בפנימיה אז הכל פי מאה יותר אינטנסיבי.
בצבא, הוא החליט לעזוב אותי, ולחפש לו פסגות אחרות
וגם אני הכרתי מישהו אחר, למרות שהיה בא לי למות.
עברו שש שנים
אהוב נעורי נשאר חבר שלי, ותמיד היה ברקע של חיי, כי לא יכולתי לוותר עליו כאדם.
אחרי 6 שנים חזרנו להיות יחד ואנחנו נשואים היום כבר 15 שנים.
ממרום נסיוני, ואם תשאלי אותי, מה אמליץ לבנותי במצב כזה
זה לעשות את אותו הדבר.
והדבר הכי! טוב שקרה לי (מבחינת זוגיות וקשרים ) זה להבין בסופו של עניין שיש אמנם המון דגים בים, אבל אני רוצה את הכריש המיוחד שלי, והחבר הכי טוב שלי.
אני חושבת שאם מישהו מיועד לנו, הוא יהיה שם בשבילנו כשנהיה מוכנים לצאת איתו יחד לדרך ארוכה
כמובן שקיים סיכון גדול שאת תאבדי אותו , ואת תצטערי כל חייך על שנתת לו ללכת.
אבל לדעתי, מצד שני, תחושת ההחמצה, תהיה הרבה יותר קשה, אם לא תכירי ותטעמי משהו אחר.
בהצלחה

תודה על התגובה

בסופו של דבר,

אין מניעה מלהתחתן עם האהבה הראשונה, הרי בגיל ההתבגרות כולם משוויצים לא? עברתי טסט ראשון ותיאוריה ראשונה,
קיבלתי ציון 100 בלי ללמוד, התקבלתי ועברתי בלי פסיכומטרי... אבל זה לא ככה נכון? את מרגישה שחסר לך. שאת עדין מפסידה,
שאת פה ורוצה להיות שם, וברגע שתהיי רווקה תבכי שאת רוצה זוגיות, או הכרות עם מישהו חדש שמכיר אותך טוב כמו שאת רוצה ורגילה...
&nbsp
אז הברירה היא שלך ושלו ביחד, האם להמשיך למרות שיש חגיגה בחוץ, או להנות מהביחד שגדל ומשתנה עם הגיל, ורמת המחויבות. זה שאת אומרת שאת לא תעשי שום דבר קיצוני, זה לא אומר כלום. גם אם אתם חברים ובין אם אתם נשואים.
&nbsp

anesthesi

New member
יש לי עיצה

עשי רשימה של פעולות שעשית נגד החבר שלך. דברים שביצעת בפועל והוא לא יודע.
ותתוודי בפניו אם יש צורך.
הדברים שמרחיק אותנו מאנשים שאנחנו אוהבים, הם דברים שאנחנו עושים נגדם, בכוונה או לא בכוונה, ולא מספרים עליהם.

למעלה