היי...

Eyedan

New member
שאלה לגבי מחלות נפש.. sickX6 ../images/Emo35.gif

אני אשמח לשמוע לגבי זה.. איך אפשר לדעת אם יש בתוכך מחלות נפש או לא? ומה קורה אם הגראס באמת מעורר אותם? כאיו מה קורה אז? מה מרגישים מה קורה? אפשר להתאשפז בגלל זה
(בבית חולים פסיכאטרי)? סורי על הבורות לגבי המחלות נפש אני לא חזק בזה...

תגידו מישהו פעם הגיע למצב שהוא לא

ממש היה בטוח שהוא קיים? זתומרת שהמציאות היא בעצם לא אמיתית וזה לא משנה מה שתעשה גם ככה לא בטוח שאתה פה? לאחרונה אני כל הזמן מרגיש מנותק כאילו הגוף שלי הוא סתם כלי לנפש שלי שרוצה לעבור ממקום למקום כאילו אנחנו לא חלק אחד אלה אני ישות נפרדת. וזה קורה לי גם כשאני לא מעושן... נראה לי שנשרטתי אוף

אמ....

אחי... מצטערת (או שלא) לומר לך.. מעולם לא חוויתי דבר כזה.. על השפעה של מה היית?!? (שאני אדע לא לקחת את זה בחיים!)

j i m m y

New member
הפרדה של ה'אני' מהנפש ומהגוף

פסיכוזה, הלכה למעשה. אם זה קורה לך כשאתה לא מסטול אז כדאי ללכת לרופא. וחוץ מזה, זה מה שקורה כשאתה על LSD, רק שאז - זה יכול להיות ממש מגניב.

LiquidSoap

New member
כן... זה קורה לי לפעמים

קטע מוזר זה מאז ותמיד קורה לי מידיי פעם, בלי שום קשר לסמים..

תגידו מישהו פעם הגיע למצב שהוא לא

ממש היה בטוח שהוא קיים? זתומרת שהמציאות היא בעצם לא אמיתית וזה לא משנה מה שתעשה גם ככה לא בטוח שאתה פה? לאחרונה אני כל הזמן מרגיש מנותק כאילו הגוף שלי הוא סתם כלי לנפש שלי שרוצה לעבור ממקום למקום כאילו אנחנו לא חלק אחד אלה אני ישות נפרדת. וזה קורה לי גם כשאני לא מעושן... נראה לי שנשרטתי אוף

היה לי משו דומה במקצת...

יענו הבנתי שהנשמה שלי קיימת אבל כזה הרגשתי שאני א בגוף שלי........... והייתי מעושן פ33ות (פירפל הייז) אבל לא קרוו לי חוויות דומות סאחי...:(

זה ככה כבר איזה כמה שבועות אנערף

לא עישנתי משהו מיוחד... חסה ישראלית... קצת גידול בית וזהו בעיקרון

KEiN

New member
מכיר מכיר...

מבאס לפעמים אבל לפעמים מעודד..... אחי לא נשרטת, נפתחת למציאות שאלפי "מחפשי אמת" רודפים אחריה- רבים רואים אותך בר-מזל...

sickX6

New member
אחר כך, כשאני שוב אהיה במצב רוח

לכתוב המון ולהתעמק בחרא הזה...אני לא יכול לכתוב על זה בלי להרגיש את זה. ואין לי זין לזה עכשיו. כאילו...אני מנסה, אבל יוצא לי מאד מבולבל...אני צריך להיות במצב רוח אחר...

j i m m y

New member
מעוניין

אבל אני כמו תמיד אומר לפי דעתי להאשים את הגראס בשריטה שלך זה לירוק לבאר ממנה שתית. השריטה תמיד הייתה שם (AKA "מחלת נפש רדומה")

גנאל

New member
ל SICKX6

אתה נראה לי בן אדם סבבה ומתאים לי לדבר איתך על הנושא יש מצב לדבר איתך בדרך אחרת?

תומר261

New member
אל תבלבל ת'מח

סתם מזיין ת'שכל ...לא יכול לשרוט ??? לך תמכור תותים אחי.... יש לי שני חברים טובים שמאושפזים אחי..... מגראס מסריח ....לא מטריפים..ולא מעמייאת... אם את לא בטוחה בעצמך אחותי ...שאת חזרה נפשית אל תגעי בחרא הזה ושלא תבינו לא נכון ...אני לא מדבר בלי לגעת... אין סם שלא עבר לי בגוף..מגז מזגנים עד הרואין...ניסיתי הכל... מותר לי להגיד לה לא לגעת ...ומי שאיתי...תנו פידבק

תומר261

New member
למה?

יש למטה ברשימה...הרבה סיפורים דומים פארנויות התקפי חרדה...הכל יכול לקרות יכול לבוא טוב בהתחלה ואח"כ לתת פצצה אין חוקים...ואין ביטוח לאף אחד

MaryJane1

New member
אני מחזקת את דבריו של blue pill

גראס לא עוזר לך להיות "מאגניבה" ואחת מהחבר'ה דבר שאת חייבת לזכור, כשאת מעשנת , תעשני רק עם אנשים שאת סומכת עליהם, כאלה שאת יודעת שיקבלו אותך no matter what לדוגמא אני... בזמן האחרון אני מתחילה לעשן עם כמה שפחות אנשים ורק עם כאלה שאני סומכת עליהם (ומסתבר שאין הרבה כאלה) לדעתי, ולדעת הרבה אנשים אחרים, כשמסטולים אז אפשר לראות את הפרצוף האמיתי של הבן אדם, בלי התגוננת, בלי מסכות, בלי דפוסי התנהגות פשוט איך שהוא. ויש כאלה שישפטו אותך על פי זה (אלה הם הבני אדם הכי שפלים בעולם) תזכרי את זה טוב טוב טוב!!!!!!!!!!!! אל תראי ת'אמת לבני אדם שלא מגיע להם אותה.

blue pill

New member
לא אני אמרתי את זה....../images/Emo10.gif

אוף, דווקא כשמישהו מחזק את דבריי, מסתבר שהוא לא מתכוון בעצם אלי....

למעלה