את לא היחידה שיש לה את הבעייתיות הזאת, אם זה מנחם אותך
מצד אחד אפשר להבין אותך, במיוחד משום שזה הבחור הראשון שלך מכל הבחינות, אז את מרגישה "שלא הכרת מספיק אחרים", במיוחד אם הבחור עצמו מצידו כן היה עם אחרות, במקרה כזה זה אפילו מחשבה שהיא "הוגנת" מצידך. מצד שני כל החיפוש הזה של "להתנסות בחוץ" ולהיות "משוחררת", זה פרופיל של בחורה לא מונוגמית, לא אמינה, לא רצינית ולא סגורה על עצמה. אני חושד שהלך הרוח הזה שלך יכול להמשיך אפילו אם היה לך כבר הרבה אקסים ברזומה, אף פעם "זה לא יספיק", החמדנות יכולה להיות חסרת גבולות. את גם מתמכרת לרעיון של "להכיר כל פעם מישהו אחר", זה גם עושה רושם של מגמה שהולכת להמשיך אפילו אם היית כבר עם אחרים. כן לדעתי זה עוד מקרה של הרס עצמי, זה משהו שהוא בעייתי, במיוחד בשביל בחורה, אבל גם בשביל בחור, פשוט סביר להניח שבסופו של דבר את תרגישי נפגעת מצורת החיים הזאת יותר מאשר בחור שנוהג באופן דומה, אפילו אם כרגע זה נראה לך "מלהיב", את נמשכת למשהו שהוא לא טוב, את נמשכת לחיי הוללות למעשה, וחבל, כי עדיין לא מאוחר לעצור את זה. דרך אגב יש גם אופציה לפלרטט בלי לקחת את זה למעבר לזה, למקום שזה כבר בגידה אמיתית, אני מכיר כמה בחורות עם נטיות בעייתיות דומות לשלך, שככה מספקות את היצר הזה, בצורה של הרע במיעוטו. הבן זוג גם סביר להניח שגם יהיה יותר סלחן לאם זה רק פלטוטים ולא נשיקות או מין עם אחרים. אני מציע לך גם לחשוב לעומק על הנושא, למה את צריכה את כל "ההרפתקאות" האפלות האלה? מה יש אצל בחורים אחרים שאין אצל הבן זוג שלך? האם שווה בשביל המשיכה לשטויות האלה להרוס זוגיות טובה ולדרדר את עצמך? רק דעי לך שאחר כך יהיה הרבה יותר קשה "לתקן את זה".