היי,

אני מקווה שאתה יודע

שלא חסר בחורות בדיוק עם אותה השקפת עולם כמו שלך. בעיקר ממה שאני הכרתי בנות דתיות לאומיות ומסורתיות לא חסר. מנגד יש אולי הרוב (ואחרי גיל מסוים כנראה שלא) שמחפשות ריגושים וחוויות נעורים. ואז זה יהפוך לדיון השקפות עולם.

Berethor

New member
בטח שאני יודע, ציינתי כבר מקודם שזה יותר נפוץ בקרב גברים

לדעתי לנשים יש יותר נטיה למונוגמיה ורומנטיקה בדרך כלל, בתור קבוצה כמובן, בתור אינדיבידואלים עדיין יש נשים שונות. זה לא רק עניין של השקפת עולם אלא גם של אישיות. אני בספק אם רוב הנשים מחפשות "ריגושים" וסטוצים למינהם, למעשה אני מכיר לא מעט מקרים של נשים שהיו חלק מזה ואחר כך הצטערו על כך, שכבר מאוחר מדי, גם לזה יש מחיר.

יש הבדל ענק

בין לחפש להרגיש מושכת ומחוזרת לבין סטוצים.. מהמילה להתרגש לא ריגוש/הוללות.

Berethor

New member
מה הקשר בין "ריגושים" לבין להרגיש מושכת?

מספיק שהחבר נמשך עליה והיא אמורה להרגיש מושכת, לא צריך "לרצות עוד" בשביל זה. לכן המשמעות של "לחפש ריגושים" מיניים זה בדרך כלל חיי הוללות.

*

*התכוונתי שבחורים אחרים מחזרים ומתאמצים לכבוש לא החבר עצמו* בגלל זה בסוף אמרתי שלדעתי אם עצם הידיעה שהיא שהיא מחפשת פרפרים והריגוש לא מספק אותה, בן הזוג לא עונה על כל הצרכים שלה.

Berethor

New member
טוב עכשיו זה הרבה יותר הגיוני

אם הבעיה היא בריגושים, זה לא אשמת החבר אלא אשמתה לדעתי. משום "שריגושים" הם לא מאפיין של קשר רציני אלא של סטוצים ודברים בסגנון הזה. כל מה שמצופה מבן זוג בקשר רציני נראה שהוא מספק לה, ולכן הבעיה היא בציפיות ולא במה שיש בזוגיות. יש לה "הכל" וזה עדיין לא מספיק לה. פה עיקר הבעיה, ואני בספק עד כמה זה שהוא היחיד שלה מצדיק את זה.

כן יכול להיות

בעיניי זה לא אשמה או חוסר רצינות בסיסית אלא סקרנות לראות עולם, מגוון, ואז להבין מה את רוצה להרגע ולהכנס לקשר שלמה. אם נדמה את זה לבחירת לימודים... רק השתפשפות ונסיון חיים מביא ומחדד את "היעוד".

Berethor

New member
מי שניגש להשכלה גבוהה עדיף שידע את "היעוד" שלו מראש

אחרת הוא מבזבז הרבה זמן וכסף בלימוד הלא נכון. מלבד זאת אני לא רואה במיניות כמשהו כל כך "לימודי", בטח שלא בצורה הזאת. זה ידוע שלמיניות יש צד אפל, ויש הרבה דברים שהם על תקף ניסיון מיני שלילי, בהרבה מהמקרים קשרים לא רציניים נחשבים לחלק מזה. אני באמת לא רואה מה יש לאדם "לחפש" אם הוא כבר מצא הכל, ויש לו זוגיות טובה, זה לא לימודים ולא אימונים, זה כבר הדבר עצמו, לטוב ולרע. "הסקרנות הרגה את החתול".

כן זה מה שאני אומרת:/

שלפני שבוחרים מה ללמוד (-לבחור בן זוג לכל החיים) צריך להשתפשף בחיים. ובנוגע לדברים אחרים, שוב, זו השקפת עולם וכנראה אף אחד לא ישכנע אף אחד.

Berethor

New member
טוב זאת היא דעתך, אבל אני לא מסכים איתך על זה

אני לא חושב שצריך להיות עם המון אנשים מה שאת קוראת לו "להשתפשף בחיים" כדי לדעת מה אתה מחפש, ולדעתי גם לכל "שפשוף" כזה יכול להיות מחיר. עדיף לדעת מראש מה מחפשים ומה רוצים, ורק במקרה שעושים טעות, אז לפעמים אין בררה אלא להיפרד, אבל להיפרד סתם ככה מקשר טוב רק כדי "לנסות אחרים", אני מאמין שזה שגוי. בנוסף אני מאמין שמי שמחפש ריגושים כל הזמן, זה כבר יכול להיות חלק מהאישיות שלו, בין אם זה היה ככה תמיד, ובין אם זה היה בעקבות זה שהוא "הדרדר" לזה, ועכשיו מדובר באדם שיתקשה מאוד להיות בקשר זוגי ממושך, ובמיוחד בקשר מונוגמי, משום שהוא תמיד ירצה "ריגושים" מבחוץ. ממש לא תמיד זה חולף עם הגיל או הניסיון, זה יכול גם להחמיר עם הניסיון בתחום, "למכר" או לשנות תאישיות ליותר לא רצינית. זאת דעתי על הנושא, לכן אני טורח להזהיר בנושא, אבל הבחירה אם להיכנס לזה או לא, והאם להרוס בשביל זה גם תזוגיות הנוכחית, בלי סיבה מוצדקת, היא עדיין שלה. זה בסדר אנחנו לא חייבים להסכים, העיקר שכל אחד הציג את עמדתו השונה.

רק שתדע

שבגדול מאד אני מסגימה אם מה שאתה אומר פשוט לא בהקצנה. לרצות להרגיש מחוזרת ושגברים רוצים אותך זה טבעי וכיף ועם זאת ולמרות זאת, את אמורה להיות שלמה במאה אחוז ולחייך כשאת הולכת לישון עם הגבר שבחרת בו. אם יש לך ספקות, אולי זה באמת לא זה.

Berethor

New member
אם את מסכימה אז זה אפילו יותר טוב

כפי שאמרתי כל עוד היא תשמור על גבולות הטעם הטוב זה לא יהיה נורא כל כך, זה גם מאוד תלוי מה בדיוק הכוונה שלה "לרוצה עוד", משהו שהיא כנראה בעצמה לא סגורה עליו. גם על נושא החיזור לא עושה רושם שהיא סגורה על עצמה, כי מצד אחד היא כביכול נהנת מזה שנמשכים עליה, ומצד שני היא גם ספרה כאן כמה זה הפריע ונראה שגם עדיין מפריע לה, וזה מפריע לה לא רק בגלל החבר, אלא היא גם נבהלת מזה, במיוחד שזה נעשה בצורה שלא משתמעת לשתי פנים. אגב ספקות יכולות לצוץ גם אם הכל בסדר באופן עקרוני.

רואה 6 6

New member
זה מובן שתרצי לקחת ביסים אחרים,את צעירה ורוצה ללמוד ולהתנסות

זה מובן עד כדי כך, שלחשוב שאת נמצאת עם מי שתרצי למות איתו זה הכי לא מובן שיש. כשאת רוצה להתנסות משמעו שהפרספקטיבה שלך עשויה להשתנות ומה שאת חושבת כרגע על בן זוגך אולי לא תחשבי יותר בהמשך. אם זה "מכתוב" שתחיו עד המות יחד זה יקרה גם אם תיפרדי כבר מחר.
מכתוב,הכוונה,הידיעה המוחלט והלא משתנה שזה שותפך לחיים אבל כרגע את צריכה משהו אחר.

כמהאפשר

New member
מה זה משנה "נורמלי" או "לא נורמלי"?

זה מה שאת מרגישה וזה מה שחשוב.
&nbsp
אני חושבת שלפני שאתם עושים צעד לקראת העתיד,
אולי כדאי לשניכם לשבת, בשקט וברגוע, דווקא מתוך שיתוף ורצון הדדי,
מתוך אותה ההבנה שאת העתיד אתם רוצים לבלות ולבנות יחדיו-
אולי לקחת הפסקה.
&nbsp
אין בכך משהו רע.
&nbsp
&nbsp
באופן אישי, אני מכירה זוגות שהיו יחד הרבה מאו שנים ועשו זאת.
&nbsp
נכון, זה מפחיד. ואיש לא יודע מה טומן בחובו העתיד,
אבל גם להשאר יחד מתוך פחד שלא תחזרו... לא נכון.
אז תקחו הפסקה. ותני לעצמך לחזור אליו שלמה ובטוחה הרבה יותר.
וזה נכון גם לגביו.
אבל, וזה אבל גדול- קחי בחשבון שלכל החלטה יש השלכות ויש אפשרויות. ואולי זה לא יהיה מה שאת חושבת שזה יהיה.
זאת אומרת שאולי כן תשתני, אולי הדרך תקח אותך למקום אחר ושונה ואולי גם אותו.
&nbsp

Berethor

New member
את לא היחידה שיש לה את הבעייתיות הזאת, אם זה מנחם אותך

מצד אחד אפשר להבין אותך, במיוחד משום שזה הבחור הראשון שלך מכל הבחינות, אז את מרגישה "שלא הכרת מספיק אחרים", במיוחד אם הבחור עצמו מצידו כן היה עם אחרות, במקרה כזה זה אפילו מחשבה שהיא "הוגנת" מצידך. מצד שני כל החיפוש הזה של "להתנסות בחוץ" ולהיות "משוחררת", זה פרופיל של בחורה לא מונוגמית, לא אמינה, לא רצינית ולא סגורה על עצמה. אני חושד שהלך הרוח הזה שלך יכול להמשיך אפילו אם היה לך כבר הרבה אקסים ברזומה, אף פעם "זה לא יספיק", החמדנות יכולה להיות חסרת גבולות. את גם מתמכרת לרעיון של "להכיר כל פעם מישהו אחר", זה גם עושה רושם של מגמה שהולכת להמשיך אפילו אם היית כבר עם אחרים. כן לדעתי זה עוד מקרה של הרס עצמי, זה משהו שהוא בעייתי, במיוחד בשביל בחורה, אבל גם בשביל בחור, פשוט סביר להניח שבסופו של דבר את תרגישי נפגעת מצורת החיים הזאת יותר מאשר בחור שנוהג באופן דומה, אפילו אם כרגע זה נראה לך "מלהיב", את נמשכת למשהו שהוא לא טוב, את נמשכת לחיי הוללות למעשה, וחבל, כי עדיין לא מאוחר לעצור את זה. דרך אגב יש גם אופציה לפלרטט בלי לקחת את זה למעבר לזה, למקום שזה כבר בגידה אמיתית, אני מכיר כמה בחורות עם נטיות בעייתיות דומות לשלך, שככה מספקות את היצר הזה, בצורה של הרע במיעוטו. הבן זוג גם סביר להניח שגם יהיה יותר סלחן לאם זה רק פלטוטים ולא נשיקות או מין עם אחרים. אני מציע לך גם לחשוב לעומק על הנושא, למה את צריכה את כל "ההרפתקאות" האפלות האלה? מה יש אצל בחורים אחרים שאין אצל הבן זוג שלך? האם שווה בשביל המשיכה לשטויות האלה להרוס זוגיות טובה ולדרדר את עצמך? רק דעי לך שאחר כך יהיה הרבה יותר קשה "לתקן את זה".

אני חייבת להגיד שאתה מציג את זה כאילו אני מינימום

נופלת לסמים קשים..
&nbsp
נטיות אפלות? לדרדר את עצמי? "נטיות בוגדניות"?
כל מה שאני רוצה זה להרגיש נחשקת ולהיות מסוגלת לעודד את זה ולהנות מזה בלי ההרגשה שאני בוגדת..
בכל ההרפתקאות שאני מפנטזת עליהן, המילה אפל מעולם לא הופיעה. אני עדיין קטנטונת, סופר תמימה ולא מנוסה במיוחד. אבל קצת בא לי לצאת לראות עולם, להיות קצת יותר אמיצה. להעיז להכיר בחורים ולהפסיק לפחד מהם..

Berethor

New member
משום שזה מאוד דומה לסמים, אם כי סמים זה יותר גרוע

גם מי שרוצה להתחיל עם סמים, לא תמיד מבין עד כמה זה רע, ועד כמה שאחר כך קשה עד בלתי אפשרי לצאת מזה, באופן כללי, ומבלי להיפגע מזה בפרט. בגידה זה עובדה בשטח, גם אם לא תרגישי שאת בוגדת, את עדיין יכולה להיות בוגדת. בכל אופן כפי שאמרתי לך יש לך אפשרות גם "להרגיש נחשקת" גם בלי לקחת את זה רחוק מדי, ויש פה גם כאלה שהמליצו לך על זוגיות פתוחה, משהו שאני לא ממליץ עליו, אבל עדיין זה פחות גרוע מחוסר נאמנות שהיא מאחורי הגב של הבן זוג. את לא כזאת תמימה לדעתי, את מיתממת, יש לך בן זוג וקשר רציני איתו, ואת "מפחדת מבחורים"? נו באמת. אם כבר את מפחדת ממחויבות ונאמנות ולא מבחורים לדעתי. מה גם שלהמשך לחיי הוללות זה גם כן לא דבר תמים, התמימות היחידה בכך היא חוסר מודעות לסכנה שבזה.

מקסים מצידך להביע דעתך עלי כשאתה כלל לא מכיר אותי.

&nbsp
אני ממש לא מרגישה צורך להתגונן ואני לא מיתממת.
כמו שהסברתי, חבר שלי הוא הבחור הראשון אי פעם שגרם ל להרגיש בטוחה וברור לי שאני לא אמצא מישהו כזה שוב ולכן, עם כל המחשבות והתהיות, אני יודעת שאני לא רוצה זוגיות עם מישהו אחר.
&nbsp
וכן, אני מפחדת מבחורים. מפחדת מהציפיות שלהם עם כל חיוך שאני מבליחה, מפחדת מהמבטים שכמו יודעים משהו שאני לא. מפחדת מהרגשת חוסר האונים מולם.
לפני כמה שבועות הייתי עם חבר שלי במסיבת טבע ובאיזשהו שלב איזה בחור ניסה לשכנע אותי לבוא איתו לשיחים ואני כמו מפגרת ניסיתי למצוא את חבר שלי עם העיניים וכשהוא סוף סוף הופיע הוא לא הבין למה אני מבוהלת כל כך.
&nbsp
בקיצור, אני לא מעריכה את השיפוטיות בהודעות שלך ואין לך שום זכות לשפוט אותי, בעיקר כשאין לך מושג כלוש עלי. ממש לא ציפיתי לייחס כזה בפורום הספציפי הזה.
&nbsp
ודרך אגב, לא כל מי שמעשן סמים, הופך לנרקומן. יש כאלה שמתנסים בירוק אחרי הצבא וסוף העולם לא מגיע.

Berethor

New member
העיקר שאת לא מפחדת מהחבר שלך, זה מה שהכי חשוב כאן

ובדיעבד את צריכה לשמוח על כך שאת בזוגיות גם מהסיבה הזאת, עדיין פחות בחורים "יתחילו" איתך אם יש לך חבר, אם כי כמובן לא מדובר ביתרון היחיד שיש בזוגיות בדרך כלל. חוץ מזה את לא מסבירה את עצמך מספיק טוב לדעתי.

אני מקווה שאתה לא ציני

&nbsp
היו הייתה נערה בת 15, גבוהה מהרגיל, בלונדינית עם עיניים בהירות שלא הבינה כלום בבנים א בסקס וגם לא התעניינה בכך. ולמרות זאת, גברים היו מתחילים איתה והיא כלל לא הבינה מה רוצים ממנה.
הילדה הגיעה לגיל 17 והמסכנה התפתחה בבת אחת. לא מבינה מה עובר עליה, כל הבחורים סביבה מבינים, קולטים כמה היא מרגישה לא בנוח עם הגוף שלה וזורקים לה הערות "איך גדל לך החזה?", "נכון שאת אוהבת אותי?" הופכים אותה לשלהם בלי הסכמתה והיא שסך הכל היתה בישנית ותמימה, נתפסה כקשה להשגה וסנובית.
&nbsp
עבר זמן והנערה גילתה משיכה למין החזק ובכל זאת, שמרה מרחק והציבה הגנות ומחסומים. נהנתה מחברתם, מתשוקתם אך לא אפשרה לאף אחד להכיר אותה באמת וברגע שהמצב יצא משליטתה, היא ברחה.
&nbsp
יום אחד, הנערה פגשה את אהוב חייה ומסיבה לא ברורה, הוא גרם לה להרגיש בטוחה ובנוח להסיר את ההגנות. והיא לא הבינה למה הוא רוצה אותה גם אחרי שהכיר אותה באמת, אבל הוא נשאר והוא החזיק אותה והוא לא איפשר לה לברוח, הוא לימד אותה לשחרר את הצורך בשליטה.
&nbsp
ועכשיו היא מאושרת ועכשיו היא חזקה יותר, היא כבר לא מפחדת ועכשיו היא סקרנית לגלות לאן האומץ שלה ייקח אותה והאם היא מסוגלת לצאת מאזור הנוחות שלה ולעמוד באתגרים.
&nbsp
ובכל זאת, היא לא מסוגלת לשכוח את המשענת היחידה שיש לה, שאי פעם הייתה לה.
&nbsp
סוף סיפור.

למעלה