היי...

BABY GIRL 777

New member
היי...

יש לי חברה שניסתה גראס... היא אמרה לי שאני תמימה ושכולם מנסים מאז אני לא מפסיקה לחשוב על זה מה ההשפעות של גראס? מה הוא עושה? כמה הוא עולה? איך מרגישים כשלוקחים? מה ההשפעות השליליות שיש לו על החיים? אשמח לקבל תשובות...

little moon

New member
תראי...

באמת כמעט כולם לוקחים, אבל אל תקחי בגלל זה- תקחי רק אם זה באמת מסקרן אותך. (בניגוד למה שהחברים שלך אולי אומרים- את יכולה להיות מגניבה גם בלי לעשן
אני ואנשים שאני מכירה לא הרגשנו כלום בפעמים הראשונות, אבל נראה לי שזה תלוי בך ובסוג החומר. עם את לא רגילה לעשן כדאי שתתחילי מאיזה ג'וינט נחמד, לא מבאנג... (באנג גם הרבה יותר קשה להוריד עם את לא רגילה להכניס דברים לריאות
תרגישי נחמד, על כל אחד זה משפיע קצת אחרת. בעיקרון ההבדל בין גראס לאלכוהול הוא שעם גראס את לא מרגישה את התחושה ה"כבדה" הזאת בגוף, את מרגישה יותר קלילה, זאת חלק מהסיבה שבגללה קוראים לזה "היי". את פשוט צריכה לנסות ולראות בעצמך... הכי חשוב- תעשני בפעם הראשונה עם חברים שאוהבים אותך ושאת סומכת עליהם, ותזכרי תמיד שאם מתחיל לך סרט רע (פיזית או נפשית) תלכי הצידה, תשתי מים ותרגיעי את עצמך. יאללה בהצלחה אחותי :)

לא נותן הרגשה כבדה ?

אתה מרגיש כבד והגוף שלך נוטה קדימה מרוב שאתה "כבד" (או שאתה[אני] אוכל סרט שאני כבד P:) בקיצור בע.

צ'מעי לי!

יש לך חברה מטומטמת, מה שהיא אמרה לך זה שטויות! ואל תנסי גראס בראש הזה! מה ההשפעותש לו?-אני ראוה גראס בתור דבר שמקצין מצבי רוח, את שמחה שווה את שמחה יותר, כנ"ל אם את עצובה זה עוזר לך לחשוב על דברים בפרספקטיבה אחרת, בנוסף יש עוד השפעות פיזיות כגון מידיי פעם זרמים כאלה, הקלה בעור עיניים אדומות ופול דברים נעימים אחרים... כל השאר את כבר תראי לבד.. כמה זה עולה? בכל אופן חמישים גרם-מאה חמישים מאה שקל-עשרים וחמש גרם חמישים שקל-שקית ניילון עד הכמעט חצי בערך, אףא חד אל שוקל את זה. כמויות גדולות יותר הרבה יותר נוחות מפחינת מחיר. השליליות-לכל בנאדם שאני מכיר שמעשן היתה תקופה בשלב מסויים שזה הפך להיות מרכז וזה מה שהכי חשוב, מוריד לך מוטיבציה מדברים אחרים, אבל גם זה עובר...

KEiN

New member
היי אוראל...

מה נשמע? ההשפעה העיקרית של גראס בארץ היא "הימצאות בתא מעצר" חוץ מיזה יש כמה הרגשות שוליות של הרגשת קלילות ומצב רוח טוב...
אני מניח שמתיי שהוא תנסי אם זה מסקרן אותך, אל תנסי מתוך לחץ חברתי, אני כבר יכול להגיד לך שחברה שלך קצת "קוקו", כי גם אני התחלתי לעשן לא מזמן ועדיין יותר ויותר אנשים אומרים שאני הבן אדם הכי תמים שהם פגשו (תמימות נעורים שכזאת), אז קודם כל תמשיכי להיות תמימה, ואל תנסי לרפא את זה - כי זאת מתנה, שנית כל אם בא לך לעשן, תשבי עם חברים, תבקשי שיגלגלו לך ג'וינט, ותעשני בסבבה, ההשפעות: -תחושת ריחוף, או דווקא הרגשת עייפות... תלוי... -מחשבות רצות יותר מהר... -מגיעים להבנה בקשר להרבה תחומים בחיים (ככה שזה לא באמת בריחה מהמציאות), -מאנצ'יס: רעב פתאומי שתוקף מעשנים, בו האוכל תמיד טעים לאללה, ומטרה העיקרית היא לבלוס כמה שיותר אוכל... -ריכוך כאבים: כאבי מחזור, כאבי פרקים, מיגרנות -לעומת זאת- הגברה של חוש הטעם והשמיעה- כל הצלילם נשמעים יפה, -העור הופך להיות נעים למגע, כל דבר שנוגע בי כשאני מסטול מעביר בי תחושה נעימה... -מדכא בחילות... לכן גם לא ניתן להקיא מגראס (הארץ ישראלי לפחות), אין יותר מידי סכנות בעישון גראס- ואם נכנסות לך מחשבות רעות באמצע עישון, אל דאגה- זה רק גראס, זה לא באמת שורט ולא עושה כלום (שיקרו לך עד עכשיו) מחר בבוקר תתעוררי תמיד כמו חדשה- מקסימום תשתי כוס מים זה יעביר את ההרגשה... הכי חשוב שתהני...

BABY GIRL 777

New member
ממש תודה על כל התשובות!

ממש פחדתי לכתוב פה ואתם ממש ממש נחמדים :] גראס ממכר?

סתכלי...

גראס אל ממכר פיזית, זאת אורמת הוא אל גורם לגוף שלך לרצות לצרוך אותו... אבל אנשים מעשנים אותו כי הם אוהבים אותו ויש אנשים שזה מגוזם אצלהם!

little moon

New member
את חמודה :)

עובדת היתונו מעשנים לא הופכת אותנו לאנשים רעים... נכון שגראס לא עושה בחילה כמו שנכתב פה, אבל תזכרי ששאיפה גדולה מדי מבאנג למי שלא יודע לעשן בהחלט יכולה להריץ אותך לשירותים... אז תזכרי להתחיל מג'וינט :) (מניסיון רע :)

blue pill

New member
כמו שאמרו לך הוא לא ממכר...

אבל כשאנשים מעשנים עם חברים טובים שלהם עם אווריה טובה וכיף להם, הם בד"כ עושים את זה עוד פעם ועוד פעם..... כשזה הופך לשגרה, אנשים מתחילים להשתעמם כשאין להם גראס, והם מרגישים שהם צריכים את זה..... אם תעשני לא הרבה, לא צריכות להיות לך דאגות בגלל התמכרויות.....

KEiN

New member
גראס לא יוצר תלות פיזית בכלל

לעומת זאת אם תשתמשי בו כדרך להתמודד עם הבעיות שלך בחיים (לא שנראה לי שאפשר לעשות את זה כלכך) את עלולה לפתח תלות נפשית שגם היא ברת ריפוי ולא חזקה (כמו שיש אנשים שמתמכרים לשוקולד- בעצם ניתן להגיד את זה על הכל)...

KEiN

New member
הכי חשוב,

לא לעשן את זה מעורבב עם טבק, ביחוד עם את לא מעשנת טבק... כי טבק בניגוד לגראס יוצר תלות פיזית חזקה, שלי היה קשה להתגבר עליה... אז אני סתם מציע לך להתרחק מ"קססה" שבה מעורבב טבק... כי זה כן ממכר, גראס נחשב habbit forming כלומר הוא עלול להתבסס כהרגל יומיומי, בקשר לבחורה למטה, גראס מגביר לך את המיגרנות כי זה גראס מעפן של הארץ... גראס איכותי ידוע כמשכח כמעט כל כאב... או לפחות מקל מאד על ההתמודדות איתו...

KEiN

New member
יכול להיות ../images/Emo6.gif

אתה בן? איפה טעיתי? :) ואם טעיתי אני מצטער... :)...

blue pill

New member
הערות....

קודם כל לדעתי גראס לא הופך את האנשים ללא-תמימים, אלא להיפך.... הרבה תכונות של בנאדם מתגלות כשהוא מסטול..... ככה למדתי המון על חברים שלי..... לגבי כאבים- נכון שגראס משכך כאבים, אבל לפעמים כשכואב לי הראש, גראס מגביר לי אותו..... ולגבי השמיעה- קרה די הרבה פעמים שאחרי עישון הייתי צריך לנהוג, ופשוט לא שמעתי את המנוע.... פשוט לא שמעתי, ואנשים היו צריכים להגיד לי איזה רעשים הוא עושה (כי יש לי אוטו ישן ודפוק, וכשאני מתניע, אני חייב לשמוע את המנוע ולשחק עם הצ'וק).....

sickX6

New member
בקשר לשריטות

זה לא לגמריי נכון מה שאתה אומר. בעצם אפילו סתרת את עצמך. מצד אחד אתה אומר שזה לא באמת בריחה מהמציאות כי מגיעים להבנות בקשר להרבה תחומים בחיים, ומצד שני אתה אומר שאם נכנסות מחשבות רעות זה לא אמיתי. המחשבות הרעות יכולות להיות בהחלט אמיתיות - בקשר לחיים, בקשר לכל מיני דברים אמיתיים לגמריי. בגלל זה גראס מעורר מחלות נפש. הגראס עצמו לא שורט - הוא רק עוזר לך למצוא את השריטות שלך אם אתה מעשן במצב רוח רע. וזה כנראה הקטע החשוב - גראס ממש ממש ממממממממש לא עוזר לברוח מבעיות - אולי הוא יכול להשכיח זמנית את צרות היום יום, אבל זה הדבר האחרון שצריך לעשות כדי לנסות לברוח מעצמך. יש מצבים שזה כן עוזר לברוח מעצמך - כשאתה ממש ממש אבל ממממממממממש רוצה לברוח.....אבל זה חתיכת בריחה - זה הזיות של ממש. לא במובן הויזואלי. קשה להסביר את זה....זה לקלוט את המציאות, אבל לא להיות מסוגל לפרש אותה, לא לדעת לאן המידע הזה אמור להכנס במוח. בכל אופן, הנקודה היא, שזה לגמריי לא הדרך לברוח מבעיות. להיפך. אם זה מעניין מישהו אני יכול לדבר שעות על איך זה יכול "לעורר מחלות נפש רדומות" כמו שאומרים. אני לא בא להפחיד פה או משהו, כאילו, כוסעמק, אני בעצמי מעשן, אבל אני חושב שאם אני אסביר את כל החרא שלמדתי מזה, אז אנשים יוכלו לדעת טוב יותר אם כדאי להם לגעת בזה או לא. כי אני חושב שאני פחות או יותר יודע מי צריך להזהר בקטע הזה וממה. יש למישהו זין לשמוע? מעניין מישהו?

KEiN

New member
קיצר,

נוכל לפתח את הדיון לכך שמציאות היא אינה אבסולוטית, אלא אנחנו שולטים במציאות שבעיניינו, אין אמיתי ולא אמיתי אלא רק מה שאנחנו חושבים שאמיתי, ניו הוא האחד ואנחנו חיים בתוך גיגית סבון, וגילי היא פסיכוטית, יום טוב :)

sickX6

New member
חחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי תיציאה על המטריקס אני צריך למצוא לך בהזדמנות הודעה שאחי כתב פעם על איך שניאו הוא בעצם מיקרוגל משוכלל. מין ירידה שכזאת על פרשנויות מופלצות מדיי לסרט. מממ ו...אתה לא מכיר אותי? אתה לא יודע שאני גם מאמינה שהמציאות לא אבסולוטית? אבל זה לא ממש קשור. כאוס במוח. זה דופק תשכל. תקלוט לא בצורה תיאורטית, אלא מעשית, עולם ללא חוקים - זה חראאאאאאאאא. אתה רוצה להשיג משהו - אבל אין לך מושג מה אתה צריך לעשות בשביל זה, כי אין חוקים. בקיצוניות זה יהיה משהו כמו - אתה רוצה להגיע לחיפה, אבל הכבישים משנים את המקום שאליו הם מגיעים כל הזמן..אתה לא יודע באיזה כביש לנסוע..וזה בעצם לא ממש משנה באיזה כביש תיסע....השאלה אם תגיע או לא זה עניין סטטיסטי בלבד.... וזה עוד יותר בעיה כשמה שאתה מחפש זה יציבות - אם זה היה עניין סטטיסטי וזה מקובל עלייך - סבבה. אז תעשה משהו, כלשהו, ומה שיהיה יהיה... אבל כשאתה רוצה שמה שאתה קולט יהיה רק סרט, ושמאחורי זה תהייה דרך נכונה, ואתה צריך להבין מה הדרך הזאת בזמן שאתה לא מצליח לפרש את המציאות שאתה קולט.............אז זה חרא של דבר...... זתומרת...מילא היית קולט מציאות כלשהי....אבל אתה פשוט לא יודע מה אתה קולט..........

למעלה